Eşimin whatsapp aile grubunda olmamama tepkisizliği

Aa bizde de babam, halam, enistem ve kuzenlerimin grubunda ben yoktum. Simdi aklıma geldi seneler sonra. Dışlandığımı fark edince "aman sesimi cikarmayayim, eklerler falan" diye ölü taklidi yapmıştım.
Benim babam da cocuksuz gibi takilmis grupta

Whatsapp grubunda bekar gibi takılmak ne

Peki sen şimdi bu tramvayla nasıl yaşiyacaksın

Peki sen şimdi bu tramvayla nasıl yaşiyacaksın
Yalniz simdi aklima geldi.
Vukuatli nufus seyi alırken annemle babamin evlilik tarihleri arasinda 10 sene fark vardi ahahha annem babamla 79da, babam annemle 89da evlenmiş gorunuyordu.
Once bu, sonra babamin halamlarin grubuna almayip cocuksuz gibi davranmasi..
Acaba gerçekten babamin cocugu degil miyim, bir aydinlanma geldi su an

Olayı kendi aleyhime çevirir abuk sabuk aile muhabbetlerine dahil olmadığım için kendimi daha şanslı hissederdim.

Bunu ayipla, saygiyla ilişkilendirmiyorum ben acikcasi. Insanlari ayip olmasin diye biyerlere davet etmek, ayip olmasin diye konuşmak filan gereksiz şeyler. Hadi iş hayatinda filan bazen mecbur kaliyorsun da özel hayatinda bari insan kiminle geyik yapacagini, konuşacagini bazi noktalarda secebilsin.

Ayrica kocasi zaten ekleyeyim demiş özel davet bekleyen kendisi. Kocasi dururken millet mi eklesin illa.

Eşimin ailesi de wp grup kurmustu bir ara kuzenler damatlar filan icindeydi ben yoktum. Eşim de cikti. Çünkü ne konuscak yani ben de gordum sacma sapam coluk cocuk akraba fotolari paylasiliyor ona mi bakip duracak. Cikmasa da neden demezdim.

E ne güzel işte eşinizin hesabından arada ne saçmalamışlar diye bakar tşk geçer keyfinize bakarsınız. Beni düğünden bir gün önce aldılar. Herkes gezip tozduğu yerleri çoluk çocuğunun saçma videolarını atıyordu. Keşke almasalardı ben merak edersem ne yaptıklarını arar sorardım demeye kalmadan elti tartışma çıkardı grubu dağıttı bir daha açarlarsa girmeyi düşünmüyorum. Eşimi alsınlar arada ordan bakarım

Adam aile watsapp grubunda nasıl bekar gibi takılıyor ya, yengelerine alevli emoji mi atıyor, yüzüksüz parmagını gösteren foto mu paylaşıyor grupta, herkes grupta çift olarak yazışırken yalnız kalıyor da diğerleri ona birini mi ayarlamaya çalışıyor, ne yapıyor bu adam yaa

Benzer bi durum diğer yengeme yapılmıştı hatta çift olarak hem yengem hem abim alınmamıştı. Fakat bu onların terbiyesizliği. Eğer sizi aileden görmüyolarsa onları kendi hallerinde bırak. Mesela beni son anda eklediler eşim yok grupta. Saçma sapan işler.

Takılmamak lazım. Hepsini öylece baş başa bırakıcaksın kendi hallerinde.. zaten eşin bu konuyu gündeme getirse gereksiz gerginlik olur. Ben sana bişey diyim bu gurubu da eltilerin kurmadıysa gel yüzüme tükür

Eşiniz aile grubundan niye çıksın? Tüm gelin ve damatlar alınmışken siz niye alınmadınız?

Evet ben bir tık bozuluyorum beni gruplara eklediklerinde mesela oda 10 saniye falan sürüyor kocam aile gruplarında bekar bekar gezmeye devam ediyor şu saçma aile gruplarını hiç anlamadım hiç anlamicam galiba

Benim bu forumdaki ruh ikizimsin. Sonra gelsin yok niye hayırlı cumalar demedin, niye fotoğrafımıza yorum yapmadın, niye cevap vermedin, niye mesajlara bakmıyorsun...

Soru sahibinin durumu da 'çağırırlarsa gitmeyelim çağırmazlarsa küselim.'

Ailesinin olduğu bir grup sonucta yani adam çıkmak istememesi çok normal
Seni de alayım demiş ego yapıyorsun
Hem grubu küçümsüyorsun hem beni almadılar triplerindesin

Amacın gösteriş yapmak mı? Bak eşi de çıktı karısı yok diye mi desinler bunu mu istiyorsun
Bazen çok çoluk çocukça ya
Kaç yıllık evliyim eşim istediği aile grubunda olsun banane yani onun ailesi ister girer ister çıkar

Muhtemelen gerçek dünyanızda da çevrenizdekilere şu tutumunuzu hissettirmişsiniz ki sizi istememisler

Şu sosyal medya milleti iyice bozdu. Örneğin Instagram kullanmıyorum, şurada açılan instagram yorumları beni şaşırtıyor.

Böyle bir aile gurubunun olması bile çok saçma..gelinler,damatlar,ettiler,görümceler,kayınlar hep beraber ne konuşacak allahaşkına..evliliğin de cılkını çıkarttılar...

Ne kadar boş bir kadınsınız. Hiç istemezdim böyle bir gelin. Nitekim o aile de istememiş ki sizi gruba almamışlar.

Kullanıcı adı da gurbetzede bir garip

Vah vah ne acı şimdi ağlicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…