Akşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hat dökümüne bakarım hemen birşey yoktu, WhatsApp Web kurdum
İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi nasıl adam bu, ben ne yapayım
Huaweı benimde aynı markatelefonun modeli ne
Huaweı benimde aynı marka
Onu ben de düşünüyorum ama misafirler varken eşim internete girdi ve daha sonra telefonunu şarja taktıHayat sizin için çok zor olmalı , bazen Mesajlar atıldıktan uzun bir süre sonra gelebiliyor , o arada interneti kapanmıştır ve internet geldiğinde bildirim gelmiş olabilir, eşinize sabır versin
Çok zor oluyorZor olmuyor mu boyle yasamak?
Ama bana da mesaj geldiği zaman özellikle gece geç saatte eşimde bana soruyor kimden diye ben hiç yanlış anlamıyorumİnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi diye dertlenmek yerine bir mesaj sesiyle ben niye bu hale geldim diye dertlenmelisiniz.
E neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Yazik degil mi caniniza,ben yoruldum burda konunuzu okurkenÇok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?