- Konu Sahibi clementine_
-
yorgunum cudana busene çok yoruldum
bitmez tükenmez bir yorgunluk
burada kanımızı iliğimizi kuruttu bizim
batıya dnsek daha iyi olacak Allahtan mayısta tayinimiz çıkıyor..
zorunlu haller dışında konuşmuyoruz
bugün bana yemek yedin mi diye sordu
bende nutellalı ekmek yedim dedim
canım başka birşey istemedi dedim
2 dilim daha sürmüş getirmiş yedim bende
bir de ayağına terlik giy dedi
bugünkü bütün muabbetimiz bu
içimde bir sıkıntı var ama ..
doğu batıdan ucuzdur neredesiniz çok merak ettim doğrusu ve çokda zoruma gitti açıkçası...
Ya yanlış anlamayın, kırılmayın ama ben eşinize hak verdim ve garipsemedim:26:.
Adam evliliğinde bi'şeyleri başarabilmeyi istemiş. Erkekler borçları çok takıyor, en azından annem gülerek ayyy yeni aldığımız lcd ne kadar güzel diye sevinirken babam 10 dakka sonra kaç kaç ödersek biter diye düşünüp, yüzünü asıyor.
Eşiniz sizi uyarıp, bu iş sakat dediğinde ve sonuç olarak işler rast gitmeyince de haliyle bak beni dinlemiyorsuna dönmüş olay.
Bu tavrı sanıyorum ki 1-2 şeyden dolayı oluşmamış. Bence sizde önce yuvanızı ve doğacak çocuğunuzun geleceği için karar verirken ince eleyip, sık dokuyun. Zira eşinizin mesleği kolay bir meslek değil ee ucunda adam da düşünüyordur: "bu kadar tehlike, bu kadar zorluk çekiyorum da elde ne var 0" diye:26:
adam soguk olsada senide düsünüyor bak..bence yanına gidip askım,hayatım vs... biraz konusalımmı diyip sefkatle yaklasın olanlara üzüldüğünüzü onu sevdiginizi vs... konusun ne kaybetceksiniz? Rabbim yardımcınız olsun..inşallah aranız düzelirde hayırlı haberlerinizi alır seviniriz
bana laf düşmez aslında 2 senelık evlıyım ama sevgiyle dört elle sarılın eşinize görün bakın nasıl değişecek herseyyy ben gecen sene calısmama ramen eşime yetememiştim şimdi çalışmıyorum ama okadar değişti ki bana karşıııı yanı calısma mevzusunu sadece maddı acıdan yazıyorum yalnıs anlasılmasın sımdı ben ona bebek gibidavranıyorum gercı yengec burcuyum abartıyorda olabılrım ama ınanınkı oda artık bana kotu soz söylemıyor eskıden hergun aglardım işe gidene kadr uyayamadığımı bile birimmmmm sevginizi gözsterin Allh ta yardım ediyorrr inşallh halledersiniz sorunlarınzı.........
Çok haklısınız, ben evli değilim, aynı evde sevdiği insanla beraber böyle durumda ne olur, ne yapılır çok bilemiyorum.
ama kendimden örnek vereyim, bazen küçük şeylere canım sıkkınken bile annemle babamla konuşasım gelmiyor, veya erkek arkadaşımın kafası işlerine takılıysa, telefonları bile açmıyor saatlerce, sonra da kısa kısa konuşuyor, veya buluştuğumuzda durgun oluyor vs..
Zor zamanları atlatmanın insan psikolojisine etkisi. Şimdi sizin hepsi üst üste gelmiş, onunda kafasında sizin de dediğiniz gibi bin tane problem vardır.
Bence siz adım adın, muhabbeti arttırmaya çalışın, yanına gidin, konuşun.
Aradaki buzları eritmeye çalışın - gerçi bir buz varmış gibi de değil, sıkıntıların etkisiyle düşünce hali gibi gördüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?