Eşimin telefonuna mesaj sesi geldi

Ay bu ne ya
Mesaj sesi duyar duymaz kim diye seslenmek. Sonra hemen kontrol etmek. Telefona wp Web falan kurmak.. Ne kafalar ne kafalar..

Ben de aynı marka kullanıyorum fakat benim o şekilde olmadı yani telefonum çalıyorsa mutlaka birşey geldiği için çalıyor ve ben eşim gibi bilmiyorum demiyorum

Geçen arkadaşlarla birlikteyiz,mesaj geldi baktım yanımda oturan arkadaştan sordum 3 saat önce atmış. Bazen olabiliyor.
Olabiliyor fakat eşim markadan markaya değişiyor, daha çok eski modellerde öyle oluyor diye biliyorum

Olabiliyor fakat eşim markadan markaya değişiyor, daha çok eski modellerde öyle oluyor diye biliyorum
Eşiniz size yalan söyledi gelen mesajı sildi birşeyler karıştırıyor, duymak istediğiniz şeyler bunlar mı? Diğer türlü cevaplar tatmin etmiyor sizi çünkü belli

E neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Yazik degil mi caniniza,ben yoruldum burda konunuzu okurken
1 aydır cinsellik yaşayamıyoruz ve de sanki eşim bana soğuk davranıyor gibi hissediyorum önceden öperdi sarılırdı filan
Şimdi bir de bu şekilde olunca aklıma direk geliyor, kimseye yapmaz Deyemem

boşanın adama da kendinize de yazık edersiniz bu durum belli bir süre sonra paranoyaya döner ruh ve sinir hastanesinde tedavinin yolunu tutarsınız.
kıskançlık manyaklığın kibar halidir.

Ben de aynı marka kullanıyorum fakat benim o şekilde olmadı yani telefonum çalıyorsa mutlaka birşey geldiği için çalıyor ve ben eşim gibi bilmiyorum demiyorum

Ben size olmuş olabilecek şeyi söylüyorum, hala kendinizi savunuyorsunuz. Ne diyeyim eşin seni aldatmış git onu parçala mı diyeyim? Cihazlarınızın bildirim ayarlarının aynı olduğunu nereden biliyorsunuz?

Whatsapp web de kurmuşsunuz ama bir işe yaramaz bu arada. KK’yı çok okumuşsunuz bence hayatınıza heyecan arıyorsunuz ama adama yazık.

karşınıza alıp konuşun o zaman neden beni istemiyorsun falan gibisinde bi insanı ne kadar sıkarsan o kadar çok kaçar en yapmam diyen adam bile madem suçlanıyorum bari yapayım öyle suçlu olayım der

Ama bana da mesaj geldiği zaman özellikle gece geç saatte eşimde bana soruyor kimden diye ben hiç yanlış anlamıyorum
Bana sormaktan ziyade verilen cevap daha önemli geliyor
Verilen cevaba inanmamışsınız ki hat dökümü whatsapp web vs uğraşmışsınız. Eşinize güvenmiyorsunuz o kesin de neden bu şüpheci haliniz onu sorgulayın bence.

1 aydır cinsellik yaşamıyoruz diye konu açsanız daha anlamlı olurdu. Mesaj sesi deyince paranoyak gibi görünüyorsunuz.
Ama benim merak ettiğim ve üzüldüğüm konu telefonun çalması ve eşimin bilmiyorum demesi
Tabi ki cinsellik te önemli ama daha önce de sağlık sebeplerinden dolayı yapamadığımız olmuştu ve fazla takılmamıştım ama akşamki konu benim için önemli

Konu bu değil ki konu gelen mesajın ortada olmaması o satte gelen birşey yoktu diyorum
Niye bana bilmiyorum diyor ya insan telefonuna gelen mesajı ya da başka birşeyi bilmez mi
Mesajı bilir ama bildirim sesi ile mesaj sesi aynı ise bilmeyebilir yani. Bazen ben de anlayamıyprum neyin bildirimi olduğunu.

