Eşimin whatsapp aile grubunda olmamama tepkisizliği

Adam gruba almayı teklif etmiş konu sahibi kabul etmemiş o istiyor ki diğerleri almadığı / teklif etmediği için eşi de gruptan çıksın. Bu saçma yani

O Kadar kafaya takılacak birşey değil insanlardan zorla sevgi ilgi alaka vs alamayiz
Eşiniz sizi seviyor evet ama aile ile niye kötü olsun ki

Sizinle araları mı yok? Diğer gelinler varken mesela siz neden yoksunuz? Patavatsız biri misiniz? Her şeyi car car söyleyip ortamı mı bozarsınız? Biraz özeleştiri yapın bakalım
Belli ki konu sahibi sülalede sevilen biri değil
İstenmiyor

Eşinize sen de çık demeniz çok ezikçe
İkiniz iki ayrı bireysiniz
İnsanlar sizi sevmiyor diye o neden çıksın
Onun bir duruşu bir inisiyatifi olamaz mı

bizimkinde de görümceler eşime aşkım hayatım diyordu sonuç koca kişisi gruptan çıktı kimsenin hayatında bir şey eksildiğini sanmıyorum…

Allah başka dert vermesin. Bana, küçük akıllarıyla laf soktuğunu sanan iki kişi sayesinde çıktım gruptan daha da girmedim. hiçte yokluğunu aramıyorum açıkçası

Herkesi ekleyip tek sizi mi eklemediler, ne kadar saygisizca ... Kocan da ayrica bir kenar susu sanirsam bu edepsizlige ses cikarmiyor mu yani??? Hep boyle ezik ve pasif mi, yoksa sadece bu durumda mi?

Şu platformda seni ruh ikizim gibi hissetmem boşa değil galiba bir an kendimden şüphe etmiştim kızların yorumlarıyla ben mi yanlış düşünüyorum diye yok değilmiş

Bende bozlurum böyle birşey olsa herkes var ben yokum kocamında hiç oralı değil sorgulamıyor eşine yapılan saygısızlığı. Sinir bozucu ha ben olsam kocamın telefonundan kendimi eklerdim sonrada Aaa hoşbulduk yeni grup mu kurdunuz ne güzel olmuş yazar pusuda beklerdim. Bakalım kim kocama niye aldığını soracak yada grubun eski olduğunu yumurtlayacak diye. Sonrası aman sabahlar olmasın

Anladım sizi ben olsam ben de bi tık bozulurdum. Ama çok da takılacak bir mesele değil. Normalde eşiniz bekar gibi takılıyorsa yani sizi de ilgilendiren, sonuçları sizi de etkileyen kararları tek başına veya ailesiyle alıyorsa belki altta rahatsız olduğunuz asıl durum budur.

Adam gruba almayı teklif etmiş konu sahibi kabul etmemiş o istiyor ki diğerleri almadığı / teklif etmediği için eşi de gruptan çıksın. Bu saçma yani

Beni yemeyin yahuuu burdaki üyeler kocam da kocam diye ölüp bitiyor, kocaları surat assa WA grubundan çıkmayı bırak dünyayı yıkarlar

Iyi de belki herkesi kendi karısı kocası ekledi gruba. Kaynanalar bizim gelini/damadi ekleyin diye peslerinde kosmadi.
Kocasi da ekleyeyim diyormus ama konu sahibi kayin ailesinden ekstra davet bekliyor.

Iyi de belki herkesi kendi karısı kocası ekledi gruba. Kaynanalar bizim gelini/damadi ekleyin diye peslerinde kosmadi.
Kocasi da ekleyeyim diyormus ama konu sahibi kayin ailesinden ekstra davet bekliyor.

Yinede ayıp herkes kocasını karısını eklerken hadi erkekler akıl edemedi akılları kıt zaten onu biliyoruzda o grupta hiç mi kadın yok bir tanesi aa herkes ekli, eklenmiş bir şekilde bi X yok ayıp ediyoruz demez. Konu sahibi bunu diyor bence.
Ayıp yani bu şey gibi eskinin bir yere toplu gidilip bir tek X'e hadi sende gel dememek kocasını alıp gitmek gibi
Yine diyorum bende kızar bozulurdum ve beni sevmediklerinden emin olurdum bundan güzel turnusol yok sanki

Bozulmasina ben de bozulurdum, o konuda haksiz bulmuyorum konu sahibini.
Ama bunun cozumu kocasinin eklemesi. Adam ekleyeyim dedikce de hayir diyormuş. Grubun akisini bilmiyoruz, belki kocasi eklemedigi icin aile de konu sahibi girmek istemiyor sanıyordur.

Yani herkesi kendi karisi kocasi ekliyorsa ve kocasi konu sahibini eklemiyorsa demek ki x gelmek istemiyor ki kocasi eklemedi diyorlardir belki.

Kayin aile de konu acarmis, gelin gruba girmek istemedi diye

Evet ben bir tık bozuluyorum beni gruplara eklediklerinde mesela oda 10 saniye falan sürüyor kocam aile gruplarında bekar bekar gezmeye devam ediyor şu saçma aile gruplarını hiç anlamadım hiç anlamicam galiba

Hah bak o taraftan düşününce de öyle işte o yüzden ilk mesajımda eşimin telefonundan kendimi ekler ortalığı toz duman ederim dedim ya zaten

Evet ben bir tık bozuluyorum beni gruplara eklediklerinde mesela oda 10 saniye falan sürüyor kocam aile gruplarında bekar bekar gezmeye devam ediyor şu saçma aile gruplarını hiç anlamadım hiç anlamicam galiba

Seni eklememek gibi birşey söz konusu olmaz sanki bibi g.tleri yemez ha O yüzden eklemediklerinde değil eklediklerinde bozuluyorsundur

Seni eklememek gibi birşey söz konusu olmaz sanki bibi g.tleri yemez ha O yüzden eklemediklerinde değil eklediklerinde bozuluyorsundur
O kadar sinir oluyorum ki kaç kere eklediler ki dediğim halde bende artık ekledikleri anda çıkmakla buluyorum keşke hiç yokmuşum gibi davransalar benim gibi inatla cuma mesajida atıyorlar mesela çicekli böcekli okumadan siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…