eşimle aramda neler oluyor?

Ayrica tepki kisminda clementinenin esinin olaylara karsi verdigi tepkiden bahsetmistim...

Herkes her olaya ayni tepkiyi verseydi bireysel farkliliklarimiz olmazdi demek istemistim...

canım sen ne dersen benim kabulum sen konuyu baştan beri takip ediyorsun
son soylediğin cümleyi aynen bende soyledim
aldığımız kararların başında bu geliyor hiç birşeyi biriktirmek
saygılı olmak
sıfırdan başlamak
tabiki onunda hatalrı vardır ancak burda onun soz hakkı yok ya
haksızlık etmemek adına kendimi daha acımazca eleştirmiş olabilirim
yaptığım hataların ağırlığı vardır belki üstümde
biemiyorum
aslında bide eşimden dinlemeniz gerekiyor keşke mümkün olsa..

yorumların için çok teşekkür ederim
sağolasın..

lütfen kendini yorma
yazarak da olsa kendine sıkıntı verme arkadaşım..

demek kaaale almıyor kimseninde almamasın diyorsun saygınıza hayranlık duydum, madem sadece istediğiniz gibi yazan yorumları kabul ediyorsunuz bunu en başta yazsanız ya hoşuma gitmeyen yazılara cevap vermem eleştiriye ama sadece eşime yapılan eleştiriye tamamen kapalıyım annenize söylensin size söylensin tamam bir eşinize laf yok, yok ben artık bırakın dediklerinizin doğru olduğuna sizin bayan olduğunuza bile inanmıyorum nedir bu koca düşkünlüğü
sizi o mu doğurdu bu yaşa o mu getirdi adam sizi bir boşasa arada ne bağınız var çocğunuz bile yok yedi yılda insan okadar 5 yıldızlı otellere tatile gideceğine gider tedaviyle çocuk yapar nasıl evlilk nasıl evlatsınız anlamak mümkün değil gerçekliğinizi bırakın ben bayan olmanızdan bile şüphe duydum artık insan bu kadar koca yanlısı olurmu kocanız yazsa anca bu kadar kendini över sizi yerer madem cevap bile yazmıyorsunuz biz sizi adam yerine koyup cevap yazdığımz halde bende size ve terbiyenize veriyorum anlayışınız bir kocanıza çünkü,,,

cudana çok rica edeceğim cevap verme
arkadaşım lütfen
cevap verme
cevap verdikçe
kendisinde yazma hakkı buluyor
varsın oyle düşünsün
ziyanı yok benim için..

Ayrica tepki kisminda clementinenin esinin olaylara karsi verdigi tepkiden bahsetmistim...

Herkes her olaya ayni tepkiyi verseydi bireysel farkliliklarimiz olmazdi demek istemistim...

anladım zaten bende aynı anlayışı kendim için istemiştim, bireysel farklılığıma hoş görü gösterin ,ve cevap yazma gibi bir nezketiniz var oda iyi bazılarında bu bile yokk

Ne güzel yazmışsınız Allah cimrileri sevmez.. 2kuruşun birini paylaşmak ne güzeldir.. Umarım eşiniz de bir gün bu paylaşımı çıkarları için ailenize karşı değil de sadece Allah rızası için "gerçek" ihtiyaç sahiplerine karşı yapar..

siz annesini görüp tanımadan onun annenin ağzından tek kelime duymadan yeriyorsunuz, ben neden sizin ağzınızdan elinizden çıkanlara cevap yazamıyorum, kiplemek ne demek bilmiyorum anlamını engellemekmi ne demek madem özgürce yazamıyoruz hemen kibleyin bilmem ne yapın diye veryansın yapıyorsunuz, nasıl oluyor bu ya hoşunuza gitmeyeni hemen atacaksanız engelleyecekmisiniz yani site sizin mi doğrularınız yanlızca onaylıyacak kocam kocam diye dört dönüyorsunuz buyrun girmiyorum kardeşim girmiyorum sizin gibi koca düşkünü hanımlara kocaları gösterir anyayı konyayı
sonra dersiniz anne anne diye allahtan onlar sizler gibi nankör değil size kolları hemen açık merak etme bu son yazışım, bırak onu buraya bu siteye son girişim sizler gibi anlaşız hoşgörüsüz insanların arasında zaten benim yerim yok boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ne sizin burda anlattığınız hikaye gerçekçi nede siz gerçeksiniz benim için bu kadar saçmalık yok olmaz ya gerçek değil, böyle riyakarlıkların arasında zaten benim yerim yok size iyi oyunlar...............................................

Gerçekten abarttınız.. Kimse kimsenin annesine hakaret etmedi,yermedi!!!!! Ama siz maşallah ne vicdanımızı bıraktınız,ne insanlığımızı,ne kalbimizi,ne dinimizi!!!!!!!!!!!! Hakaret ne zamandan beri özgürce düşünce dile getirmek oluyor!!???
Çarpıtarak,hakaret ederek özgürlük elde etmek böyle oluyormuş demek ki...... seviyene inmeyeceğiz..

