- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Sakinleşiyor demek ki. Tepkisinin üslubunun farkına varıyor.Şimdi de küsmüyüz diye mesaj atmış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakinleşiyor demek ki. Tepkisinin üslubunun farkına varıyor.Şimdi de küsmüyüz diye mesaj atmış..
Ne diyosun anlayamadım.Bence iyi oku.Benim ne tarzımdır ne de fikrimdir erkeklerin suyuna gidin zihniyeti.Tekrar başa dön iyi oku.İnatlaşmak mı?
Babası hastanede yatan, "peki bey" mi diyecekti.
Erkeklerin suyuna gitme işi de bitmedi gitti yahu.
Bence esin kotu bir seysoylememis. Ama emrivaki yapmis (hatasi bu bence), siz de buna kizmissiniz bana kalirsa, yoksa esinizin ozverisinin farkindasiniz.Öncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..
- Babama bugün genel anestezi verilerek ciğerinden parça alınacak. Hastalığının tam teşhis edilebilmesi için. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur umarım iyi geçer.. Sağ salim çıkar.. Bu sabah eşim arabayı sanayiye bıraktı yarın alacak. Bende bugün babamı görmek istedim daha önce narkoz almadı. Aklım onda sürekli .. Annem yanında. Eşime dedim ki iki dolmuş yapalım dolmuştan inincede hastaneye kadar yürüsek babamın yanında olsam dedim. O da ben giderim sen mi girceksin ameliyata sanki dedi. Ben girmiycem tabi ki ama aklım onda hep nası olur acaba dedim. Sonra hayır gelmiyosun dedi. Bende bu yaptığını unutmycam dedim. O da ÖNCEKİ GÖTÜRDÜKLERİMİ DE UNUTMA O ZAMAN DEYİP ÇIKTI. Bende mesaj attım - söylediğin çok kırıcıydı ben her zaman teşekkür ediyorum hakkını ödeyemeyiz diyorum nankör değilim. Ama başıma kakman çok ayıp değil mi yazdım. O da dediğini yapınca iyiym yapmayınca kötü müyüm iyi niyet bekleme bundan sonra benden yapmıyorum hiç birşey dedi. Bende kendim gider gelirim bundan sonra yazdım. Çok zoruma gitti açıkcası. İki dolmuş yapıp sonra 10 dk kadar yokuş çıkmak gerekiyor hastane için. Giderim babamın canı sağolsun yeterki. Ama hemen başıma kakmasına çok üzüldüm. Bunca zaman teşekkürler ettim her zaman hakkını ödeyemeyiz iyiki varsın dedim nankörlük asla etmedim.. Sizce haklı mı eşim? Ama söyleyiş tarzı çok kırıcıydı...
Ama sen de inatlaşmışsın ben giderim diye.Sadece otur baban için dua et.Sakinleş.Eşinde birşeye snirlenmiş demek ki.O da sonradan pişman olacağı sözler sarfediyor.Yazma.Bırak kendi haline.
Babam ölürse ne yaparım... Onun saçının teline kurban olurum ben... Sevdiğini belli edemedi hiç ama hep sapasağlamdı o varlığı huzur demek benim için.. Tamam hasta kalsın hastanede kalsın konuşmasın yürümesin ama yaşasın yeterki... Of Allahım yardım et tüm hastalara...
Öncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..
- Babama bugün genel anestezi verilerek ciğerinden parça alınacak. Hastalığının tam teşhis edilebilmesi için. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur umarım iyi geçer.. Sağ salim çıkar.. Bu sabah eşim arabayı sanayiye bıraktı yarın alacak. Bende bugün babamı görmek istedim daha önce narkoz almadı. Aklım onda sürekli .. Annem yanında. Eşime dedim ki iki dolmuş yapalım dolmuştan inincede hastaneye kadar yürüsek babamın yanında olsam dedim. O da ben giderim sen mi girceksin ameliyata sanki dedi. Ben girmiycem tabi ki ama aklım onda hep nası olur acaba dedim. Sonra hayır gelmiyosun dedi. Bende bu yaptığını unutmycam dedim. O da ÖNCEKİ GÖTÜRDÜKLERİMİ DE UNUTMA O ZAMAN DEYİP ÇIKTI. Bende mesaj attım - söylediğin çok kırıcıydı ben her zaman teşekkür ediyorum hakkını ödeyemeyiz diyorum nankör değilim. Ama başıma kakman çok ayıp değil mi yazdım. O da dediğini yapınca iyiym yapmayınca kötü müyüm iyi niyet bekleme bundan sonra benden yapmıyorum hiç birşey dedi. Bende kendim gider gelirim bundan sonra yazdım. Çok zoruma gitti açıkcası. İki dolmuş yapıp sonra 10 dk kadar yokuş çıkmak gerekiyor hastane için. Giderim babamın canı sağolsun yeterki. Ama hemen başıma kakmasına çok üzüldüm. Bunca zaman teşekkürler ettim her zaman hakkını ödeyemeyiz iyiki varsın dedim nankörlük asla etmedim.. Sizce haklı mı eşim? Ama söyleyiş tarzı çok kırıcıydı...
Bunun neresinde haklılık payı aradığınızı anlamadımÖncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..