- 2 Şubat 2025
- 843
- 2.309
- 28
- 27
- Konu Sahibi Gurbetzedebirgarip
-
Off bazı kadınların konuları gözlerimi kanatıyorBekar gibi takılması ne ya whatsapp grubunda bekar/evli ölçeği mi var? Allah aşkına böyle şeylere takılarak eşinizi de darlamayın
Not: Boşuna bakmayınn tapu beeendee
öff yani gerçekten dertsiz misiniz ? ne güzel işte senin çizemeyeceğin sınırı elleriyle çizmişler , keyfine baksana. Aile grubunda bekar gibi takılmak ne ayrıca en çok buna güldüm.Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Hiiiç eş ailesine bilenmeyin. Eşiniz istemiyor o grupta olmanızı. İstese sizin söylemenize gerek kalmadan eklerdi. En azından söyleyince eklerdi. Neden istemiyor orasını siz bulacak ya da bileceksiniz.Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Aile olmanın mantığını ve kendi değerinizi çok yanlış yerlerde arıyorsunuz'Bekar gibi' den kastım daha hala bir aile olma mantığını oturtamadı anlamı taşıyordu arkadaşlar, sakin olun çok farklı yerlere çekilmiş cümle. Şimdi yüksek ihtimal wp grubuna girmekle bunun ne alakası var diyen çıkarEğer ki aile kurduysan her yerde eşinide sayman gerekir diye düşünüyorum. Kök aile grubu olsa zaten gıkım çıkmaz, ama başka gelin damatların da olduğu grupta bir tek benim olmamam... Fazla detaylı düşündüğüm doğrudur ama bu benim yapım. Sevdiğim insanın canını sıkan en ufak şeyde bir şeyleri değiştirmek düzeltmek için uğraşırım. Sanırım haklısınız grupta istenmediğim gerçeği yüzünden inanılmaz takıntı yaptım ve eşimin de beni üzen bir şeyi değiştirmesini ummuşum. Fazla takılmamak ve ezik gibi konuyu tekrar tekrar açmamak en mantıklısı, teşekkürler düşünceleriniz için.
Yeni gelin sendromu bir iki seneye geçer'Bekar gibi' den kastım daha hala bir aile olma mantığını oturtamadı anlamı taşıyordu arkadaşlar, sakin olun çok farklı yerlere çekilmiş cümle. Şimdi yüksek ihtimal wp grubuna girmekle bunun ne alakası var diyen çıkarEğer ki aile kurduysan her yerde eşinide sayman gerekir diye düşünüyorum. Kök aile grubu olsa zaten gıkım çıkmaz, ama başka gelin damatların da olduğu grupta bir tek benim olmamam... Fazla detaylı düşündüğüm doğrudur ama bu benim yapım. Sevdiğim insanın canını sıkan en ufak şeyde bir şeyleri değiştirmek düzeltmek için uğraşırım. Sanırım haklısınız grupta istenmediğim gerçeği yüzünden inanılmaz takıntı yaptım ve eşimin de beni üzen bir şeyi değiştirmesini ummuşum. Fazla takılmamak ve ezik gibi konuyu tekrar tekrar açmamak en mantıklısı, teşekkürler düşünceleriniz için.
Ayy bilmiyorum ben size hak verdim yaEşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Empati yapan birini görmek mutlu etti, teşekkür ederim dediğiniz gibi uzatmamak en doğrusuAyy bilmiyorum ben size hak verdim yaDaha doğrusu tüm gelinlerin ve damatlarin olduğu bir WhatsApp grubuna sizin alınmamış olmanıza ben olsam ben de bozulurdum. Teklifin karşı taraftan gelmesini beklerdim. Elbet bir kişi de farkına varmistir bu grupta olmadiginiza, en azından gençlerden biri. Siz heralde eşiniz veya bir akraba siz soylemeden sizi gruba alsın diye bekliyorsunuz. Adam sormuş aslında alayım mı diye. Biraz bozulma konusunda hak verdim ama o kadar mesele olup uzatılacak bir konu da değil. Siz de o şekilde davranın. Boşuna canınızı sıkmayın.
Ee adam napsin, alayim demis, cokta tepkisiz degil, siz dert arıyorsunuz.Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Sizin istediğiniz şey eşinizin aile grubundan çıkmasi. Kusura bakmayın ama bunu istemeye hakkınız yok. Ya eşinizin sizi gruba ekleme teklifini kabul edin ya da bir daha bu konuyu açmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?