eşimle aramda neler oluyor?

Annenden nefret ediyorum demesi tabi ki hoş değil ama bu öfke ile söylenmiş bir söz..Sonrasında anneni ara ihmal etme diyen de aynı adam?!
"annenle mesafe koy kayınvaldeni ise iyi hoş ağırla " evet ben de böyle bir cümle kurdum.. şu mantıkla yazdım; annene yaşadığın her şeyi,her sıkıntıyı anlatma..kv içinde çok soğuksanız biraz yakınlaşmaya çalış..Yani bir orta yol!!!! Siz bunu annene tavır al,sırtını dön,kv ne kul köle ol olarak anladıysanız siz bilirsiniz

Cudana müthiş açıklamış...

canınız sağolsun..
genede yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.

ben çok cevap vermek taraftarı değildim cudana
ama sen beni tanıdığın reelde de eşimle benim en azından fotoğraflarımı gordüğün
hatta sosyal paylaşım sitemde ekli olduğun için senin cevap vermen çok daha yerinde olmuş..
çok teşekkür ederim

buraya bırakın yalan yazmayı bir lafı değişik versiyonuyla bile aktarmadım
ben ne dediysem o eşim bana ne dediyse o
herkes kendi penceresinden bakmakta ozgür keza düşündüğünü yazmakta da..

amma ve lakin bir insana yalancı demek yada onu ima etmek
ayıptır her ne kadar tanışmasakta kul hakkına girmektir.

bu hikaye, masal değil ki isteyene kafasındaki gibi bir son yazayım

bu benim hayatım ..
hoşunuza gider yada gitmez ancak sizi bu kadar ofkelendiriyorsa yazmayın
canınıza yazık değmez kimse için bu kadar hiddetlenmeye..
bakın geçin kk da okunacak kendi kafanıza gore onlarca konu var
rahatlıkla birini seçebilirsiniz
bu kadar basit
ne sizin canınız sıkılır ne ben itamlardan dolayı üzülürüm
bilmem anlatabildim mi..

Son düzenleme:
kendini bildiği için
burdan yazıyorum
gorduğunuz gibi sizin yazdığınız hakaret dolu msjlara ozelden cevap vermiyorum vermeyeceğim
o yuzden lütfen gondermekten vazgeçin
zira benim iç dünyamda herhangi bir değişikliğe yol açmıyorlar..
sadece zihnimde yabani ot bitmesine neden oluyorsunuz ki asıl ondan rahatsızım
amacım teşhir değil olsaydı nickinizi yazardım
anlayışınız için teşekkür ederim.

Clementine hakaret eden kisiyi yoneticilere sikayet et.

Onlari da takma kafana.
Cunku onlar eslerinden deger gormeyen, esinden deger goren bir kadin gorunce de hazmedemeyen,
kendisiyle barisik olmayan , kiskanc kisilerdir ...

Son düzenleme:
canımmmm herşeyin yoluna girmesine çok sevindim artık önünüze bakın gerçekte ve burda olumsuz gelen hiçbirşeye kulak asma mutlu olun inş.
bu arada resimletinizi ben de çok merak ettim

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla eşiniz Biraz sıkıntı ve bunalıma girmiş hıncını senden almış. Eşinin Çok zorlu sıkıntılı yüce bir görevi var yükü derin ve Ağır ama herşeyi toparlamak yoluna koymak size kalıyor Sevgi Denilen o varlık herşeyi yoluna koyar Sıkma canını sakın düzelir.

clementine nasılsın tatlım ben geç gördüm konunun güncellendiğini. öyle kaldı şimdilik sanıyordum. yalnız itiraf edeyim ki iyi ki geç görmüşüm:) tabi ki canhıraş bir şekilde yazmazdım malum üye gibi ama yorumlarım eskisine göre nispeten olumsuz olacaktı. yanlış anlama ayrıl boşan vs şeklinde değil. fakat eşinin tamamen haklı olduğunu, doğru davrandığını düşünmüyorum. hele ki seni ağlatarak zorla kk şifreni istediğini yazdığın yerlerde şöyle bir kıpırdandım sandalyede:)

kararınız müspet olduğu için daha önce aklımdan geçenleri yazmayacağım.

