eşimle aramda neler oluyor?

iyi olduğunu gozü ile grmek istiyormuş
bencede gelsin
belki iyi gelir bize..

canımm eşin seni çok seviyor, inan ki şu duruma gelinmesine ben de çooook üzüldüm hala da üzgünüm şuan
İnşallah düzelir durumunuz, İnşallah Allah eşine size duyduğu, kaybettiğini sandığı aşkı geri verir, eskisinden de mutlu olursunuz İnşallah ..

üzülmeyin ..
bende üzülmemeye çalışıyorum
benim tek duam EĞER HAYIRLISI İSE herşeyin rayına girmesi
değilse tüm bunları atlatmamız için ikimizede güç kuvvet vermesi..

Insallah hersey yoluna gırer yenıden

Sadece sen degil bı cok ınsan ellerının arasından kayıp gıttıgınde gecmıse soyle bır baktıgında pişmanlıkları gorur, İnşallah herseyın ustesınden geleceksın ve senın soylemlerıne dayanarak cok daha ıyı bır es olacaksın , Dilerim istediğin gibi geliişir hersey

eğer gelişmezse onuda sonra düşünürsün, negatif enerji toplamaya hiç gerek yok

Canım bence eşin seni seviyor bu soğukluğuda sana karşı değil bence başka sorunlardan kaynaklanıyordur işi gereği bunalmış olabilir bence sen hiç soğuk durma sürekli konuşmaya çalış yanlız olmadığını hissettir... Hepimizin evliliğinde böyle dönemler oluyor yapıcı olmak lazım ...

herkesin dilekleri güzel herkesin yorumları yapıcı
umarım golümüzden geçenler olur
umarım..

Baştan sona okudum nerdeyse..
Zaten mens dönemindeyim, eşinizin o zor konuşmasını okuyunca resmen ağladım yaa..
Biraz sulu gözlüyümdür de :))

Çok çok üzüldüm ilk anda..
Ama mantıklı o kadar yorum gelmiş ki..
Onlara katılıyorum sadece..
Sizi de üzdüğünü düşünerek öyle bir karar vermiş eşiniz..
Ben de sizin kendinize dediğiniz gibi kırıp dökücü olabiliyorum çoğu zaman..
Ama baktım ki kendimi yıprattıkça yıpratıyorum, eşim.. daha ayrı yıpratıyorum...
Zor anlarda, tepki göstereceğim zamanlarda, tepkilerimi bekletiyorum artık..
Biliyorum çünkü sağlıklı bir tepki olmayacak..
Sonra pişman olacağım, saçma sapan söylenmiş kırmış dökmüş olacağım..
Onun için bekliyorum artık, kırmaktan ve kırılmaktan bıktım çünkü..
Çok büyük sorunlarım yoktur, yanlış anlaşılmasın..
Benimki tamamen kendi sinirli ve sabırsız yapımdan..
Eşim aynen eşiniz gibi bir melek, sakin, sinirsiz ve kendini en son düşünen bir yapıda..
Evlilik danışmanı demişsiniz ya, ben de bir psikologla sinir terapisi düşünüyorum, çünkü gerçekten bıktım bu sinirimden..

Neyse çok uzattım, sizi okuyunca ben de özeleştiri yapmış oldum..
Ama inanın çok da üzüldüm. İnşallah, gerçekten duacıyım size, inşallah toparlarsınız..
Böyle güzel bir aşk, güzel bir evlilik heba olmaz inşallah..
Rabbim kokunuzu daha çok özletmesin birbirinize inşallah...

Son yorumlarını okudum
Bence de eşin seni hala seviyor
Patiklerini niye giymedin vs. demiş
Sevmeyen insan umursamaz..
Dizi izlemiş, gülmüş, güzel vakit geçirmişsiniz..

O konuşmanın üstüne ben hemen bu kadar düzelme beklemiyordum
Bu güzel bi haber
Annesi geldiğinde de elinden geldiğince anlayışlı davran
Bu eşini daha mutlu eder

Hakkınız da hayırlısı ne ise öyle olmasını diliyorum

bu msjtan eşinin seninle ilgilendiğini anlıyoruz..belki de eşin sana pek yaklaşmadığı için sende kendini geri çekiyorsun..eşinde senin düşündüklerini düşünüyor olablir..yaralandım ama eşim üstüme titremiyor..benimle ilgilenmiyor diyordur belki bilemeyiz..ayrıca biriktirmeye çalıştıgınız parayı annenize vermişsiniz oda moralini bozuyordur bence..geri isteseniz ?

zoruma gitti çünkü ceza diye görülen doğuda yaşayan ve doğulu olan biriyim elazığlıyım bende şartlar zor olabilir ama buraya gelince maaşlarınızın ne kadar arttığını biliyorum ben şırnaktada kaldım lojmanda herkes mutluydu her imkanda vardı lojmannın içinde bırakında 3 ay dağdan inmeyen eşleriniz şikayet etsin siz değil...

