- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi clementine_
-
siz gereken cevabı vermişsiniz işte ben baştan sona yazılanları okudum annenden nefret ediyorum demesi doğrumu sizce bundan başka ne diyecek daha ve burdaki arkadaşlarda hep beraber demedinizmi annenle mesafe koy kayınvaldeni ise iyi hoş ağırla tek tek mjs çıkarmak istemiyorum, boşa dediği için diyeceksiniz şimdi ama benim kızımıda okadar damadım ağlatsa bende boşa derdim kadın bir bildiği var demekki vee herşeyi direk sölemesi gerekmiyor nefretini kusmuş daha ne yapsın annesinin ona yaptıklarından dolayı değil verdiği borçtan beni kurutunuz vs bunlardan öfke duyuyor bence sizde baştan okuyun
Benim çok kafam karıştı gerçekten clementine seni çok samimi kendime yakın bulup,sevmeme ragmen yazdıgın şeylerin samimiyetine inanmamaya başladım bunlar dizilerde bile daha sert yaşanıyor çok yumuşak geldi bana bu ayrılık sahnesi derdiniz nede yalan şeyler yazacaksınız buraya çok saçma ama gerçekten inanamıyorum artıkkk.
Bir insan kadın erkek farketmez, elbette ki eşinin ailesine maddi-manevi yardım edebilir.
Ama hiç kimse eşinin kuzeninin harç parasını, eşinin kardeşinin sigara parasını karşılamak zorunda degildir.
7 yılda bu adam kimbilir daha neler yaptı, bu sadece clementinenin bize aktardıkları...
Ama tüm bunlara ragmen taktir edilmeyip, bir de üstüne dalga geçer gibi ,
şu yaşa geldin ev araba sahibi olamadın diye rencide edilmemeli.
Kimsenin bunu söylemeye hakkı yok. Bu clementinenin annesi de olsa durum degişmez.
Kaldı ki bu adam asker. Kazandıgı her kuruşu hak ediyor.
Operasyonda yaralanıp gazi olması da bunun kanıtı.
Binbir zorulukla canı pahasına kazandıgı parayı sırf iyi niyetinden ,
eşinin ailesine yardım amaçlı veriyorsa,
bir de üstüne eşinin annesi tarafından hor görülüp, hala üstünden 7 yıl geçmiş bir evlilik için,
seni doktorla, avukatla evlendirecegim gibi cümleler kuruluyorsa ,
kusura bakmayın bu adam sonuna kadar haklı.
7 yıl, koskaca 7 yıl dayanmış bunlara.
Neden? Sırf sevdiğinin hatırına.
Başkası olsa hiçbirini yapmazdı emin olun.
Böyle bir eşin/damatın el üstünde tutulması gerekirken, gördüğü muamele çok acımasızca.
Bir yerde dolmuş ve patlamış.
Aslında zaman zaman clementineye bir takım şeyler söylemiştir.
Clementine o söylediklerinin altında yatan mesajları keşfedip ,
olay bu aşamaya gelmeden müdahale edebilseydi şu an bu durumda olmazlardı.
Neyse ki zararın neresinden dönülse kardır...
Bir de sanmıyorum ki clementinenin kayınvalidesi kötü bir kadın olsun.
Ufak tefek pürüzler olmuştur mutlaka...
Zira kendisi de kayınvalidesinin gelmesiyle ortamın yumuşayacagını düşünüyor.
Mesela ben kayınvalideme minnettarım. 3 tane pırlanta gibi evlat yetiştirdiği için.
Çok iyi kadındır, hoş kötü biri olsa inanın böyle insanı degerlere öne veren evlatlar yetiştiremezdi.
Ola ki anlaşamadık , yine de saygıda kusur etmezdim..
Clementinenin de kayınvalidesi hakkında böyle düşünmesi gerek.
Eşi zaten demiyor ki senin ailenle iletişimi kesecegiz, benim ailemle görüşecegiz diye...
Şimdi Tutku arkadaşımızın mesajıyla hareket edilecek olsa,
clementine eşine gidip sen benim anneme böyle diyemezsin dese ne olacak?
Her şey sil baştan. Eşi demeyecek mi bu kadar fedakarlıgıma ragmen hala anneni koruyorsun..
Duvar üstüne duvar örülecek...
