- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi serenaysero
-
bende ironi yapmıştım zaten %5 belki 10 luk bir kısım sorabilir onun haricinde sormazlar kendi aileleri kutsal çünküYok sormadı gorumcemin 8 yaşındaki oğlu olmasına rağmen hastaneden çıkışta sizmi goturceginiz eve dedi, hatta bide benim duzenimi bozmaya çalıştılar, babam ise gidiyo kendi evlerinde bakın bnce diyodu
3 yıllık evliyiz, eşimin annesinin 1.5 sene önce ayağı kırıldı ben 2 ay boyunca hem ona hemde kayinbabam bizde kaldı yemeğinden meyvesine kadar herseylerini yaptım, her gittiğimizde evinin temizliğini yaparım ve bunlar olduğunda çocuğum 6 aylıktı. Şimdide benim babamın ayağı kırıldı ve ,5 katlı asansor olmayan bir binada oturuyolar hastaneye kontrollere gidip gelirken zor olmasın diye bizde kalın diye teklif ettim babamla anneme, eşim sanki kalmalarını istemiyor gibi sesini bile çıkartmadı, sonra arabayla eve giderken bunu yaptığı için çok kirildigimi söyledim , kendi annenle baban kalınca sorun yok benimkiler sana ağır geliyor dimi dedim, annem babam çalışıyor yani kalsalar bile her şekilde destekde olurlar, ayrıca benim babam çok gönlü bol biridir doğum yapınca 40 gün eşimle orada kaldık. Her Allah'ın günü et balık tavuk tatlı hiç eksik etmedi. Benim ailem anlayislidir bizim kavga etmememiz için alınmamış gibi yaparlar ama illaki kim olsa bence alınırdı. Şu an konuşmuyoruz nasıl davranmalıyım , zaten ailem zor günler geciriyo kavga edip yansıtmakta istemiyorum, ama eşimde hatasını anlasın istiyorum.
Aslinda konu açılınca ilk diyeceğim şey bundan sonra Allah korusunda ailenden birine bişey olursa ben bakmıyorum benden herhangi bir beklentin olmasın demeyi düşünüyoru
Erkeklerin çoğunda ne yazık ki bu var canım benim eşim de aynı ister ki sürekli kendi ailesine gidelim orada kalalım benim ailem dedi 2 saat oturup kalkalım ister evliliğimizin ilk başlarında her hafta sonu ailesine gider kalırdık benim ailem dedi 2-3 saat oturur kalkardık artık ne yapıyorum biliyor musun hiç gitmiyorum sürekli ısrar ediyor gel falan diye ama çocuk hastalanıyor diyorum çünkü gerçekten bu yaptığı bencillikten başka bir şey değil ben de oyunu kurallarına göre oynamaya karar verdim. Madem memlekete gidince kendi ailemi göremiyorum hiç gitmem daha3 yıllık evliyiz, eşimin annesinin 1.5 sene önce ayağı kırıldı ben 2 ay boyunca hem ona hemde kayinbabam bizde kaldı yemeğinden meyvesine kadar herseylerini yaptım, her gittiğimizde evinin temizliğini yaparım ve bunlar olduğunda çocuğum 6 aylıktı. Şimdide benim babamın ayağı kırıldı ve ,5 katlı asansor olmayan bir binada oturuyolar hastaneye kontrollere gidip gelirken zor olmasın diye bizde kalın diye teklif ettim babamla anneme, eşim sanki kalmalarını istemiyor gibi sesini bile çıkartmadı, sonra arabayla eve giderken bunu yaptığı için çok kirildigimi söyledim , kendi annenle baban kalınca sorun yok benimkiler sana ağır geliyor dimi dedim, annem babam çalışıyor yani kalsalar bile her şekilde destekde olurlar, ayrıca benim babam çok gönlü bol biridir doğum yapınca 40 gün eşimle orada kaldık. Her Allah'ın günü et balık tavuk tatlı hiç eksik etmedi. Benim ailem anlayislidir bizim kavga etmememiz için alınmamış gibi yaparlar ama illaki kim olsa bence alınırdı. Şu an konuşmuyoruz nasıl davranmalıyım , zaten ailem zor günler geciriyo kavga edip yansıtmakta istemiyorum, ama eşimde hatasını anlasın istiyorum.
