eşimle aramda neler oluyor?

gazi olması onu psikolojik olarak bitirmiştir, sende herşey normalmiş gibi davranıyosan adam daha da kötü hisseder, bide annen baban da olsa kendi hayatınızı riske edecek hiçbişeye kendin karar vermemeliydin, annenden de paranızı al, nolursa olsun tek gerçeğin aşkınız ve ikiniz olduğuna inandır derim...

Güzel günler sizi bekliyor:)

Şahsım adına ben de seni tanıdıgıma çok memnun oldum :)

Hiç canını sıkma.
Ben bu kkyı çözemedim zaten :)
Aldatma , şiddet olaylarında boşan diyoruz kötü oluyoruz,
böylesi güzel bir evlilikte eşin sana deger veriyor, eşinin kıymetini bil, sahip çık diyoruz yine kötü oluyoruz :)

Son düzenleme:
Evet, işin içinde anneniz olmasına rağmen objektif bir şekilde bakıp, evliliğinizin devamı ve huzuru için doğru kararı vermenize çok sevindim. Umarım hayatınız dengeli ve mutlu bir şekilde devam eder.

Darısı eşiyle annesi arasında dengeyi kurmakta başarısız olan tüm evli kadın ve tabii ki erkeklerin başına.

Evet aynı düşüncelerdeyim eşim çok israr etti çok üzülüyorum bessiz yalnız evlerde kalıyorsum dedi göndereyim dedi kabul etmedim gönül sevdiginde ayrı nekadr mutlu olurkı. Kım bilir tayın yerınde karsılasırız askerıye kucuk siz mutlu olun hersey yoluna gırsınde duzelsın belkı aılece bıle gousm ımkamı dogar canı kendinize iyi bakın allaha emanet ol

konunun tatlıya bağlanmasına çok sevindim bizde eşimle bu kadar sert değiilsede bu gibi bir konuşma yapmıştık o beni haketmediğini herşeyi altüst ettiğini bir daha toparlanamayacağını düşünerek kendince beni özgür bırakmak istemişti ama ben ona bunun doğru olmadığını söyledim onsuz mutlu olamayacağımı herşeyin düzelebileceğini anlattım henüz yaşımız çok gençti ve benim iyi bir işim kazancım vardı eşimde ticareti bırakıp maaşlı bir işe başlayınca ardarda gelen borç silsilesinden sıyrıldık birikim yapıp arabamızı bile aldık şimdi ev almayı planlıyoruz kısmetse ve en güzelide tüm bu iflasları borçları sıkıntıları yaşarken çok şükür çocuğumuz yoktu ve çocuğumun doğduğu ay borçlarımızın son taksidini ödedik rabbim herşey için doğru zamanı beklemiş şimdi oğlumuz hayatımızda ve geleceğe güvenle bakıyoruz korkumuz kaygımız yok en güzelide yaşımız 30 olmadan bir sürü tecrübe edinMİŞ olmak şimdiden oğluma anlatabileceğim çok önemli tecrübelere sahibiz hatta ilginçtir iyiki bunları yaşamışım diyorum yuvamızın kıymetini daha iyi anladık hiçbirşey için birbirimizi kırmıyoruz huzurun ne kadar değerli olduğunu ve yuvanın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu sevginin nasıl sırça bir kadehte sunulduğunu dikkat edilmezse nasıl tuzla buz edilebileceğini öğrendik

ben bunca sıkıntının ardından daha temkinli darvandım eşimi hiç suçlamadım eski konuları hiç açmadım oda allah için hiç sıkıntı yaşatmadı doğum izninde olduğum süre içinde hiç parasız bırakmadı kendi parasız kaldı ama maaşı hep benim hesabıma yattı ne kadar verirsen karşındakine fazlasıyla alıyorsun bu hayatta en azından ben bunu yaşayan şanslı insanlardanım

hepimizin ailesi yuvası huzur içinde olsun rabbim kimseyi ayrılıkla sınamasın çünkü çok zor ben ayrı olduğumuz dönemde çok acı çektim eşimin eşyalarına bakıp bakıp ağladım günlerce nasıl toplarım eşyalarını nasıl bakarım ardından uyudumu uyandımı üşüyormu açmı yemek yedimi hastamı iyimi mutlumu üzgünmü bunları soramadan nasıl dayanırım die düşündüm günlerce ve yapamayacağıma karar verdim iyikide gurur yapmayıp o gün yanına gitmişim beni görmek istemeyip günlerce annesinin evinde kalmasına rağmen gidip konuşmayı denemişim hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş gurur yapmış olsaydım şimdi belkide başkasıyla evlenmiş olacaktı bense eminim ilk aşkımın arkasından hala ağlıyor olacaktım

ayhh içimi döktüm sayende :)))

bu arada konu içerisinde bir çok tartışma oluşmuş umarım bu kadar samimi duygularımda eleştiri oklarına hedef olmaz :))

sevgiler

Amacim konuyu hortlatmak degildi ama clementine_ konularina bakayim derken bu konuna rast geldim,
bastan sonra yazdiklarini okudum tek tek bi üzüldüm bi sevindim heleki son durumda gozlerim doldu,
ama sukur ki hersey yoluna girmis RABBIM AGZINIZIN TADINI BIRDAHA BOZMASIN INSALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN BIRDE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

clementinecim aklima geldin ve seni cok merak ettim :)
nasil gidiyor iyisinizdir insallah ???

bugünüme şükürler olsun arkadaşım..

ufak bir sorunla uğraştık dün onun haricinde iyiyiz

kayınvalidem geldi 1 ay kadar

bize çok iyi geldi
eşimlede konuştu yanlış yaptığı noktaları soyledi

annesinden duyması çok etkili oldu..

yalnız annemle gorüşmyorlar hala..

ama benim gidip gelmeme gorüşmeme bir şey demiyor

zamanla dzelecek diye düşünüyorum..

sen nasılsın arkadaşım?

arkadaşım konuyu kapattırmadım zaten
soyleyecek yazacak şeylerimiz olursa paylaşalım diye..
teşekkr ederim canım benim
cümlemizin evinden huzur eksik olmasın..

olursada yeniden toparlamak için Rabbim güç kuvvet versin..

gecenlerde aklıma geldı ama yazmadım bende senın sayfana cok yorum yaptım nıck name degıstı .. Inslalah daha ıyı olur , bebek dusunuyormusunuz tedavı vs

gecenlerde aklıma geldı ama yazmadım bende senın sayfana cok yorum yaptım nıck name degıstı .. Inslalah daha ıyı olur , bebek dusunuyormusunuz tedavı vs

dşünüyoruz canım

ben doğuya gelmeden once izmir şifa hastanesine gidip kontrole girmiştik hem eşim hem ben

herhangi bir sıkıntının olmadığını soylediler..

yani rahim filimine kadar çektirdik

bir sıkıntı yok

lakin deniyoruz olmuyor..

bakalım batıya donunce tekrar gideceğiz

olmadı tüp bebek denerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…