Eşimin yaptığı karşısında nasıl bir tepki vermeliyim?

Kesinlikle çok haklısın ve benim babam zaten bı yerde kalmayı sevmez., Ordada ben teklif edince dedi zaten bı sekilde hallederiz artık diye benim için şöyle konuya dahil olup baba aynen gelin kalın orası sizinde eviniz deseydi dünyalar benim olurdu

Belki nezaketen bile olsa babanlara söylemeden ona sormanı beklemiştir. O nedenle bozulmuştur. Eğer öyleyse haklı. Ama diğer türlü onun ailesi 2 ay kalmışken seninkileri kabul etmeme hakkı yok.
Ama bana o kendi annesini getirirken sormamisti gorumcemin oğlu vardı 8 yaşındaydı ben bakma mecburiyetindeyiz gibi davranmislardi, ve hastaneye kadar gitti kendi aldı kontrollerine kendi götürdü ben ağzımı açıp bişey demedim

Bence kesinlikle bir daha ailesine bir sey olursa asla bakmayacaginizi soyleyin yaptigi yanina kalmasin ailenizide isterseniz tekrar arayip çağırın sonucta ilgilenecek olan sizsiniz kendiside salak degilse arar cagirir belki
Annesinin ameliyat olma durumu var , o yüzden bakmiyacagimi dile getircem dediğiniz gibi, kendi babamida kizkardesin evine dönünce getiricem burda kendim bakicam inşallah kabul edip gelirse

Bence gayet haklsınız eşiniz aşırı bencil davranmış tabi ki kendi annenize de babanıza da yeri gelince evinizde bakacaksınız aksi düşünülemez bile

Yok dersimi aldim artık banane kızı gitsin temizlesin, ben zaten 46 kiloyum kansızlık filan var kendimi yorduguma değmezmiş gerçekten, haklısınız babamda bu soguklugun onun yüzünden olduğunu düşünüp uzulebilir halbuki damadinin bencilliginden

Ailene bak adamin ayagi kırılmış bunlar elzem şeyler sonrasi artik düşünme bakmam deme iyice sinir etme adami
oylebir durum olursa bakmam o zaman de şimdiden kimseyi germeyin
Bilmiyorum kafam çok karışık, onlarda benim ailem yıllarca beni doyuran giydiren her dustugumde kaldıran kişi ama

adam kendi ailesini getirirken nezaketen kesin kadına sormuştur çünkü bizim türk erkekleri çok naziktir hayatım annemleri getireyim mi der hep
Yok sormadı gorumcemin 8 yaşındaki oğlu olmasına rağmen hastaneden çıkışta sizmi goturceginiz eve dedi, hatta bide benim duzenimi bozmaya çalıştılar, babam ise gidiyo kendi evlerinde bakın bnce diyodu

Çok teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum olgun değil ama bnde bundan sonra ona göre davranicam ders oldu bana

Kizkardesin kendi evine dönünce getircem inşallah babamda kabul ederse,
Kesinlikle bana ders oldu mesela annesinin ameliyatlik durumu var ama tavrımı ortaya koyup bakmicagimi dile getiricem görümcem baksın banane

Ben ailelerin çiftlerin evlerinde kalmasını doğru bulmuyorum , her iki aile de kendi evlerinde bakılmalı, ayrıca eşiniz çıkarcı ve nankör ..

Bence gayet haklsınız eşiniz aşırı bencil davranmış tabi ki kendi annenize de babanıza da yeri gelince evinizde bakacaksınız aksi düşünülemez bile
Yani bizi bugünlere getiren onlar bugün benim annem babamda yarın onun anne babası hem bencil hemde kırıcı davrandı inanın tek hareketle insan sogumaz diyodum ama oluyomus

Ben ailelerin çiftlerin evlerinde kalmasını doğru bulmuyorum , her iki aile de kendi evlerinde bakılmalı, ayrıca eşiniz çıkarcı ve nankör ..
Banada ilk kaynanama bakarken teklif ettiler kendi evlerinde bakalım diye ama ben o evde ne nerde bilmiyorum, birşey alırken cekiniyordum , rahat giyinemiyorum ve orda o binada çok ses vardı çocuğum daha 6 aylıktı ve uykuya ihtiyacı vardı.
O yüzden istememiştim,
Bizimkilerin evindede kalmak istediğimde ne zaman doncen ütüm birikti vs. Şeyler der hep

Işte en baştan taviz vermeyecektiniz, erkekler ve aileleri böyleler, benciller..

Keşke bu kadar sizin gibi detaylı düşünebilse, ya bazen geçmişi düşündükçe insan kendisini sorguluyor aslında görmezden geldigim ne çok hata yapmış, konusucam kesinlikle ve kız kardeşim kendi evine gittiğinde de babamı getiricem.
Ve inanın onun ailesi her ay benim evime yemekli bir şekilde gelir, benim ailem çok yakın oldukları halde 2-3 ayda bir gelir babam misafirlikte çok rahat etmez ve benim yemek filan çok hazirlicagimi bildiği için maddi sıkıntı cekmiyelim diye gelmek istemez bu kadar düşünceli yani

Sonuna kadar haklısınız, eşinizin yaptığı resmen nankörlük. Bir daha da ailenle ilgili bir durum olduğunda kendin bakarsın benim için bitti bu konu çok ayıp ettin telafisi de yok deyin.
Evet nankörlük ama benimde gözümü açtı bundan sonra kısasa kısas , soylucem hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…