Eşimle araba sorunu

Sizin meseleniz araba değil, evlilikte varlığına dair herhangi bir iz, sizin için bir çaba, uğraş.
Anlamıştım…

Altınlarınızı satmayın, hatta para pulunuza iyi sahip çıkın, bir zaman sonra buraya gelir ‘filmdelisi’ sen demiştin, dersiniz.
Çocuk işi ise komple rafa kalksın.

Ya o değil de, aklıma şey geldi. Bir laf vardı ya arabaların arkasına yazılan.
Miras değil alın teri diye
Benim eski pazar arabamın brandasında Miras yazıyordu
Markası oymuş, hâlâ her yerde görüyorum onlardan.
Ben de uykum gelmesine rağmen o çiğ çiğ yiyecek ev hanımlarını bekliyorum sabırsızlıkla. Kitabımı bile bıraktım konuya odaklandım

Konusu açıldı ben evden annemlere küsüp gittiğim için oradaki tartışmamızda. Öyle müdahil oldu oda kendisi anneme açıklama yapınca kadın konuştu. Sessiz sakindir annem hatta cazgırlık etme demişliği bile var onlara verilen parayı söyleyince. Bu işin altındaki iş aile baskısı olabilir diye düşünüyorum çünkü onlardan çok çekiniyor ağızlarına bakıyor. Sizce olabilirmi

Ne sezdiniz merak ettim objektif yorum duymak istiyorum. Sorun bendemi ondamı sizce

ahahaha
Konu sahibi alırsa ‘kocasının hediyesi’ yazdırsın bari.
Ben yiyecektim de işte kocamın çöktüğü aklıma geldi, yiyemedim heves kursağımda kaldı

Evet ben yiyemedim buyrun siz yiyin gibi hissediyorum ve daha çok diretiyorum hırstan
Çekirdek ailesinin ihtiyaçlarını ön planda tutmayacak insan evlenmesin bi zahmet ya. Şu devirde İstanbul'da yaşamak için bordo bereli olmak lazım buna rağmen olanı da kök ailesine yediriyorsa bi gözden geçirin evliliği. Benim eşim de ailesine inanılmaz paralar yediriyor ama benden kısarak yapsaydı sakin sakin devam edemezdim.

Valla olabilir. O zaman aile ortamındayken konuyu arabaya getirip beğendiğiniz arabayı gösterseniz bakalım tepkisi ne olacak eşinizin zaten diğerleri de hemen belli ederler kendilerini. Ondan sonra haklı bi şekilde kavga edebilirsiniz işte

Bizim başkasına para verecek lüksümüz yok güvencemiz yok adam tamda bunu anlamıyor işte. Ben gelecek kaygısıyla yaşıyorum deli givi bebek istiyordum ama yapamıyorum meselemiz tamda bu

Şu paragrafta günlerdir aradığım cevabı buldum. Kök aile.
Ne zaman aile desem eşim kendinden bahsettiğimi sanıyor. Yok kendi ailem diyorum, senin ailen benim diyor. Sinir hastası oldum karşılığını bulamadıkça. Eve gelir gelmez kök aile dicem ona. Annem ve babamla olan ailem artık kök aile
Allah razı olsun sizden de.

Kendinizin çabası bekleniyor.
Elbet olabilir, imkanınız var alırsınız ama adam da saf değil yani, suya sabuna dokunmadan mal sahibi olacak.
Borca giren söylediğiniz gibi siz olacaksınız, evde sizin araba var diye kendisi çok daha fazla ailesine verebilecek vs vs.
Hoş şeyler değil.
Alırsanız da ailenizden destek alarak, onların adına alın.
Fazla hesapçı geldi bana eşiniz, oyalaması falan bunları akla getirdi.

Yatıyorlar uyandırmayın lütfen yeniyim daha usül bilmem

Bana siz mi diyon mucize bir şey değil tatlım

Deneyeceğim tepkilerini ben de onlardan çekindiğini düşünüyorum aslında ama dillendirmedim hiç

Ev hanımlarını neden kucumsuyorsunuz ? Maaşınız varmış alın kendi paranizla.Kardesine temelli para vermemiş adam borç vermiş.Cocuguna bırakacak falan üvey çocuğunuzla miras paylaşımı zorunuza gidiyorsa çocuksuz birini bulsaydiniz.

Ay bu gece çok güldürdün beni bombe gibisin Mersin sıcağı yaramış.
Yaramış mı, sıcaktan mı saçmalıyorum bilmiyorum ama memleket güzeldi ya. Kök ailemle ne kadan da mutluydum yer yatağımda
Anam karının 30 yıllık sünger yatağının konforu bu fahiş fiyatlı hazır yataklarda yok yemin ediyorum.
Efil efil esiyordu ah ah.
Burada balkona çıkmaya korkuyorum anormal sıcak. 24 saat klima açık.

Beklentimizi karşıladığın için teşekkür ediyoruz canı gönülden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…