Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

herseybasarabilmekicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
57
6
1
Merhaba arkadaşlar, hepimiz burada kimseye anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz. Bende sizlerin yaşadıklarıma karşı düşüncelerinizi merak ediyorum. Öncelikle belirteyim oldukça sabırlı bir insanım. Eşimle 8 yıllık sevgililik dönemimiz oldu, evleneli ise 8 ay oldu.8 yıllık sevgililik dönemimizde en uzun ayrı kalışımız bir gün bile değildi öyle bir ilişkiydi.Evlendik ilk gecem tam bir kabustu o kadar yorgundum ki ve topuklu ayakkabı azizliğine uğradım ayaklarım yara bereydi ve ilk gece korkusundan istemediğimi söyledim ama anlayışla karşılanmadım.Hersey burada başladı. Yapamadıkça yapamamaya devam ettim. İlk birkaç ay doğal olmayan yolla ilişki olduğunu anladım(maalesef bazı konulardaki cahilliğime verin). Tabi ilk zamanın stresiyle yapamama endişesiyle ben bunu resmen anlamamışım bu benim doğru yolummuş gibi belkide vücudum buna alışkanlık gösterdi.Daha sonra vajinismus olduğumu anladım eşime anlattım ve yok ya öyle şey mi olur yapıyoruz yaptık gibi bir tepki aldım ama aslında yok. Sonra doktora randevu aldım ve ilişki yaşanmadığını zarın durduğunu kalın ve esnek olduğunu söyledi. Bu sorun beraberinde kavgaları çok getirdi. Tahammülü hiç olmayan bir eş vardı karşımda aynı zamanda hiçbir sorumluluğu almayan, eve dair herşeyi benim düşündüğüm kendisi sadece uyur ve saatlerce sabahlara kadar oyun oynar. O zaman iştende çıkmıştı.Kavgamiz şiddete dönüştü ve ilk şiddeti cinsellik sırasında yataktan atılarak yaşadım aşırı üzüldüm öfkelendim karşılık verdim sen bana nasıl yaparsın diye. En ufak şeyde sinirleniyor ben bu kadar herşeyi üstlenmişken, ki vajinismusla bile tek mücadele veriyorum aşmak için afedersiniz üstüne çıktığımda bir kez yavaş yavaş almayı denedim tahammülü yok in başka şekilde devam edelim dedi. Kendi fikirlerimi savunduğum bir gün kavgamız maalesef yine şiddetle sonlandı onuda anlamaya çalışıyorum ben ona çok istediği şeyi veremiyorum ama yanımda olsa belki aşacağım olmuyor. Psikoloğa gittik bir seans psikologla laf yarışı yapan bir insan düşünün o kadar inanamıyor ki bizi iyileştirebileceğine devam de edemedik bu yüzden. Herşeye bir cevabı var. Gece çalışıyor eşim sabah geliyor uyuyor akşama kadar akşam yemeği hazır oluyor kalkıyor hemen kalkınca yiyemiyorum diyor onun istediği vakitte yemekler ısınıyor ve inanın bir saatte bir çorbayı içiyor benimde keyfim kaçıyor. Akşama kadar uyanmasını bekle kalkınca acıkmasını bekle, sofrayı kur yemeğini yemesini bekle. Böyle bir insan. Çok kez ayrılmayı düşündüm ama gecmisimiz benim için kıymetli ve bir türlü ondan geçip aile evime gidemiyorum sanki buna bir şeyler engel ayaklarım geri geri gidiyor.(Ailemle farklı şehirlerdeyiz) Psikolojik olarak çok fazla yıprandım kimseyle konuşmak görüşmek bile istemiyorum.Ne yapardınız?

Hızlıca boşardım yataktan atmak nedir cinsellik olmadı die . Asla böyle yalnız bıraktığı bi tedavi sürecinin zevkini ona yaşatmazdım . Siz yataktan ibaret değilsiniz önce kendı değerinizi kendiniz bilin . 8 sene nası beklemiş bu kişi sizi

Üstelik adamda ev sorumluluğu da yok yat ye iç sevis oyun oyna böyle bi herifle ömür geçer mi ? Bi 8 sene de böyle heba etmeyin hele çocuk hiç düşünmeyin

Bende diyorum geçmez ama gidemiyorum da sanki biri elimi kolumu bağladı öyle çaresizim ki. Çocuk benim hayattaki en büyük hayalimdi karşımda böyle bir eş olunca çok büyük hüsrana uğradım evet benimde kusurlarım var belki ama insan bu anlamda da yalnız olunca aşılmıyor işte. O kadar soğudum ki şuan bana böyle davranan bir insan ile çocuk düşünülmüyor maalesef zaten.

8 sene de illaki görmüşsünüzdür eksikliklerini ? 8 ayda değişmedi ya bu kişi

8 sene de illaki görmüşsünüzdür eksikliklerini ? 8 ayda değişmedi ya bu kişi
Ayrı şehirlerde yaşıyorduk sadece üniversite zamanı birlikte vakit geçirebildik o da pandemi dönemiyle yarım kaldı.8 yılın üç yılı yanyanaydı yani sonra birkaç ayda bir buluşma oluyordu uzak mesafe ilişkisiydi yani. Şiddete eğilimini göremedim yoktu, evlendikten sonra yaşadım. Sorumsuzdu hep, ben hep düzelir olgunlaşır dedim ama ne bir olgunlaşma ne bir gelişme olmadı bu konuda maalesef.İnsan aynı evin içine girmeden bazı şeyleri anlayamıyor gerçekten.