dikkat etmeni istediğim bir nokta var. sen kendini o kadar sert eleştiriyorsun, eşini öyle güzel cümlelerle anlatıyorsun ki ister istemez yorumların objektivitesini azaltıyor bu tavrın genel anlamda da madem beyaz sayfa açtınız, sen de bu sefer eşinden içindekileri biriktirmemesini, hatalı olduğunu düşünüyorsa bunu sana açıkça aksettirmesi gerektiğini, kusurların yüzünden başka başka konularda agresifleşmesinin büyük bir hata olduğunu söyle

sevgiler...

canım benim yaptıkların davranışların çok çok doğru yoldasın boyle devam et
Rabbim yolunu açık etsin hem senin hemde eşinin..
eğer ki okul çağında olan çocuğun yoksa bence de eşinle gitmen en doğru karar
15 gün de ayda bir bile gelecek olsa inan sana çok ihtiyacı olacak
birbirinize daha çok yaklaşacaksınız daha çok bağlanacaksınız
zor olacak ama ankarada kalbin kafan rahat etmedikten sonratın saraylarda olsan ne yazar

o yüzden bende seni destekliyorum arkadaşım..
ve de dilekleriniz için çok teşekkür ederim
kimbilir belki biryerde karşılaşırız
ozaman konuşacak çok şeyimiz olacak :)
al

benim eşim neden bu kadar çalıştığı için pisikolojisi bozulmuyor hastalığı tehlikeli bazen çok ağrısı oluyor ama yinede iyi bir dr gidip kendini gösteremiyor ona bile vakti yok gittği yere kadar diyor zavallım, tek derdi bir emekli maaşı oda benim içim zaten ben uzun yaşamam maksat sana yaşlılıkta ele güne muhtaç etmemek, buda bir mücadele dir ve gerçekten pisikolojik fiziksel çok yıpratıcı, ama yinede aileme yardım ediyor kii benim ailem durumuda öyle çok kötüde değil bizdende iyiler, ama adam yinede arada işleri biraz ters giderse allah rızası için yarın bizde evlatlarımız baksın buna yüksünmesin gönülleri hep cömert açık olsun kii allahın rızasını kazansınlar der yardım eder ben ona verme derim o böyle cimri olma allah cimrileri sevmez der şimdi bu adamın derdi ne niye bunu yapıyor
doğru olduğu için,,
artık doğruları yapmak hepimize zor geliyor yüreğimizi kir pas kaplamış dünya malı gözümüzü bürümüş niye canım niye yardım edeyim ki mecburmuyum,, evet arkadaşım eğer 2 kuruşun varsa bir kuruşunu paylaşmak zorundasın mecbursun!! kii allah rızasını alasın kazandığın her kuruşun hesabını verceksin çünkü, onlar senin değil allah sana gönderdiği rızkın o istemese kendini parçala yine bir çöp bile alamazsın bundan ötesi yok, biraz eşimin yaptığını yapsa insan oğlu ama nerde güya namaz kılıyoruz müslümanız ama insanlar aç yatarken biz daha ne kadar kazanabiliriz onun derdindeyiz gerçekten sizi anlayamam benim ailemde sizin yaptığınız o küçük hesaplar olmaz sigara cep harçlığı şuna verilen borç para çok şükür verdikçe allah yerine koyuyor eşim bu kadar hasta olmasına rağmen çelışacak gücü kendinde buluyor kimseyede muhtaç değiliz darısı sizin paslanmış vicdanınıza

canım benim konu sahibi olarak herhangi bir cevap vermeyeceğim
oyle düşünüyor ve fikrini bu şekilde dile getiriyorsa karar kendisinin tabii..
yalnız bu kadar sinirlenmesine anlam veremedim
o kadar..

lütfen kendini yorma
yazarak da olsa kendine sıkıntı verme arkadaşım..

Sanki herkes ayni tepkiyi vermek zorunda .
Niye o zaman bireysel farkliliklarimiz var ?
Olay oyle bir boyuta geldi ki
esler arasi yarisa girildi

hem konuya inanmayin, hem de kendi esinizin yaptiklarini anlatarak konuyu sabote edin
komik gercekten ...

