Hayır vukuatı yok ama konuşma sesinden sanki birşey söylemiyor gibi geldi hemen telefonuna baktım, bildirim geliyor tamam eşiminde bildirim ve mesaj sesi aynı fakat ne geldi bilmiyorum demesi saçmalık insan telefonuna gelen şeyi bilmez mi üstelik erken bir saat değilNiye bu kadar şüphecisiniz? Eşiniz vukuatlı mı? Güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı?
Öyle bir şey yoksa, rapor bekleyen amir gibi tepesine dikilmeniz saygısızca değil mi?
Herkesin telefonuna yığınla şey geliyor, bazen bildirim sesleri birbirinin aynı oluyor. Mesela benim telefonumda mesaj sesiyle, wi-fi'ye bağlanma sesi bile aynı. Sonraaa, bazen o kadar önemsiz şeyler gelebiliyor ki, unutulup gidiyor. Yani her şey olabilir. Bu önemli değil ki. Önemli olan kısım, neden güvenmiyosunuz?
Konu bu değil ki konu gelen mesajın ortada olmaması o satte gelen birşey yoktu diyorumVukuatı yoksa neden bu guvensızlık? İnsan gayette telefonuna gelen mesajın ne oldugunu bılmeyebılır bakmak ıstemeyebılır belkı o anda gorup cevap yazmak ıstememıstır
Bazen telefonum şarjdayken whatsapp mesajları gelmiyor bana. Çıkarınca geliyor. Öğlen gelen bir mesaj, akşam ulaşabiliyor. Saçma ama oluyor yani. Hem belki mesaj değildi, belki başka bir bildirimin sesiydi. Her şey olabilir. Neyse ne... Eşiniz daha önceden sizi şüphelendirecek şeyler yapmış olur, anlarım da, ortada hiçbir şey yokken tek bir olayla böyle durduk yere paranoya yapmayın.Hayır vukuatı yok ama konuşma sesinden sanki birşey söylemiyor gibi geldi hemen telefonuna baktım, bildirim geliyor tamam eşiminde bildirim ve mesaj sesi aynı fakat ne geldi bilmiyorum demesi saçmalık insan telefonuna gelen şeyi bilmez mi üstelik erken bir saat değil
Ben tuvaletteyken telefonun mesaj sesi çalması ve ben baktığım zaman ortada birşeyin olmaması normal yani öyle miBazen telefonum şarjdayken whatsapp mesajları gelmiyor bana. Çıkarınca geliyor. Öğlen gelen bir mesaj, akşam ulaşabiliyor. Saçma ama oluyor yani. Hem belki mesaj değildi, belki başka bir bildirimin sesiydi. Her şey olabilir. Neyse ne... Eşiniz daha önceden sizi şüphelendirecek şeyler yapmış olur, anlarım da, ortada hiçbir şey yokken tek bir olayla böyle durduk yere paranoya yapmayın.
Benim önceki telefonum o şekildeydi ama şu an eşimle aynı marka telefon kullanıyoruz öyle olmuyor, eşimin bildirim sesleri ve mesaj sesleri aynı ama niye bana ilk önce WhatsApp deyip ben bakınca ve 11 gelen mesaj yok deyince ben bir tek bunu gördüm başka birşey gelmedi diyor telefon öttüğüne göre gelmiş oluyorBana da bazen mesajı okumamışsam tekrar gelmiş gibi ötüyor telefon hatta bakıp mesaj arıyorum ama yok sadece okunmamışlardır oluyor
Normal olabilecek bir sürü sebebi olabilir diyorum. Ama sanırım sizi sadece "hayır normal değil, kesin bir haltlar karıştırıyor" cevabı tatmin edecek.Ben tuvaletteyken telefonun mesaj sesi çalması ve ben baktığım zaman ortada birşeyin olmaması normal yani öyle mi
Esime yuzlerce bildirim gelir hic sormam ve bakmam sizinkinin gecmisinde bir seyler mi var yoksa siz mi abarttiniz.Akşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hat dökümüne bakarım hemen birşey yoktu, WhatsApp Web kurdum
İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi nasıl adam bu, ben ne yapayım
Bana kuruyorsunuz gibi geldi.Hayır vukuatı yok ama konuşma sesinden sanki birşey söylemiyor gibi geldi hemen telefonuna baktım, bildirim geliyor tamam eşiminde bildirim ve mesaj sesi aynı fakat ne geldi bilmiyorum demesi saçmalık insan telefonuna gelen şeyi bilmez mi üstelik erken bir saat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?