Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Canım bende 19 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. Bende eşimle ayrı eve çıkmak istiyorum, ve inşallah rabbim dualarımı kabul edecek, buna inanıyorum. Küçük olduğumuz için bizi baskı altına almaya çalışıyorlar, laflarını geçirmeye çalışıyorlar, o yüzden seni anlayabiliyorum. Allah en yakın zamanda gönlümüzden geçen herşeylerin hayırlısını versin. Hayırlı değilse de hayırlara eylesin inşallah. Ben de aynı evde kalıyorum. Şimdi kaynımı evlendirmek istiyorlar. Malum biz bir evde 6 kişiyiz. 2 kaynım, Kaynanam, Kayınbabam, eşim ve ben. Yakında 7 olacağız, çünkü ben hamileyim. O yüzden bu evde daha fazla kalmamıza imkan da yok. Sende, eşin 2. çocuğu isterse, sakın ayrı eve çıkmadan yapma. Çünkü o zaman daha çok o eve çakılı kalırsın. Senin avantajın şu: Eşin seni koruyup, kolluyor. Benim eşim onu yapmaz, yapmadığı gibi beni annesine, babasına çok kötüler. Ve tam bir ANA KUZUSU. Ben mesela eşim'e hiçbir şey söyleyemem. Ama sen söyleyebilirsin. Rabbim en yakın zamanda seni de çocuğunu da en güzel ve en hayırlı günlere kavuştursun !!

O kadar dayak yemiş, hakaret yemiş, elin adamı için öz annesini silmiş ve hala ben eşimden razıyım diyene bi de annesi mi suçlu oldu? Halinden memnun olan insana başkaları ne yapabilir?

Kardeş ne duası ya. Sen bol bol canının sağlığı icin dua et yoksa işler kötü

15 yaşında kaçarken bize akıl danışsaydın, ayrı eve çıkman için de akıl verirdik, hadi geçmiş olsun

gerçekten mi

15 yaşında kaçarken bize akıl danışsaydın, ayrı eve çıkman için de akıl verirdik, hadi geçmiş olsun

saolun hepinize teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.. ben buraya size derdimi anlatmak için girmiştim ama hata yapmışım. siz insanlara destek olmazsınız tam tersine düşene bi tekmede siz vurursunuz bunu iyi anladım ben... yazdıklarıma bile inanmıyosunuz daha ne diyim yeminmi ediyim size burda... neyse canınız sağolsun hoşçakalın..

19 yaşında dört senelik evli..
Ah ah..
Kendinize neden bunu yaparsınız bilmem..

19 - 4 = 15
Hamile kalmışsın dövmüş doğurmuşsun dövmüş yağmur yağmış dövmüş güneş açmış dövmüş.....
kendi annesi anneyken,senin anneni silmeni istemiş.2 yıl anneni görmemişsin.Evladınla tehdit etmişler.Göstermemişler.Ve sen şimdi bu adamcığın değiştiğine inanıyorsun.
Bak güzelim yaşın çok genç.Al yavrunu AL YAVRUNU AL YAVRUNU annenin evine git.Ya adam gibi gider sana ev tutar ya da boşa gitsin.

