Eşimin yıllar sonra gelen arkadaşı…

Eşimin eskiden fiziksel ya da duygusal bağ yaşadığı bir kadını sosyal medyasında istemem. Bu beni özgüvensiz yapmaz. Hayatındaki insana biraz saygı göstermeli kişi. Eşime de desem eski sevgililerimi sosyal medyaya kabul edeceğim bizim ilişki ayrılığa kadar gider. kadını engelleyin gitsin diyeceğim ama, kapat konuyu diyerek eşiniz zaten "kıpraşma" demiş size. Tabir için özür diliyorum. Şimdi de beni ara yazılmış ve şifreler değişmiş, buna ne açıklama yapacak eşiniz ya da tenezzül edecek mi acaba cevap vermeye.

Bir de bayılsaydınız, ne kadar abartmışsınız. Derdinin ne olduğunun zerre önemi yok. İş eşinizde bitiyor. Elalemin evli barklı hamile kadınını bırakın eşinizi düşünün. Güvenmiyorsanız da evli kalmayın. Ayrıca evli hamile bir kadın hele ki erkek arkadaşını gayet ekleyebilir.

Eşinizin hareketini söylemeseydiniz bi şey yok derdim ama bence var. Bence yakın zamanlı bir görüşme var ortada.

Adam çapkınmış zaten

Kesin eşinizi baştan çıkaracak. Eşiniz de iradesiz ve beyniyle başka tarafı yer değiştirmiş bir ergen olduğu için hayır deme seçeneği otomatikman eleniyor. Bence dedektif tutun.

İyi ki sosyal medya hesabımız yok. Sosyal medya mahvetti insanlığı. Lanet milenyum çağı, keşke hiç girmeseydik bu çağa. Ne biçim de sevinmiştim halbuki. Herşey folyo renkte olacak, uzaya çıkacağız sanıyordum. Dibe battik ulkece. Eski internetsiz günleri özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…