Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

Yanlış davrandığının farkında yapınca pişmanlık duyuyor üzülüyor ama düzelmiyor. Ya da düzelmek için tedaviye bile ailesinin diretmesi üzerine bir kez gitti. Onda da etkili olmadı çünkü inancı yok zaten. Sorun ben bunları yaşamışken düzelsin diye çabalıyorum ama o bunları yaşatıp pişman olup düzelmeye çabalamıyor maalesef.

Yaa inanamıyorum umarım hala öyle devam etmiyorsunuzdur. Bu sağlığınız için çok tehlikeli. Boşanın bu pislikten onun anlamaması mümkün değil bu da resmen tecavüz.

Yoo sen de gayet anlamışsın valla.bu tarz bahaneler bulmak yerine hatanızı kabul etseniz kimse de ağzını açamaz burada.kendine bile dürüst olunmamasına kızıyor insanlar.

Sen de çabalama.diğer üyeler de söylemiş zaten.buradaki kişiler de empati yapabilen, aklıselim kişiler.çabalamaya değer birşey olsa, çözüm yolları olsa bir sürü kişi tavsiye veriyor zaten.ama bu adamdan OLMAAAZ...

Doğal olmayan seks nasıl oluyor? Ya bir de bu senaryoya çocuk ekleyin.. girdap, korkunç bir hayat lütfen bunu kendinize yapmayın boşanmak için güç bulun
Adam Anal ilişki kumuş konu sahibi bunu anlayamamış. İleride sağlık sorunları başlayınca anlar neye uğradığını.

Bu sözde evlilik eşine statü atlatmış. Hayat kalitesini arttırmış. Artık pis kıyafetlerini yıkayan, ona yemek yapan ve arkasını toplayan gönüllü bir kölesi var. Karın tokluğuna hizmetçilik yapıyorsunuz. Karşılığında ise yataktan atılıyor, hor görülüyorsun. Tebrik eden yok. Takdir eden yok. seni anlayıp seninle iyi bir dost olan yok.

dışarıdan bakarsan kesinlikle haksızlık var. herkesten önce sen kendine haksızlık yapıyorsun.

emek dediğin geçmiş dediğin nedir. insanlar 20 yıllık eşlerini, kurulu düzenlerini yok sayıp boşanıyor da. sanki senelerce beraber çalışıp hanlar hamamlar, evler yalılar aldınız. ortada ne var; hiçbir şey.

geçmiş yıllarını boşver geleceğe odaklan.

Sorumsuzdu hep demişsiniz, gayet anlamışsınız aslında ama yok illa devam edip olmayacak ilişki uzatılıp, evlilikle "taçlandırılacak"

Hayata fazla yumuşak ve olumlu bakıyorsunuz.bu durum hayatın gerçeklerini görmenizi engelleyecek noktada. koskoca adama kim konuşma yapacak? Ki yapsa da etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Neyse düşüncemi yazıp çekileyip yaa bir kendine gel, aklını başına topla.bu adam sadece sorumsuz değil, resmen kötü bir insan.bu tiple olmaz olmaz.şunu bir kabullen.boşanman gerekiyor.başka da bir seçeneğin yok.olay bu.alıştır kendini.merak etme 2 güne alışır gidersin.ne bu kadar dram yapıyorsun 3 çocukla ortada kalmış gibi.hatta onlar bile ortada kalmıyor.güzel güzel yaşayıp gidiyorlar.

Adam Anal ilişki kumuş konu sahibi bunu anlayamamış. İleride sağlık sorunları başlayınca anlar neye uğradığını.
Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.

Tamam siz anlayamadınız eşinizde mi anlayamadı bu bile bir boşanma sebebidir.

Hala öyle yapmıyordur izin vermiyorsunuzdur umarım.

Evlilik 2 kişi arasında yaşanır.buna dahil olmak kimsenin görevi değil.iyi şekilde de olsa kötü şekilde de olsa.beklentilerinizde haksızsınız.

Oradan yapmak çok daha zor aslında.vajinadan cesaret edemeyip, oradan nasıl cesaret ettiniz?

Evlilik böyle bir şey değil arkadaşım. Lütfen yol yakınken ayrıl bu adamdan eziyet resmen. Yaşın, maddi durumun ne bilemiyorum ama hayata bu adamı cekmek için gelmedin bunu bil.

"Ona çok istediği şeyi veremiyorum, ondan böyle agresif" diye mi düşünüyorsun gerçekten? Şaka gibi. Ne biçim bir manipüle edilmedir bu.
Adam olsa, insan olsa şu hareketlerin hiçbirini yapmaz, kıyamaz ya bi kere. İlk dakikadan itibaren her şey falso, bir de saçını süpürge edip bu çiğ, terbiyesiz, saygısız akıl hastası için vajinismusla mücadele ediyorsun; esas senin içinin almaması lazım, yanına yaklaştırmaman lazım. Herif o kadar kötü, o kadar basit, sığ biri ki. Ayrıca senin soğuma ihtimalini düşünmüyor bile, öyle bir rahatlık.
Sanıyor musun ki seks olunca insana dönüşecek? Öyle değişim de olmaz olsun ayrıca.
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı, yapmayın kendinize şunu, Allah aşkına ya.

Siz anlayamadınız diyelim, eşinizin anlamaması mümkün değil diyoruz biz de.
Adam oradan olmuyor buradan yaparım kafasına girmiş.
Size ne yaptığının farkında değilsiniz hala ne yazık ki

Psikolojik olarak böyle rezil, iğrenç birini istemeyip vajinismusu yenememen de çok normal ayrıca. Sevgi dolu eşin bile olsa zor bir süreç, şu muamelelerin üzerine nasıl rahatlayabilirsin ki? Kendinden, bedeninden nefret etmeden, insanlıktan çıkmadan, çocuk falan olmadan kurtul şu yaratıktan ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…