Başkası olsa çeker gider, sizinle mi ugraşacagım der.
Ugraşıyor evet çünkü clementineyi çok seviyor.
Onu kendinden bile çok seviyor, yoksa bir erkek kolay kolay yapmaz bunu...
Lütfen geniş çerçevede düşünüp mantıklı yorumlar yapalım...
Demem o ki, kim ne derse desin adam sonuna kadar haklı.
Clementine de hatalarının farkında , bundan sonra ilişkilerine yön verecek olan onun davranışları..
Ben inanıyorum, bu olay onlar için yeniden doguş olacak, eskisinden daha da mutlu olacaklar...
Ayrıca kim ne zaman konuya inanmıyorum diyecek ya da bu konuyu eşini övmek için açtın diyecek diye bekliyordum.
Klasik KK. Şaşırmadım açıkçası.
İnanmayanlar yorum yapmasınlar, okuyup geçsinler lütfen...
Bir insan kadın erkek farketmez, elbette ki eşinin ailesine maddi-manevi yardım edebilir.
Ama hiç kimse eşinin kuzeninin harç parasını, eşinin kardeşinin sigara parasını karşılamak zorunda degildir.
7 yılda bu adam kimbilir daha neler yaptı, bu sadece clementinenin bize aktardıkları...
Kimsenin bunu söylemeye hakkı yok. Bu clementinenin annesi de olsa durum degişmez.
bir de üstüne eşinin annesi tarafından hor görülüp, hala üstünden 7 yıl geçmiş bir evlilik için,
bakkk canım arkadaşım önce iyi oku sanki ailenin içinde herşeyi görmüş birebir yaşamış gibi cevap yazmayın komik oluyorsunuz çünkü, ANNESİ DEĞİL EŞİ DİYORRRR GİT ANNAN SSENİ HEMEN EVLENDİRİR AVUKATLAMI DOKTORLAMI BUNU EŞİ SÖYLÜYORRR, AMA ADAMA HAK VEREBİLMEK İÇİN ÖYLE BİR ŞEKİLDE OKUYORSUNUZ Kİİİİ ADAM ŞU ANA KADAR HEP GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞ ANNESİ HEP HAKARET KONU SAHİBİ KENDİSİ DEMİYORMU ASLINDA NORMALDE İYİLER ARADA TARTIŞMA ESNASINDA KIZIM ÜZÜLÜYOR DÜŞÜNCESİYLE BOŞAN SÖYLÜYOR DİYE,
BENİM ANNEMDE DER BEN KIZIMI SENDE BOŞATACAĞIM BUNU EŞİMİN YÜZÜNE SÖLEDİ NİYE BAK BENİM KIZIM SAHİPSİZ DEĞİL KÖTÜ BİR DURUMDA BEN KZIMI BOŞARIM BEN NE YAPTIM BOŞANDIMMI HAYIRRRR, EŞİM NE YAPTI AİLEM İÇİN ONLARI SEVMİYORUMMU DEDİ HAYIR BENİM EŞİM BENDEN DAHA ÇOK AİLE SAYGI GÖSTERİR YAZIK ÜZÜLMESİNLER BÜYÜĞÜMÜZ DİYE BEN KIZARIM EŞİME NİYE SANA BUNU BUNU YAPTILAR DİYE AMA YOK EŞİM ANNENDİR ÖLE DEME BÜYÜĞÜMÜZDÜR BİR LAFI BİZDEN FAZLA OLSUN NE OLACAK,,,
BENİM EŞİM AİLEME MADDİ ÇOK YARDIMDA BULUNDU BUNUN LAFI GEÇMEDİ 10 YILLIK EVLİLİĞİMİZDE, NASIL DİYEBİLİR BEN SENİN AİLENE YARDIM ETTİM LAF DİYEBİLİR, NASIL DİYEBİLİR YA..
BEN BAŞKA ADAMLA EVLİLİK KELİMESİNİ BİR CÜMLEDE KURSAM EŞİM AĞZIMI DAĞITIR DOĞRU DEĞİL AMA BUNNU DUYMAYA TAHAMMMÜLÜ YOKKK!!!! BU BENCE SEVGİDEN DEĞİL KISKANÇLIKTAN AMA BEN KONU SAHİBİNİN EŞİNİN RAHATLIĞINA HAYRET KALDIM, ŞAKASI BİLE HOŞ DEĞİL,,
2 EVET KAYINVALDESİ İYİ BİR KADIN DIR FALAN BAYA KAYINVALDEYİ TANIYOR OLMALISINIZ EMİNİM İYİ KADIN BİR ŞEY YAPMAZ TAMAM ÖLE OLSUN EĞER ARKADAŞIN YAZDIĞI DOĞRUYSA GERÇEKSE!!!
