- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi clementine_
-
herkese iyi akşamlar tek tek cevap verecek takatım yok lütfen kusura bakmayın
herkesin msjlarını tek tek okudum herkese teşekkür ederim..
eşim geldi
evden git yada gitme diyemem dedi
sen benim karımsın ben senin kocanım
omrüm oldukça sen bana git boşanalım diyene kadar
kocanım başındayım arkandayım
ama benden agucuk gugucuk sevgi gsterileri bekleme veremem bitti
yeniden filizlenir mi bilmem ama bence çok zor dedi
eğer uğraşmak emek vermek istersen sen bilirsin ama benim arabamın benziniz bitti
ittim gücümde kalmadı dedi
tutacağımız tek bir dal bile yok dedi
beni tükettin
ne para ne sen nede başka birşey umrumda dedi
tek istediğim Allahın rızasını alarak takva içinde yaşayıp olmek dedi
ben Allah rızası için hep yanında olurum
yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim
çok aşık oldum çok mutlu oldum dedi
al banka kartım sende kalsın ne istersen al bieşyeden mahrum kalma dedi
ben seni seviyorum dediğimde bende seni seviyorum ama aşkımı yiyip tükettin dedi
şimdi sizden isteğim tüm bu olanlar çerçevesinde sağlıklı bir değerlendirme yapmanız
anneme anlatamam kalk gel boşan der
boşanmak istemiyorum
sizce yeniden düzeltebilirmiyim bazı şeyleri
yoksa biten bitmişmidir..
Aslında neyin düzelebileceğini, düzelemeyeceğini en iyi sen bilirsin..Eşinin yüzünü gördün,vücut dilini.. Bence bir süre kimseye söyleme, bir kaç gün izle.. davranışına bak.. süreç ne gösterecek bakalım.. illa konuşursunuz,bakalım cümleler yumuşayacak mı..
Ama bu süreçte maddi olarak dikkatli olun,naz yapmayın artık.çünkü eşin artık en ufak mimiğe karşı bile dolu görünüyor...(((
herkese iyi akşamlar tek tek cevap verecek takatım yok lütfen kusura bakmayın
herkesin msjlarını tek tek okudum herkese teşekkür ederim..
eşim geldi
evden git yada gitme diyemem dedi
sen benim karımsın ben senin kocanım
omrüm oldukça sen bana git boşanalım diyene kadar
kocanım başındayım arkandayım
ama benden agucuk gugucuk sevgi gsterileri bekleme veremem bitti
yeniden filizlenir mi bilmem ama bence çok zor dedi
eğer uğraşmak emek vermek istersen sen bilirsin ama benim arabamın benziniz bitti
ittim gücümde kalmadı dedi
tutacağımız tek bir dal bile yok dedi
beni tükettin
ne para ne sen nede başka birşey umrumda dedi
tek istediğim Allahın rızasını alarak takva içinde yaşayıp olmek dedi
ben Allah rızası için hep yanında olurum
yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim
çok aşık oldum çok mutlu oldum dedi
al banka kartım sende kalsın ne istersen al bieşyeden mahrum kalma dedi
ben seni seviyorum dediğimde bende seni seviyorum ama aşkımı yiyip tükettin dedi
şimdi sizden isteğim tüm bu olanlar çerçevesinde sağlıklı bir değerlendirme yapmanız
anneme anlatamam kalk gel boşan der
boşanmak istemiyorum
sizce yeniden düzeltebilirmiyim bazı şeyleri
yoksa biten bitmişmidir..
naz yapmaya mecalim yok..
inan ki yok..
eşin gerçekten herşeyi bitirmiş olsaydı istersen boşanalım filan demezdi..bitti derdi.davayı açardı...
bence oda tökezlediğinin, yorulduğunun farkında..
bence derin bir nefes alın ikinizde ve herşeyi zamana bırakın..
ailelerden bahsetmiş eşin..bir zaman ailenle görüştürme ailenden bahsetme ailenle ilgili istemediği ne varsa öyle olsun..
sende onun ailseyle ilgili hep olumlu ol...
eşinin ne üzerine düş nede kendini unuttur..
bence psikolojisi bozulmuş eşinin ..geçirdiği kazayla ''dünyevi şeyler tat vermiyo'' moduna girmiş..
biraz zaman biraz sevgi..herşey düzelir inş..
