- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Artık babam verem bölümünde değilmiş bugün genel cerrahi bölümüne almışlar benim için daha iyi oldu.. Çünkü hamilelikten dolayı verem bölümü sakıncalıydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dea yalış hatırlamıyorsam arkadaşın babası verem. Yani hamileler içşn yüksek risk taşıyan bir hastalık. Eşi en başından beri götürmek istemiyor aslında ama bu kızcağız da gitmek istiyor. Eşi de haksız değil bana kalırsa. Adam kaç haftadır sürekli hastaneye gidiyor geliyor, babanın yanında olmaya çalışıyor sürekli. Biraz alttan alınabilir bu adama karşı bence.Üstüne gitmeyin. Babanızın yanında olmak istiyorsanız olun.
Hamilesiniz lakin hamilelik hastalık değildir.
Doktorunuzun bir uyarısı yoksa kendinize öyle muamele de ettirmeyin.
Eşiniz sorarsa sakin olmak kaydıyla konuşursunuz, aksi halde konuşmak pek çözüm getirecek gibi durmuyor.
Kırıldınız ve elbette ki bu kırgınlığınızı belli edin.
Bu yüzden şu an konuşmak faydalı olmaz.Eşimin beni götürmek istememe sebebi bana göre " benim dediğim olacak " diye dğşündüğü için. Ben aksini söylediğim için resmen inat yapıyor ama bu söyleme tarzı gerçekten kırıcıydı..
Hmmm anladım, o zaman durum değişiyor tabii.Dea yalış hatırlamıyorsam arkadaşın babası verem. Yani hamileler içşn yüksek risk taşıyan bir hastalık. Eşi en başından beri götürmek istemiyor aslında ama bu kızcağız da gitmek istiyor. Eşi de haksız değil bana kalırsa. Adam kaç haftadır sürekli hastaneye gidiyor geliyor, babanın yanında olmaya çalışıyor sürekli. Biraz alttan alınabilir bu adama karşı bence.
İnsanoglu böyledir işte. Kırk yıl sırtında taşırsın, günün birinde ''of biraz yoruldum dersin'', hemen kırk yılı unutuverir.
Bu söyledigim kocana degil sana hitabendi konu sahibi.
Babam verem sanıldı ilk başta sonradan damar tıkanıklığı olduğu anlaşıldı ama tabi ki yattıgı bölüm verem bölümüydü ve maske ile kısa süre giriyordum.. Sakıncalı dediğiniz gibi.. Bugün iyiki genel cerrahi bölümüne alınmış artık içim daha rahat olur giderken , bebeğimin sağlığı benim için çok çok önemli..Dea yalış hatırlamıyorsam arkadaşın babası verem. Yani hamileler içşn yüksek risk taşıyan bir hastalık. Eşi en başından beri götürmek istemiyor aslında ama bu kızcağız da gitmek istiyor. Eşi de haksız değil bana kalırsa. Adam kaç haftadır sürekli hastaneye gidiyor geliyor, babanın yanında olmaya çalışıyor sürekli. Biraz alttan alınabilir bu adama karşı bence.
Öncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..
- Babama bugün genel anestezi verilerek ciğerinden parça alınacak. Hastalığının tam teşhis edilebilmesi için. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur umarım iyi geçer.. Sağ salim çıkar.. Bu sabah eşim arabayı sanayiye bıraktı yarın alacak. Bende bugün babamı görmek istedim daha önce narkoz almadı. Aklım onda sürekli .. Annem yanında. Eşime dedim ki iki dolmuş yapalım dolmuştan inincede hastaneye kadar yürüsek babamın yanında olsam dedim. O da ben giderim sen mi girceksin ameliyata sanki dedi. Ben girmiycem tabi ki ama aklım onda hep nası olur acaba dedim. Sonra hayır gelmiyosun dedi. Bende bu yaptığını unutmycam dedim. O da ÖNCEKİ GÖTÜRDÜKLERİMİ DE UNUTMA O ZAMAN DEYİP ÇIKTI. Bende mesaj attım - söylediğin çok kırıcıydı ben her zaman teşekkür ediyorum hakkını ödeyemeyiz diyorum nankör değilim. Ama başıma kakman çok ayıp değil mi yazdım. O da dediğini yapınca iyiym yapmayınca kötü müyüm iyi niyet bekleme bundan sonra benden yapmıyorum hiç birşey dedi. Bende kendim gider gelirim bundan sonra yazdım. Çok zoruma gitti açıkcası. İki dolmuş yapıp sonra 10 dk kadar yokuş çıkmak gerekiyor hastane için. Giderim babamın canı sağolsun yeterki. Ama hemen başıma kakmasına çok üzüldüm. Bunca zaman teşekkürler ettim her zaman hakkını ödeyemeyiz iyiki varsın dedim nankörlük asla etmedim.. Sizce haklı mı eşim? Ama söyleyiş tarzı çok kırıcıydı...
Neden her defasında teşekkür edıyorsunuz ki, hakkını ödeyemeyız de ne demek? Tamam söylenır ama hersey de karşılıklıdır.. Haklısınız kırılmakta, eşinizin kullandığı uslup yanlış. Boyle yapacaksa başlasın sigaraya, hiç de alttan almayın bunun için.Ama inanın ki her zaman teşekkürler ettim çok mutlu ettin beni dedim hakkını ödeyemeyiz dedim.. Asla ona nankörlük etmedim.. Dün açtığım konuda dahi belirttim babamı traş ettirdi eşim diye. Ben bugün böyle söylemesine çok kırıldım. Sonuçta anestezi alacaktı korktum yanında olmak istedim. Başıma kakması beni çok kırdı...
Öncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..
- Babama bugün genel anestezi verilerek ciğerinden parça alınacak. Hastalığının tam teşhis edilebilmesi için. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur umarım iyi geçer.. Sağ salim çıkar.. Bu sabah eşim arabayı sanayiye bıraktı yarın alacak. Bende bugün babamı görmek istedim daha önce narkoz almadı. Aklım onda sürekli .. Annem yanında. Eşime dedim ki iki dolmuş yapalım dolmuştan inincede hastaneye kadar yürüsek babamın yanında olsam dedim. O da ben giderim sen mi girceksin ameliyata sanki dedi. Ben girmiycem tabi ki ama aklım onda hep nası olur acaba dedim. Sonra hayır gelmiyosun dedi. Bende bu yaptığını unutmycam dedim. O da ÖNCEKİ GÖTÜRDÜKLERİMİ DE UNUTMA O ZAMAN DEYİP ÇIKTI. Bende mesaj attım - söylediğin çok kırıcıydı ben her zaman teşekkür ediyorum hakkını ödeyemeyiz diyorum nankör değilim. Ama başıma kakman çok ayıp değil mi yazdım. O da dediğini yapınca iyiym yapmayınca kötü müyüm iyi niyet bekleme bundan sonra benden yapmıyorum hiç birşey dedi. Bende kendim gider gelirim bundan sonra yazdım. Çok zoruma gitti açıkcası. İki dolmuş yapıp sonra 10 dk kadar yokuş çıkmak gerekiyor hastane için. Giderim babamın canı sağolsun yeterki. Ama hemen başıma kakmasına çok üzüldüm. Bunca zaman teşekkürler ettim her zaman hakkını ödeyemeyiz iyiki varsın dedim nankörlük asla etmedim.. Sizce haklı mı eşim? Ama söyleyiş tarzı çok kırıcıydı...