- 8 Mayıs 2025
- 57
- 6
- 1
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
-
Yanlış davrandığının farkında yapınca pişmanlık duyuyor üzülüyor ama düzelmiyor. Ya da düzelmek için tedaviye bile ailesinin diretmesi üzerine bir kez gitti. Onda da etkili olmadı çünkü inancı yok zaten. Sorun ben bunları yaşamışken düzelsin diye çabalıyorum ama o bunları yaşatıp pişman olup düzelmeye çabalamıyor maalesef.Ona da hak verme.verilecek hakkı yok çünkü.sanki diğer insanlar istemiyor mu cinsellik? Diğer erkekler böyle mi davranıyor? Ne yapacaktım.şimdiye çoktan eşyalarımı toplayıp gitmiştim.tartışılacak, şöyle yap böyle yap denilecek bir konu bile değil.
Yaa inanamıyorum umarım hala öyle devam etmiyorsunuzdur. Bu sağlığınız için çok tehlikeli. Boşanın bu pislikten onun anlamaması mümkün değil bu da resmen tecavüz.Bunu inanın yaşayan ve benim durumumda olan bir insan daha iyi anlar. O ilk zamanlarda yapamadığımın farkına varmam, cinselliğe dair kendimi eğitmemiş olmam çünkü baskıcı bir ailem vardı maalesef ki kapalı bir kutu gibi büyütüldüm ve vajinismus denen bir şeyin varlığından bile haberim yoktu ta ki yaşadıklarımı idrak edip araştırana kadar.
Yoo sen de gayet anlamışsın valla.bu tarz bahaneler bulmak yerine hatanızı kabul etseniz kimse de ağzını açamaz burada.kendine bile dürüst olunmamasına kızıyor insanlar.Ayrı şehirlerde yaşıyorduk sadece üniversite zamanı birlikte vakit geçirebildik o da pandemi dönemiyle yarım kaldı.8 yılın üç yılı yanyanaydı yani sonra birkaç ayda bir buluşma oluyordu uzak mesafe ilişkisiydi yani. Şiddete eğilimini göremedim yoktu, evlendikten sonra yaşadım. Sorumsuzdu hep, ben hep düzelir olgunlaşır dedim ama ne bir olgunlaşma ne bir gelişme olmadı bu konuda maalesef.İnsan aynı evin içine girmeden bazı şeyleri anlayamıyor gerçekten.
Sen de çabalama.diğer üyeler de söylemiş zaten.buradaki kişiler de empati yapabilen, aklıselim kişiler.çabalamaya değer birşey olsa, çözüm yolları olsa bir sürü kişi tavsiye veriyor zaten.ama bu adamdan OLMAAAZ...Yanlış davrandığının farkında yapınca pişmanlık duyuyor üzülüyor ama düzelmiyor. Ya da düzelmek için tedaviye bile ailesinin diretmesi üzerine bir kez gitti. Onda da etkili olmadı çünkü inancı yok zaten. Sorun ben bunları yaşamışken düzelsin diye çabalıyorum ama o bunları yaşatıp pişman olup düzelmeye çabalamıyor maalesef.
Adam Anal ilişki kumuş konu sahibi bunu anlayamamış. İleride sağlık sorunları başlayınca anlar neye uğradığını.Doğal olmayan seks nasıl oluyor? Ya bir de bu senaryoya çocuk ekleyin.. girdap, korkunç bir hayat lütfen bunu kendinize yapmayın boşanmak için güç bulun
Bu sözde evlilik eşine statü atlatmış. Hayat kalitesini arttırmış. Artık pis kıyafetlerini yıkayan, ona yemek yapan ve arkasını toplayan gönüllü bir kölesi var. Karın tokluğuna hizmetçilik yapıyorsunuz. Karşılığında ise yataktan atılıyor, hor görülüyorsun. Tebrik eden yok. Takdir eden yok. seni anlayıp seninle iyi bir dost olan yok.Aynen öyleyim zaten eş gibi değil de bir anne bir çocuğuna bakıyormuş gibi herşey benim kafamda çünkü market alışverişi evde biten alınacaklar, eve dair alınacak her şey, temizlik, çamaşır yıkama asma, yemek yapma vs vs.. Kendimi sevdiğimde her şey daha güzel olacak farkındayım.
