Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Evet düzelir diye bekledim benim o konulardaki anlatmak istediğim evet tokat atmıştı ailemde yurt dışında ben gitseydim bitti diye belki yaptığından pişmanım diye özür dileme fırsatı olmayacaktı mesafeden dolayı 1 tokata ayrıl diyenlerede bunu anlatmak istemiştim yani ben yaptığı güzel bişey demiyorum ama tokat içinde ayrılma derecesine gelinirmi tartışılır ki pişmanlığını yaşadı birdaha elini kaldırmadı ve pişman olduğunu dile getiriyor konusu açıldığında artık elini kaldıramazda biliyorki eskisi gibi yumuşak başlı değilim ve evliliğin yeni dönemi ailemin evine bu şekilde dönmek istemedim.onun sadece hırsı bana karşıydı çünkü ailesinin dolduruşuna geliyordu veya çıkmasını istemediğimden cocuğuna yapmaz ki yaparsa onu mahfederim ama oda yapmaz.cocuğumada bişey alınacağında artık bilemiyorum ya babaanneden istenilecek bikere akıllı olsa derki evlendim cocugumda var annemde birikmesinin amacı ne ev alınacaksa bende alırım demesi lazım ama düşünce yapıları cok farklı

Valla ayni kaynana gorumce belasi benimde basimda bende artik pes ettim suan oglumla baba evindeyim. Ailesine duskun erkekler karilarini benimseyemiyolar o yuzden gecim olmuyo git babanin evine biraz kafani dinle elbet pisman olu donecektir. Evlendikten sonra hic bir erkege kendi evi gibi gelmez annesinin evi hele 4 5 gun bi yanliz kalsin ozaman ben ne yaptim der.

Değişmiyorlar inşallah aklı başına gelir dicem bu uzaklıkta ama zor..gerçekten öyle tüm dünyasının ailesinden ibaret olduğunu düşünüyorlar..

haklısın. zaten eşinin bütün kazancını annesine vermesi çok tuhaf. kv size tatil matil yok demiş her şey çok tuhaf
Evet ne haddine anlamıyorum bu nasıl bi davranış hiçmi utanmıyor yaa ben napıyorum evli barklılar karışmiyim demiyor oğluna emir verdiği gibi benide yönetmeye çalışıyor

Herşeyin hayırlısı. Kvniz çok hatalı evli barklı oğlan aile gelirini ver nasıl istiyorsa öyle harcasın. Tabi bu şekilde atacağı her adımdan haberdar olamazdı. Ne saçma vıcık vıcık bi aile. Tamam ben aile bağlarını çok önemserim geniş aile de kıymetlidir ama karına vur, para verme, evladınla vakit geçirme, bi tatile gitmeyi istemek boşamaya götürsün, kv geline rest çeksin kendince haddini bildirsin. çok enteresan valla! Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor hiç anlamıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.

Değişmiyorlar inşallah aklı başına gelir dicem bu uzaklıkta ama zor..gerçekten öyle tüm dünyasının ailesinden ibaret olduğunu düşünüyorlar..
Eşiniz yalvarsa bile dönmeyin.
Seviyorsa o sizin yanınıza gelsin.

Sizin durumda bir arkadaşım vardı. Kocası yüzünden yarı aç yarı tok yaşadı.
En son Avrupa'ya ailesinin yanına tek çocuğuyla döndü. Kocası çok pişman oldu ve karısının yanına gitmeyi kabul etti. Şimdi karı koca Avrupa'da kızın ailesinin yanında 3 çocuklu mutlu bir aile oldular. Türkiye'den kendilerine ev aldılar. Karı koca çalışıyorlar.

Darısı size inşallah.

Amin cok sağolun..valla bazen şöyle bi düşünüyorum hatam varmı normalmi bu yaşantım diye ama yok cok farklı bir aile veya uyanık diyeyim neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.biryere gitmek için izin vermezlerse gidemeyiz birşey alcak olsak hepsinin haberi oluyor haliyle istiyor öncen eşim çünkü.hesap veriliyor sürekli ve hayatımıza müdahale ediyor kv de sürekli.dün görüntülü arıyor bebeğimi gosteriyor eşim vay neden hırka giydirmemişim cocuguma..doğalgazlı ev sıcak zaten ve 2 atlet + üstü var kilotlu corap pantolon cocugum bunalıyo ve damakları kaşınıyo huzursuz hırka giydirmemişim diye eşine soyluyor be sanane kadın diyesim geliyo herşeyimize karışıyo araba alırız benim birikiminle ee neden ona haber vermeden alıyomuşuz..

