Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Konu basligi, basli basina ironi resmen "ESIMLE ayri eve cikmak istiyorum" yav esin o zaten ayri evde olmaniz lazim. Bastir ve coz bunu canim

Durumuna çok üzüldüm.
Burada ohh cok iyi olmuş , beter ol !, kactiysan kahrini da çekeceksin diyen klavye cadilarina diyeceğim o ki başkalarının mutsuzluguyla tatmin olan zavallılarsiniz..
Hiç öyle demeyin. 16 yaşında bir insan aldığı kararların sorumluluğunu bilecek kadar yetişkin sayılır. Herşeye herkese rağmen aklına eseni yapıyorsa bununla gelip burda ağlarsa komik duruma düşer. Kapıya çıkamıyor yalnız başına ama eşinin onu sevdiğini gerekirse ailesini sileceğini söylüyor. Hamileyken döven diğer çocuğun annesinin dolduruşuna geldiğini sanıyor. Annesinin öyle yetiştirdiğini anlamıyor. Başka eve çıkınca farklı biriyle evli olacağını sanıyor. Buradaki insanlar ah canım vah yazık deyince dertleri bitmiş mi olacak. Bari hatalı olanın kendi olduğunu farkedip şöyle bi kendine gelir belki.

2 şey söyleyeceğim :
1. sinir hastayım diyen tiplere sinir oluyorum . Bence fazla sımartılmış terbiyesizler . (Gerçek sinir hastaları zaten tedavi görüyor )
2. bu ülkede kadın sığınma evi var. aile içi şiddet hattı var. aileniz sahip çıkmıyorsa arayabilirsiniz

Dedimde diyorum da. Çünkü gerçekten böyle bir guruh var.
Evet sarsalim, kendine getirelim ama yererek, acitarak inciterek değil.
Hatali olduğunu kendisi de yazmış,
Eee ? Bu saatte sonra ohhh iyi olmuş deyince daha mi iyi olacak ?
Kocam beni seviyor artık aramiz ıyi vs demesi de caresizliginden. Kendince bardağın dolu yanını görüp daha fazla kahrolmamak için.kendini bisilere ikna.ediyor., Oda farkında aslind ama . Ne yapsin simdi bu çocuk?
Cocuk daha çünkü,bisilerin farkinda değil. Hayata baktığı penceresi dar, bazi şeyleri de göremiyor.
Gelmis Bize derdini açmış, daha beter uzelim diye mi. Destek olalim, nacizane yol gösterelim, fikir verelim diye.
Vurun abaliya çözüm değil, benim fikrim bu..

Son düzenleme:
Boşan, mahkemeyle çocuğu al, çocuğa annen baksın sende gir bir işe çalış. böyle hayat olmaz çünkü. bide döven adamla tekrar nasıl iyi olabiliyorsunuz maşallah falan yazıyorsunuz yaa hala aklım almış değil, adam seni sevmiyor ki kıyıp dövebiliyor ve sen hala ona kul köle olur haldesin pes yani. Neyse ne desem boş, çok küçüksün daha, umarım çok geç olmadan aklın başına gelir.

Esinin yasi kac peki Allah askina yaa 16 yasinda kocaya kacacak kadar gozunuzu kor eden ne ? Hangi mantikla buyuyosunz buyutuluyosunuz anlamiyorum ki

subatta 20 olcam işte :) evde çok kalabalığız hiç sorma eşim ben çocugum kaynım karısı bebeği kaynanam kaynatam bide küçük kaynım var biride askerde
Yazık bn o yaşta kitaplarımla evliydim bir hata yapmışın busaatten sonra geleçeğini düşün bari kocanı ikna et olmuyorsa sn resti çek ayrıça sana vuran birine nasıl kocam diyebiliyorsan

Bence eşinizi almadan siz ayrı bir yere çıkın. Zira dayaktan bir şey olacak diye korktum adınıza.

durumlar şuanlık olmadıgı için kaynım evlendi gelini eve aldı ama enfazla 1 seneye ayrı eve cıkacak onlar inş... küçük kaynım 12 yaşında ben şuan 20 eşim 22.. 15 deil 16 yaşında evlendim
Of of esin de daha 18 mis evlendiğinde siz ne yapmışsınız böyle.18 yaşında bir erkek nasıl evlilik yürütebilir siz nasıl çocuk yaşta bir çocuk buyutebilirsiniz.hersey hata.Ayrıl desek ayrilmazsin biliyorum.allah yardımcın olsun

Çocuğa kv bakmaya devam etsin.

