- Konu Sahibi clementine_
-
clementine nasılsın tatlımben geç gördüm konunun güncellendiğini. öyle kaldı şimdilik sanıyordum. yalnız itiraf edeyim ki iyi ki geç görmüşüm:) tabi ki canhıraş bir şekilde yazmazdım malum üye gibi ama yorumlarım eskisine göre nispeten olumsuz olacaktı. yanlış anlama ayrıl boşan vs şeklinde değil. fakat eşinin tamamen haklı olduğunu, doğru davrandığını düşünmüyorum. hele ki seni ağlatarak zorla kk şifreni istediğini yazdığın yerlerde şöyle bir kıpırdandım sandalyede:)
kararınız müspet olduğu için daha önce aklımdan geçenleri yazmayacağım.
dikkat etmeni istediğim bir nokta var. sen kendini o kadar sert eleştiriyorsun, eşini öyle güzel cümlelerle anlatıyorsun ki ister istemez yorumların objektivitesini azaltıyor bu tavrıngenel anlamda da madem beyaz sayfa açtınız, sen de bu sefer eşinden içindekileri biriktirmemesini, hatalı olduğunu düşünüyorsa bunu sana açıkça aksettirmesi gerektiğini, kusurların yüzünden başka başka konularda agresifleşmesinin büyük bir hata olduğunu söyle
sevgiler...
lütfen kendini yorma
yazarak da olsa kendine sıkıntı verme arkadaşım..
Yahu bizleri tanimadan nasil kalbiniz taslasmis denilebiliyor
ben de ornek vereyim o zaman
kayinpederim dun yeni araba aldi 5 milyari eksikti biz tamamladik
burada konu biz ve ailemiz degil ki anlatalim
Ayrica Allahtan baska kimse kimsenin namazini niyazini sorgulayamaz
Arkadaslar cepten kibleyemiyorum lutfen kibler misiniz?
Ayrica tepki kisminda clementinenin esinin olaylara karsi verdigi tepkiden bahsetmistim...
Herkes her olaya ayni tepkiyi verseydi bireysel farkliliklarimiz olmazdi demek istemistim...
benim eşim neden bu kadar çalıştığı için pisikolojisi bozulmuyor hastalığı tehlikeli bazen çok ağrısı oluyor ama yinede iyi bir dr gidip kendini gösteremiyor ona bile vakti yok gittği yere kadar diyor zavallım, tek derdi bir emekli maaşı oda benim içim zaten ben uzun yaşamam maksat sana yaşlılıkta ele güne muhtaç etmemek, buda bir mücadele dir ve gerçekten pisikolojik fiziksel çok yıpratıcı, ama yinede aileme yardım ediyor kii benim ailem durumuda öyle çok kötüde değil bizdende iyiler, ama adam yinede arada işleri biraz ters giderse allah rızası için yarın bizde evlatlarımız baksın buna yüksünmesin gönülleri hep cömert açık olsun kii allahın rızasını kazansınlar der yardım eder ben ona verme derim o böyle cimri olma allah cimrileri sevmez der şimdi bu adamın derdi ne niye bunu yapıyor
doğru olduğu için,,
artık doğruları yapmak hepimize zor geliyor yüreğimizi kir pas kaplamış dünya malı gözümüzü bürümüş niye canım niye yardım edeyim ki mecburmuyum,, evet arkadaşım eğer 2 kuruşun varsa bir kuruşunu paylaşmak zorundasın mecbursun!! kii allah rızasını alasın kazandığın her kuruşun hesabını verceksin çünkü, onlar senin değil allah sana gönderdiği rızkın o istemese kendini parçala yine bir çöp bile alamazsın bundan ötesi yok, biraz eşimin yaptığını yapsa insan oğlu ama nerde güya namaz kılıyoruz müslümanız ama insanlar aç yatarken biz daha ne kadar kazanabiliriz onun derdindeyiz gerçekten sizi anlayamam benim ailemde sizin yaptığınız o küçük hesaplar olmaz sigara cep harçlığı şuna verilen borç para çok şükür verdikçe allah yerine koyuyor eşim bu kadar hasta olmasına rağmen çelışacak gücü kendinde buluyor kimseyede muhtaç değiliz darısı sizin paslanmış vicdanınıza
Yahu bizleri tanimadan nasil kalbiniz taslasmis denilebiliyor
ben de ornek vereyim o zaman
kayinpederim dun yeni araba aldi 5 milyari eksikti biz tamamladik
burada konu biz ve ailemiz degil ki anlatalim
Ayrica Allahtan baska kimse kimsenin namazini niyazini sorgulayamaz
Arkadaslar cepten kibleyemiyorum lutfen kibler misiniz?
siz annesini görüp tanımadan onun annenin ağzından tek kelime duymadan yeriyorsunuz, ben neden sizin ağzınızdan elinizden çıkanlara cevap yazamıyorum, kiplemek ne demek bilmiyorum anlamını engellemekmi ne demek madem özgürce yazamıyoruz hemen kibleyin bilmem ne yapın diye veryansın yapıyorsunuz, nasıl oluyor bu ya hoşunuza gitmeyeni hemen atacaksanız engelleyecekmisiniz yani site sizin mi doğrularınız yanlızca onaylıyacak kocam kocam diye dört dönüyorsunuz buyrun girmiyorum kardeşim girmiyorum sizin gibi koca düşkünü hanımlara kocaları gösterir anyayı konyayı
sonra dersiniz anne anne diye allahtan onlar sizler gibi nankör değil size kolları hemen açık merak etme bu son yazışım, bırak onu buraya bu siteye son girişim sizler gibi anlaşız hoşgörüsüz insanların arasında zaten benim yerim yok boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ne sizin burda anlattığınız hikaye gerçekçi nede siz gerçeksiniz benim için bu kadar saçmalık yok olmaz ya gerçek değil, böyle riyakarlıkların arasında zaten benim yerim yok size iyi oyunlar...............................................
