Eşimin yıllar sonra gelen arkadaşı…

Olanı düzgün anlatmıyorsunuz sonra millet dalga geçiyor.
Az önceki yorumum da sıfır şaka.
Internetten tanışıp takıldığı bir hatunmuş gayet şaibeli bir durum.
Şimdiye kadar eklemedi de neden foto kalktığında istek gönderdi.

Başlığa bakınca evinize vs. gelmiş gibi anlaşılıyor. Sadece bir arkadaşlık isteğiymiş. Birlikte olan fotoğrafınızı koyun ve eşinize isteği silmesini söyleyin ya da ortak hesap olduğu için bence sizin silme hakkınız da oluyor. Silin engelleyin gitsin. Üzerine konuşmaya değecek kavga edecek bir konu değil. Görümceniz nasıl abisinin bekar evine giren çıkanı takip etmiş hayret, bu tarz her konunuzu da görümcenize ya da farklı yakınlarınıza anlatmanızı tavsiye etmem.

Sizden önce olan bir olay da aldatılmış sayılmazsınız ben bırakırdım bakalım ne şekilde konuşacaklar.

Foto kaldıranda sizsiniz ayrıca.

Kendinize güveniniz olsun ve bunu çocuksu kıskançlıklarla yok etmeyin.

Siz geçenlerde de başka üyelikle aynı konuyu açmadınız mı ? O kadında eve gelmiş terasta oturmuştu.

Bence aynı üyesiniz. Eşiniz artık size güven vermeli yoksa hem güveniniz zedelenecek hem psikolojiniz bozulacak.

Son düzenleme:
Surekli profile bakiyor demek ki foto gittiği an istek atmis
Eski sevgilisiyle ne işi var ki esinizde hem neden kabul etmiş esiniz
Sürekli profile baksa bile tekli foto koyunca ayrılmış mı oluyorlar çok ilginç. Ben de eşimle olan fotoğraflarımı daha çok seviyorum diye genelde birlikte fotoğraflarımızı koyuyorum ama tek kendi fotoğrafımı koysam profilime boşanmış mı olacağım anlamsız bence denk gelmiştir.

Iste o mantık da saçma
Ben eşimle çok nadir fotoğraf paylaşırım aramız kötü mu demek bu ? Orası benim sosyal medyam
Ama kadın da demek ki sürekli bakıyordu profile

Ben tam anlayamadim siz suan da gorustuklerinden ya da konustuklarindan mi supheleniyorsunuz yoksa gecmiste gorustukleri icin mi kafaniza takiyorsunuz? Eger gecmiste gorustukleri icin bu hale geldiyseniz cok saglikli bir durum degil cunku. Her evli cift gecmise bakacak olsa evli insan kalmazdi. Adam sizinle acmadi gozunu dunyaya.tabiki bir gecmisi olacak bundan daha normal ne olabilir

Eski biri ve eşiniz siiznle evli bence aşırı kıskançlıj olmuş resminizi tekrar koymanız en mantıklısı

Çocuk esindenmi ondanmi supheleniyosun

Çocuk eşinizden mi? Öyle yazmışsınız ki çocuk eşinizden gibi. Kadın evli, üstüne hamile ve sizin kocanıza göz koymuş. Kadın hasta muhtemelen ki başkasında gözü/gönlü varken evlenip bir de hobi olsun diye hamile kalmış.

Konuştuklarını düşünmüyorum ama Eşimin bazı fotoğraflarına like atıyor ama 2017den fotoğraf. İnsanın ister istemez tuhafına gidiyor amaç ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…