- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
evet çok katılıyorum bu yorumakocanıza bol bol iltifat edin.. koçuumm... aslanım... panterim vs ...adam kendini padişah gibi hissettirin o da evi saray kılsın) sizi de sultanı yapar ..bunun için utanmaları ,sıkılmaları bir kenara atıyoruz..

offff bende de aynen böyle oluyo bazenben de bekarken derdim her gün aynı yemek olmaz bi gün sekreter bi gün hemşire bi gün hasta bi gün liseli olayım vs die yani aslında ben de seviorum değişiklikgüzel olur ama evlenince amaaannn diyorsun üstüne bi rehavet çöküyo
Bence bu biraz şans işi bazı erkeklere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın daha üstüne tepene çıkar.
Bazıları da ne dersen de kölen olmaya hazırdır.
Sanırım yapı meselesi bu.Kimi eş şefkate dayanamaz kimi sexe kimi güleryüze.
Aslında en önemlisi kocanıza ne kadar değer verdiğinizi hissettirin; o size birşey anlatırken gözlerinin içiner bakarak dinleyin,sizden birşey rica ettiğinde sakın geri çevirmeyin,akşama hangi yemeği yemek istediğini sorun, eve geldiğinde ona sarılın ne kadar özlediğinizi söyleyin, onunla vakit geçirmek için bütün gün sabırsızlıkla beklediğinizi söyleyin ve hissettirin.
Kısacası ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin ve hayatınızın merkezinde o olduğunu bilsin.:82:
Bu duygular zamanla karşılıklı hale gelir.
Fikirlerine değer verin,ne kadar saçma olursa olsun.
Yalnız kalmak istediğinde ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediğinde onu sıkmayın,rahat bırakın; ama onu çok özleyeceğinizi de belirtin; zaten 2 saate kalmaz koşa koşa eve gelir :)
Sexe gelince, eğer bu söylenenleri yaparsanız sex hayatınızın muhteşem olmasına gerek yok, onları boşaltın yeter.Bunları nereden mi biliyorum,ben öyle yapıyorum ve çok mutlu bir evliliğim var
[/B]
:92:92::92: