Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Annene bunu yaşatma saygı duy ona. kendin hatanı ailene daha fazla ödetme. durumu toparla kendince olayları hallet. annene seni özledim demen onun senin için her saniye aglaması demek onu üzme bence daha fazla.

ne yapmam gerekiyo abla?
Yapman gereken çocuğunuda alıp annenin yanına gitmek.Dışarıdan lise okuyabilirsin.Baro sana avukat atar zaten başvuru yaparsan.Sonra nafaka ve tazminat istersin hem senin hem de çocuğun için ama bu sürede 2.çocuğu yapma.

:) karışık yazdım haklısın özür dilerim.. eşim evlenmeden önce çok iyiydi melek gibi.. evlilik kararı aldık annem erken diye bekleyin dedi sonra bi kaç kez caydı annem öle olunca eşim inat etti kaçalım dedi.. ama ayrı eve çıkmak yok ailemle oturmayı kabul edersen gel dedi etmezsen gelme dedi bende o anda kaul ettim en kötü ne olabilirki dedim severler beni dedim.. ilk başlarda cok iyiydik annesiyle 7 ay falan iyi kalabildik hamileliğimin son günlerinde temizlik yapamadığım için bana surat asmaya başlamıştı sonra doğum yaptım falan kavgalar basladı.. hamileykende eşimden dayak yedim saçma sebeplerden.. eşim herzaman annesini bana karşı koruyordu şikayet edemiyodum ona hemen kızıyodu bana yapsın nolcak herseyden şikayetediyosun falan diyodu annemin hasretide var içimde en sonunda anasıyla tartışma yasadım eşim dışardaydı eve geldi ramazan ayıydı. dedim ben boşanmak istiyorum. uzun uzun konustuk öyle sonra anası geldi yalandan aglamalar bişeyler ben dinlemedim çocugumu uyurken bırakıp anneme gittim en fazla 10 dkk oturdum annemde sonra dedim ben geri döncem çocugum kalkar aglar dedim (( geri döndüm ozaman eşim anneme göndermeye basladı beni ama kendi hiç gitmezdi. dedim beni gönderde sen ne yaparsan yap her hafta cocugumu alır giderdim. ikinci kaçmamda şiddet yüzünden kaçtım jopla vurmuştu bana 1 hafta geçti eşim kendi geldi annemin elini öptü aldı beni ordan. sonra beraber gitmeye basladık anneme her hafta... en son kaçmamda 3 hafta annemde kaldım babam istemedi beni oda evden gitti ben annemdeyken eve hiç uğramadı annem yine kovmadı beni. dayım geldi yalanlarla caydırdı geri döndüm ağlaya ağlaya çocuguma sarıldım hemen. geri döndüğümde herkesin suratı asıktı bana sanki ben dönmek için yalvarmışım gibi sonra kaynım evlendi hamile kaldı her işi bana yıktılar o iyi ben kötü oldum hep. eltime kötü li laf desem bana kızarlar. eşimin ailesini hiç sevmedim cnm yıldızımız barısmadı değilde hiç yıldızımız olmadı :) en son geçen hafta kavga ettik evdekilerle işte eşimle şuan aram iyi evdekilerle kötü. odamdan dışarıya cıkmıyorum hiç yemeklerini bile yemiyorum. az önce kalktım çamaşır makinasını açtım üçlü priz yanmış diye bana laf ettiler yine.. böyle işte

abla bni anlamıyosunuzki çocugumu alıp gidemem anca kendim gidebilirim çocugu alırsam kaçırdım sanarlar benim eşimin ailesi eski kafalı vururlar bile beni böyle yaptım diye.

abla bni anlamıyosunuzki çocugumu alıp gidemem anca kendim gidebilirim çocugu alırsam kaçırdım sanarlar benim eşimin ailesi eski kafalı vururlar bile beni böyle yaptım diye.
2.5 yaşında ki bir çocuğun yeri annesinin yanıdır kaçırmış olmuyorsun.Eşin karakolda çocuğumu kaçırdı desede birşey ispat edemez zaten çünkü kaçırma yok.
Kadın sığınma evine git.Adresini asla söylemezler görevliler seni bulamazlar bile.Mahkmeye başvurup uzaklaştırma kararı alırsın koruma talep edersin bir sürü hakkın var internete giriyorsun netten sığınma evlerinin telefonunu bulabilirsin.

darkmore kadın sığınma evinde çalışıyormuş gönüllü olarak bilgi verir.

