- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
kendin çizmişsin ama hala kendin çizmeye devam ediyorsun.. güzel şeyler çiz..
yazışma derken?ablacım dediğim gibi boşanmayı istiyorum ama mahkemede bahane buluyolar hakkımda yazışma falan cıkarıp iftira atıyolar ki mahkeme bana vermesin çocugu diye bu yuzden duruyorum. 2 buçuk yasında
bilmiyorum bazen eşimden gizlice faceye giriyorum kendime ayrı açtım bitane annemle konusmak için bzen girip yazıyorum ben seni çok özlüyorum anne sen beni özlemiyyomusun diyorum hiç bişey demiyo özlüyorum yada özlemiyorum demiyo sadece iyi olun kızım düzelir kızım yuvanı bidaha yıkma kızım küçük çocugun var onun için dayan diyo baska bi dediği yok
Yapman gereken çocuğunuda alıp annenin yanına gitmek.Dışarıdan lise okuyabilirsin.Baro sana avukat atar zaten başvuru yaparsan.Sonra nafaka ve tazminat istersin hem senin hem de çocuğun için ama bu sürede 2.çocuğu yapma.ne yapmam gerekiyo abla?
Genclıgın elden mı gıttıSen daha cok kucuksun daha .
Kocam ıyı demısın , sonra dovdu demısın annemı sevmedı ben onunkını sevdım demısın sımdıde annesıyle yıldızım barısmadı dıyorsun. Istersen sakın kafayla tekrar yaz bıze
Annene bunu yaşatma saygı duy ona. kendin hatanı ailene daha fazla ödetme. durumu toparla kendince olayları hallet. annene seni özledim demen onun senin için her saniye aglaması demek onu üzme bence daha fazla.
Yapman gereken çocuğunuda alıp annenin yanına gitmek.Dışarıdan lise okuyabilirsin.Baro sana avukat atar zaten başvuru yaparsan.Sonra nafaka ve tazminat istersin hem senin hem de çocuğun için ama bu sürede 2.çocuğu yapma.
2.5 yaşında ki bir çocuğun yeri annesinin yanıdır kaçırmış olmuyorsun.Eşin karakolda çocuğumu kaçırdı desede birşey ispat edemez zaten çünkü kaçırma yok.abla bni anlamıyosunuzkiçocugumu alıp gidemem anca kendim gidebilirim çocugu alırsam kaçırdım sanarlar benim eşimin ailesi eski kafalı vururlar bile beni böyle yaptım diye.
Cocugun yeri annesinin yanidir, kim vuracakmis seni? Boyle bile olsa o kocayla o ailesiyle hala ayni evde oturmaya nasil korkmuyorsunuz? Var mi niyetiniz siginma evine gitmeye? Cocugunuzla beraber her turlu yasarsiniz oradaabla bni anlamıyosunuzkiçocugumu alıp gidemem anca kendim gidebilirim çocugu alırsam kaçırdım sanarlar benim eşimin ailesi eski kafalı vururlar bile beni böyle yaptım diye.
2.5 yaşında ki bir çocuğun yeri annesinin yanıdır kaçırmış olmuyorsun.Eşin karakolda çocuğumu kaçırdı desede birşey ispat edemez zaten çünkü kaçırma yok.
Kadın sığınma evine git.Adresini asla söylemezler görevliler seni bulamazlar bile.Mahkmeye başvurup uzaklaştırma kararı alırsın koruma talep edersin bir sürü hakkın var internete giriyorsun netten sığınma evlerinin telefonunu bulabilirsin.
darkmore kadın sığınma evinde çalışıyormuş gönüllü olarak bilgi verir.
Cocugun yeri annesinin yanidir, kim vuracakmis seni? Boyle bile olsa o kocayla o ailesiyle hala ayni evde oturmaya nasil korkmuyorsunuz? Var mi niyetiniz siginma evine gitmeye? Cocugunuzla beraber her turlu yasarsiniz orada
Belli çok korkutmuşlar ama kadın sığınma evine gidersin adresini kimse vermez adres gizli kalıyor,sonra seni işe yerleştiriyorlar yine kimseye söylemezler adresini,koruma talep edersin,uzaklaştırma alırsın yanına yaklaşamaz.Birçok hakkın var bunları kullan.çOcuğu senden alırız bunlar hep hikaye hiçbir mahkeme yaşı küçük çocuğu annesinden almaz.Hatta ileride evlensen bile almaz.bilmiyorum abla gözümü çok korkuttular
Hayatin daha kotu olamaz ki. Yerlesirsin cocugunla siginma evine,krese baslar minik. Sen de bir is bulursun,bulmana yardimci olurlar. Kendi kendine yetene kadar kalirsin sonra eve cikarsiniz. Ama bu sure zarfinda esine ve ailesine kesinlikle ulasmaya calismamalisin, adresini bulundugun yerleri soylememelisin. Su anki hayatindan daha zor degil neyinden korkuyorsun?korkuyorum
Ah güzel kızım senin yaşındakiler sinema, kafe geziyor. Sen kaynana çilesi, koca dayağı çekiyorsun. İnan üzüldüm durumuna. Pek kolay görünmüyor ama dilerim çıkışı bulursun
Buraya nasıl girdin şimdi.gİZLİ Girdiysen madem tüm geçmişi sil .her namazımda dua ediyorum mutlu olmayı yüzüm gülsün artık diyorum bu yaşımda okadar bıktımki hayattan ablabazen gezmek istiyorum beni gezdirmiyo git annemle gez diyo ben senle gezmek istiyorum annenle değil diyorum o nasıl söz diyo bana her lafım hata oluyo hiç arkadaşım yok dertleşcek kimsem yok telefonum yok face kullanamam hepsi yasak abla pcye oturmam bile yasak tek bakkala biyere gidemem çocugumu tek hastaneye götüremem kaynanamla götürüyorum ve kaynanam gidene kadar cocugumu bana hiç vermiyo kucağından indirmiyo herkes onu annesi sanıyo beni ablası çok zoruma gidiyor
boşanırsam daha ölürümde evlenmem :) bilmiyorum dediklerini gerçekten düşüncem abla cok yardımcı oluyosunuz bana sağolun allah razı olsunBelli çok korkutmuşlar ama kadın sığınma evine gidersin adresini kimse vermez adres gizli kalıyor,sonra seni işe yerleştiriyorlar yine kimseye söylemezler adresini,koruma talep edersin,uzaklaştırma alırsın yanına yaklaşamaz.Birçok hakkın var bunları kullan.çOcuğu senden alırız bunlar hep hikaye hiçbir mahkeme yaşı küçük çocuğu annesinden almaz.Hatta ileride evlensen bile almaz.
gizli sekme var abla ondan giriyorum yaptıgım girdiğim hiç biyer görünmüyoBuraya nasıl girdin şimdi.gİZLİ Girdiysen madem tüm geçmişi sil .
evlenmeye örnek olarak verdim :) hani bazı babalar tekrar evlenirsen çocuğun velayetini alırım vs der ya işte alamazlar.Sığınma evinde çocuğunda kreşe başlar en azından arkadaşı olur çocuğun.boşanırsam daha ölürümde evlenmem :) bilmiyorum dediklerini gerçekten düşüncem abla cok yardımcı oluyosunuz bana sağolun allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?