- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
tmm abla saolasın :)evlenmeye örnek olarak verdim :) hani bazı babalar tekrar evlenirsen çocuğun velayetini alırım vs der ya işte alamazlar.Sığınma evinde çocuğunda kreşe başlar en azından arkadaşı olur çocuğun.
evlenmeye örnek olarak verdim :) hani bazı babalar tekrar evlenirsen çocuğun velayetini alırım vs der ya işte alamazlar.Sığınma evinde çocuğunda kreşe başlar en azından arkadaşı olur çocuğun.
Desin zaten şaka değil cidden gideceksin o evden o eşten..
Bu sözü söyleyen adamla mutlumusun sen?gerçekten seviyormusun onu?
Eğitim durumun nedir ?
sanmıyorum maaşı iyi değil çünküayrı eve çıkarsanız eşin sizi geçindirebilecekmi?
Hayır sesinin çıkması çirkef olmanı gerektirmiyor. Kavga etmeden, net olmak lazım. Tabi karşında da bunu anlayabilecek kapasitede insanlar olmalı. Senin karşında böyle insanlar yoksa, mutsuzsan kendine yeni bir hayat kur. Sancılı bir süreç ama bir süre sonra iyi ki yapmışım dersin.
ablam bu dua değilmi? büyü flan olmasın günaha girmiyim :)Cok tesirli bildigim kenzul ars var..ama bu olaya nekadar etki eder bilemiyrm
Ay aynen 19-4=
Mesleği ne eşinin.yuvayı dağıtmamaya calısıyorum işte
ben 7 ye kadar okudum
sanmıyorum maaşı iyi değil çünkü
abla benim eşime karşı sesim çıkınca yani az bişey cevap verince bana şöyle diyo sus lan çok fena yaparım seni diyo dayak yersin flan diyo sonra susuyom bende napim. vurunca çok kötü oluyorum başım flan dönüyo.
saol ablamZamanında sen onun için annenden ailenden vazgeçmişsin şimdide o Senin için ailesinden vazgeçecek yoksa birbirinizden geçmek zorunda kalacaksınız hakkınızda hayırlısı !!
Mesleği ne eşinin.
gelir çok düşük.abla eşim işe yeni girdi 4 ay flan oldu çünkü 2 sene çalışmadı bacağında tümör oldugu için ameliyat oldu yattı hep. iyileşincede iş bulamadı uzun zaman.. arkadaşının yanında çanta işine girdi işte kalemlik okul çantası flan yapıyo haftalık 250 alıyo baya az.
1000 lira mı yani ssk falan da yok o zaman.abla eşim işe yeni girdi 4 ay flan oldu çünkü 2 sene çalışmadı bacağında tümör oldugu için ameliyat oldu yattı hep. iyileşincede iş bulamadı uzun zaman.. arkadaşının yanında çanta işine girdi işte kalemlik okul çantası flan yapıyo haftalık 250 alıyo baya az.
Sen 15 yaşında evlendiysen eşin de 17 dir. O yaşta ayrı eviniz olması zaten imkansız.
Evin yeni çocuğu olarak ortama dahil olmuşsun. Hata mı hata ama olan olmuş.
Eşinin işi maaşı nasıl yazmamışsın. Ayrı evde oturmaya yetecek mi ? Yeterse eşinin aklına gir, biz artık yetişkiniz anne baba olduk, evladımızı kendi yuvamızda büyütelim diyebilirsin. Eşin tam geç ergenliğini ve delikanlılığını evli hatta baba olarak geçirmiş. Daha karakteri oturmamış zamanlarında yapmaması gereken hareketleri olmuş. Şu an 21 yaşındaysa artık düzelmiş olması gerekir. Bir daha yapmazsa eskiyi unutabilecek misin ?
Ayrılacaksan başka çocuk yapmadan ayrıl derim. Ayrılmayacaksan ayrı eve odaklan. Akıllı davran, deyim yerindeyse eşini gazla. Sinirlenip başının etini yemeden, tatlılıkla aklını çelerek yapabilirsin.
gelir çok düşük.
nasıl çıkacaksınız ayrı eve?
eşinizin ailesi gerı kafalıSelam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
1000 lira mı yani ssk falan da yok o zaman.
sigortanız var mı1000 lira abla evetbelki soğan ekmek yerdik ama huzurumuz olurdu biraz kredi çekerdi eşya flan alırdık yada herşeyi zamanla alırdık belki bende çalısırdım cocuguma bakan olsaydı
eşinizin ailesi gerı kafalı
siz kaçarak evlenmıssınız masallah çok ileri kafalı imişsiniz
sizi döven bir adamdan cocuk yapmıssınız baya ileri kafalısınız
gençliğim elden gitti diyorsunuz , biz meara girip ölelim o halde ....
özendim şimdi size keske ben de sizin kadar ileri düşünceli olabilsem.
şuanlık yok.sigortanız var mı
çocuk yapınca dövme olayı daha fena değil miçocuk yapmadan önce dövme olayı yoktu. öl ölme o beni ilgilendirmezki kötü yorumunuz size kalmış. ben ileri düşünceliyim demedim hem.......!!!
Valla tebrik ederim. Ortaokul mezunu biri olarak Türkçe imla ve dilbilgin çok iyi. Üniversite mezunlarından göremiyoruz aynısını.yuvayı dağıtmamaya calısıyorum işte
ben 7 ye kadar okudum
sanmıyorum maaşı iyi değil çünkü
abla benim eşime karşı sesim çıkınca yani az bişey cevap verince bana şöyle diyo sus lan çok fena yaparım seni diyo dayak yersin flan diyo sonra susuyom bende napim. vurunca çok kötü oluyorum başım flan dönüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?