Eşimle aram açılmak üzere:(

ne sölesek boş bence zaman en buyuk ilaç gerçekten iki kişi birb irin seviyorsa bu tür küçük sorunlar zamanla çözülür bence
hangimizin eşi masturbasyon ypmıyorki yapmıyor diyene inanmam ben erkeklerin kanında var bu malesef

bence hemen bunun önlemini almalısın ileride bu da yetmeyebilir kendisine. Sakın böyle bişeye mahal verme yapman gereken nedir evli biri olarak bilmen lazım. O senin eşin sadece aynı evi paylaşmak için evlenmiyoruz fakat sakın bunu görev veya mecburiyet olarak görerek yapma o senin eşin bunu asla unutma...

dogru bencede.bide erkekler kadınlar gibi degilki bazı alıskanlıklardan vazgecemiyorlar ben gurbette oturuyorum eşim yanındayken hiç m... yaparken yakalamadım böle bi seyide hiç farketmedim. ama ben annemlere memlekete gittiğimde ben yokken öyle bişeyi yaptıgı ve bunu bilmemi istediğini söylemişti.ilk basta banada cok garip gelmişti.bence zamana bırak ve mutlaka isteklerini konus bu zor bişe deil:1hug:

aynı şeyi ben yapıyor olsam ne hissederdin de?

ve eğer bir daha olursa bende vibratör alırım deyin. bak nasıl değişiyoor:)

ama sizde biraz cilveli nazlı olun evde seksi kıyafetler giyip hoş kokular sürünün.

herkesınkı bı cesıttt valla artıkk herkesın degısık hobılerı var kımı fesıst kımi baskasında gozuu kımı capkuınlık e-abıdesı olmus cıkmıss kımıdeee seytana uyann cınsınden sıznkı sız varkenn nedennn oylebıseye ıhtıyac duymus anlamadımmmm

daha önce de buna benzer bi konu okumuştum burada.ama adam eşine 2-3 haftada bir yaklaşıyormuş ve haftada 3-4 kez mastürbasyon (ayıp kaba bir kelime olarak algılamanızı anlamıyorum.) yapıyormuş.
eşimle o zaman konuşmuştum bir erkek neden böyle davranır diye.bu bir alışkanlık bunun için eşini suçlama sakın neler hissettiğini fazlasıyla anlıyorum ben daha kötüsünü yaşadım çünkü.mastürbasyon onun için daha cazip geliyor yıllarca öyle alışmış çünkü.rahat ol senin bi kabahatin yok.ama bazı şeylere dikkat etmeni öneririm.mesela eşinle birlikte banyo yap genelde erkekler saten geceliklere iç gıcıklayan çamaşırlara dayanamaz bazısına itici gelir.eğer senden uzaklaştığını düşünüyorsan kilona giyim kuşamına dikkat et hatta parfüm kokusu ile rahatsız edebiliyor.

biz evlendiğimizde benim vajinismus sorunum ortaya çıktı ve 1 seneden fazla birlikte olamadık sadece sürtünme ile cinsellik yaşıyorduk.sonrasında tedavi oldum.ilk kez başarılı olduktan sonra 1 ay kadar tekrar birşeşmeyi deneyemedik.yine eski yöntemle devam ettik.zamanla düzene girdi ama hala eski yönlemi kullandığımız oluyor.alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilmiyor.

ilk zamanlar sorun bende olduğu halde hiç mastürbasyon yaptınmı diye sormuştum ve evet cevabını alınca ne kadar üzülüp ağlamıştım.ama zamanla alışkanlıklar değişir.içini ferah tut canım daha olmadı bi uzmandan yardım almayı düşün.

gülsüm sultana katılıyorum canım.bende okumuştum bir keresinde.bekarken çok m...... yapıyosa evlendiğinde de vazgeçemiyomuş erkek.bence konuşman lazım.araya soğukluk girmesin

7 sene birliktelik üstüne 2 sene evlilik...
artık eşinizle onu nasıl kırmadan böyle konuları konuşacağınızı biliyor olmanzı gerekir diye düşünüyorum..

siz bekar ya da nişanlı değilsiniz ki....siz bir kadınsınız, ve erkeğinizin neden bunu yaptığını sorgulayabiliyor olmanız, bunu açık bir şekilde dile getirip çözümleri de aynı rahatlıkla oluşturmanız lazım...

a.s.a.s.

esinle konusamiyorsan birde kadinlik kozunu kullan.. 10 güne bir olacana biraz daha fazla olsa acep faydasi olurmu? bence konusma onun yerine sen evliline bi yoldan tazelik getir derim.. ee buda benim fikrim

gitme üstüne biraz olsun kendini yeterligörmedigi konularda konuşulması taraftarı degiller hemen bagırmaya başlarlar onu umursamıyormuş gibi davran oda sende unutun daha sonra hiçbirşey olmamış gibi osonra o yaklaşır sana olmazsa sendene

canım aynı sorun bizdede var.. sıkma canını bu duruma alışmak zorundasın maalesef düzelmio sorun sende diil bunu bil.. ben çok psikoloğa gittim. çevremdede bu dertten müzdarip arkadaşlarım var seni anlıyorum. mastırbasyona alışan erkekler bundan çok kolay vazgeçmiolar. ben 6 yıllık evliyim ilk 2 sene 10-15 günde birdi. şimdi 1ayda 1 bazen 40 gün oooo.... ve şunu belirteyim çok da çekiciyim ama bunun bizle alakası yok canım eşlerimizin kendinle ilgili problemi..

güzelim güçlü ol ve konuş eşinli çünkü devamında daha farklı şeyler gelebilr zor bir durum Allah yardımcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…