Üzüldüm 8 senenizi resmen hayal kırıklığıyla noktalandırmıs . İnsan 7 sinde neyse 70 dede odur boşuna demiyorlar “evlenınce düzelir die evlendirmeyin erkek çocuklarınızı “die
İlişki konusunda tedavi olsanız bile sorumluluk bilmeyen uyku oyun acıkma süresi yemek yeme süresi sizin daha sorunlarınız var . Karşıda sizi dinleyen biri yok tek başınıza halledecegıniz şeyler değil bunlar kendınızı yıpratmadan bu herif sizi hasta etmeden kurtarın kendınızı size saygısı yok

Gerçekten öyle. Üstelik aileside biliyor görüyor yanımda olduklarını söylüyorlar hatalı diyorlar ama karşılarına alıp ciddi bir konuşma yapmıyorlar anladığım kadarıyla onun böyle olduğunu biliyorlardı ,yani anlayacağınız çok yalnızım. Yerimde kim olsa çoktan hasta olmuştu zaten neyse ki akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum bu insanların içinde...

Ailesi tabi haklısın diyecekler kurtarmışlar Kendılerını evde ki dengesizden . Sana sen kötüsün deseler belki de çeker gider yine başımıza kalır oğlumuz die susuyorlardır .karsılarına alıp konuşmuyorlarsa alacakları tepkiyi bildiklerindendir . ailesinden birini arasan gelir hemen hayırdır die sorunu çözmek isterler kimse kırmasın kırılmasın mevzu uzamasın die hemen toplarlardı ama susmuşlar . Ailesine yansıtmanız doğru değil ama belli ki sizi çaresiz bırakmış eşiniz aileden de beklediğiniz desteği gorememıssınız

Hiçbirini tanımamanıza rağmen o kadar iyi anlattınız ki tam da dediğiniz şekilde yaptılar. Maalesef bunu yapanlar da yani gorumcelerim ve annesi de birer anne... Umarım başka insanların aileleri benimkiler gibi susmaz. Birinin sonsuz haksızlıkla başını yakmak susulabilecek bir olay olmamalı...olmasın...

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Böylesine adam bile denmez. Sizi yataktan atıp hiçbir konuda destek olmayan, şiddet uygulayan anlayışsız, merhametsiz eşinizi boşamaktan başka çare yok. Böyle eziyet içinde bir hayat nereye kadar? Onun için vajinusmusu yenmeye değmez. Siz boşandıktan sonra kendiniz için tedaviye devam edin. Başka psikoloğa gitmenizi öneririm kendinize değer verirseniz , düşünceleriniz değiştikçe bu alışkanlık haline gelen evlilikten kurtulursunuz diye düşünüyorum.

Arkadaşımın çok yakın kız arkadaşı vardı ve abisini ayarladı ona. Sonra sevgili oldular kısa sürede de evlendiler. O zaman bohça vs zamanı geniş ailesi fısır fısır konuşuyordu ve ben çok şüphelenmiştim. Ama aşık olan biri cidden her şeyi görmezden geliyor ve evlendiler. Adam gece vakti gidip geç geliyordu o zaman aldatıyor sanmıştık kız çok ağlıyordu. Meğerse madde bağımlısıymış herkes biliyormuş ve sırf evlenince düzelir diye evlendirmişler. Sadece 1 buçuk ay evli kaldı. Evi temizlerken sakladığı maddeleri buldu ailesine söyledi ve apar topar boşandı. Kız şu an kimseye güvenemiyor. Demem o ki adam olmayacak problemli insanları hayatımızda tutmaya gerek yok. Siz çok değerlisiniz ve en iyisini hak ediyorsunuz. Sizinle doğal olmayan yoldan ilişkiye girip, şiddet gösterip, nazını niyazınızı çekmenize rağmen saygısızlık yapan bu adamı daha fazla çekmeyin. Çalışıyorsanız kendinize yeni hayat kurarsınız eğer çalışmıyorsanız iş bulun. Ve ailenize durumu anlatın. Yeni anne olmuş biri olarak kızımın böyle bir hayatı yaşamasına asla müsade etmezdim. Siz de bir annenin evladısınız.

Bubadam seks yapmadığjnı bilmiyor muydu doğal olmayan ne
Seks var ama maalesef doğal olmayan yolla var, ben bunu ilk zamanlar anlayamıyordum zaten yapamama endişesi ve korkusuyla bunu doğal olan yerden sanmıştım.Bu konulara ilgisi olan araştıran biri değildim evlenmeden önce maalesef.

O kadar merak ettim ki bunu
Var ama doğal olmayan yolla var.
Evlenince düzelir diye bir şey olmamalı ya bir insan annesi bunu bir başka annenin kuzusuna yapmamalı. Ne kadar düşüncesizlik bencillik bu.Hayatta sadece kendi rahatlarını düşünen insanlar yok olsa keşke.. Yazık olmuş o kızın günahına girmişler... Ailem en başından beri bazı davranışlardan rahatsız zaten ve arada dile getirirler beni her mutsuz gördüklerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…