Eşimle hâla aynı geliyo yatmadan yatmaya kv de iki gün önce geldi sevdi çocuğumu gitti birde saçma hareketler heykel almış onları bana getiriyo bende istemediğimi zaten getirdiği 1 heykel yeter diyr onu bile istemiyorum ama huzursuzluk çıkacak diye kalsın dedim her gördüğümdede irkiliyorum gerçek zannedip cünkü cok gerçekci kuzu heykeli artık bana msjmı vermek istiyor kuzu kuzu dinlicen eşini diye :))ben yine saygısızlk yapmadım ama yüzde vermedim öyle yani eşim mutlu yaa hayatından pişman gibide değil böyle destekleyen ailesi olduğu sürece hiçbir şekil ayaklarının üstünde duramaz

Bizim imkansız boyle olmaz bir kere ne annesi ne abisi gidemez yurtdışına diyorlar buda kuzu gibi zaten onları dinliyor ve eşim asla gitmez neymiş işçi olarak çalışamazmış ailesi burda o orda yapamazmış onlarda asla göndermeyiz diyorlar zten zor yani

Baska hediye bulamamis herhalde getirtecek guldum istemsizce ben olsam bende irkilirim heykelden bari cok takilmadigin bir odaya koyuver peki yurtdisina gidicekmisin bak havalar da ısınıyor o konuyu.napcaksin

Arkadaşın kocası da gitmem diyordu.
Ama iş ciddiye binince 5-6 ay sonunda tamam dedi. Daha Türkiye'deyken dil kursuna gitti, işsiz kalmamak için.

İnşallah eşiniz de doğruyu bulur.

Baska hediye bulamamis herhalde getirtecek guldum istemsizce ben olsam bende irkilirim heykelden bari cok takilmadigin bir odaya koyuver peki yurtdisina gidicekmisin bak havalar da ısınıyor o konuyu.napcaksin
Kucaklamış gelmiş birde yaa :)) ama cok gerçekci bildiğin gerçek kuzu gibi alışmadığımdanda denk geldiğinde irkiliyorum bazen :)..koridora koydum artık.. evet pasaport ve kimlik yapımında dosyamız gelsin annemler yazın turkiyeye gelicek onlarla dönücem inşallah

Arkadaşın kocası da gitmem diyordu.
Ama iş ciddiye binince 5-6 ay sonunda tamam dedi. Daha Türkiye'deyken dil kursuna gitti, işsiz kalmamak için.

İnşallah eşiniz de doğruyu bulur.
Ümitsizim eşimden bağlılığını görseniz..bana kaç kere demiştir ailemi sana değişmem diye bırakırmı ailesini alsın tepe tepe kullansınlar oğullarını kv de de oğluna gelince istiyorki cok seviim aşığım diim kendi oğlu ailem diyor kvdemde demiyorki oğlum deme karının yanında zoruna gider..kardeşini bile oğlumdan cok seviyorum diyen bir kişilik allah aşkına..kvdeme dediğimde ikinci cocugu asla düşünmüyorum oğlun olgun biri değil cok yanılttı beni şimdiki cocuğuna babalık yapsın önce dediğimdede bozuluyor..

Yazık.
Madem öyle niye evlendi ki?

Biran önce ailenizin yanına dönün. Her geçen gün sizin için zarar. Ömrünüze yazık.

Canim uzulme haksiz olan sen degilsin o tabiki sende istersin esinle cocugunla tatil yapmak ama anlamazlar hakkinda hayirlisi neyse o sen dogru olani yapiyosun cocugunu dusin bizler bir esten once anneyiz sen haklisin allah yardimcin olsun

Söylemekle değişmez eşiniz.. Sizde çoluk çocuk bütün akrabalarınızi toplayıp bıktıran kadar aynı muameleyi yapsaydiniz keşke! Ailenizde gelsin bir ay beş ay ne kadarsa sizin evde kalsınlar.. Eşiniz bunalsin birazda..

Yazık.
Madem öyle niye evlendi ki?

Biran önce ailenizin yanına dönün. Her geçen gün sizin için zarar. Ömrünüze yazık.
Bilmiyordumki böyle olduğunu aslında böylede değildi ne olduysa evlendikten sonra oldu hatta düğüne 2 hafta kala annesiyle tartıştı benim için balkona masa alınacaktı başkonum baya büyük eşimde heves etti masa sandalye takımı alalım diye ve ben evinde yemek odası almadım salonum küçük diye kv demde bana kakalamaya çalıştı onlar alsın diye eltimlerde kendileri yani kız tarafı alacakmışta balkonuna bende benim almam lazımmış eşimde baya tartıştı ona yemek odası takımı aldın ama bize alınmadı sen ayırımcılık yapıosun diye ve zorla eşim aldı ve kandırdı bizi ben alayım diye güya eltimlerde kendileri alacakmış oysaki hiç almadı bile.düğün oldu ne olduysa anası bana gıcık gitti galiba eşimin o tavrından çekindi eşini tutmaya başlıyor diye aklına mı girdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…