dün gördüm hiç bişey demedim.kavga gürültü oluyr kendi içimde hallederim dedim ya kızlar eşinize bi sorsanız benim için erkek gözüyle anlasam ben düşündüm düşündüm lmuyoo sorabilcem birisi yok çevremde
video izlemiyo bende anlamadım sabah yanımdan kalkıyo eğer çok ihtiyacı olsa yanındayım yani neden 1 saat sonra kendi halletmye çalışıyo anlmadım gitti belki inanmazsınız ama inanın çirkin değilim hatta iyi sayılırım offff eşlerinize bi sorun güzel bi dille erkeler belki bizim gibi düşünmüyodur.
Bencede eşinizle konuşmalısınız,başlamadan öncede bunun sizin için ne kadar zor olduğunu söyleyin anlayışlı bir ses tonu kullanın...
Şimdi masturbasyon yapması çok acayip değil aslında ama sizinle ilişkiyi azaltmasına neden oluyorsa bu kötü...
Acaba sevişme esnasında falan onun hoşuna gitmeyen belkide ona rahatsızlık veren bişey mi oluyor. (bunu özellikle sorun ve dürüst olmasını isteyin) Mesela hoşuna gitmeyen bir koku olabilir(ter kokusu vs gibi), böyle bir problemden dolayı çok yanaşmak istemiyorsa en azından çözümünü bulmaya çalışırsınız.. İnşallah daha önemli bişey değildir. ama konuşmadanda bir çözüm bulamazsınız.
bazı erkekler bekarken mastürbasyon yaptıkları için evlendikten sonrada bunu alışkanlık haline getirdikleri için evlendiklerinde de devam ederlermiş..bu olabilir
ama asıl cevap eşinizde tatlı dille utandırmadan konuşun..
canım benim yapmak lazım tabii.hep olmasa bile arada.ışıkları kapat,mum yak,gecelilkle çık karşına böyle şeyler belki ,ozaman sen de utanmazsın,hafif ışıkta.eşinle de konuş canım hala devam ederse.
Eşinizle cinsel hayatınız hakkında konuşurken bile çekiniyorsanız eşinize yetemiyor olabilme olasılığınız yüksek. Üzgünüm ama aklıma ilk gelen bu.
Onun hoşuna gidecek şeyleri yapmaya da utanıyorsunuz. Bence eşinizin m... yapması çok ama çok normal. Hatta bence şükretmelisiniz bunu kendi başına yaptığı için.
7 senelik birliktelik ve 2 senelik evlilikten sonra eşininzle her türlü konuda konuşabilmeli, cinsel açıdan onu mutlu edicek herşeyi (normal kabul edilen sınırlar içinde) yapabilmeniz lazım.
Eşinizin bundan vazgeçmesi sizin elinizde. Onu sizi arzulamaya itin. Elinizin altında net var araştırın biraz. Ağlamak, üzülmek kolay. Harakete geçin biran önce. İlerde daha da üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?