GÖRÜR ELİN OĞLUNUN ONU NE KADAR SEVEBİLECEĞİNİ KİMSE KİMSE ANNEDEN ÇOK SEVMEZ AMA İŞTE BİRAZ DAHA CANINI YAKSIN BEYİMİZ BAKALIM OZAMAN, KENDİNİ NASIL KANDIRACAK CÜMLELER BULACAK,,
SON OLARAK KONU SAHİBİNE SORUYORUM LÜTFEN CEVAP YAZSIN ANNESİ ÇOKMU KÖTÜ BOŞANMASI İÇİN CAN ATAN BUGÜNE KADAR ONA ANALIK YAPMAMIŞ BİR HANIMMI... YAUVVV BEN ANNEME ZOR GÜNÜNDE YARDIM ETMEYE LAF EDEN ADAMIN İNSANLIĞINI NE YAPIYIMM,,,
VEEEE BENİM EŞİMİN İŞİDE ÇOOKKK AĞIRDIR AİLESİNİN EKMEĞİNİ ÇIKARMAK İÇİN SABAH 6 AKŞAM 12LERE KADAR ÇALIŞIR VE EŞİM RAHATSIZ BU İŞ ONUN İÇİN ÇOK TEHLİKELİ ADAM BİR GÜN RAHAT YÜZÜ GÖRMEMİŞ KENDİNE BİR TEK ÇÖP ALMAMIŞ ADAM BAŞİ SIKIŞANA HEMEN YARDIM EDER ONUN ELİNE SONUNDA ÖYLEE TOPLU PARADA GEÇMEYCEK VE EŞİM GAZİ OĞLUDUR!!
AMA NE GAZİ KAYINPEDERİM NEDE CANINI DİŞİNE TAKMIŞ EŞİM BU BEYFENDİNİN GİRDİĞİ BURHANLARA GİRMEDİ BİR ÇÖP BIRAKMADAN GİTTİ GAZİ KAYINPEDERİM ÇOCUKLARINA KV BAKTI O ÇALIŞTI ÇABALADI EŞİM 5 YAŞINDAN BERİ İNŞAATLARDA ÇALIŞTI HER İŞİ YAPTI BUNLARI OKUYUNCA EŞİME ACIDIM BİZİMKİNİN BÖLE TRİPLERİ DE YOK
İNSANLAR GAZİ ÜNVANINI ALAMADAN NE ZORLUKLAR HAYATLARI TEHLİKEDE NE İŞLER YAPIYORLAR VE İYİ MAAŞTA YOK ADAMLAR YİNE ÇOK ŞÜKÜR DİYOR YAAA 30 YAŞINDA HİÇ BİRŞEYİ YOKMUŞ PEHH HİÇ GÜLECEM YOKTU HALA HAYATTASIN VE YANINDA SENİ SEVEN KARIN VAR MÜSLÜMAN ADAM ÖNCE ŞÜKÜR DEMESİNİ BİLMMELİİİİ....
MİLLET NELER ÇEKİYOR BUNLAR MASAL DÜNYASINDAMI YAŞIYOR GERÇEK HAYATIN ZORLUĞUNU BİLMİYOR NEDİR...