Sorumsuzdu hep demişsiniz, gayet anlamışsınız aslında ama yok illa devam edip olmayacak ilişki uzatılıp, evlilikle "taçlandırılacak"Ayrı şehirlerde yaşıyorduk sadece üniversite zamanı birlikte vakit geçirebildik o da pandemi dönemiyle yarım kaldı.8 yılın üç yılı yanyanaydı yani sonra birkaç ayda bir buluşma oluyordu uzak mesafe ilişkisiydi yani. Şiddete eğilimini göremedim yoktu, evlendikten sonra yaşadım. Sorumsuzdu hep, ben hep düzelir olgunlaşır dedim ama ne bir olgunlaşma ne bir gelişme olmadı bu konuda maalesef.İnsan aynı evin içine girmeden bazı şeyleri anlayamıyor gerçekten.
Hayata fazla yumuşak ve olumlu bakıyorsunuz.bu durum hayatın gerçeklerini görmenizi engelleyecek noktada. koskoca adama kim konuşma yapacak? Ki yapsa da etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Neyse düşüncemi yazıp çekileyip yaa bir kendine gel, aklını başına topla.bu adam sadece sorumsuz değil, resmen kötü bir insan.bu tiple olmaz olmaz.şunu bir kabullen.boşanman gerekiyor.başka da bir seçeneğin yok.olay bu.alıştır kendini.merak etme 2 güne alışır gidersin.ne bu kadar dram yapıyorsun 3 çocukla ortada kalmış gibi.hatta onlar bile ortada kalmıyor.güzel güzel yaşayıp gidiyorlar.Gerçekten öyle. Üstelik aileside biliyor görüyor yanımda olduklarını söylüyorlar hatalı diyorlar ama karşılarına alıp ciddi bir konuşma yapmıyorlar anladığım kadarıyla onun böyle olduğunu biliyorlardı ,yani anlayacağınız çok yalnızım. Yerimde kim olsa çoktan hasta olmuştu zaten neyse ki akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum bu insanların içinde...
Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.Adam Anal ilişki kumuş konu sahibi bunu anlayamamış. İleride sağlık sorunları başlayınca anlar neye uğradığını.
Tamam siz anlayamadınız eşinizde mi anlayamadı bu bile bir boşanma sebebidir.Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.
Evlilik 2 kişi arasında yaşanır.buna dahil olmak kimsenin görevi değil.iyi şekilde de olsa kötü şekilde de olsa.beklentilerinizde haksızsınız.Hiçbirini tanımamanıza rağmen o kadar iyi anlattınız ki tam da dediğiniz şekilde yaptılar. Maalesef bunu yapanlar da yani gorumcelerim ve annesi de birer anne... Umarım başka insanların aileleri benimkiler gibi susmaz. Birinin sonsuz haksızlıkla başını yakmak susulabilecek bir olay olmamalı...olmasın...
Maalesef evet bu şekilde oldu.Sorumsuzdu hep demişsiniz, gayet anlamışsınız aslında ama yok illa devam edip olmayacak ilişki uzatılıp, evlilikle "taçlandırılacak"
Eyvah eyvah!!Adam Anal ilişki kumuş konu sahibi bunu anlayamamış. İleride sağlık sorunları başlayınca anlar neye uğradığını.
Oradan yapmak çok daha zor aslında.vajinadan cesaret edemeyip, oradan nasıl cesaret ettiniz?Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.
