Eşimin teyzesiyle görüşmek istemedim huzurum kaçtı

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar artık hayattan soğudum içimden hiç bir şey gelmiyor yaşadığım sorunlar yüzünden 1.5senelik evliyim eşimin ailesi çok içli dışlı olmak istedi tanıdığımdan beri evlendikten sonra 1 gün bile yalnız geçiremedik özellikle kayinvalidem hiç sınır bilmedi bi de eşimin teyzesi hep içlerine düşman gelmiş gibi davrandı bana ilk günden imalı imalı konuşmaya başladı hamileyken de doğum yaptığım zaman da hep yeniler böyle insanı ölüme terk eder bi bardak su vermez kaynana kayınpederi istemez geline batar gelin nefret eder gibi gereksiz haksız şekilde konuştu durdu en son dayanamadım begenmedigin bi hareketim varsa söyle benim yanimda böyle üstü kapalı konusma dedim bağırıp çağırdı çirkin kelimelerle beni suçladı evimden apar topar gitti bi daha evime gelmesini istemedim çok girdiler araya eşim ve annesi beni çok bunalttilar eşimlekavga ettim gelip bana zarar veriyor diye eşim dün ananesiyle annesine artık baristirmaya çalışmayın bunaliyor biz kötü oluyoruz dedi ananesi çok üzüldü yemek yemedi ben de vicdan azabı çektim artık eşimle buz gibiyiz ailesine de gidesim yok hiç 9aylik kızım var istemeden2.hamile kaldim annem başka şehirde hep çocuğu alıp gidesim geliyor hayatın hiç tadı yok bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl kendimi toparlarim

Hazır araya sorunlar girmişken iletişimi tam anlamıyla koparın, ayağını kes o teyzenin, gelemesin evine bi daha. Belli ki çirkef, kötü niyetli bi insan, barışsan da düzelmez. Bu saatten sonra sana sevgi duyup saygı göstermez. Ama eşinin görüşmesine de çok karışma, kendi gitsin görsün. Ama çok da sık gitmesin, adamı doldurup doldurup üstüne salabilirler. Eşine şikayet etme, kötüleme. Ben dili kullanarak onu yumuşatmaya çalış. Ben onlara saygı, sevgi gösteriyorum ama onların davranışlarına çok üzülüyorum vs şeklinde. Kendinizi üzmeyin, yıpratmayın. Teyzesi dediğiniz dış kapının dış mandalı. Ne doğmuş bebeğinizi ne de karnınızdakini strese sokmayın. Allah yardımcınız olsun, kolay değil ama imkansız da değil.

Yapmışsındır ama eşini al karşına. Tek istediğinin onunla mutlu olmak istediğini. Ailesini daha fazla işe karıştırarak mutluluğunuzu mahvetmemesini rica et..

Bu bizim Türk aile yapısı nedir böyle Allah aşkına ya bu konuları okudukça için sıkılıyor. Bir rahat bırakın gençleri düşün yakasından düşün ya....i

9 aylık bebeğiniz var ve hamilesiniz. Sizin dinlenmeye bile zamanınız olmayacak bırakın eşinizin teyzesini. Asıl sorun eşiniz zaten. Sizi istemiyorlarsa kendisi gidip gelsin.

2018mayıs ta evlendim evet çok erken çocuk oldu bu 2. Kesinlikle isteyerek olmadi nesine takildiniz

Çok teşekkür ederim beni çok mutlu etti yanıtınız

Anlayışsız eş, kafayı yemiş eş ailesi, sorunlu evlilik konularının olmazsa olmazlarından biri "istenmeden kalınan ikinci hamilelik"lerdir zaten. Forum ahalisi delirsin diye belirli aralıklarla buna benzer konular açılır. Size yardımcı olamam da şimdi şu sorunlara ben sahip olsaydım, siz bana nasıl yardımcı olurdunuz, onu gerçekten merak ediyorum.

İyi niyetli yorumları görünce mutlu oldum hanımlar çok teşekkürler gurbette yalnızım anlatacağım beni anlayıp çözüm gösterecek biri yok en çok zoruma giden eşimin idare et demesi teyzesine hiç keşke öyle konusmasaydin dememesi kırmadan bana çıkabilirdi o da beni yalnız bıraktı ben onun ailesi gibi hissedemedim kendimi

Öncelikle bebeginiz sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah bence insanlara sınırlarınızı göstermeniz ve korumanız en dogal hakkınız. Kimsenin gelip de evinizde huzursuzluk çıkartmaya hakkı yok. Siz çizgilerinizin arkasında durun. Esiniz de alışır. Isterse kendinisi gider görüşür akrabası ile. Ama dediğim gibi kimse insanın evine gelip huzursuzluk cikarmamali. Kendi etmiş, kendi bulmuş. Ağzına sahip ciksaydi bu durum yasanmazdi. Ama gelinlere yüklenmek daha kolay geliyor tabi

Çocuğum 2 yaşına girmeden istemiyordum ama nasıl oldu ikimiz de anlamadık sezeryan ve çok acı çektim hiç hazir değildim yine de isyan etmiyorum herşey Allah tan

Keşke onlar da böyle düşünebilse teyzesi ben ona demedim o alıngan deyip duruyor ama her zaman bariz bana söylüyordu yeni gelinler yeni gelinler deyip durdu gelin bi ben var

9 aylık bebek ve ikinci hamilelik. Ben burada takılı kaldım :)
Ne var doğal birsey. Yapan memnun doguran memnun derdi tasasi size kalmiyacak :)
Busranur calar var sosyal medya kullanicisi bilen bilir kadin dogum yapti kizi 3 aylikken hamile kaldi. Yani allah verdikten sonra bebegin küçüğü büyüğü olmuyor. Yargilamak yerine destek olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…