Eşimin whatsapp aile grubunda olmamama tepkisizliği

Bekar gibi takılıyor ne ya siz gruba dahil olsanız ne yapacaksınız da evli gibi olacak?
Çok takıyorsanız ayrılın madem gruba almadık diye vicdan azabı yükleyin onlara kahretsinler derde düşsünler oğlumuzun karısını gruba nasıl almadık biz diye

öff yani gerçekten dertsiz misiniz ? ne güzel işte senin çizemeyeceğin sınırı elleriyle çizmişler , keyfine baksana. Aile grubunda bekar gibi takılmak ne ayrıca en çok buna güldüm.

eşimin iki tane aile grubu var, biri büyük aile, dayılar teyzeler diğer! gelinler vs. ama ben yokum, bide ablaları ve annesinin olduğu bi grup var, ordada kızımın fotolarını paylaşıyor. ben hiç bi yerde yokum, eşime sorduğumda şey dedi "sen ablamlardan hoşlanmadığın için seni eklemedim, şimdi canını sıkan bişey söylerler ya da sen gereksiz alınganlık yapabilirsin." adam beni tanıyor, ben kendimi tanıyorum sonra da bi daha açmadım konusunu. belki sizinki de böyle bişeydir.

Hiiiç eş ailesine bilenmeyin. Eşiniz istemiyor o grupta olmanızı. İstese sizin söylemenize gerek kalmadan eklerdi. En azından söyleyince eklerdi. Neden istemiyor orasını siz bulacak ya da bileceksiniz.

'Bekar gibi' den kastım daha hala bir aile olma mantığını oturtamadı anlamı taşıyordu arkadaşlar, sakin olun çok farklı yerlere çekilmiş cümle. Şimdi yüksek ihtimal wp grubuna girmekle bunun ne alakası var diyen çıkar Eğer ki aile kurduysan her yerde eşinide sayman gerekir diye düşünüyorum. Kök aile grubu olsa zaten gıkım çıkmaz, ama başka gelin damatların da olduğu grupta bir tek benim olmamam... Fazla detaylı düşündüğüm doğrudur ama bu benim yapım. Sevdiğim insanın canını sıkan en ufak şeyde bir şeyleri değiştirmek düzeltmek için uğraşırım. Sanırım haklısınız grupta istenmediğim gerçeği yüzünden inanılmaz takıntı yaptım ve eşimin de beni üzen bir şeyi değiştirmesini ummuşum. Fazla takılmamak ve ezik gibi konuyu tekrar tekrar açmamak en mantıklısı, teşekkürler düşünceleriniz için.

Babamın akrabalarının grubu varmış, annem babam ekliymiş. Annem herkes var o grupta bi siz yoksunuz çıkayım demişti. Ne işimiz var yaa, başka işim mi yok kal aman boşver demiştim.

Eşim hangi Wp grubunda var vs bilmiyorum. O kadar çok grubu var ki adamın takip edemiyorum. İşim mi yok

Aile olmanın mantığını ve kendi değerinizi çok yanlış yerlerde arıyorsunuz

Yeni gelin sendromu bir iki seneye geçer

Ayy bilmiyorum ben size hak verdim ya Daha doğrusu tüm gelinlerin ve damatlarin olduğu bir WhatsApp grubuna sizin alınmamış olmanıza ben olsam ben de bozulurdum. Teklifin karşı taraftan gelmesini beklerdim. Elbet bir kişi de farkına varmistir bu grupta olmadiginiza, en azından gençlerden biri. Siz heralde eşiniz veya bir akraba siz soylemeden sizi gruba alsın diye bekliyorsunuz. Adam sormuş aslında alayım mı diye. Biraz bozulma konusunda hak verdim ama o kadar mesele olup uzatılacak bir konu da değil. Siz de o şekilde davranın. Boşuna canınızı sıkmayın.

Empati yapan birini görmek mutlu etti, teşekkür ederim dediğiniz gibi uzatmamak en doğrusu

Ee adam napsin, alayim demis, cokta tepkisiz degil, siz dert arıyorsunuz.

Ben esimin aile grubunda varım eşim de bizimkinde var. Ben gruplara sürekli bebegimin foto ve videolarini atarim uzakta olduğumuz için. Kardeşim nişanlanır nişanlanmaz kızı gruba ekledi bi gerildim sonra sürekli foto video atarken gökgörmedikler diyecek diye ya da bi espri yaparken üzerine alınır mı bozulur mu diye. Belki biraz daha samimiyet gelişmesini beklemislerdir.

Herkesi ekleyip tek sizi mi eklemediler, ne kadar saygisizca ... Kocan da ayrica bir kenar susu sanirsam bu edepsizlige ses cikarmiyor mu yani??? Hep boyle ezik ve pasif mi, yoksa sadece bu durumda mi?

Sizin istediğiniz şey eşinizin aile grubundan çıkmasi. Kusura bakmayın ama bunu istemeye hakkınız yok. Ya eşinizin sizi gruba ekleme teklifini kabul edin ya da bir daha bu konuyu açmayin.

Ben katilmiyorum yahuu, koca burda soylemeli ailesine konu sahibesini eklemeliler yoksa da kendi de cikip gitmeli. Siz kocanizin hice sayildigi, dislandigi yerlerde duruyor musunuz? Valla evli olsam benim herifi asla ezdirmezdim. Konuya yorum yapan herkes kenar susu, kose minderi sanirsam

Ben sizi anladım eşimin ailesinin de öyle bir grubu var. Eşimin kuzeni seni de alalım dedi ama ablası rahat edemeyiz dedi beni almadılar ama takılmıyorum zaten eşim de grupta yok,çok sevdigi şeyler değil. Bende grupta olup ne yapacağım diye düşünüyorum o yüzden hiç önemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…