Eşimin whatsapp aile grubunda olmamama tepkisizliği

Dışlandığını nerden çıkardınız ki? Eşi gruba eklemek istemiş konu sahibi ekletmemiş. Kocası eklemezse başkaları neden eklesin? Ekleseler konu sahibi belki ondan da memnun olmayacak çıkacak gruptan. Ne gerek var? Eltisini kimin eklediğini nerden biliyor belki onu da kendi kocası ekledi.

Ayrıca biz neden köşe minderi oluyoruz ben de böyle bir durum olsa kimseye ekleyin demem kendim eklerim kocamı.

Aile grupları kuranlar af buyursun kişisel görüşümdür, eltiler görümceler damatlar enişteler ne kadar sıkıcı bir grup, grupta yazsan bir dert yazılanları okumasan ayrı bir dert, sen benim yazdığıma görüldü atmadın, yok cevap vermedin yok emoji koymadın
Hayatımda bir kere gruba dahil edildim kadın kuzenler ve anneleri, annem eklemiş beni, öffff sıkıldım biri esprini anlamıyor, diğeri konuşmaları kocam da okuyor dikkatli yazın diyor, kuzen bile çekilmezken elin eltisiyle eniştesi hiç çekilmez.

Sizin derdiniz ne o zaman . Tam kaoscu yengesiniz

Benim de eşimin ailesinin Grubu var. Beni almak istediler ben girmedim Takilicak şey mi bu çok da lazım değiller. Dursunlar durdukları yerde

Aynı şey eşimle evliliğimizin ilk zamanları olmuştu.Benim aklıma hiç böyle bir şey gelmemişti ama eşimin kuzeninin eşi sizin gibi bunu sorun yapıp kavga çıkarmış öyle duymuştum çok şaşırmıştım.Saçma sapan takıntılar

Benim eşimin de olduğu 2 aile grubu var. Birinde anne baba çoluk çocuk damat gelin torunlar diğerinde eşimin kardeşleri damat ve eltim, kimsenin aklına beni diğer gruba almak gelmedi zaten 20 civarı grupta varım daha fazlasını ben istemem. Akşama kadar grupları takip etmekten fenalık geliyor

Her aile grubu büyük bir kaosla kapanır. Eşiniz ordaki gerginliği bildiği için üstelemiyordur. Dansöz oynatmıyorlar ya bekar gibi takılacak ne var aşırılık var sizde , kendi 2 gün sonra kaçacak delik arar gruptan.

Amaan ne paylasicaklar orda, bizimkinde gorumce habire cocugunun videolarini paylasiyor, begenip yorum yapmazsak küsüyor. Beni kendileri eklememisti basta bu arada,sonradan esim eklemis. Sizin gruptaki gelin, damatlari esleri eklemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…