Eşimin telefonuna mesaj sesi geldi

Geçen arkadaşlarla birlikteyiz,mesaj geldi baktım yanımda oturan arkadaştan sordum 3 saat önce atmış. Bazen olabiliyor.

Hayatı nasıl böyle yaşıyorsunuz? Gerçekten şok içinde okudum

Benimde telefonumda bazı alışveriş siteleri ,oğlum için abone olduğum birkaç tane kanal ,kendim için abone olduğum kpss ile ilgili kanallar var mesela bunlarda yeni video yukelndiginde yada sitelerden yok şu saate kadar su kadar indirim diye bildirimler geliyor ve aynı dediğiniz gibi mesaj sesi .Ve bazen gelen bir mesajı o bikdirimlerdennvs den görmüyorum bi bakiyorim o an gelmis sanıyorum :) öyle de olabilir yine içiniz rahat değilse takip edin ama tartışma çıkarmadan yapın

Valla bu kadar sıkmayın ya yanında onlarca mesaj gelır bakmam o da sormaz. Belkı bacısı anası attı yakın arkadası borc ıstedı be senın kızdıgını bıldıgı ıcın saklamak zorunda. Ya da gercekten oyundan geldı. Herseyını boyle kontrol edıyor musunuz hayat gecmez. Sankı ergenlık cagındakı cocuklar aılesınden mecbur gızlemek zorunda oldugu gıbı ınsanlar gızlıyor hersey ıcındr kalıyor sonra 40 yasına patlıyorlar erkek kadın farketmez. Bazen tamm senın dedıgın olsun deyıp sorgulamamak lazım.

Huaweı benimde aynı marka

whatsapp bildirim ayarlarına bakın bazen android telefonlarda “yeni mesajınız olabilir” diyor siz mesajı açmazsanız tekrar tekrar o bildirim geliyor.

ben de bir proje için huawei kullanıyordum ikinci telefon olarak, telefon iyi güzel ama teknik açıdan kusuru çok bence adama suç bulmaya gerek yok.

Hayat sizin için çok zor olmalı , bazen Mesajlar atıldıktan uzun bir süre sonra gelebiliyor , o arada interneti kapanmıştır ve internet geldiğinde bildirim gelmiş olabilir, eşinize sabır versin
Onu ben de düşünüyorum ama misafirler varken eşim internete girdi ve daha sonra telefonunu şarja taktı
Görmemesi mümkün değil ki telefonu konusunda çok dikkatlidir güncellemeleri unutmaz zil sesini sürekli açar hemen mesajlara bakar
Ben sadece sorduğumda bana WhatsApp a baktım bir tek onu gördüm demesi telefonu çaldığına göre birşey gelmiş değil mi yani niye bilmiyorum diyor
Hatta bir ara senin telefonundandır bile dedi

aman taktığınız şeye bak.
Bazen evde net çekmiyor arkadaşların yazdığı mesaj wifi geldiğinde geliyor bir baktım iki saat geçmiş.
Vukuatı da yoksa bu kadar kuruntu yapmayın Allah muhafaza.

İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi diye dertlenmek yerine bir mesaj sesiyle ben niye bu hale geldim diye dertlenmelisiniz.
Ama bana da mesaj geldiği zaman özellikle gece geç saatte eşimde bana soruyor kimden diye ben hiç yanlış anlamıyorum
Bana sormaktan ziyade verilen cevap daha önemli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…