Evlilik böyle bir şey değil arkadaşım. Lütfen yol yakınken ayrıl bu adamdan eziyet resmen. Yaşın, maddi durumun ne bilemiyorum ama hayata bu adamı cekmek için gelmedin bunu bil.Merhaba arkadaşlar, hepimiz burada kimseye anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz. Bende sizlerin yaşadıklarıma karşı düşüncelerinizi merak ediyorum. Öncelikle belirteyim oldukça sabırlı bir insanım. Eşimle 8 yıllık sevgililik dönemimiz oldu, evleneli ise 8 ay oldu.8 yıllık sevgililik dönemimizde en uzun ayrı kalışımız bir gün bile değildi öyle bir ilişkiydi.Evlendik ilk gecem tam bir kabustu o kadar yorgundum ki ve topuklu ayakkabı azizliğine uğradım ayaklarım yara bereydi ve ilk gece korkusundan istemediğimi söyledim ama anlayışla karşılanmadım.Hersey burada başladı. Yapamadıkça yapamamaya devam ettim. İlk birkaç ay doğal olmayan yolla ilişki olduğunu anladım(maalesef bazı konulardaki cahilliğime verin). Tabi ilk zamanın stresiyle yapamama endişesiyle ben bunu resmen anlamamışım bu benim doğru yolummuş gibi belkide vücudum buna alışkanlık gösterdi.Daha sonra vajinismus olduğumu anladım eşime anlattım ve yok ya öyle şey mi olur yapıyoruz yaptık gibi bir tepki aldım ama aslında yok. Sonra doktora randevu aldım ve ilişki yaşanmadığını zarın durduğunu kalın ve esnek olduğunu söyledi. Bu sorun beraberinde kavgaları çok getirdi. Tahammülü hiç olmayan bir eş vardı karşımda aynı zamanda hiçbir sorumluluğu almayan, eve dair herşeyi benim düşündüğüm kendisi sadece uyur ve saatlerce sabahlara kadar oyun oynar. O zaman iştende çıkmıştı.Kavgamiz şiddete dönüştü ve ilk şiddeti cinsellik sırasında yataktan atılarak yaşadım aşırı üzüldüm öfkelendim karşılık verdim sen bana nasıl yaparsın diye. En ufak şeyde sinirleniyor ben bu kadar herşeyi üstlenmişken, ki vajinismusla bile tek mücadele veriyorum aşmak için afedersiniz üstüne çıktığımda bir kez yavaş yavaş almayı denedim tahammülü yok in başka şekilde devam edelim dedi. Kendi fikirlerimi savunduğum bir gün kavgamız maalesef yine şiddetle sonlandı onuda anlamaya çalışıyorum ben ona çok istediği şeyi veremiyorum ama yanımda olsa belki aşacağım olmuyor. Psikoloğa gittik bir seans psikologla laf yarışı yapan bir insan düşünün o kadar inanamıyor ki bizi iyileştirebileceğine devam de edemedik bu yüzden. Herşeye bir cevabı var. Gece çalışıyor eşim sabah geliyor uyuyor akşama kadar akşam yemeği hazır oluyor kalkıyor hemen kalkınca yiyemiyorum diyor onun istediği vakitte yemekler ısınıyor ve inanın bir saatte bir çorbayı içiyor benimde keyfim kaçıyor. Akşama kadar uyanmasını bekle kalkınca acıkmasını bekle, sofrayı kur yemeğini yemesini bekle. Böyle bir insan. Çok kez ayrılmayı düşündüm ama gecmisimiz benim için kıymetli ve bir türlü ondan geçip aile evime gidemiyorum sanki buna bir şeyler engel ayaklarım geri geri gidiyor.(Ailemle farklı şehirlerdeyiz) Psikolojik olarak çok fazla yıprandım kimseyle konuşmak görüşmek bile istemiyorum.Ne yapardınız?
Siz anlayamadınız diyelim, eşinizin anlamaması mümkün değil diyoruz biz de.Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?