- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.792
- 313
- 44
- Konu Sahibi birnikpanda
-
Buradaki arkadaşlarımı gerektiği kadar aydınlatamadım. Buluştuk dediği yer eşimin o dönemki evinin terası. Ben kafam dolu olduğu için eklemeyi unuttum belkide
Başlığa bakınca evinize vs. gelmiş gibi anlaşılıyor. Sadece bir arkadaşlık isteğiymiş. Birlikte olan fotoğrafınızı koyun ve eşinize isteği silmesini söyleyin ya da ortak hesap olduğu için bence sizin silme hakkınız da oluyor. Silin engelleyin gitsin. Üzerine konuşmaya değecek kavga edecek bir konu değil. Görümceniz nasıl abisinin bekar evine giren çıkanı takip etmiş hayret, bu tarz her konunuzu da görümcenize ya da farklı yakınlarınıza anlatmanızı tavsiye etmem.Hanımefendi kimseye bu şekilde hitap ettiğim yok. Foruma yeni kayıt oldum soruyu güncelleyemedim. Eşimin kız kardeşi o kızı tanıdığını, bir dönem o kızın eşimin evine geldiğini, hatta kaldığını dile getirdi. Benim aklımı karıştıran tek şey bu. Buluştukları yer eşimin bekar evi
Terastan konum atmışsa demekBuluştuk dedigi evin terasi miymiş?Bilemedim.
Siz geçenlerde de başka üyelikle aynı konuyu açmadınız mı ? O kadında eve gelmiş terasta oturmuştu.Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Sürekli profile baksa bile tekli foto koyunca ayrılmış mı oluyorlar çok ilginç. Ben de eşimle olan fotoğraflarımı daha çok seviyorum diye genelde birlikte fotoğraflarımızı koyuyorum ama tek kendi fotoğrafımı koysam profilime boşanmış mı olacağım anlamsız bence denk gelmiştir.Surekli profile bakiyor demek ki foto gittiği an istek atmis
Eski sevgilisiyle ne işi var ki esinizde hem neden kabul etmiş esiniz
Sürekli niye takip etsin eski tanıdık diye istek atmıştır belkide evli güzel bi ailesi başka çocuğu da olabilirSurekli profile bakiyor demek ki foto gittiği an istek atmis
Eski sevgilisiyle ne işi var ki esinizde hem neden kabul etmiş esiniz
Iste o mantık da saçmaSürekli profile baksa bile tekli foto koyunca ayrılmış mı oluyorlar çok ilginç. Ben de eşimle olan fotoğraflarımı daha çok seviyorum diye genelde birlikte fotoğraflarımızı koyuyorum ama tek kendi fotoğrafımı koysam profilime boşanmış mı olacağım anlamsız bence denk gelmiştir.
Ama niye fotoğraf gittiği an istek atıyor o zamanSürekli niye takip etsin eski tanıdık diye istek atmıştır belkide evli güzel bi ailesi başka çocuğu da olabilir
Bilemiyorum, engellesinler kadını kurtulsunlarAma niye fotoğraf gittiği an istek atıyor o zaman
Garip değil mi
Eski biri ve eşiniz siiznle evli bence aşırı kıskançlıj olmuş resminizi tekrar koymanız en mantıklısıMerhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Çocuk esindenmi ondanmi supheleniyosunMerhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Olabilir deAma niye fotoğraf gittiği an istek atıyor o zaman
Garip değil mi
Aynen bende bunları yazmaya girmiştim siz benim yerime demişssiniz zatenfoto filan kaldırmak bunlar çocukca şeyler girmeyin böyle işlere. tesadüf olmuştur takılmayın bunlara hem adam size tekrar fotoğrafımızı koy demiş bi halt yiyecek olsa demezdi herhalde
Çocuk eşinizden mi? Öyle yazmışsınız ki çocuk eşinizden gibi. Kadın evli, üstüne hamile ve sizin kocanıza göz koymuş. Kadın hasta muhtemelen ki başkasında gözü/gönlü varken evlenip bir de hobi olsun diye hamile kalmış.Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Konuştuklarını düşünmüyorum ama Eşimin bazı fotoğraflarına like atıyor ama 2017den fotoğraf. İnsanın ister istemez tuhafına gidiyor amaç ne diyeBen tam anlayamadim siz suan da gorustuklerinden ya da konustuklarindan mi supheleniyorsunuz yoksa gecmiste gorustukleri icin mi kafaniza takiyorsunuz? Eger gecmiste gorustukleri icin bu hale geldiyseniz cok saglikli bir durum degil cunku. Her evli cift gecmise bakacak olsa evli insan kalmazdi. Adam sizinle acmadi gozunu dunyaya.tabiki bir gecmisi olacak bundan daha normal ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?