- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Ah be yaktın içimi gece gece ah yavrum ne diyim sana ,senin annen olsam bir dakka seni orada bırakmaminsan evladına kıyarmı senin orda neler yasadigini annen bilmiyormu? bak gecen gun tv de gordüm 183 diye bir hat var siddet goren kadin cocuk yasli yardimci oluyorlarmis arasan orayı sana yardimci olurlar kendine bir yol cizersin boyle durup orda dayak yemekle olmaz daha cok kucuksun onunde upuzun yillar var gecmisi arkanda bırak okursunda calisirsinda o adamdan sana hayir gelmez belli ben 11 yıllık evliyim benim eşimde karslı bunun memleketle alakasi yok doguyla batiyla alakasi yok insan olan her yerde insandir.Nolur uzulme canim umutlu ol sadece olurmu?herseyi basarabilirsin destek almaktan cekinme
Kardeş ne duası ya. Sen bol bol canının sağlığı icin dua et yoksa işler kötüSelam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
kusura bakma da ilk defa burada birinin anlattıklarına inanmadım.. buradaki güzel insanların zamanını uydurma hikayenle çalma.. Bi insan bu kadar boş olamaz.. bi insan mecburiyetten devam eder de bunca şeyden sonra kocam iyi filan demez, ayrıca senin gibi evladım olsa cenazeme bile istemezdim sanırım ya neyse
15 yaşında kaçarken bize akıl danışsaydın, ayrı eve çıkman için de akıl verirdik, hadi geçmiş olsun
19 - 4 = 15Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Canım bende 19 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. Bende eşimle ayrı eve çıkmak istiyorum, ve inşallah rabbim dualarımı kabul edecek, buna inanıyorum. Küçük olduğumuz için bizi baskı altına almaya çalışıyorlar, laflarını geçirmeye çalışıyorlar, o yüzden seni anlayabiliyorum. Allah en yakın zamanda gönlümüzden geçen herşeylerin hayırlısını versin. Hayırlı değilse de hayırlara eylesin inşallah. Ben de aynı evde kalıyorum. Şimdi kaynımı evlendirmek istiyorlar. Malum biz bir evde 6 kişiyiz. 2 kaynım, Kaynanam, Kayınbabam, eşim ve ben. Yakında 7 olacağız, çünkü ben hamileyim. O yüzden bu evde daha fazla kalmamıza imkan da yok. Sende, eşin 2. çocuğu isterse, sakın ayrı eve çıkmadan yapma. Çünkü o zaman daha çok o eve çakılı kalırsın. Senin avantajın şu: Eşin seni koruyup, kolluyor. Benim eşim onu yapmaz, yapmadığı gibi beni annesine, babasına çok kötüler. Ve tam bir ANA KUZUSU. Ben mesela eşim'e hiçbir şey söyleyemem. Ama sen söyleyebilirsin. Rabbim en yakın zamanda seni de çocuğunu da en güzel ve en hayırlı günlere kavuştursun !!
19 - 4 = 15
Hamile kalmışsın dövmüş doğurmuşsun dövmüş yağmur yağmış dövmüş güneş açmış dövmüş.....
kendi annesi anneyken,senin anneni silmeni istemiş.2 yıl anneni görmemişsin.Evladınla tehdit etmişler.Göstermemişler.Ve sen şimdi bu adamcığın değiştiğine inanıyorsun.
Bak güzelim yaşın çok genç.Al yavrunu AL YAVRUNU AL YAVRUNU annenin evine git.Ya adam gibi gider sana ev tutar ya da boşa gitsin.
19 yaşında dört senelik evli..
Ah ah..
Kendinize neden bunu yaparsınız bilmem..
Hapismisin evde.Bebeğini alıp dışarı çıkamıyor musun.Al çocuğunu git.Kanun var niazm var.Bu kadar kötüyse kalma zaten o insanla.Annen baban bi büyüğün yok muabla oğlumu bana vermiyolar. gitçem desem bana sktir git der ama çocugu vermez gitçeksen kendin git der. çünkü benim eşim oğluna resmen tapıyo ölür ama onu bana vermez korkum bu yüzdenhayatım çok iyi değil ama sabrediyoruz işte. 16 da kaçtım.
Korunmana önem ver. Pc den gecmisi sil.
Hapismisin evde.Bebeğini alıp dışarı çıkamıyor musun.Al çocuğunu git.Kanun var niazm var.Bu kadar kötüyse kalma zaten o insanla.Annen baban bi büyüğün yok mu
Ayyy nasil yasiyosunuz ya. Kafayi yer insan
kızım sen kendine ne yapmışsın
Annenin evinden nasıl kaçtıysan şimdi de kaynananın evinden çocuğunu alıp kaç. Senin çözümün annen,baban. Hayır gitmem kalıcam diyorsan da bebeğin huzurlu bir ortamda büyümesi için çabala. Yazık yavruya
Sen bildiğin çocuk gelin olmuşsun, resmen istismar. Ben 15 yaşındayken tek düşündüğüm lise1 matematik sınavından 70 ustu not almak falandı. Sen o yaşında boyundan çok çok büyük işlere kalkışmışsın madem bu kadar iyi biliyorsun şimdi altından kalkmayı da bil diyeceğim de neyse yazık etmişsin kendine.
Gençliğim gitti diyorsun da senin bildiğin çocukluğun gitmiş:) gençliğin henüz başlıyor. 19 yaş ne ya. Al çocuğunu git annenin evine. Git okulunu oku mesleğini al eline çalış. Bırak öyle koca da yerin dibine batsın sana dayak atan adamın neyini seviyorsan.
Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?