• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim

Arkadaşlar hata yaptığımın farkındayım zaten bana nasıl aramı düzelteyim siz olsanız napardınız onu söyleyin hatalı ddeğilim demiyorumki zaten

Söylememek hatadır değildir tartışılır
Ama siz alttan aldıkça eşiniz abartmış mevzuyu, benim için bittin diyen adama s.. git derim yani, fazla da alttan almak doğru değil.
Ayrıca neden bu kadar üstünüze sürtüyor, başka bir derdi mi var ? Gittiği yerlerde başka işlerle mi meşguldü de bu kadar özgüven gelmiş beyzadeye, kısaca yavuz hırsız ev sahibini kovar, sizde onu suçlayın

Ne var bunda yaa.. bende ailemin yanına gidince çocuklar rahatsızlanınca önce doktora götürüyorum biraz iyileşmeye başlayınca eşime söylüyorum telde.. o anda elinden bişi gelmicek üzülecek daha çok.. sonsuza kadar saklamadın ki... kaldı ki ailenin ne suçu var??

Yani nasıl adam haklı derler anlamıyorum, baba zaten şehir dışındaymış, ona söylemen neyi değiştirecekti.
Elbette üzülmesin telaş etmesin diye söylememişsindir.
Elinden üzülmekten başka bir şey gelecek miydi?
Ya da yaygaraya verip 'çabuk ne yap ne et gel, çocuğun hasta' mı demeliydin ki??
Çok büyütmüş bence baba ya da aranızda başka problemler var, bu şekilde patlak verdi..
Üstüne gitme ama konuş biraz zaman geçince 'problem mi var benim göremediğim' gibi...
Ailenden ne istiyor teşekkür edeceği yerde.. Sen açıklamanı yapınca da devam etti söylenmeye öyle mi ?

Ailem de ona söylemeliymiş hepimiz gizlemişmişiz zaten bundan önce de aramız soğuktu ama nedenini bilmiyorum oda çalışıyorum bişe yok falan diyordu dün zaten gergindik bunuda söyledim iyice patladı.niye böle soğuk onuda anlamış değilüm ne zaman arasam iş yerinde bişe yok gibi gözüküyor ama bilmiyorum ayrıca çocuğu çok düşünene bakın bana sinirinden arayıp çocuğun halini bile sormuyor ben gelene kadar muhatap olma benimle diyor gelincede artık sana güvenmediğimi bil ona göre yaşa diyor bana ettiği şeylere bakın...bir şey için onu suçlasamda elimde bişe yokki suçliyim ne desem saçmalama diyor çıkıyor işin içinden

Zaten ne zaman ailem gelse ya ben ailemin yanında olsam burnumdan getirir normalde sorsan çok seviyorum der yada sen saçmalıyorsun ben neden öle bişe yapayım der.inanın tüketti beni sağlam bir ders vermeliyim ama öle sertki bubdurumlards bana karşı o dersi veremiyorum malesef ve ailem ders verir ama onları üzmek karıştırmak istemiyorum

Valla bazısına ne yapsan olmuyor.. Var bi sıkıntısı ama ne bakalım yakında çıkar gibi kokusu..

Huysuz çok huysuz ona iyiysen ooo aşırı iyi ama az istediği gibi olmiyim oooo başlar saydırmalara bi gün önce çok seven ertesi gün işine gelmeyince nefret eder durumda oluyor nasıl oluyorsa

Evet söylememekte hata yapmış olabilirsin ama eşinde aşırı tepki veriyor. Geçen sene kızımla memleketteyken kızımın ayağına çay dökülmüştü, acile gittik falan, bende eşime söylememiştim. Bir ay sonra eşimde gelince biri ağzından kaçırdı. Nasıl oldu, neden söylemedin dedi. Bende telaşlanma diye dedim, anlayışla karşıladı.

iyi de olsan fark etmez bu tarz adamlara, eminim 'sözde' seni çok seviyordur ve sana aşıktır... Ben inanmıyorum ne sevgisine ne aşkına. Böyle sevgi olmaz olsun..
Sen seviyor musun peki? hiç kendini tarttın mı?

Böyle bir adamı nasıl sevebilirsin diyebilirsiniz ama ben böle olmayalım istiyorum ben mutlu olalım sinirlenince canavara dönüşmesin istiyorum ama olmuyor

Yok demem öyle, ne evlilikler var, hiç birine bir şey diyemem, niye çekiyorsun sevmiyorsan neden duruyorsun vs.
herkesin kendince sebepleri vardır...
umarım tatlıya bağlarsın..
boşanmak kolay gider dilekçeni verirsin boşanırsın, önemli olan bence devam ettirebilmek
olan sadece çocuğa oluyor diye bir durum da yok bence, olan herkese oluyor sana ona çocuğa, anne ve babalara..
Allah dirlik düzen versin.. ama konuşmayı dene mutlaka güzel bir ortamda..