Herkesin dediği gibi ne desek boş. Program da indirmişsiniz. Bekleyin bakalım.

Ben kendimi savunmuyorum sadece örnek veriyorum benim de aynı marka olmasa söylemem zaten
Bilmiyorum ya ben sorduğumdaki o ses tonu konuşma tarzı beni süpheye soktu ve bu yüzden baktım
Neden WhatsApp Web işe yaramaz anlayamadım

Benim telefonuma akşama dek gelen bildirimlerin haddi hesabı yok. Gerçi çocuklardan dolayı ve sinir olduğum için tüm sosyal medya, wp, sms bildirimleri sessizde. Oyun bildirimi geliyor, alışveriş sitelerinden bildirim geliyor. Hatta benim hattım şirket hattı ve kaynım bir dönem kullanmış sürekli inşaat firmalarından sms geliyor. Kaynım diye sürekli beni iş için farklı kişiler (erkek) arıyor. Hatta wpden yazan bile oluyor, iş ile ilgili. Şuan telefonda 33 tane okunmamış sms var. Artık sms kullanan insan yok neredeyse zaten hepsi firmalardan gelen mesajlar. Wp'de 12 tane okunmamış mesaj bulunuyor. Bazen abimle wpden yazışırken yani wp açıkken bile abimin mesaj gönderdiği bildirimi geliyor. Hani bayağı abime cevap atıyorum bir bakıyorum yukarı tekrar okuduğum mesajın bildirimi düşmüş. Ben o bildirim ekranına o kadar sinir oluyorum ki. Çoğu zaman bildirimlere bile bakmadan, bildirim ekranını aşağı kaydırıp temizle yapıyorum. İnstagramdan bazen gördüğüm, açıp baktığım mesaj, beğeni, yorum bildirimleri tekrar tekrar geliyor. Telefonum da s8+ eski bir model değil yani. Bunlar telefondan değil, yazılım kaynaklı hatalar oluyor genelde. Geçenlerde ablamla yazışmıştık saatler sonra ablamın mesaj bildirimi geldi. Bildirime bir baktım saatler önce attığı mesajı içeriyor. Allah allah aynı şeyi niye yazdı ki dedim girdim baktım bir şey yok. Oluyor, olabiliyor bunlar.

Uzun uzun anlattım bakın. Sizin tavırlarınız çok uç noktalarda tepkiler. Ben eşime sormam, eşim bana sormaz. Hadi siz soruyorsunuz olabilir de wp web kurmanız, dökümanlara bakmanız... o an eşim bana böyle bir şey yapsa kaldıramam ben. Boşanma kararı alırdım. Çünkü benim için çok aşağılayıcı bir tepki ve direk güvensizlik belirtisi. Arabesk olacak belki ama bu benim için namusuma dil uzatmaktır.

Teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için
Daha önce de benzer durumla ben de karşıaşmıştım ama telefon eski modeldi akıllı telefonların ilk çıkanlarındandı, ama markadan markaya değişiyor diye biliyorum,
Eşim WhatsApp Web kurduğumu bilmiyor, söylemem de ama neden sorduğumda ilk önce gruptan deyip sonra gruptan saat sekiz buçukta erken gelmiş dediğimde sonra bilmiyorum demiyor
Daha önce telefonu eline aldı şarja taktı mesajın daha önce gelip gelmediğini niye bilmiyor. Ben o durumda olsaydım ve bana sorsaydı bilmiyorum demezdim WhatsApp a daha önce baktım böyle bir mesaj yoktu şimdi gelmiş derdim. Son zamanlarda cinsellik yaşamıyoruz iş yoğunluğundan evliliğimizde soğukluk hissediyorum, (her ne kadar eşim sıkıntı yok dese de) bir de mesaj sesi olunca birden farklı şeyler düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…