Aslinda konu açılınca ilk diyeceğim şey bundan sonra Allah korusunda ailenden birine bişey olursa ben bakmıyorum benden herhangi bir beklentin olmasın demeyi düşünüyorum.
Şuan çok dalgınim gerçekten kusura bakmayın anlamamisim, aynen hep el üstünde tutuluyobende ironi yapmıştım zaten %5 belki 10 luk bir kısım sorabilir onun haricinde sormazlar kendi aileleri kutsal çünkü
Bnde artık senin taktiği uygulucam canım bunu kendi istedi, hakedene hakettigini vericeksin bundan sonrada hiçbir şekilde fedakarlık yapmam bitti kapandı o defter, Allah kolaylık versin hepimize sabır versin aileci nankör bencil erkeklerle işimiz zorErkeklerin çoğunda ne yazık ki bu var canım benim eşim de aynı ister ki sürekli kendi ailesine gidelim orada kalalım benim ailem dedi 2 saat oturup kalkalım ister evliliğimizin ilk başlarında her hafta sonu ailesine gider kalırdık benim ailem dedi 2-3 saat oturur kalkardık artık ne yapıyorum biliyor musun hiç gitmiyorum sürekli ısrar ediyor gel falan diye ama çocuk hastalanıyor diyorum çünkü gerçekten bu yaptığı bencillikten başka bir şey değil ben de oyunu kurallarına göre oynamaya karar verdim. Madem memlekete gidince kendi ailemi göremiyorum hiç gitmem daha
Yok kesinlikle temizliği bırak artık evine bile gitmem her gittiğimizde saatlerce oturuyoruz çünkü ben köle gibi onu getir bunu getir her gittiğimde yok perde yok çamaşır bulasikSüper olmuş. Sizin de kafanıza dank etsin bişeyler.
Hadi devet etsin de anasını görelim bakalım, sizin yerinizde olsam ağzımı açarsam ne olayım. Yapmayın temizlik falan artık lütfen. Kısasa kısas; aile nasıl istenmiyormuş öğrensin beyfendi.
bundan sonra eşiniz kendi ailesini kendisi tutsun el üstünde siz hiç düşmeyin üstlerine herkes yaptığı kadarının karşılığını almalı babanıza çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallahŞuan çok dalgınim gerçekten kusura bakmayın anlamamisim, aynen hep el üstünde tutuluyor
Yaşlı insanlar ve okuma yazma yok diye üzülüyordum hallerine, o yüzden yapıyordum Allah var kaynanam kayinbabam bana bı kötülüğü olmadı ama kocama ders olsun bundan sonra hicbirsey yapmicam hatta gitmicem bileNiye bu kadar verici oluyorsunuz ben anlamıyorum. Her gittiğimde temizlik yapıyorum ne demek? Ne gerek var? Temizlikçi misiniz siz? Çok gerekiyorsa eşiniz yapsın. Her hafta yemeğe geldiklerinde eşinizle iş bölümü yapın. Asla tek başınıza yapmayın. Görüyorsunuz işte sonunda sizin göreviniz oluyor. Kadir kıymet bilmiyor kocanız. Ailesine yardım etmeniz gerekliyse işin çoğunu eşiniz yapmalı. Asla bu kadar verici olmadım. Nankörlük de görmedim. Bu size ders olsun.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah bütün isteğim o Rabbimdenbundan sonra eşiniz kendi ailesini kendisi tutsun el üstünde siz hiç düşmeyin üstlerine herkes yaptığı kadarının karşılığını almalı babanıza çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah
Kız kardeşim evine döndüğünde getiricem ailemi , onunki anneyse benimkide baba , çok doğru söylüyorsunuzYerınızde olsam aılemı cagırırdım. Nasıl olsa onların yanında bısı diyemez. Demeye kalkarsa da haddini bildirirdim.