Iki çocuk annesiyim çocuklarım yeri gelir ateslenir yeri gelir düşer şaşar bi taksi çağırıp en yakın ozele götürürüm ne var yani bunda hirsizlikmı yapıyorum cinayet mi isliyorum onu aldatiyormuyum alt tarafı doktora götürüyorum güven zedeleyecek hiçbirşey yok ki bu olayda.hatta esimde eve geldiğinde öğrenir çünkü ben kendi namusuma sahip cikabilecek neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen aklı başında bir kadınım en önemlisi bireyim.Senin eşin gb konuşsa eğer eşim bana madem güvenin bitti ahanda kapı orada buyur gidebilirsin derim.Cunku ben eşime bağımlı değilim hata yapmadigimi biliyorum herşeyin de üstesinden gelebilirim allah akıl vermiş düşünelim diye. Özür de dilemem çünkü ortada bir hata yoktur bana göre. Bana güvenmeyen bir insan eşim olup bana hayat arkadaşlığı yapamaz.

Eşiniz bence başka şeyler peşinde yaa ailenizle kötü olmak için yapıyor yada seni ezebilmek sindirmek için bunu kullanıyor ama bana göre kötü bir şey yapmamissin . Eşinizin anne babasına bu durumu anlattınız mı acaba?

Eşinizle beraber evlilik terapisti yada psikiyatrise gitseniz gelirmi acaba? Öfke kontrol sorunu var sanırım.

Sana bi anımı anlatayım benim küçük kızımda tüm gebeligim kanamalı geçmişti ve klomenle hamile kalmıştım o gebelik sürecinde eşime psikiyatriste gitmesini tavsiye ettim ve başladı.cunku inanılmaz sinirli ve ağzından çıkanı kulağı duymuyordu bebeğim 6-7 aylıkken kucagimdayken kendini geri atınca sırtımı dayadığım balkonun beton ucuna denk geldi ve başı şişti hemen tıpa gittik ama eşimi görsen öldürecek sanki beni neyse ertesi gün psikiyatrisinde randevusu vardı bende gittim tek tek anlattım doktora ve ciktim.artık doktor ne anlattiysa dediyse çocuklar konusunda ondan sonra 2 yıldır ağzını acamadi.cunku herkes bilir beni evlatlarım için canımı isteseler veririm.Ne yapacağına kendin karar vermelisin burada kimi uzak dur arama der olmaz ara der olmaz herkes kendi yaptığının karşılığını alır o yüzden sen ne yapmak istiyorsan onu yap ama unutma yaptığın şey bence hata değildi.

Evet öfke sorunu var sinirlenince gerçekten ağza alınmayacak laflar söyler sonra ben kızarım sesini çıkarmaz haklısın der bu yıllarca böle sürdü gitti evet kayınvalideme anlattım bana hak verdi saçmalıyor dedi ne var onda sen onu dinleme boşver dedi sağolsun ona annesinin bile böyle düşündüğünü söyledim ama dinlemiyor bile sabahtan beri ne aradı ne msj attı bende atmadım aramadım bazen arasammı diyorum ama yine aynı lafları duyarım diye çekiniyorum evlilik terapisti fayda sağlarmı bilmem ama gitmez zaten

Evet öfke sorunu var sinirlenince gerçekten ağza alınmayacak laflar söyler sonra ben kızarım sesini çıkarmaz haklısın der bu yıllarca böle sürdü gitti evet kayınvalideme anlattım bana hak verdi saçmalıyor dedi ne var onda sen onu dinleme boşver dedi sağolsun ona annesinin bile böyle düşündüğünü söyledim ama dinlemiyor bile sabahtan beri ne aradı ne msj attı bende atmadım aramadım bazen arasammı diyorum ama yine aynı lafları duyarım diye çekiniyorum evlilik terapisti fayda sağlarmı bilmem ama gitmez zaten

Annesini arkana al kadina iyice agla oglunuz bunu dedi sunu yapti gb.eğer özür dilerse eşin psikiyatriste gitmeden kabul etmeyeceğini söyle belki kabul eder evlilik terapisti yada psikiyatrist sence denemekten zarar gören var mi. Aklinda acaba denesekmi seçeneği kalmaz en azından.PArdon eşinizin ağzına ıslak tuvalet terligiyle vurasim geldi ,karısına hem anne hem eş olarak hiç saygisi yokmuş.

Evet sorsan iyi zamanda benim için ölür ama kötü zamanda benden kötüsü yoktur bende bunu kabul edemiyorum işte iyimiyim kötümü ben ayrıca çocuğunu çok önemsiyo gibi benle kavga etti her gün defalarca arar konuşurdu çocuğumuzla şimdi sabahtan beri ses yok

Az önce Msjlaştık dünki sinirliyle değildi ama güven kaybım var sana yoksa bişem yok diyor ben yüzkere anlattım yine dünki hali yok ama yinede soğuk

Back
X