Sen bir işe girmeyi teklif et eşine destek olmak istediğini söyle tatlı tatlı.
Bir süre para biriktirince, bak durumumuz var bodrum olsun tek oda olsun ama baş başa olalım evimizde
tatlı olalım, çok başlı evin kavgası çok oluyor diye anlat.
Anlarsa tabi..

Ah be yaktın içimi gece gece ah yavrum ne diyim sana ,senin annen olsam bir dakka seni orada bırakmam insan evladına kıyarmı senin orda neler yasadigini annen bilmiyormu? bak gecen gun tv de gordüm 183 diye bir hat var siddet goren kadin cocuk yasli yardimci oluyorlarmis arasan orayı sana yardimci olurlar kendine bir yol cizersin boyle durup orda dayak yemekle olmaz daha cok kucuksun onunde upuzun yillar var gecmisi arkanda bırak okursunda calisirsinda o adamdan sana hayir gelmez belli ben 11 yıllık evliyim benim eşimde karslı bunun memleketle alakasi yok doguyla batiyla alakasi yok insan olan her yerde insandir.Nolur uzulme canim umutlu ol sadece olurmu?herseyi basarabilirsin destek almaktan cekinme

Şımarık Adam seni robot sanıyor, duyguların olamaz ona göre, sinir hastasıymış da bilmem ne. Sen de sinir hastası ol? Psikolojisi bozuk o evdeki herkesin, sabırlar diliyorum.sinir oldum ya senin de tehdit edebileceğin bir şey olmalı, ama ne? Baban sahip çıksa bi konuşabilsen onunla, böyle tipler kadını erkeksiz görünce sahipsiz bilirler. Ah ablam ya üzüldüm çok... seni hiç hastaneye de götürmezler mi? Bi daha üzerine geldiklerinde bağır çağır bayıl hatta sinir krizi geçir yani, doktora gidince de usulca durumunu anlat, korkutur doktor onların gözünü. Böyle cahil vicdansız insanlar karşısındakini kullanamayacakları hale sokmak istemez. Sana bir şey olsa o evin işini kaynanan yapmaz işine gelmez. Vicdansız pis insanlar, ah onların dilinden anlatan bi abin olsa da eşek Sudan gelesiye dövae hepsini o zaman adam olurlar

ne cesaret hem kaçıyorsunuz hem kaynananızla yaşamayı kabul ediyorsunuz ama evlendiğiniz insan ailesinden vazgeçemiyor

Benim kv kp çok iyi insanlar oldukları halde aynı evde yapamıyorum. Çok zor gerçekten. İnsan her istediğini yapamıyor malesef. kesinlikle bir şekilde ayrı eve çıkın. Okadar kalabalık bir evde nasıl dayanacaksın.

Ya kocan olacak çocuğu ikna et ayrı eve çıkın
Yada al çocuğunu annenin evine sığın
Bir ömür böyle geçmez

Yardim icin gec kalmissin bence bu yardimi kacmadan once isteseymissin. 15 yasinda evlenmek hamile kalmak nedir ya. Bi de ustune dayak. Simdi esim cok iyi beni dovmuyo diyosun. Iki gun sonra gene dayak yer aglarsin. Sonra esin gelir canim cicim der gene benim esim cok iyi dersin. Biraz kendine deger veriyosan bosan al cocugunu git tipis tipis o vazgectigin annene. Ne varsa analarda var

15 yaşında bir çocuğu kaçıran adam tabiki annesinin evine götürür. Çocukmuşsun daha ya yalnız bir evin sorumluluğunu nasıl kaldırırdınki. Birde kaynanamı severim beni kızı gibi sever demişsin birkaç cümle sonra bıktım ondan demişsin. Bi karar ver. Hoş kim ne kadar iyi olsasa birlikte oturmak zordur eminim. İşin zor kaeçrdeşim çocuk yaşta çocuğun olmuş. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…