- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek, temizlik ,ev işleri vee küçük çocuğumm.... işleri bitirip çocuğu uyuttuktan sonra ne fantazi ne de adamı düşünecek halim kalmıyo ya. yatağa sürünerek gidip bayılıyorum resmen...
eee bunada bi çözüm bulun kk hatunları :92:
bence "sadece boşaltmak" olarak tabir edilen bir cinsel hayata iyi denemez :) siz öyle yapıyorsunuz demedim ama daha iyisi varken neden böyle yapılsın ki dedim. diğer yazdığınız şeylere çok katılıyorum zaten
aynen ya varmı fıkrı olan![]()
biçok kadın aynı şeyi söylüyo adam işten eve geliyo rahat kadının derdi hiç bitmiyo. erkek eşiini aldatmayıp eve ekmek getirdimi olay bitiyo.
kadınlar onuda yapıcak bunuda yapıcak o bu şu haksızlık yaaaa![]()
yemek, temizlik ,ev işleri vee küçük çocuğumm....5 te işten çıkıp,, işleri bitirip çocuğu uyuttuktan sonra ne fantazi ne de adamı düşünecek halim kalmıyo ya. yatağa sürünerek gidip bayılıyorum resmen...
eee bunada bi çözüm bulun kk hatunları :92:
aynen ya varmı fıkrı olan![]()
hergün cam silmiyoruz kızlar demi....yemeğide iki gün yeticek kadar yapın...çocuğuda uyutunca....![]()
malesefff ilerde bende sana aynı şeyi söyleyebilirimevlendikten sonra çalışmaya devam edeceğim işten çık eve koş ayyyy çamaşırlar vardııııı hemen makineye atttt anammmm yemekkk yokk hemen yemek hazırlamaya başla eee bunun çayı var ardından bulaşığı var sanırsam yatak odasının önünden geçmeye bile vaktim olmayacak
yaniii benim kremalı çilek olayım yattı galiba
![]()
bende dhaa bekarım sözleneli 20 gün olduama bende bunu düşünmüyo değilim çünkü bende çalışıcam. Allah yardımcımız olsun. benimde hayal dünyam geniştir. planlar var
istediktn sonra kadınların yapamıcağı bişey yok bence bunuda hallederiz
![]()
çocuğu tam uyutup parmak uçlarınla yatağın yolunu tutarken tam yarı yolda bi ses gelir " anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "![]()
bole olmuyo ıste yemegı yedın bulasık bulasık bıttı e cok tokuz sımdı bıde cay ıcelım dıoruz sonra bebıs uyuduhergün cam silmiyoruz kızlar demi....yemeğide iki gün yeticek kadar yapın...çocuğuda uyutunca....![]()
bencede sen cılegı falan unut dırek olaya odaklan bu kadar sınırlı zamanda:26:malesefff ilerde bende sana aynı şeyi söyleyebilirimevlendikten sonra çalışmaya devam edeceğim işten çık eve koş ayyyy çamaşırlar vardııııı hemen makineye atttt anammmm yemekkk yokk hemen yemek hazırlamaya başla eee bunun çayı var ardından bulaşığı var sanırsam yatak odasının önünden geçmeye bile vaktim olmayacak
yaniii benim kremalı çilek olayım yattı galiba
![]()
çocuğu tam uyutup parmak uçlarınla yatağın yolunu tutarken tam yarı yolda bi ses gelir " anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "![]()
çocukların fişi olsada çeksek işimiz bitince geri taksak derdi annem..
topik yoközelden veririm fikir istersen :)