tutku çok merak ettim,eşinizin ailesine ne yardımlar yapıyorsunuz

benim eşimin herkese gönlü cebi açık onlarıda yazdım önceden okusaydın ama eleştirecen ya yarım yamalak okudun hemen cımbızla çektin bu aklına geldi bizim herkese kalbimiz cebimiz açık ve eğer dini bilgin biraz varsa en başta en yakınındakine yardım edeceksin komşuna ailene vs ondan sonra başkası gelir tabiy herkes ailesine yakınına komşusuna yardım etse ihtiyaç sahibi kalmaz ama nerde anca yapanlara laf söylyin yaınca minnet edin kocası gibi aynısınız offffffffff sıkıldım yazmıycam yazmıycam ama bukadar saldırı kendine dönüp acaba doğru ne diye sormayan insanlar topluluğu maleseğ heryerde çoğunluğu sizin gibiler oluşturuyor tersi olsa dünya güllük gülistanlık olurdu darısı seninde buradaki herkesin başına banada artık cevap yazmayın bana,,,, anneme sahip çıktığım cömert olun çevrenize para vermekten çekinmeyin çünkü herşey yaradanın dedğim için ben haksızım benim kipleyin ne kötü bir insan deyip kafanızdan çıkarın ama artık cevap yazmayın

bence sizden bişeyler bekliyor böyle konuşması tavırlı olduğunu değilde ilgiye ihtiyacı olduğunu gösterir bence yoksa kızgın olsa onana senin yediğin ekmek giydiğin terlik sizi dşünüyor aynı hassasiyetide sizden bekliyor sanırım zor ya evdeki kırgınlık en korktuğum şey iştahım bile kapanır benim kırgın duraram

özgürce yazmak ne peki? insanları tanımadan hakaret etmek suçlamak mı? buna özgürlük denmiyor maalesef..doğru söylemek de bu değil...üslup var vezir eder üzlup var rezil eder demişler..

ne kocam diye ölürüm ne anneme-babama laf söyletirim ancak insanları tanımadan yaptığınız bütün hakaretler aynen iadedir size.

tutku çok merak ettim,eşinizin ailesine ne yardımlar yapıyorsunuz

6 ay önce 3 milyara yakın para gönderdi erkek kardeşine kira parasını ödeyemiyordu bu konuda bende ısrar ettim onlar kötü evde otuyorlar yazık birikimizden borç değil ölesine gönderdik, annesinin maaşı olmasına rağmen her ay eline biraz 25, 50, 100, ne olsa verir gönlü hoş olsun diye ben de yetimlerimiz var onlara arada hediyeler alırım kızıma almam nasıl olsa başında anası babası var onaların anası var bu arada eşimin yeğenleri oluyorlar kardeşi ölünce eşimin elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz oldumu canım bunları örnek olsun cebinde akrep olan karı kocalara onada yazıyorum iyilik söylenmez ama eğer insanlar vermeye bu kadar karşıysa yapanlarıda bilsinlerki biraz belki bunun okadar olağan birşey olmadığını insanlığın gereği olduğunu bilsinler ders olsun bizde ihtiyaç olursa senin annen benim annem kardeşim lafı olmaz o size has bir durum ve lütfen artık cevap yazmayın dedim ya biz haksısız siz doğru olanı yapıyorsunuz bizim bu yaptıklarımız yanlış oldumu yazmayın artık ya

Son düzenleme:
Sitenin kurallarini biz koymadik

buna gore

1 Polemik ve insanlari rencide etmek yasak
2 olaya dini karistirmak ve insanlarin inancini sorgulamak yasak
3 kkya yakismayan uslup yasak

Kurallari hatirlatayim dedim

bak canım yanlış yere hiddetleniyorsun.konu sahibi eşiyle 7 yıldır evliymiş.bu 7 yılda neler yaşadığını en iyi konu sahibi biliyor

konu sahibi annesini yermiyor ve canım annem diyor.annesini çok sevmesi annesinin hatalarını görmesine engel değil ki

demekkiannesi de hatalı ki eşine hak veriyor

ayy bunları söyleyip birde dinden bahsetmiyor musunuz komik duruma düşünüyorsunuz gerçekten

size hepinize verecek cevabım var siz önce sölediklerinizden hemen çark etmeyin yok biz öle demedik tamam ne dediysesniz o size kalmış umurumdaaa bile değilsiniz, daha sölediklerinizin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz siz yazın karşılığını alınca hemen dellenin yazmayın ya yazmayın bana cevap bile vermeyin şuna deyin kipleyin deyin bilmem ne deyin ama ben cevap vermiyim yarım yamalak okumalarınızla verdiğiniz cevapları duymak istemiyorum rahat bıkın beni artık,,,,Yazmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi niyetine inanıp diyorum ki ben baştan sona okudum adamı haklı bulmadım neden bukadar ailesini kendini haklı bulmuyor onuda anlamadım ve gerçekten sıkıldım artık bu siteye üye olduğuma bile pişanım çıkıcam şimda bidaha girmiycem lütfen artık cevap yazmak istemiyorum

herkese iyi akşamlar..
açtığım konunun adı ''eşimle aramda neler oluyor ''idi

burda hep birlikte kah üzülerek kah sevinerek
eşimle aramda aslında!! neler olduğunu gorduk
kendimizce dersler çıkardık tecrübeler edindik
ben kendi adıma ozü sozü bir arkadaşlar edindim

sadece bunun için bile müteşekkirim
hayatım yavaş yavaş yoluna girdiğinine ve asıl olayın ne olduğunuda oğrendiğimize gore
şimdi benim için yaralarımızı sarma ve iyileşme vakti.

hepinize çok teşekkür ediyorum
herkesin yolu evi izi açık olsun

yapılan yorumlar kendi açımdan çok faydalıdı ki
ben kimseden benim istediğim gibi yorum yapmasını beklemedim
ancak istediğini düşünmek demek istediğini paldır küldür yazmak demek değildir
herşeyin bir adabı vardır
çok şükür hepimiz buna riayet etmeye çalıştık.

konuyu kapatmıyorum.
gün gelir soyleyecek sozüm olur..
ancak şimdilik soyleyecek sozüm kalmadı
zaten güzel günlerin anlatacak neyi olur ki
oyle değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…