siz annesini görüp tanımadan onun annenin ağzından tek kelime duymadan yeriyorsunuz, ben neden sizin ağzınızdan elinizden çıkanlara cevap yazamıyorum, kiplemek ne demek bilmiyorum anlamını engellemekmi ne demek madem özgürce yazamıyoruz hemen kibleyin bilmem ne yapın diye veryansın yapıyorsunuz, nasıl oluyor bu ya hoşunuza gitmeyeni hemen atacaksanız engelleyecekmisiniz yani site sizin mi doğrularınız yanlızca onaylıyacak kocam kocam diye dört dönüyorsunuz buyrun girmiyorum kardeşim girmiyorum sizin gibi koca düşkünü hanımlara kocaları gösterir anyayı konyayı
sonra dersiniz anne anne diye allahtan onlar sizler gibi nankör değil size kolları hemen açık merak etme bu son yazışım, bırak onu buraya bu siteye son girişim sizler gibi anlaşız hoşgörüsüz insanların arasında zaten benim yerim yok boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ne sizin burda anlattığınız hikaye gerçekçi nede siz gerçeksiniz benim için bu kadar saçmalık yok olmaz ya gerçek değil, böyle riyakarlıkların arasında zaten benim yerim yok size iyi oyunlar...............................................
Ne güzel yazmışsınız Allah cimrileri sevmez.. 2kuruşun birini paylaşmak ne güzeldir.. Umarım eşiniz de bir gün bu paylaşımı çıkarları için ailenize karşı değil de sadece Allah rızası için "gerçek" ihtiyaç sahiplerine karşı yapar..
zorunlu haller dışında konuşmuyoruz
bugün bana yemek yedin mi diye sordu
bende nutellalı ekmek yedim dedim
canım başka birşey istemedi dedim
2 dilim daha sürmüş getirmiş yedim bende
bir de ayağına terlik giy dedi
bugünkü bütün muabbetimiz bu
içimde bir sıkıntı var ama ..
tutku çok merak ettim,eşinizin ailesine ne yardımlar yapıyorsunuz
6 ay önce 3 milyara yakın para gönderdi erkek kardeşine kira parasını ödeyemiyordu bu konuda bende ısrar ettim onlar kötü evde otuyorlar yazık birikimizden borç değil ölesine gönderdik, annesinin maaşı olmasına rağmen her ay eline biraz 25, 50, 100, ne olsa verir gönlü hoş olsun diye ben de yetimlerimiz var onlara arada hediyeler alırım kızıma almam nasıl olsa başında anası babası var onaların anası var bu arada eşimin yeğenleri oluyorlar kardeşi ölünce eşimin elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz oldumu canım bunları örnek olsun cebinde akrep olan karı kocalara onada yazıyorum iyilik söylenmez ama eğer insanlar vermeye bu kadar karşıysa yapanlarıda bilsinlerki biraz belki bunun okadar olağan birşey olmadığını insanlığın gereği olduğunu bilsinler ders olsun bizde ihtiyaç olursa senin annen benim annem kardeşim lafı olmaz o size has bir durum ve lütfen artık cevap yazmayın dedim ya biz haksısız siz doğru olanı yapıyorsunuz bizim bu yaptıklarımız yanlış oldumu yazmayın artık ya
benim eşimin herkese gönlü cebi açık onlarıda yazdım önceden okusaydın ama eleştirecen ya yarım yamalak okudun hemen cımbızla çektin bu aklına geldi bizim herkese kalbimiz cebimiz açık ve eğer dini bilgin biraz varsa en başta en yakınındakine yardım edeceksin komşuna ailene vs ondan sonra başkası gelir tabiy herkes ailesine yakınına komşusuna yardım etse ihtiyaç sahibi kalmaz ama nerde anca yapanlara laf söylyin yaınca minnet edin kocası gibi aynısınız offffffffff sıkıldım yazmıycam yazmıycam ama bukadar saldırı kendine dönüp acaba doğru ne diye sormayan insanlar topluluğu maleseğ heryerde çoğunluğu sizin gibiler oluşturuyor tersi olsa dünya güllük gülistanlık olurdu darısı seninde buradaki herkesin başına banada artık cevap yazmayın bana,,,, anneme sahip çıktığım cömert olun çevrenize para vermekten çekinmeyin çünkü herşey yaradanın dedğim için ben haksızım benim kipleyin ne kötü bir insan deyip kafanızdan çıkarın ama artık cevap yazmayın
bak canım yanlış yere hiddetleniyorsun.konu sahibi eşiyle 7 yıldır evliymiş.bu 7 yılda neler yaşadığını en iyi konu sahibi biliyor
konu sahibi annesini yermiyor ve canım annem diyor.annesini çok sevmesi annesinin hatalarını görmesine engel değil ki
demekkiannesi de hatalı ki eşine hak veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?