off işler karışmış. clementine bi şey söylemek istiyorum umarım anlatabilirim. şu aşamayı bence ona çok sırnaşarak kedi gibi affet dercesine geçirme. sen bilirsin dercesine rest de çekme. en en mantıklısı şu an için sakinleşmesine yetecek süreyi ver. tamamen nötr. şöyle bi konuşma mesela önce
"ben biraz düşündüm. sıkıntılı zamanlarımız olsa da birbirine değer veren, seven insanlarız. bence asla onarılamayacak yaralar açmadık birbirmizde. aldatmadık, kandırmadık, kanlı bıçaklı olmadık. şu an yıprandığın için aşkının bittiğinden emin olduğunu düşünüyorsun. fakat bir süre sonra bunun şu an ki durumdan kaynaklandığını anladığın gün, geri dönülmez bir noktada olmak istemeyebilirsin. ben istemiyorum. fakat gerçekten senin sevginin bitmiş olduğuna inanırsam da ben o gün yapılması gerekeni yaparım. çünkü ben senin sadece eş yükümlülüğünü taşıdığın karın değil, "sevdiğin kadın" olmak isterim. tıpkı senin "bana bakan kocam" değil, aşık olduğum adam olduğun gibi"
bence bu oldu gibi direkt çıktı mı alsan napsan:)
sonra da konuyu kapat. onun dediği gibi mucuk mucuk olma. gülümse tatlı tatlı konuş filan. hani reçelli ekmek sürmüşsün ya, onu gene yap ama eşikte öpülmeyi bekleme. meyiilli ve özlem dolu bakma. reçeli ver afiyet olsun canım de, kapıyı çarp suratına! şaka:) senin sakinliğinde huzurunda kendini bulsun dinlesin. annesiyle neyi beğenmiyor bilmiyorum ama bu süreçte mümkün olduğunca mesafeni koru ve eleştirme.
aslına bakarsanız bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik
buraya gelir ayak maddi konular yüzünden tartışma yaşadık
biriktirmeye çalıştığımız parayı anneme verdik geri istiyemedi benim yüzümden
biraz onada canı sıkılıyor ama buraya geldiğimde halletmiştik
birden bire tekrar byle yapınca
zoruma gidiyor neyin var diye sormak
gazilik işelmlerinin başlamayışı lojmanın yıkılışı benim suçum değil ya..
yerden goğe haklısın
ama bu sefer konuşmakla olmaz
çalışıp destek olmam lazım
soğumuşmudur sence benden tüm bu olanlar yüzünden
aslında gayet iyi giden bir evliliğim var
eşim askeri personel opearsyon sırasında yaralandı 2 hafta kadar onun ailesinin yanında
2 ay kadarda benim ailemin yanında kaldık aslında 2 ay daha raporumuz var ama
biz doğu anadolunun ücra bir ilçesine sırf artık evimizde olalım diye çıkıp geldik
gelir gelmez de can sıkıcı haberlar aldık oturduğumuz lojmana yıkım kararı çıkmış
apar topar lojman değiştirdik ev boyattık ev yerleştirdik
son 5 gndür eşimde bir gariplik var çok soğuk ve uzak davranıyor bana
hiçbirşeyi ortak yapmıyoruz
tv izlemek interneti kullanmak dahil
yemekleri bile ayrı ayrı yiyoruz
ha bu arada gazilik işlemleri var halledilmesi gereken onalara caı sıkılıyor biraz
bende üstüne gitmemek adına neyin var diye sormuyorum
ama bu iş can sıkıcı bir hal almaya başladı
ne düşüneceğimi bilemiyorum
şuan ben yatak odasındayım oda oturma odasında teklefonuyla oynuyor
anlamadım bu işten ne yapsam acaba?
Peki o onları söylerken siz ne dediniz ?
off işler karışmış. clementine bi şey söylemek istiyorum umarım anlatabilirim. şu aşamayı bence ona çok sırnaşarak kedi gibi affet dercesine geçirme. sen bilirsin dercesine rest de çekme. en en mantıklısı şu an için sakinleşmesine yetecek süreyi ver. tamamen nötr. şöyle bi konuşma mesela önce
"ben biraz düşündüm. sıkıntılı zamanlarımız olsa da birbirine değer veren, seven insanlarız. bence asla onarılamayacak yaralar açmadık birbirmizde. aldatmadık, kandırmadık, kanlı bıçaklı olmadık. şu an yıprandığın için aşkının bittiğinden emin olduğunu düşünüyorsun. fakat bir süre sonra bunun şu anki durumdan kaynaklandığını anladığın gün, geri dönülmez bir noktada olmak istemeyebilirsin. ben istemiyorum. fakat gerçekten senin sevginin bitmiş olduğuna inanırsam da ben o gün yapılması gerekeni yaparım. çünkü ben senin sadece eş yükümlülüğünü taşıdığın karın değil, "sevdiğin kadın" olmak isterim. tıpkı senin "bana bakan kocam" değil, aşık olduğum adam olduğun gibi"
bence bu oldu gibi direkt çıktı mı alsan napsan:)
sonra da konuyu kapat. onun dediği gibi mucuk mucuk olma. gülümse tatlı tatlı konuş filan. hani reçelli ekmek sürmüşsün ya, onu gene yap ama eşikte öpülmeyi bekleme. meyiili ve özlem dolu bakma. reçeli ver afiyet olsun canım de, kapıyı çarp suratına! şaka:) senin sakinliğinde huzurunda kendini bulsun dinlesin. annesiyle olan ilişkinizin neyini beğenmiyor bilmiyorum ama bu süreçte mümkün olduğunca mesafeni koru ve eleştirme.
bende suan cok uzuldum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?