Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Tek bir çareniz var Boşanın..
Size el kaldıran biriyle devam etmemelisiniz.
Boşanma davanızı açın çocuğunuzun velayetini isteyin zaten çocuğu size verirler.
Ayrı eve çıkmaktansa o adamdan kurtulmaya bak, Madem cahillik yapıp kaçtın şimdi senin yapman gereken şey aklını kullanıp boşanmak olur.

Şİmdi sabah sabah bu konuyu okumak hiç iyi gelmedi bana
Rabbim feraha kavuştursun daha çok küçüksün
Okadar sırtına yük yüklemişsin ki ben buradan çöktüm

mahkeme bana vermiyor ama abla bi bahane buluyor ailesi 3 defa açtım dava vermeyiz çocugu dediler tehdit ettiler. ben eşim için değil her defasında cocugum için döndüm gözlerim yaşlı ağlaya ağlaya

mahkeme bana vermiyor ama abla bi bahane buluyor ailesi 3 defa açtım dava vermeyiz çocugu dediler tehdit ettiler. ben eşim için değil her defasında cocugum için döndüm gözlerim yaşlı ağlaya ağlaya

Keşke hemen çocuk yapmasaydın bak ondan kurtulman daha kolay olurdu o zaman. Mahkeme neden sana vermiyor ki ? Genelde anneye verir?

dediğiniz gibi yapmayı denedim ama eşim bana ayrı evin a sını bile ,agzıma aldırmıyor 4 sene oldu 2 kere ayrı eve çıkalım diyebildim anca biri kaçmadan önce dedim hep ailenlemi yaşicaz hiç kendi evimiz olmicakmı dedi yok dedi ben ömrüm boyunca ailemle yaşicam bidaha konusunu sakın açma dedi neden bu kadar ana kuzusu oldugunu anlamıyorum.. ikinci söylememde şöyle oldu. en son anneme kaçmamda kafama koymuştum boşancaktım çocugu vermiyolardı hep onun için mücadele ettim ben ama en sonunda canıma tak etti çocugum olsada istemiyorum dönmicem madem vermiyolar baksınlar dedim ama dayım caydırdı beni yalanlar konustu bana çok ylan knustu yok işte cocugun senin elbiselerini koklayıp ağlıyomuş dedi kaynatan aglamaktan hastanelik olmuş dedi ve kaynatan 2 ay sonra emekli olcak ayrı eve cıkarcak sizi dedi ben ozaman razı geldim eve ağlaya ağlaya isteksizce döndüm ve o gece eşimle uzun uzun knustum bana dediki ne ayrı evi ya dedi dayın sana yalan knusmus dedi ozaman bittim işte ben bu dünyada kimseye hakkım helal değil ablam.

Çocugunuda al annenin evine git.Boşanma davası açsan mahkeme zaten sana verecek çocuğu.Sana ve çocuğuna nafaka bağlanır tazminatta talep edersin.Baroda ücretsiz avukat atar.

ablacım dediğim gibi boşanmayı istiyorum ama mahkemede bahane buluyolar hakkımda yazışma falan cıkarıp iftira atıyolar ki mahkeme bana vermesin çocugu diye bu yuzden duruyorum. 2 buçuk yasında
öyle birşey olmaz.Mahkeme telefon şirketinden döküm ister olmayan yazışma ve konuşma gelmeyince eşin suçlu olur.

Keşke hemen çocuk yapmasaydın bak ondan kurtulman daha kolay olurdu o zaman. Mahkeme neden sana vermiyor ki ? Genelde anneye verir?

evet keşke hemen yapmasaydım ona çok pişmanım işte çocuk olmasaydı 4 sene dayanamazdım zaten.. iftira atıyo ailesi o yuzden vermiyo bana mahkeme... hadi diyorum temelli değil haftada 2 gün flan yuzunu görim oda yeter diyorum ama yok vermiyolar

Siz bu adamla büyük ihtimalle evlenmediniz. Resmi nikanız yok çünkü 15 yaşındayken aile rızası bile olsa evlenilmiyor diye biliyorum. Hadi sen cahildin o yaşta kaçtın ailen nasıl onay verdi nasıl polislerle gelip almadı seni evden baban yok mu. Bile bile lades demişsin ne olmasını bekliyordun ki. Bu adam seni dövmüş etmiş şimdi iyi diyorsun iyi olsa ne yazar o kadar çektirmiş ve ayrı eve de çıkmıyor seni o hayata mahkum ediyor bu mu iyilik. Tahsilin yok birşeyin yok yazık olmuş bende ayrıl derim ama nasıl olacak.

resmi nikahımız var 16 da kaçtım 17 den 2 ay öncede mahkeme kararıyla nikahımız oldu. ben kaçtım annem çok karşı geldi istemedi zorla ikna ettiler onuda ne yaptılar onu bilmiyorum

bunu düşüncem ablam saol.
Düşünme çünkü böyle.Eşin diyecek ki eşimin başka adamla telefon görüşmesi ve mesajlaşması var mahkeme ispat diyecek ve telefon şirketinden döküm isteyecek olmayan dökümlerde gelmeyeceğine göre eşin suçlu olur.
.
Eşinin aldatması falan var mı peki.

yok ablam

saol allah razı olsun ablacım.

ailen seni ozlemiyormu

bilmiyorum bazen eşimden gizlice faceye giriyorum kendime ayrı açtım bitane annemle konusmak için bzen girip yazıyorum ben seni çok özlüyorum anne sen beni özlemiyyomusun diyorum hiç bişey demiyo özlüyorum yada özlemiyorum demiyo sadece iyi olun kızım düzelir kızım yuvanı bidaha yıkma kızım küçük çocugun var onun için dayan diyo baska bi dediği yok

Genclıgın elden mı gıttı Sen daha cok kucuksun daha .
Kocam ıyı demısın , sonra dovdu demısın annemı sevmedı ben onunkını sevdım demısın sımdıde annesıyle yıldızım barısmadı dıyorsun. Istersen sakın kafayla tekrar yaz bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…