Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

Geçmişiniz değil geleceğiniz kıymetli.
Siz şaka mısınız? Adam yataktan atıyor, şiddet uyguluyor, zerre kadar kocalık vasfı yok. Siz hala vajinismus diyorsunuz, adamı anlıyorum istediğini veremiyorum diyorsunuz.
Cidden bu hanzoyla ömür tüketmeyi mi düşünüyorsunuz?

vajinismus teşhisi konmuş ama eşinizin de ilişki için yeterliliği var değil mi? Yani yanlış anlamayın tecrübe olmayınca misal bi arkadaşım da öyle zannederken eşinde sorun olduğunu öğrendi? Bide 8 sene cinsellik konusunda sabretmiş birinin yine o esnada öfke patlaması yaşaması da garip geldi bana; bu denli anlam yüklemesi yani madem bu kadar sabırlı? Hassasiyet göstermiş gibi feldi..
Ana konuya gelirsek.. yani kaç kurtar kendini deriz çocuk galan olmadan hiç oluru yok gibi malesef..

Lütfen kendiine bunu yapma,sonra sana yaşattıklarına izin verdiğin için yine kendine kızacaksın.

Sadece ben gidip göründüm, onda bir problem olsa doğal olmayan yolla da yapamazdı diye düşünüyorum onun için gitmedik hiç doktora. Arkadaşınızın eşinde nasıl bir problem cıktı acaba? Evet maalesef sekiz yıl sabredip sonra bende bu şekilde problem çıkınca bir süre yine sabırlıydı ama sonra patlama yaşadı maalesef. Sonra pişman oldu çok üzüldü ama iş işten geçti tabi.

Bu şekilde ömür tükeniyor haklısınız. Ama baktığınız da bir evliliğin yüzde sekseni doksanı cinsellik. Bu problemli yaşanıyor ve ilk zamanlar gayet sabırlı biriydi zamanla olur diye akışına bıraktı ama bende düzelme olmadı hep daha çok çektim kendimi geri. Bu yüzden zamanla patlamalar yaşandı.

Yani iktidarsız mı deniyor öyle çıkmıştı o; yaşı da küçüktü arkadaşımın ilaç desteği alınca adam hiç anlamamış. Belki eşinizde o denli sorun yoktur da hani sertleşme süresi, miktarı azdır..
ilaçları saklıyormuş eşi mesela öyle tesadüf bulmuştu arkadaşım.

genel olarak hayatta özel olarak ilişkilerde her şey istediğimiz gibi ilerlemez maalesef. birçok engel çıkabilir karşımıza ama burada asıl önemli olan bu engeller karşısındaki davranış şeklimiz. eşinizin bu davranışlarını bir sebebe bağlamaya çalışmayın, olaylar değişir ama bu davranış şekli değişmez. Yarın ekonomik sorunlar yaşarsınız, çocuk olur onun stresi olur, İş yoğunluğu olur, hastalık olur vs vs uzar gider. daha ilk engelde bu şekilde davranan bir adamla koca bir hayatı geçirmek istiyor musunuz buna siz karar vereceksiniz.

hala bir sebebe dayandırmaya çalışıyorsunuz. Zannediyorsunuz ki o sorun çözüldüğünde tüm problemleriniz çözülecek. Eşiniz bambaşka bir insan olacak. Kendinizi kandırmayın lütfen. Eşiniz ilişki esnasında karısına şiddet gösterebilecek tiynette bir adam. Şurada 8 aylık evliliğinizde yaşamadığınız kalmamış. İnsanlar senelerce vajinusmusla baş etmeye çalışıyor, normal bir eş de bu süreçte karısının yanında oluyor el üstünde tutuyor üzerine daha fazla titriyor hatta. Siz ne yaşıyorsunuz peki?

Yakında sağlık sorunları yaşamaya başlayınca anlarsınız doğal olup olmadığını, bu herif için dıyecek kelime bulamıyorum. Geçmişinize de geleceğinize de söveceksiniz zamanı gelince, çok acil boşanmalısınız.

Çok doğru anlattınız teşekkür ederim. Umarım kendim için en doğru kararı verebilirim

Kendini suçlamak ezikçe. Bu üslubum sana kaba gelecek. Bana kızacaksın. Ne zaman ki yaşın 40 olacak. Heh o zaman beni anlayacaksın. Pişmanlıktan öfkeden delireceksin. Ah vah kar etmiyor. Yıllar hızlı geçiyor.

Duygusal isteklerine kayıtsız kalan bir adam asla değişmez. Daha da kötü olur. Sorun duygusal alt yapınızda. Seni bu zor süreçte bu hale getiren adamın 1 gr haklılık payı yok. Hala kendini suçluyorsun.

Halbuki eşin kaba, bencil ve sorunlu. Büyümemiş. Olgun değil.

Burada bu konuyu anlatmamın sebebi de buydu farketmemiş olsam da tek sorunumuz bu değil. Bunu halletsekte yine bana ters bana uygun olmayan bir karakterde. Bunu geç farkettim aynı evin içinde gerçek yüzü göründü maalesef. Ben el üstünde tutulmadım tabiki hırpalandım bir de üzerine. Zaten var olan bir sorunum çokça ilerledi.. Kendimi düşünmedim hiç.

Hayır kaba gelmiyor. Buraya yazmamın sebebi kendi kendime anlatamadığım ama yüzde yüz görülebilen bu kötü durumu kabullenmeye çalışmak zaten ve yolumu çizebilmek, o evden gidebilmek...

Doğal olmayan yol derken? Anal mi?

Ona da hak verme.verilecek hakkı yok çünkü.sanki diğer insanlar istemiyor mu cinsellik? Diğer erkekler böyle mi davranıyor? Ne yapacaktım.şimdiye çoktan eşyalarımı toplayıp gitmiştim.tartışılacak, şöyle yap böyle yap denilecek bir konu bile değil.

Kıymetli geçmişiniz nedeniyle geleceğinizi yakmaya devam mı edeceksiniz?
Ben bu evlilikte anne, bakıcı rolü üstlenmiş bir kadın görüyorum sadece.
Siz bu dünyaya kocanizi memnun ve mutlu etmek için gelmediniz. Sizin tek taraflı cabanizla yürüyen bu ilişki bir evlilik değil malesef.
Zararın neresinden dönerseniz kardır. Önce kendinizi sevin lütfen.

Burda nasıl bir geçmişiniz var anlayamadım.

Ayrılmayacaksanız da çocuk yapmayın lütfen.

Aynen öyleyim zaten eş gibi değil de bir anne bir çocuğuna bakıyormuş gibi herşey benim kafamda çünkü market alışverişi evde biten alınacaklar, eve dair alınacak her şey, temizlik, çamaşır yıkama asma, yemek yapma vs vs.. Kendimi sevdiğimde her şey daha güzel olacak farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…