cnm senin kaderinde bana benziyor.. burdaki çoğu insan bana inanmıyo yalan söylediğimi sanıyorlar sen belki inanırsın bana ve karnında melek varken bana dua edersin cnm senin eşin ana kuzusu da benimki değilmi sanki. ana kuzusu olmasa coktan ayrı bi evimiz olmuştu kimsenin dırdırına bırakmazdı beni. yeri gelince savunuyor evet o konuda razıyım ondan. ama çoğunlukla annesinin dolduruşuna geliyor ve gelip bana kızıyo cevap verincede vuruyo.. neden böyle yaptıklarını anlamıyorum belki beni çocuk olarak gördüklerinden küçümsüyorlardır. bak sana şöyle sölim nerdeyse 1 haftadır eşim ailesiyle kavgalı ve onlara karşı beni savundu. çünkü kaynatam bana laf etti. yemek yaparken surat asarmışım sofrayı kurarken burun kıvırırmışım yok ağız eyermişim zorla yapıyomuş gibi. bak bu bana atılan bi iftiradır çünkü ben 4 senedir ailesine gıkımı çıkarmadım bi kötü söz etmedim bi kere surat asmadım. bazen asarım ozamanda cok moralım bozuk olur ya cocugum hasta olur ya annem aklıma gelir yüzüm düşer. eşim o anda babasına beni savundu neden öbür gelinine laf etmiyosunda hepiniz gamzeye yukleniyosunuz dedi arkasından konusmayı iyi biliyosunuz falan dedi. yüzünede knus dedi. sonra bende eltime bağırdım biraz ağzımı açtım o anda kaynım üstüme yürüdü eşimde abisine vurdu orda.. ve inanırmısın 1 haftadır herşey okadar güzelki üçüncü şahıslar arada olmadan eşim ben ve çocugum çook mutluyum şuan... odadan çıkma aksama kadar dedi bana yemeklerini yapma dedi yüzlerine bakma dedi flan filan bende dediği gibi yapıyorum ve çok mutluyum... anlayamadığım konu şu cnm eltim çok çingene bi kadın yani görsen nefret edersin kalbi okadar piski kocası ona zorla namaz kıldırıyor.. insanın kalbi pis olduktan sonra namaz kılsa neye yararki. gıybet ettikten kıskançlık yaptıktan sonra.. yanımdan geçer havalı havalı kıvıra kıvıra yanımda ıslık çalar şarkılar söyler sırf beni çıldırtmak için sanki dünya bi onun etrafında dönüyomuş gibi... kocası ona en güzel şeyleri alır yapar eder insan haliyle üzülüyo böyle olunca her istediği oluyo evdeki herkes onu tutuyo beni atıyo ama iyi olan benim kötü olan o onun hakettiği şeyleri ben neden haketmiyorum diyorum içimden bu saatten sonra iyilerin kaybettiğini çok ama çok iyi anladım ben.. ben kaynanama laf vermezken o verir lafını esirgemez ama kocası demezki anneme nie böle dedin benim eşim der anasını korur hep bana. herneyse işte cnm 1 haftadır aramız çok iyi eşimle kavga dövme işi zaten bitti 4 5 aydır çok şükürki yok.. bu yuzden ayrı eve çıkmayı çok istiyorum baskaları karısmadan esim değerimi çok iyi biliyo ama baskaları karısınca ortalık karısıyo kötü olan herzamanki gibi ben oluyorum cnmumarım anlıyosundur beni. bunları buraya yazıyorum ama kimse okumak zorunda değil... ama dediğin gibi ikinci çocugu isterse senin dediğin gibi diyebilirim cnm o iyi fikir.. ama ne yazıkki eşimde ikinci çocugu istemiyor evden sürekli kaçtıgım için gözü korktu :)

abla oğlumu bana vermiyolar. gitçem desem bana sktir git der ama çocugu vermez gitçeksen kendin git der. çünkü benim eşim oğluna resmen tapıyo ölür ama onu bana vermez korkum bu yüzden hayatım çok iyi değil ama sabrediyoruz işte. 16 da kaçtım.

Hapismisin evde.Bebeğini alıp dışarı çıkamıyor musun.Al çocuğunu git.Kanun var niazm var.Bu kadar kötüyse kalma zaten o insanla.Annen baban bi büyüğün yok mu

Ayyy nasil yasiyosunuz ya. Kafayi yer insan

yaşıyoruz işte abla ben kafayı yedim zaten çoktan
kızım sen kendine ne yapmışsın

çocugumu alıp gidersem eger sonum hiç iyi olmaz abla çocugun piskolojisi zaten bozuldu kavga görmekten.

saol abla.

Canim seninle aynı yaşta evlenmişiz. Ama ben kaçmadım ve kocam arkamda durdu. Yani kv, kb ve görümceme birşey söyletmedi. Ve ben 1 buçuk senedir ayrı evdeyim çok şükür şimdide 22 yaşındayım. Benim sana diyeceğim sey kocanı yavaş yavaş işle mesela deki bak ayrı evde daha rahat edeceğiz çocuk kalabalıkta huysuzlaşıyor yada seste uyuyamıyor kendi evimiz olsa ne güzel olurdu gibi sözleri arada söyle zaten o fikre alışmış olur. Allah yardımcı olsun. Herşey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…