Ne guzel dunya valla
Siz bakmıssınız aılesıne, ama sıra geldıgınde sacmalıyor . Yok öyle dunya !
Kısasa kısas
Yok demedi ayrı odada yattım sabah geldi arabayı sansyiye filan goturcem dedi, hicbirsey demedim öpmeye çalıştı geri çekildim anlasın hatasını...eşiniz sonra canım kendimi ifade edemedim tabiki kapımız açık demedi mi ? ayıp etmiş siz babanızı tekrar çağırın tabiki gelip kalacak ilgileneceksiniz hastalık bu . kendisinin ailesine de bakmışsınız . haklısınız kırılmakta ama eşiniz sessiz kaldı diye vazgeçmeyin sakın. evlat olarak göreviniz de var neticede.kendi ailesine baktırırken sorun yok tabi ... ah ah
Bırakın bazı seylerı olması gerektıgı gıbı olsun. Isterse sızınle konusmasın.takmayın.Kız kardeşim evine döndüğünde getiricem ailemi , onunki anneyse benimkide baba , çok doğru söylüyorsunuz
Yani tabii ki işin sevap kısmı da var sonuçta bu hayatta bir Allah razı olsun almak çok güzel bir şey ama ne yazık ki bize inada bindiren kendileri. Sen gene de canım Allah rızası için yardımını eksik etme varsın kocan girsin günahaBnde artık senin taktiği uygulucam canım bunu kendi istedi, hakedene hakettigini vericeksin bundan sonrada hiçbir şekilde fedakarlık yapmam bitti kapandı o defter, Allah kolaylık versin hepimize sabır versin aileci nankör bencil erkeklerle işimiz zor
Teşekkür ederim yorumunuz için,Evet ve gerçekten o surecde hem ben hem çocuğum çok yipranmisti, çünkü kahvalti öğlen yemeği akşam içmesi gereken ilaçlar çocuğum yeni ek gıdaya başlamıştı hangisiyle ilgilencegimi şaşırmıştım gercekten,Dediklerinize bakılırsa gelmelerini istemiyor.Sesssiz kalması bunu düşündürür eğer eşiniz normalde de söylediklerinize tepki vermeyen bir insan değilse.2ay ailesine bakmışsınız helal olsun vallahi.Ben 2 gün bile bakamazdim kimseye.Hem çalışıyorum hem de alışık değilim sürekli misafir ağırlamaya.Eger babanız geldiğinde eşiniz tavır yapacaksa kesinlikle getirmeyin derim.Çünkü babanız buna çok kırılabilir.Zira ben istemediğim yerin kapısından bile geçmek istemem.
Ben balık burcuyum , hani şuan eşime olan sinirden dolayı çok doldum ama asla kin tutamam kavga ettiğim insanın bir guleryuzunde bir lafinda hemen çözülen bir insanım belki eşime karşı tavrim değişmez ama ailesine karşı kötü davranmam diye düşünüyorum sonuçta onların suçunda yok oğullarının bencilliği vefasizligiYani tabii ki işin sevap kısmı da var sonuçta bu hayatta bir Allah razı olsun almak çok güzel bir şey ama ne yazık ki bize inada bindiren kendileri. Sen gene de canım Allah rızası için yardımını eksik etme varsın kocan girsin günaha
Oda doğru haklısınız tabi bnde konusmama tarafliyim çünkü benim bir sözümü bile haketmiyor gercektenBırakın bazı seylerı olması gerektıgı gıbı olsun. Isterse sızınle konusmasın.takmayın.
Allah korusun yarın öbür gun aıleyle ılgılı bır durum olsa ne olacak ? Kendı aılesıne baktırırken utanmaz
Ama sızın aılenızı yok sayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?