bakkk canım arkadaşım önce iyi oku sanki ailenin içinde herşeyi görmüş birebir yaşamış gibi cevap yazmayın komik oluyorsunuz çünkü, ANNESİ DEĞİL EŞİ DİYORRRR GİT ANNAN SSENİ HEMEN EVLENDİRİR AVUKATLAMI DOKTORLAMI, AMA ADAMA HAK VEREBİLMEK İÇİN ÖYLE BİR ŞEKİLDE OKUYORSUNUZ Kİİİİ ADAM ŞU ANA KADAR HEP GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞ ANNESİ HEP HAKARET KONU SAHİBİ KENDİSİ DEMİYORMU ASLINDA NORMALDE İYİLER ARADA TARTIŞMA ESNASINDA KIZIM ÜZÜLÜYOR DÜŞÜNCESİYLE SÖYLÜYOR DİYE, BENİM ANNEMDE DER BEN KIZIMI SENDE BOŞATACAĞIM BUNU EŞİMİN YÜZÜNE SÖLEDİ NİYE BAK BENİM KIZIM SAHİPSİZ DEĞİL KÖTÜ BİR DURUMDA BEN KZIMI BOŞARIM BEN NE YAPTIM BOŞANDIMMI HAYIRRRR, EŞİM NE YAPTI AİLEM İÇİN ONLARI SEVMİYORUMMU DEDİ HAYIR BENİM EŞİM BENDEN DAHA ÇOK AİLE SAYGI GÖSTERİR YAZIK ÜZÜLMESİNLER BÜYÜĞÜMÜZ DİYE BEN KIZARIM EŞİME NİYE SANA BUNU BUNU YAPTILAR DİYE AMA YOK EŞİM ANNENDİR ÖLE DEME BÜYÜĞÜMÜZDÜR BİR LAFI BİZDEN FAZLA OLSUN NE OLACAK,,, BENİM EŞİM AİLEME MADDİ ÇOK YARDIMDA BULUNDU BUNUN LAFI GEÇMEDİ 10 YILLIK EVLİLİĞİMİZDE, NASIL DİYEBİLİR BEN SENİN AİLENE YARDIM ETTİM LAF DİYEBİLİR, NASIL DİYEBİLİR YA BEN BAŞKA ADAM EVLİLİK KELİMESİNİ BİR CÜMLEDE KURSAM EŞİM AĞZIMI DAĞITIR DOĞRU DEĞİL AMA BUNNU DUYMAYA TAHAMMMÜLÜ YOKKK!!!! BU BENCE SEVGİDEN DEĞİL KISKANÇLIKTAN AMA BEN KONU SAHİBİNİN EŞİNİN RAHATLIĞINA HAYRET KALDIM, ŞAKASI BİLE HOŞ DEĞİL,, 2 EVET KAYINVALDESİ İYİ BİR KADIN DIR FALAN BAYA KAYINVALDEYİ TANIYOR OLMALISINIZ EMİNİM İYİ KADIN BİR ŞEY YAPMAZ TAMAM ÖLE OLSUN EĞER ARKADAŞIN YAZDIĞI DOĞRUYSA GERÇEKSE!!! GÖRÜR ELİN OĞLUNUN ONU NE KADAR SEVEBİLECEĞİNİ KİMSE KİMSE ANNEDEN ÇOK SEVMEZ AMA İŞTE BİRAZ DAHA CANINI YAKSIN BEYİMİZ BAKALIM OZAMAN, KENDİNİ NASIL KANDIRACAK CÜMLELER BULACAK,, SON OLARAK KONU SAHİBİNE SORUYORUM LÜTFEN CEVAP YAZSIN ANNESİ ÇOKMU KÖTÜ BOŞANMASI İÇİN CAN ATAN BUGÜNE KADAR ONA ANALIK YAPMAMIŞ BİR HANIMMI... YAUVVV BEN ANNEME ZOR GÜNÜNDE YARDIM ETMEYE LAF EDEN ADAMIN İNSANLIĞINA VEEEE BENİM EŞİMİN İŞİDE ÇOOKKK AĞIRDIR AİLESİNİN EKMEĞİNİ ÇIKARMAK İÇİN SABAH 6 AKŞAM 12LERE KADAR ÇALIŞIR VE EŞİM RAHATSIZ BU İŞ ONUN İÇİN ÇOK TEHLİKELİ ADAM BİR GÜN RAHAT YÜZÜ GÖRMEMİŞ KENDİNE BİR TEK ÇÖP ALMAMIŞ ADAM BAŞİ SIKIŞANA HEMEN YARDIM EDER ONUN ELİNE SONUNDA ÖYLEE TOPLU PARADA GEÇMEYCEK VE EŞİM GAZİ OĞLUDUR AMA NE GAZİ KAYINPEDERİM NEDE CANINI DİŞİNE TAKMIŞ EŞİM BU BEYFENDİNİN GİRDİĞİ BURHANLARA GİRMEDİ BİR ÇÖP BIRAKMADAN GİTTİ GAZİ KAYINPEDERİM ÇOCUKLARINA KV BAKTI O ÇALIŞTI ÇABALADI EŞİM 5 YAŞINDAN BERİ İNŞAATLARDA ÇALIŞTI HER İŞİ YAPTI BUNLARI OKUYUNCA EŞİME ACIDIM BİZİMKİNİN BÖLE TRİPLERİ DE YOK İNSANLAR GAZİ ÜNVANINI ALAMADAN NE ZORLUKLAR HAYATLARI TEHLİKEDE NE İŞLER YAPIYORLAR VE İYİ MAAŞTA YOK ADAMLAR YİNE ÇOK ŞÜKÜR DİYOR YAAA 30 YAŞINDA HİÇ BİRŞEYİ YOKMUŞ PEHH HİÇ GÜLECEM YOKTU HALA HAYATTASIN VE YANINDA SENİ SEVEN KARIN VAR MÜSLÜMAN ADAM ÖNCE ŞÜKÜR DEMESİNİ BİLMMELİİİİ.... MİLLET NELER ÇEKİYOR BUNLAR MASAL DÜNYASINDAMI YAŞIYOR GERÇEK HAYATIN ZORLUĞUNU BİLMİYOR NEDİR...
