- 21 Mayıs 2016
- 395
- 417
- 53
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Hangi devirde yasiyorsunuz Allah askina ev üstüne ev olur mu?subatta 20 olcam işte :) evde çok kalabalığız hiç sorma eşim ben çocugum kaynım karısı bebeği kaynanam kaynatam bide küçük kaynım varbiride askerde
Hiç öyle demeyin. 16 yaşında bir insan aldığı kararların sorumluluğunu bilecek kadar yetişkin sayılır. Herşeye herkese rağmen aklına eseni yapıyorsa bununla gelip burda ağlarsa komik duruma düşer. Kapıya çıkamıyor yalnız başına ama eşinin onu sevdiğini gerekirse ailesini sileceğini söylüyor. Hamileyken döven diğer çocuğun annesinin dolduruşuna geldiğini sanıyor. Annesinin öyle yetiştirdiğini anlamıyor. Başka eve çıkınca farklı biriyle evli olacağını sanıyor. Buradaki insanlar ah canım vah yazık deyince dertleri bitmiş mi olacak. Bari hatalı olanın kendi olduğunu farkedip şöyle bi kendine gelir belki.Durumuna çok üzüldüm.
Burada ohh cok iyi olmuş , beter ol !, kactiysan kahrini da çekeceksin diyen klavye cadilarina diyeceğim o ki başkalarının mutsuzluguyla tatmin olan zavallılarsiniz..
Dedimde diyorum da. Çünkü gerçekten böyle bir guruh var.Hiç öyle demeyin. 16 yaşında bir insan aldığı kararların sorumluluğunu bilecek kadar yetişkin sayılır. Herşeye herkese rağmen aklına eseni yapıyorsa bununla gelip burda ağlarsa komik duruma düşer. Kapıya çıkamıyor yalnız başına ama eşinin onu sevdiğini gerekirse ailesini sileceğini söylüyor. Hamileyken döven diğer çocuğun annesinin dolduruşuna geldiğini sanıyor. Annesinin öyle yetiştirdiğini anlamıyor. Başka eve çıkınca farklı biriyle evli olacağını sanıyor. Buradaki insanlar ah canım vah yazık deyince dertleri bitmiş mi olacak. Bari hatalı olanın kendi olduğunu farkedip şöyle bi kendine gelir belki.
Yazık bn o yaşta kitaplarımla evliydim bir hata yapmışın busaatten sonra geleçeğini düşün bari kocanı ikna et olmuyorsa sn resti çek ayrıça sana vuran birine nasıl kocam diyebiliyorsansubatta 20 olcam işte :) evde çok kalabalığız hiç sorma eşim ben çocugum kaynım karısı bebeği kaynanam kaynatam bide küçük kaynım varbiride askerde
Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Of of esin de daha 18 mis evlendiğinde siz ne yapmışsınız böyle.18 yaşında bir erkek nasıl evlilik yürütebilir siz nasıl çocuk yaşta bir çocuk buyutebilirsiniz.hersey hata.Ayrıl desek ayrilmazsin biliyorum.allah yardımcın olsundurumlar şuanlık olmadıgı için kaynım evlendi gelini eve aldı ama enfazla 1 seneye ayrı eve cıkacak onlar inş... küçük kaynım 12 yaşındaben şuan 20 eşim 22.. 15 deil 16 yaşında evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?