Eşimin söyledikleri..

Ben anlamıyorum hamile eşlerine böyle davranan adamları..
kadın sana dünyaları vericek ya dokuz ay sonra sana mucize verecek nasıl böyle konuşabiliyorlar..

Geçmiş olsun babanız iyidir inşallah bence de haksız ve böyle bir sey demek gibi bir hakkı yok. Babanızın yanında olacaksınız tabi

Zannedersem 35 haftalik hamilesiniz ve esiniz bu sebeple yorulmanizi istememis. Bir sekilde yanlis ifade etmis bunu kabul 3tmek gerek ancak inşallah düzelir araniz. Birazcik sinirlerin yiprandigi ve hassas olunan bir dönemden geciyorsunuz. Inşallah esinizde anlık bir yanlis davranış ile öyle söylemiştir. Bazen hepimiz öyle düşünmediğimiz halde farketmeden yanlış seyler söyleyebiliyoruz.

Hamile olduğunuz için olabilir diyeceğim de
benim babacığım da ilk kez ameliyat olduğunda ben de 8.5 aylık hamileydim
eşim izin almıştı 3.5 saatlik yol gittik
diğer mesajındaki cehenneme kadar yolun var demesi çok kırıcı
bu kadar basit bir olay için bu söylenmemeli

Öncelikle eşiniz umursamaz olsa kendisi gitmezdi babanızın yanına ben giderim annenin başında destek olurum sen gelme demiş hani üşeniyor desem kendi de gitmez.Siz hamilesiniz iki dolmuş sonra yokuş bir de hastane ortamı bekledikçe stres olacacaksınız iyice o yüzden istememiştir gitmrnizi siz de öyle konuşunca bir an kızmıştır ama bence sizi düşünüyor yoksa zatengidecek neden sizi götürmesin

Bu yaptigini unutmayacagim dediginizde sizin gbi kirilmis ve o da oyle bir tepki vermis olay bu.

Öncelikle geçmiş olsun
Eşinizin söylediği sözler çok kırıcı ne olursa olsun babanızın yanında olmak istemeniz en doğal hakkınız. Bir de yaptığı şeyleri başınıza kakması hiç hoş birşey değil siz evlisiniz tabi ki yapacak siz her zaman onun önüne sofra kuruyorsunuz hiç başına kakıyor musunuz o da sizi götürünce başınıza kakıyor eşler arasında böyle şeylerin konusu bile olmamalı

esindne para isteseydin yokus yürümek zorunda kalmazdın cnm taksite bin 2 dolmusta neymis acımayın su kocalarıa yaaa

Al bitane daha.Arkadaş kendi kafanızdan tek bir yorum üzerine ahkam kesme.Ben kocasını haketmeden pohpohlayacak en son insanımdır şu hayatta.İlk yorumumun devamı niteliğindeydi senin o alıntıladığın yorumun.Bne empati yapmış,kocasının da yanlış tutum sergilediğini zaten belirtimişim.Telefonda devam eden mesajlaşmada,birbirleriyle inatlaşmaya devam ettiklerini belirtmişim.9 AYLIK HAMİLE İNSAN.Sakinleş demem,inatlaşma demem suç mu.Empati yapmam suç mu?Bbası hasta,kendi hamile,normalde eşinin iyi bir insan olduğunu,hakkını ödeyemeyeceğini söyleyen birine,karı koca arasında,eveliyatının da ne olduğunu bilmediğimiz bir tartışmada ateşi körükleyeyim.İlk mesajımda zaten açıklamışım.
bİR İNAT KELİMESİNDEN NE GÜZLE HEMEN KOCACI,PIŞPIŞLAYAN EZİK YAFTASINI YAPIŞTIRIYOR BU İNSANLAR YA.Hayat evcilik oyunu mu sanıyorsunuz.

arkadaşım eşinle barıştığınıza çok sevindim.
ne olur bana kızma şu yazacağım şey için, inan acını anlıyorum ama

"hasta kalsın hastanede kalsın konuşmasın yürümesin ama yaşasın yeterki" deme
yazık değil mi babacığına? kim ister hasta kalıp, yürüyemeyip, konuşamayıp, hastanede yatmak?

bak canım, Allah çok büyüktür, ondan herşeyi tam olarak isteyebilirsin
Allah'ım de hayırlısıyla babam yaşasın, ona daha doyamadım de, hayırlısıyla hastalığı geçsin, ayağa kalksın, konuşabilsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…