niye büyük harfle yazıyorsunuz.büyük harf bağırmak demektir ve yasaktır.kaynana olsa suçlaması kolay geliyor değil mi.anneler hata yapamaz mı
niye büyük harfle yazıyorsunuz.büyük harf bağırmak demektir ve yasaktır.kaynana olsa suçlaması kolay geliyor değil mi.anneler hata yapamaz mı
bilmiyordum bundan sonra yazınca dikkat ederim sizi ayrıca kutlarım okuyun anlayın diye büyük yazdım tek takıldığız nokta anne kaynana bravo çookk dikatli objektif, anneler hata yapar ama bizim onlara offfff demeye bile hakkımız yok bırak bizi çok sevdiği için eşimizden bile korumaya çalışmasına hata demek bence yanlış zaten eşim iyiyse güler geçerim eşimin dediği gibi sen istemedikten sonra kimse bizi ayıramaz seni asla bırakmam boşver annen ne derse he de geç, asla demez annen şöylede bende ondan nefret eettim ha bide, kuzenine yardımmış sigara parasıymış başka neyin secelisini tutuyor gelip yeyip içtiklerinide yazıyormu adam ya enteresansınız bari kefeninize cepte dikin tam olsun adam ölümden dönmüş ağzından çıkan benim niye arabm evim yok,,, anneni sevmiyorum beni kuruttunuz ne iyi adam ya 4 4 lük müşşş allahım iyilik nerelere düştü insan oğlu artık herşeyden hayıflanıyor en yanındakilere yardım etmek bile nasıl zorumuza gidiyor sanki herşeyin sahibi allah teala değil allah sonumuzu bu açgözlülüğümüzlü iyi etsin ne diyeyim size artık
Gelişmelerinizin iyi gitmesi beni çok mutlu ediyor eklemeyi unuttum bende asker eşiyim.
Zordur bilirim mesleki zorluklar stres sıkıntı görev ayrılıklar hasret dolayısıyla asker eslerıne dha büyük görevler düşer diye düşünüyorum
benim eşim 2 yıllık evliliğimizde bana işini yansıtmamaya eve taşımamaya çalştı ama gercekten zor ımkansız degıl ama yasanan stresler sıkıntılar onları bunaltınca evdede gergın kızgın olabılıyorlar bızlere dusen alttan girip üsten çıkmak gercekten öylee şefkatimizle sarıp sarmalamamız gerektiğini düşünüyorum.
Hiçbirşey için geç değildir zararın neresinden dönerse kardır ınsana hayat zaten yasattıklarıyla ders cıkartmıyormu yaşanılarak öğreniliyor hersey ozamann keskelerimiz pişmanlıklarımızda olmazdı.
