Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Canim uzulme haksiz olan sen degilsin o tabiki sende istersin esinle cocugunla tatil yapmak ama anlamazlar hakkinda hayirlisi neyse o sen dogru olani yapiyosun cocugunu dusin bizler bir esten once anneyiz sen haklisin allah yardimcin olsun
Sağol canım benim ailece üzerine geliyorlar eee kocan sana tatil yapmicaz demediki hem bizle hem kendiniz yapıcaksınız diye o yüzden sorguluyorum kendimi benmi şımarıklık yaptım diye onlar oyle görüyor cünkü ama yok hiçbir şekilde onlarla gitmek istemiyorum bana cocukmuşum gibi 3 tatil hakkı veriyorlar yaa ben 1 kere eşimle yapmak istiyorum o yuzden bana tavırlılar ne istediğimi bilmiyomuşum hem kocamla gezmiyorum vakit geçiremiyorum diyomuşum hem tatil istemiyomuşum

Öyle olsa bile aklı başında insan böyle davranmaz.
Ailem karımdan, çocuğumdan önce gelir diyeni eşsiz, evlatsız bırakmak lazım.
Ne hali varsa görsün.

Ailem geçtiğimiz yaz geldi ve 1 sene sonra gördüğümden evleride bize 120 km dedimki bizde kalın 3 gün kaldılar temin ederim lafını etti oysaki oda ısrar ediyordu kalın diye neymiş uyuyamıyormuş işe gidiyormuş yorgun düşüyormuş.bende dedim yaaa noldu beni hamile hamile babaannenlere götürüyorsun gece 3 lere kdr oturuyorduk o zaman yorgun olmuyordun ama topu topu 3 haftalığına geliyorlar oda 3 gündür bizdeler ve yazık sakinler çoluk çocuk yok napıyorlar sanki.kendileride çingen binası gibi ses patırtı gürültü kalabalıkk heryer cocuk koşturmaca kafam almıyordu..

Öyle olsa bile aklı başında insan böyle davranmaz.
Ailem karımdan, çocuğumdan önce gelir diyeni eşsiz, evlatsız bırakmak lazım.
Ne hali varsa görsün.
Aynen oyle mademki değerimiz yok fazlalık yapmayalım gidicem kalsın ailesiyle.1 bucuk senede beni yaşlandırdı gamsızdım beni duygusal herşeye ağlayan birine çevirdi.

Zaten biz kadinlar bisey istesek hemen siparik oluyoruz ya onlar kendilerine bakmiyolar sen guclu bi kadinsin takma kafana hic biseyi senin yaptin dogru hayatin icin gelecegin icin cocugun icin sagligin icin ne o koca ne o aile cekilmez sakin umutsuzluga kabilma olurmu yazdiklarini okuyunca biran kendimi gordum sakin hatayi kendinde arama olurmi ☺☺

Yorumlarindan evrak isleri hemen halloluo gitceksin diye hatirliyorum ya yanlis mi hatirkuyorum

İstediğini düşünsünler artık kendi çeksin oğlunu benim beynim kaldırmıyo evlendirme amacı belliymiş eltim derdi yola gelsinler diye evlendirdi diye gercekten oyleymiş

Madem anasına teyzesine bu kadar düşkünmüş evlenmeseymiş bırak o kocanı alanda olmaz bu beyinle her kadın ister kocasıyla başbaşa kalmak kaç kurtul bacım

Artık hamile iken eşinden şiddet görüp “bir tokat ama” diye normalleştirip devam eden de bişeylerden şikayet edip tekrar akıl danışınca gerçekten çok garipsiyorum.. kusura bakmayın..

Sen bence de ki esine, annemlere gidim onlar lada geri gelicem. Sonra da geri dönme tabi. Yoksa islerdaha da beter olacak yollamicaklar da seni. Bir an evvel gityazi mazi bekleme

Madem anasına teyzesine bu kadar düşkünmüş evlenmeseymiş bırak o kocanı alanda olmaz bu beyinle her kadın ister kocasıyla başbaşa kalmak kaç kurtul bacım
Ya yok bunlar bi alem hadi benim koca beğinsiz etrafındaki kadınlar yani annesi teyzesi de demiyorki karınla ilgilen biraz hepsi memnun bana teyzesi tatil icin gelmezseniz anlarım sende haklısın diyor eşimede demişki darıldım karın dediki eee teyze geçen senede sizle aqua parklara gittik çoğu sefer 2,3 günlük tatile gittik bu yazda kocamla olmak istiyorum demişimde darılmış oysaki bana hiç darılmış gibi konuşmuyordu telefnda e yalanmı her sene biz sizi mi pofpofluyalım.maksat araya huzursuzluk koyucak zaten ben tartışmalıyım eşimle daha ne konu açıyosun onlara ayrı bana ayrı konuşan tip !

Artık hamile iken eşinden şiddet görüp “bir tokat ama” diye normalleştirip devam eden de bişeylerden şikayet edip tekrar akıl danışınca gerçekten çok garipsiyorum.. kusura bakmayın..
Ben 1 tokat dememdeki boşan diyenlere hemen 1 tokattan boşan biraz fazla dedim buda benim düşüncem ki o zamandan sonra özürünü diledi ve olmadı birdaha.tokat olmasaydıda bu huzursuzluğum olacaktı cok bağlı cünkü ailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…