- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Allah razı olsun içime su serpiyor iyi niyetle yazılanlarNe var doğal birsey. Yapan memnun doguran memnun derdi tasasi size kalmiyacak :)
Busranur calar var sosyal medya kullanicisi bilen bilir kadin dogum yapti kizi 3 aylikken hamile kaldi. Yani allah verdikten sonra bebegin küçüğü büyüğü olmuyor. Yargilamak yerine destek olun
Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.1 gün bile yalnız geçirmemişsiniz ama 2 çocuk yapılmış
yalnız bıraksalar nolacak acaba mazallah
Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.
Çok matah birşeymiş gibi sosyal medyadan örnek veriyorsunuz bir de. Henüz 1,5 yıllık sıkıntılı bir evlilik, küçücük bir bebek ve önceki doğumunu sezeryanla yapmış bir anne. Yazık değil mi o kadına, o küçücük bebeğe. Doğum sonrası vücudun ne kadar sürede toparlanacağını, henüz ilgiye muhtaç olan küçücük bir bebek varken yeni bebek yapmanın ona haksızlık olacağını falan konuşmayalım zira anlayabileceğinizi sanmıyorum.Ne var doğal birsey. Yapan memnun doguran memnun derdi tasasi size kalmiyacak :)
Busranur calar var sosyal medya kullanicisi bilen bilir kadin dogum yapti kizi 3 aylikken hamile kaldi. Yani allah verdikten sonra bebegin küçüğü büyüğü olmuyor. Yargilamak yerine destek olun
Zaten sıkıntılı günler geçiriyorum bu sekilde eglenmek yaziyosaniz yazmayin komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz
Güldürdü beni yazdiklariniz evet benim de bu sekilde oldu anlayisiniz için çok sağolun:)Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.
Evet benim de vardır ama gerçekten sınır bilmiyolar her gün gidelim sık sıkorda kalalim istiyorlardı daha baştan beni bunalttilar yaşamayan bilmezgene karşıt yorum yapanların yerin dibine sokulduğu bir paylaşım..
hiçbir problem tek taraflı ortaya çıkmaz. muhakkak sizin de bilmeden de olsa yaptığınız hatalı şeyler vardır.
eşinizin ailesini haklı çıkarmıyorum ama bu derece sadece beni bunaltıyorlar, gelmesinler, görüşmeyelim kafasını da anlayamıyorum.
Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum istemeden oldu bunları ben de biliyorum düşünceniz için sağolun çocuğuma aciyorum en cok ama ben de korkuyorum doğumdan keske aradan 2 yıl gecseydiÇok matah birşeymiş gibi sosyal medyadan örnek veriyorsunuz bir de. Henüz 1,5 yıllık sıkıntılı bir evlilik, küçücük bir bebek ve önceki doğumunu sezeryanla yapmış bir anne. Yazık değil mi o kadına, o küçücük bebeğe. Doğum sonrası vücudun ne kadar sürede toparlanacağını, henüz ilgiye muhtaç olan küçücük bir bebek varken yeni bebek yapmanın ona haksızlık olacağını falan konuşmayalım zira anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Keşke onlar da böyle düşünebilse teyzesi ben ona demedim o alıngan deyip duruyor ama her zaman bariz bana söylüyordu yeni gelinler yeni gelinler deyip durdu gelin bi ben var
Teyzesinin huyu ahlakı kötü onun görümcesine açtım bi kez bu konuları hamileydim kaldiramiyordum 9.ayda bile annemin evinde yapmayacağım işleri orda yaptım sen hamilesin yapma demediler bi iş oldu mu çekildiler kenara mecbur hissettim kalktim 5 dk oturunca gözüne batiyordu laf sokmaya çalışıyordu biz hiç insan değilmişiz demek ki diyordu hep görümcesini iyi niyetli güvenilir buldum söyledim o da hep öyle patavatsiz dedi evine giderken dua ederek giderdim laf söylemesin diye dedi sen anlattıkça gözümün önüne geliyor aynisini hepimiz onunla yaşadık dedi ya o şekilde görüşürsün ya görüşmezsin dedi görüşmek istemedim eşim çok sorun yaptı buz gibiyiz şimdi bi şey derken terslenerek kızarak söylüyor konuşmuyoruz bile doğru düzgünteyze kim ya bir evlilikte söz sahibi olamayacak kadar dış kapının dış mandalı biri. insanlar sizin evinize gidip gelip sizi rahatsız edici şeyler söyleyemez o kadar da değil. Kayınvalideniz de bu yüzden yemeden içmeden kesilecekse kesilsin. Eşiniz ailesi ile dilediği zaman görüşsün, siz görüşmek zorunda değilsiniz. Siz evlatlarınızı düşünün eşinizle konuşun gerekirse birlikte aile terapistine gidin , eşinizin başka bir kusuru yoksa bunun için yuvanızı yıkmayın .
İstemeden olduğunu anladım. Bu yalnızca sizi ve eşinizi ilgilendirir. İlk mesajımda şaşkınlığımı belirttim sadece. Benim cevabım bu durumu güzelleyen üyeyeydi. Allah yardımcınız olsun.Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum istemeden oldu bunları ben de biliyorum düşünceniz için sağolun çocuğuma aciyorum en cok ama ben de korkuyorum doğumdan keske aradan 2 yıl gecseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?