Benım esım sınırlı geldıgınde bunaldıgında maddı cıkmazlara gırdıgınde polyanna olmayı tercıh edıyorum sıkılmayalım borc yiğidin kamçısıdır geçicidir bugunler mutlu huzurlu olalım yeter derım küçük polyannam der banaa
Evet hayatımız boyunca ısteklerımız beklentılerımız malesef bıtmıyor ınsan doyumsuz oluyor herseye karsı ınsanın fıtratı geregı bu böyle
kadınlar olarakta yetersız geldıgını düşündürmek erkekler acısından cok caresız ve ıse yaramaz hıssettırebılır kendılerını.bazen öyle zamanlar oluyorkı bunalıyor esım bende bunalıyorum ama ona yansıtııp dertlerı ıkıye katlamak ıstemıyorum olucak dıyorum yapmamız gereken neysee halledıcez dıyorum.mesela bırgunden bırgune aıleme bahsetmedım yasadgımız sorunları onlarda kotu etkı olsun ıstemeem kocamdır kızarım oan ama sonraa gecerr sevgıde kın olmuyor donup evlılıgıne bakmak zorundasın annelere bısıcık yanstımamak ve bıleylememek lazım dıye dusunuyorum.ve ben bunu esımeede anlattım aılen benı senden oturu sever senı uzdugumde sen benı affedersın ama onlar senden dolayı benı kotu bılmeye devam eder bız duzelsekte onlar bana kınlenır derım oda hıc yanstımaz yansıtmamak gerektgını dusunyorum
bizde bu ara zor günler geçiriyoruz esım gorev ıcın baska yerde yasamak zorunda sınav dıyoruz benım yerımde bı baskası olsa evını bırakır ana evıne gıder ama ben ocagımı tuttrmek evımı sıcak tutmak ıstıyorm neden bızım bı yuvamız var bz kurduk bızm sahıp cıkmak ıstıyorum gıtmek ankarada rahat etmek var ama esımın sınrdan gelme ıhtımallerınde sıcak gulucuk sacan eve gelmesı ıhtımalıyle beklıyorum onu.artıkkk rabbım bundan sonra sızlerı yuvanızda sıcacık kılsın guzel gunler gecırın kahkalarınız duyulsun ust alt katlardan gecım duzenı versın yaraadannn zordur ınsanın sevdıgınden yarınden ılkgoz agrısından kopması alahım esırgesıınnn.ben ınanıyorumkı esınızı cok sevıyorsunuz ınsanların davranısları hataları sevmedıklerınden degıldır yapınızdaa boylee yalnıslıklar olmus ama hatanızın farkındasnıız ve ona sımsıkı sarılınca herseyın duzelecegıne ınanıyorum.sizinle görüşmek isterim bu meslek küçük karsılasmak mumkun hosalınn
Konuyu bir kere daha okusanız iyi olur diye düşünüyorum.. Adam karısına ailene duvar çek demiyor bunu ima bile etmiyor..
Anneler kutsaldır ama bu,çocuğunun yuvasına zarar verme hakkını vermez.. Neyse.. konu sahibi gereken açıklamayı ve cevabı verir..
Annenden nefret ediyorum demesi tabi ki hoş değil ama bu öfke ile söylenmiş bir söz..Sonrasında anneni ara ihmal etme diyen de aynı adam?!
"annenle mesafe koy kayınvaldeni ise iyi hoş ağırla " evet ben de böyle bir cümle kurdum.. şu mantıkla yazdım; annene yaşadığın her şeyi,her sıkıntıyı anlatma..kv içinde çok soğuksanız biraz yakınlaşmaya çalış..Yani bir orta yol!!!! Siz bunu annene tavır al,sırtını dön,kv ne kul köle ol olarak anladıysanız siz bilirsiniz
Cudana müthiş açıklamış...
canım benim konu sahibi olarak herhangi bir cevap vermeyeceğim
oyle düşünüyor ve fikrini bu şekilde dile getiriyorsa karar kendisinin tabii..
yalnız bu kadar sinirlenmesine anlam veremedim
o kadar..
Sanki herkes ayni tepkiyi vermek zorunda .
Niye o zaman bireysel farkliliklarimiz var ?
Olay oyle bir boyuta geldi ki
esler arasi yarisa girildi
hem konuya inanmayin, hem de kendi esinizin yaptiklarini anlatarak konuyu sabote edin
komik gercekten ...
Hadi diyelim esi sizin soylediginiz gibi?
Oneriniz nedir?
Bu kizcagiz annesini dinleyip bosansin mi?
Ayrica evet esi annen sana doktor avukat bulur diyor ama iste lafi soyletene bakacaksin
bu adam durduk yere bunu soylemiyor ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?