Alınganlık yapmıssın. Cıdden zor bır donemden gecıyor konu sahıbı. Amacı doguyu kotulemek degıl. Konunun tamamını okumamıssın bellı kı. Koyun can derdınde, kasap et

size nacizane tavsiyem hz. haticeyiokuyun aşka adanmış yürek hz hatice .orda hanımın eşine karşı zor durumlarda nasıl sakin sessiz ve sabırlı olması gerektiğini anlatıyor.ben çok faydalandım umarım sizede güzel şeyler katar.
bu arada sadece biraz zamana ihtiyacınız var ama ayrı kalarak değil eşinizi biraz kendi haline bırakarak bi zamana.onu sessiz izleyin ama müdahale etmeyin bence.bol aşklı sevgili uzuuun yıllar...

CLEMENTINE,
dün akşamdan beri yazdıklarını okuduğumda benim de vardığım fikir, eşinin seni hala sevdigi. o şuan içinde bişeylerin bittigini sanıyor olabilir. yaşadığı yorgunluklar ona böyle hissettiriyor şuan çünkü. kayınvalide sınavını iyi atlatmalısın ve atlatcaksın da ben inanıyorum. çünkü birşeyleri düzeltmek istiyorsun. Sen de eşini seviyorsun. aceleyle düzelmesini bekleme birşeylerin. zaman lazım size. belki bir bebek ilerleyen zamanlarda. bir de bakmışsın bugünler çoook gerilerde kalmış.

yalnız kader bugün birşey fark ettim
bazen boş bulunup bana eskisi gibi davrandığında
suçluluk duyuyor gibi
kendide fark ettiği anda eski soğuk haline dnmeye çalışıyor neden acaba?

yalnız kader bugün birşey fark ettim
bazen boş bulunup bana eskisi gibi davrandığında
suçluluk duyuyor gibi
kendide fark ettiği anda eski soğuk haline dnmeye çalışıyor neden acaba?

Bilemiyorum
Belki de biraz daha böyle mesafeli devam etmek istiyordur
Senin hatalarını daha iyi anlaman için

ilk yaralandığı zaman
yollara mayın dşeyip patlattıkları zamandı ben kılık değiştirip
yerel halk gibi giyindim başımı orttüm
çünkü oraya gitmek için halkında kullandığı o minibüslere binmekten başka çarem yoktu
ne annesi ne ablası ne kardeşleri
bizde seninle gelelim demediler
canları sağolsun
ona bakmak için uyku uyumadım yemedim başında bekledim
helal i hoş olsun
yani ilginin ve alakanın en alasını gsterdim
aklıma tek birşey geliyor
tekrara buraya ndüğü için herşeyi sorgulamaya başladı..
helikopterde bir ara şehit olduğunu sanmışlar kalbi durmuş
gozümü açtığımda tek bir şey düşündüm
Rabbim eşime doyamadım daha çocuklarımız olmadı yanına alıyorsanda ona sahip çık diye düşümüş.
ben sadece şimdi herşeyin tepetaklak olmasına dayanamıyorum
çok acı..

inşallah canım
AMİN
İNŞALLAH..

siz bir şehir merkezindesiniz
ben bir ilçenin karakolunun lojmanlarındayım
1 yumurta için 1 hafta beklediğimi bilirim
keşke para pul vermeselerde yerleşik düzenlerimizde kalsak
eşim şikayet etmez bugün gndersinler gene gider cihat mantığı ile yaklaşıyor çünkü
sizin yaşadığınız yerde lojmanda ''herkesin''' mutlu olmasının bende bir bağlayıcılığı yok
ben boyle hissediyorum
bu kadar.

hz hatice
hemen bakıyorum..

CANIMM..
Allah razı olsun
Allah ne muradın varsa versin
bana da sağlıklı sıhhatli bir evlet nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…