Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Desin zaten şaka değil cidden gideceksin o evden o eşten..
Bu sözü söyleyen adamla mutlumusun sen?gerçekten seviyormusun onu?

yuvayı dağıtmamaya calısıyorum işte

Eğitim durumun nedir ?

ben 7 ye kadar okudum

ayrı eve çıkarsanız eşin sizi geçindirebilecekmi?
sanmıyorum maaşı iyi değil çünkü

abla benim eşime karşı sesim çıkınca yani az bişey cevap verince bana şöyle diyo sus lan çok fena yaparım seni diyo dayak yersin flan diyo sonra susuyom bende napim. vurunca çok kötü oluyorum başım flan dönüyo.

Mesleği ne eşinin.

Zamanında sen onun için annenden ailenden vazgeçmişsin şimdide o Senin için ailesinden vazgeçecek yoksa birbirinizden geçmek zorunda kalacaksınız hakkınızda hayırlısı !!
saol ablam keşke annene gitmiceksin dediği zaman sesimi çıkarsaydım sen el oğlusun annemden vazgeçmem diyebilseydim...

Mesleği ne eşinin.

abla eşim işe yeni girdi 4 ay flan oldu çünkü 2 sene çalışmadı bacağında tümör oldugu için ameliyat oldu yattı hep. iyileşincede iş bulamadı uzun zaman.. arkadaşının yanında çanta işine girdi işte kalemlik okul çantası flan yapıyo haftalık 250 alıyo baya az.

Pek bir sorun yok yahu.. Kocamdan razıyım yazmışsın, e o zaman?
Ha bi de yaşını bir öyle bir böyle yazmışsın.. Yok 16da kaçtım yaşım 19 ay ay 20 falan. Yaştan ötürü değilde genek olarak pek samimi gelmedi konun: ortalarda abla abla diye geziyorsun tuhaf yani.

gelir çok düşük.
nasıl çıkacaksınız ayrı eve?

1000 lira mı yani ssk falan da yok o zaman.

ben zaten 16 yaşında ayrı eve cıkamazdım asla çünkü hiç bişey bilmiyordum ne yemek ne temizlik hiç bişey bilmezdim evlendim kaynanam öğretti herşeyi şimdi çok sukur elimden herşey geliyo her yemegi yapıyorum evi tertemiz tutuyorum odam tertemiz.. küçükken kendime güvenemezdim zaten ama artık gübeniyorum elimden her iş geliyor. ayrı eve cıksak eşim calısır beki bende eve iş alır yapardım üstesinden gelirdik ama istemiyo konusunu bile açamıyorum.

eşinizin ailesi gerı kafalı
siz kaçarak evlenmıssınız masallah çok ileri kafalı imişsiniz
sizi döven bir adamdan cocuk yapmıssınız baya ileri kafalısınız
gençliğim elden gitti diyorsunuz , biz meara girip ölelim o halde ....

özendim şimdi size keske ben de sizin kadar ileri düşünceli olabilsem.

çocuk yapmadan önce dövme olayı yoktu. öl ölme o beni ilgilendirmezki kötü yorumunuz size kalmış. ben ileri düşünceliyim demedim hem.......!!!

çocuk yapmadan önce dövme olayı yoktu. öl ölme o beni ilgilendirmezki kötü yorumunuz size kalmış. ben ileri düşünceliyim demedim hem.......!!!
çocuk yapınca dövme olayı daha fena değil mi
adama bir evlat vermıssınız baş tacı edeceğine dövüyor sizi
ve siz maşallah cok ıyıyız dıyorsunuz
kaynanaızdan sıkayet edıyorsunuz

Valla tebrik ederim. Ortaokul mezunu biri olarak Türkçe imla ve dilbilgin çok iyi. Üniversite mezunlarından göremiyoruz aynısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…