Eşimin yıllar sonra gelen arkadaşı…

Ya şöyle söyliyim tüm günüm allak bullak oldu inanın betimleyici yazamadım tek sıkıntı bu. Kadın bir anda ekledi ve 2017den kalma fotoğrafları beğendi. Muhtemelenda kendisinin çektiği fotoğraflar, eşim bu durumdan hiç rahatsız değil. Görümcem eşimin yanında kaldığı dönem bu kızın eve gelip kaldığını söyledi. Eşim görümceme ilk kez görüşücez bizi rahatsız etme terasta oturucaz falan demiş o gün

Görümceniz de maşallah yani. Neden bu konuları konuşuyorsunuz ki görümcenizle? Ayrıca neden didikliyorsunuz mesela? Hani ne yapacaksınız sonunda? Diyelim ki kadın hamile haliyle kocanızla görüşmek istiyor. Ne yapacaksınız?

Arkadaşlar bingoooo! Kadın ilk mesajını attıı
Ne yapayım engelleye
sinirden şu an ağlıyorum bilmiyorum belki ben çok abartıyorum 10 dakika önce mesaj atmış kadın. Messengerdan beri ara yazmış ve eşim şifresini değiştirmiş hesaptan çıkış yaptı instagram

O zaman çocuk kocanızdan demek ki. Kocanız da gözünü kararttigina göre.

Konuyu ilk açtığınız yere güncelleyin herkes sayfaları tek tek okumaz ilk mesaja göre yorumlar gelir

O zaman sizin ne konustuklarini görmenizi istemiyor belli ki

Hangi akla hizmet kocanla olan fotoğrafı kaldırıyorsun

Ben de sizin dersinizi merak ettim, derdiniz ne, ne diyorsunuz yani siz kocam elden gidiyor yetişin dostlar mı?

Kocanızın eskiden duygusal anlamda görüştüğü biriyse uyuz olmakta haklısınız. Fazla açık görüşlüymüş gibi davrananlara bakmayın çoğu insan olmadığı bir profil çiziyor burada. Ben de asla istemem eskiden duygusal birliktelik yaşadığı birini eklemesini ki kendisinin çok geçmişinde kalmış olsa da yine de benim rahatsız olacağımı düşünerek asla kabul etmez konusu bile geçmez aramızda.

Ama normal bir arkadaşsa ne olacak yahu. Her kadın da potansiyel tehlike değildir güvenmeyi bilmeliyiz.

Konu sahibi ilk basta esi ve kadinin arasinda bieseylerin yasandigini yazmadi. Sonradan onun bekar evinde kaldigini felan ekledi. Ama adam bugün kadin "beni ara" dedikten sonra sifre degistirmesi hayira alamet degil

Konu sahibi ilk basta esi ve kadinin arasinda bieseylerin yasandigini yazmadi. Sonradan onun bekar evinde kaldigini felan ekledi. Ama adam bugün kadin "beni ara" dedikten sonra sifre degistirmesi hayira alamet degil
Var olan durumu yazdıktan sonra da; elbette bir geçmişi olacak takılmayın bu kadar ve kendinize güvenin gibi gibi yazılar da olmuş. Bunun birine güvenle ya da kendine güvenle bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Geçmişimde bir şeyler yaşayıp bitirdiğim adamın benim hayatımda işi ne. Benim için hiçbir anlam ifade etmese de hayatımdaki insanın rahatsız olabileceğini düşünüp özenli davranırım. Hayatımdaki insandan daha değerli değil onun instagramımda olması. O sebeple yazdım yorumu yani :))

Bir de genel olarak çok psikopat olanları bir kenara ayırarak genelde kadınların içsel olarak bir terslik olduğunu hissettiğine inananlardanım ben. Rahatsız olup yazdıysa zaten bir şeyler hissetmiş olabilir. Kocasının hesabında dişi bir birey ekletmeyen bir takıntılı değilse tabii ki.

Aklima kuzenimin eski kiz arkadasi geldi. Facebookta oglanin bütün kadin akrabalarini listeden cikartmisti. Evli bekar fark etmez. Oglan da ilk habersiz garibim aile üyelerden "sana ne oluyor" diye mesaj aldi bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…