Eşimin teyzesiyle görüşmek istemedim huzurum kaçtı

Ayy emriniz olur kraliçem
Burda herkese laf yetiştireceğinize gidin eşinize ve teyzesine laf yetiştirin
Anca uzaktan aslan kaplan olmayın
Ona cevap vermediğimi nerden biliyorsunuz ki her şeyi söyledim görüşmek istemediğimi nedenleri siraladim bir insanla ya güzel konuşurum ya da hiç konuşmam buraya yeni üye oldum burası için de geçerli ben engellemeyi beceremedim siz bi zahmet engelleyin kadın kadının düşmanı olayını burda da yaşamak istemiyorum

Üç evetle uğurluyoruz

Sex değil, seks.

Teyzesi çok kötü niyetli, kötü sözlü biriymiş
Bencede konuşmayın kendini ne sanmışta böyle ortalığıbgermiş, resmen kötü kalpli akraba mı desem akrep mi desem, senin ev huzurunu bozan kim varsa tabiki ya mesafe koyacaksın ya da hiç görüşmeyeceksin! Evlilikte huzur kutsaldır, ortalığı karıştıran akraba da yüz karasıdır ailenin,
Eşine ricada bulun teyzesinin olumsuz ve iğneleyici konuşmalarından gerildiğini söyle
Akrabanın tatlı sözlü güler yüzlü olması gerektiğini belirt, evlilik ortamını geren insandan hayır gelmiyeceğini söyle,
Evlilikte akrabaların idaresi en zor olan kısımdır, mutlaka kötü kalpli biri oluyor yapacak birşey yok sürekli eşile sohbet ortamında bulun ki bilsin duygularını ve mutsuzluğunu

1.5 senede nasıl ikinciye hamile kaldınız
Ben de şaşkınım beklemiyordum bu 2.yi ama ne kadar korunsam da oldu geçen yıl mayısta evlendim şimdi kızım9.aya girdi daha yeni hamile olduğumu öğrendim ağladım ama isyan etmek istemiyorum elimden geldiği kadar iyi anne olmak istiyorum

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim müthiş yazmışsınız böyle yazanlari okuyunca keşke komşum arkadaşım olsaydı diyorum dikkate alcam bunların her birini çok sağolun

Eşinin Teyzesine sağlam bir koca bulmamız lazım Tabiki Kaynana da.. Bunların hepsi nin nedeni şu Kocaları Mutlu edemiyor ilgi göstermiyor size sarıyorlar. Eşine de pes doğrusu Çocuk gibi trip atmalar? Evliliğin ne olduğunun farkında değil Takoz beyinli...

Evet keşke kendi hayatlarına baksalar bizim hayatımıza bu kadar burunlarını sokmasalar onların yüzünden evlendiğime pişmanım eşimle aramız kötü oldu sanki bi daha eskisi gibi olamicaz

Eşine niye yukleniyosunki ustune gelmeyin diye konuşmuş bence birazda sakin olmaya çalış yoksa hic huzurlu olamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…