Hadi diyelim esi sizin soylediginiz gibi?
Oneriniz nedir?
Bu kizcagiz annesini dinleyip bosansin mi?

Ayrica evet esi annen sana doktor avukat bulur diyor ama iste lafi soyletene bakacaksin
bu adam durduk yere bunu soylemiyor ya?

canım benim konu sahibi olarak herhangi bir cevap vermeyeceğim
oyle düşünüyor ve fikrini bu şekilde dile getiriyorsa karar kendisinin tabii..
yalnız bu kadar sinirlenmesine anlam veremedim
o kadar..

annen ile sorduklarıma cevap yazamamışsın annem iyi bir kadındir bir diyememişsin, afferin bu yolda devam sende yarın öbür gün anne olursun
daha önce başka konuda aannesi için evini terk eden hanıma yapma yanlış demiştim asla yuvanın yıkılmasından yana değiilim
ama eşini yere göğe sığdırmayan hep o haklı diyen ama annesi ne yapsa bakın görüüyormusunzu bana ne dedi diyen bir evlat afferin size annenize aman ha verdiğiniz parayı alın durumuda yoksa boşverin önemli olan eşinizin araba sevdası ya okadın sizi büyütene kadar ne çekti ben anneyim allah sizin gibi evlat nasip etmesin bana, artık anne olunca anlarsınız inşallah, okar kıldığınız namaz işe yaramamış belki bu işe yarar, vee sinirlenmedim siz önce istemediğiniz yorumları görünce üzülüyorum okumadan geçsinler diye demogoji yapmayın, değim gibi yarın öbür gün elin oğlu size gösterir dünya nasıl bi yer ki başlangıcını atmış afferin ona aneni sevmiyorum dediğinde tek cevap vermeyen annesini sevmeyen beni nasıl sever mantığından uzaksınız ama inanın siz annenizle ilgili bu yaptıklarınız susmanızı gördükçe anasına hayrı olmayanın bana ne hayrı olur diye düşünecektir eşiniz ve bunuda aynen duyacaksınız eşinizden ama adam yine haklı size bişey diyeyimmi bu adam size ne yapsa haklı... en çokta neye gülüyorum biliyormusunuz kalkıp kendine güveni yo beni mutlu edemiyor komleskli yapmışsınız adamı yoooo adam tam tersi kzım sana söylüyorum gelinim sen anla o kendine sonuna kadar güveniyor resti çok rahat çekiyor güvenmediği aşağlık komleksi dediğiniz şey varya o tamamen size kendini beğeniyor
sizi ve ailenizi sizin yaptıklarınızı beğenmiyor arkadaşım adamı bundan sonra daha iyi anlayında bu kadar ikleme düşmeyin, çok gülüyorum ya komiksiniz

madem bireysel farklılarımız var ne diye ban sen niye böle yazıyorsun diyorsun niye yzdığıma sygı göstermiyorsun eşimi anltmam herkes burda zman zaman kendinden örnek veriyor arkadaş bana eşime tıpkı benziyorsun deyince iyi ben bu nasıl iştir bizde bu çaok yanlıştır deyincemi zor nden buna takılyorsunzu para konusunda yazdıklarıma niye cevap yok adam apara diyor başka birşey demiyor adamın takıldığı nokta siz benim iliğpimi kuruttunuz paramı aldınız
insandan çok paraya değer verenleri bende sevmiyorumm eşimde sevmiyor siz alkışlıyorsunuz sonumuz ne olcak ben ondan korkuyorum sizin gibi düşünenler yüzünden kimse artık ailesinede yardım etmiycek korkuyorum anlıyormusunuz sizin gibi kalbi cebi cimrileşmiş insanların artmasında bunların bukar olağan karşılanmasından korkuyorum

Yahu bizleri tanimadan nasil kalbiniz taslasmis denilebiliyor
ben de ornek vereyim o zaman
kayinpederim dun yeni araba aldi 5 milyari eksikti biz tamamladik

burada konu biz ve ailemiz degil ki anlatalim

Ayrica Allahtan baska kimse kimsenin namazini niyazini sorgulayamaz

Arkadaslar cepten kibleyemiyorum lutfen kibler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…