- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
bazende şöyle diyesim geliyo. alın çocugunuzuda torununuzuda başınıza çalın evladımı bana layık görmüyorlar cnkü sürekli uzaklaştırma cabaları bişeyler. kaynanam mesela ogluma söyle diyo git bunu gamzeye ver diyo annene değil gamzeye... çocuk bu yuzden bana anne demiyor.şuan benim yanımda değil dedesi işten geldi hemen onun yanına gtti çok üzülüyorum bilmiyorum nasıl baş etçem sabır kalmadı artık bu yaşımdaa görmediğim üzüntü eziyet kalmadı çocuklugum gitti
Şİmdi sabah sabah bu konuyu okumak hiç iyi gelmedi bana
Rabbim feraha kavuştursun daha çok küçüksün
Okadar sırtına yük yüklemişsin ki ben buradan çöktüm
Tek bir çareniz var Boşanın..
Size el kaldıran biriyle devam etmemelisiniz.
Boşanma davanızı açın çocuğunuzun velayetini isteyin zaten çocuğu size verirler.
Ayrı eve çıkmaktansa o adamdan kurtulmaya bak, Madem cahillik yapıp kaçtın şimdi senin yapman gereken şey aklını kullanıp boşanmak olur.
mahkeme bana vermiyor ama abla bi bahane buluyor ailesi3 defa açtım dava vermeyiz çocugu dediler tehdit ettiler. ben eşim için değil her defasında cocugum için döndüm gözlerim yaşlı ağlaya ağlaya
boşanamaz mısın? ailen arkanda durmaz mı? gerçekten çok üzüldüm sanacahillik diyelim abla.
Canim seninle aynı yaşta evlenmişiz. Ama ben kaçmadım ve kocam arkamda durdu. Yani kv, kb ve görümceme birşey söyletmedi. Ve ben 1 buçuk senedir ayrı evdeyim çok şükür şimdide 22 yaşındayım. Benim sana diyeceğim sey kocanı yavaş yavaş işle mesela deki bak ayrı evde daha rahat edeceğiz çocuk kalabalıkta huysuzlaşıyor yada seste uyuyamıyor kendi evimiz olsa ne güzel olurdu gibi sözleri arada söyle zaten o fikre alışmış olur. Allah yardımcı olsun. Herşey istediğin gibi olur.
çocuğun kaç yaşında? onun ailesi karar vermiyor çocuğu kimin alacağına
Çocugunuda al annenin evine git.Boşanma davası açsan mahkeme zaten sana verecek çocuğu.Sana ve çocuğuna nafaka bağlanır tazminatta talep edersin.Baroda ücretsiz avukat atar.haklısınbu yaşıma kadar hata üstüne hata yaptım zaten çocuk içinde çok pişmanım çok küçük yaşta anne oldum.. çocugum hastalansa kaynanamla hastaneye götürsem kimse onun anesi olduguma inanmıyo hep kaynanama diyorlar işte al annesi üstünü giydir annesi bilmem ne insanın çok zoruna gdiyor.. çocuk yapana kadar eşimden bi kusur görmedim ailesindende öyle.. evlendikten sonra annemlede barıstım onluk bi sorun yok peşime çok ağlamış tabi ama son kaçmamdan sonra eşim yine yasakladı gitmemi... peki bana ne öneriyosunuz hala küçük sayılırım ve hiç bişeyi olumlu düzgünce düşünemiyorum siz bana akıl verseniz
öyle birşey olmaz.Mahkeme telefon şirketinden döküm ister olmayan yazışma ve konuşma gelmeyince eşin suçlu olur.ablacım dediğim gibi boşanmayı istiyorum ama mahkemede bahane buluyolar hakkımda yazışma falan cıkarıp iftira atıyolar ki mahkeme bana vermesin çocugu diye bu yuzden duruyorum. 2 buçuk yasında
Keşke hemen çocuk yapmasaydın bak ondan kurtulman daha kolay olurdu o zaman. Mahkeme neden sana vermiyor ki ? Genelde anneye verir?
öyle birşey olmaz.Mahkeme telefon şirketinden döküm ister olmayan yazışma ve konuşma gelmeyince eşin suçlu olur.
Siz bu adamla büyük ihtimalle evlenmediniz. Resmi nikanız yok çünkü 15 yaşındayken aile rızası bile olsa evlenilmiyor diye biliyorum. Hadi sen cahildin o yaşta kaçtın ailen nasıl onay verdi nasıl polislerle gelip almadı seni evden baban yok mu. Bile bile lades demişsin ne olmasını bekliyordun ki. Bu adam seni dövmüş etmiş şimdi iyi diyorsun iyi olsa ne yazar o kadar çektirmiş ve ayrı eve de çıkmıyor seni o hayata mahkum ediyor bu mu iyilik. Tahsilin yok birşeyin yok yazık olmuş bende ayrıl derim ama nasıl olacak.
Düşünme çünkü böyle.Eşin diyecek ki eşimin başka adamla telefon görüşmesi ve mesajlaşması var mahkeme ispat diyecek ve telefon şirketinden döküm isteyecek olmayan dökümlerde gelmeyeceğine göre eşin suçlu olur.bunu düşüncem ablam saol.
Düşünme çünkü böyle.Eşin diyecek ki eşimin başka adamla telefon görüşmesi ve mesajlaşması var mahkeme ispat diyecek ve telefon şirketinden döküm isteyecek olmayan dökümlerde gelmeyeceğine göre eşin suçlu olur.
.
Eşinin aldatması falan var mı peki.
Arkadaslar izmirde yasiyorum ama dogu kulturunde bu kizcagizin soyledigi hersey var ve o kesimde cok normal karsilaniyor o yuzden kizi kinayamiyorum. Ana ogul gelin bir arada yasar. Kayinvalideye su vermemenin, azcik ses yukseltmenin cezasi bile dayak. Evden kacan kizi ailesi kabul etmez (istisnalari vardir tabiiki). Bu kizcagiz bosanirsa ilk yapacaklari is yasli basli adamla evlendirmek olacaktir tabi kiz hala yasiyorsa
Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim bilemedim
ailen seni ozlemiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?