Cocugun yeri annesinin yanidir, kim vuracakmis seni? Boyle bile olsa o kocayla o ailesiyle hala ayni evde oturmaya nasil korkmuyorsunuz? Var mi niyetiniz siginma evine gitmeye? Cocugunuzla beraber her turlu yasarsiniz orada

Ah güzel kızım senin yaşındakiler sinema, kafe geziyor. Sen kaynana çilesi, koca dayağı çekiyorsun. İnan üzüldüm durumuna. Pek kolay görünmüyor ama dilerim çıkışı bulursun

bilmiyorum abla gözümü çok korkuttular

Siz oldu da ayrı eve çıktınız diyelim ki; hani cok sinirli eşiniz size zarar verse bunun hesabını kim vicdanına nasıl verecek_? Ailenizin bu durumdan haberi var mı? Geri dönseniz sizi kabul etmezler mi?

bilmiyorum abla gözümü çok korkuttular
Belli çok korkutmuşlar ama kadın sığınma evine gidersin adresini kimse vermez adres gizli kalıyor,sonra seni işe yerleştiriyorlar yine kimseye söylemezler adresini,koruma talep edersin,uzaklaştırma alırsın yanına yaklaşamaz.Birçok hakkın var bunları kullan.çOcuğu senden alırız bunlar hep hikaye hiçbir mahkeme yaşı küçük çocuğu annesinden almaz.Hatta ileride evlensen bile almaz.

Hayatin daha kotu olamaz ki. Yerlesirsin cocugunla siginma evine,krese baslar minik. Sen de bir is bulursun,bulmana yardimci olurlar. Kendi kendine yetene kadar kalirsin sonra eve cikarsiniz. Ama bu sure zarfinda esine ve ailesine kesinlikle ulasmaya calismamalisin, adresini bulundugun yerleri soylememelisin. Su anki hayatindan daha zor degil neyinden korkuyorsun?

Ah güzel kızım senin yaşındakiler sinema, kafe geziyor. Sen kaynana çilesi, koca dayağı çekiyorsun. İnan üzüldüm durumuna. Pek kolay görünmüyor ama dilerim çıkışı bulursun

her namazımda dua ediyorum mutlu olmayı yüzüm gülsün artık diyorum bu yaşımda okadar bıktımki hayattan abla bazen gezmek istiyorum beni gezdirmiyo git annemle gez diyo ben senle gezmek istiyorum annenle değil diyorum o nasıl söz diyo bana her lafım hata oluyo hiç arkadaşım yok dertleşcek kimsem yok telefonum yok face kullanamam hepsi yasak abla pcye oturmam bile yasak tek bakkala biyere gidemem çocugumu tek hastaneye götüremem kaynanamla götürüyorum ve kaynanam gidene kadar cocugumu bana hiç vermiyo kucağından indirmiyo herkes onu annesi sanıyo beni ablası çok zoruma gidiyor

Buraya nasıl girdin şimdi.gİZLİ Girdiysen madem tüm geçmişi sil .

boşanırsam daha ölürümde evlenmem :) bilmiyorum dediklerini gerçekten düşüncem abla cok yardımcı oluyosunuz bana sağolun allah razı olsun

boşanırsam daha ölürümde evlenmem :) bilmiyorum dediklerini gerçekten düşüncem abla cok yardımcı oluyosunuz bana sağolun allah razı olsun
evlenmeye örnek olarak verdim :) hani bazı babalar tekrar evlenirsen çocuğun velayetini alırım vs der ya işte alamazlar.Sığınma evinde çocuğunda kreşe başlar en azından arkadaşı olur çocuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…