Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

çocuk yapınca dövme olayı daha fena değil mi
adama bir evlat vermıssınız baş tacı edeceğine dövüyor sizi
ve siz maşallah cok ıyıyız dıyorsunuz
kaynanaızdan sıkayet edıyorsunuz

ama kaynanamı sevmiyorum bana iyi davranmıyor eşimi dolduruyor bana karşı... kavgaların çoğu sebebide o kadın.
iyiyiz demem eskisinden iyiyiz şuan yani anlamamışsın beni... ve dövme olayı çocuktan önce olsaydı asla çocuk yapmazdım. anladınmı ablam.

1000 lira abla evet belki soğan ekmek yerdik ama huzurumuz olurdu biraz kredi çekerdi eşya flan alırdık yada herşeyi zamanla alırdık belki bende çalısırdım cocuguma bakan olsaydı
bakacak biri yok ise nasıl olacak ki?
eşyanız bile yok.
üzgünüm ama çok zor görünüyor ayrı ev.
ah işte ah kendinizi böyle yakıyorsunuz be kardeşim.

siz benden büyüksünüz diye abla dedim nolmuşki geneliniz benden büyük... neyse konum samimi gelmediyse susayım ben artık cevabımı aldım zaten yardımcı olanlar cok saolun tşekkürederim görüşmek üzere :)

of of içime fenalık geldi. ay senin yaşında kız kardeşim var benim canım neler yapmışsın kendine böyle. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz. Şimdi önünde iki seçeneğin var ya eşinle ne yapıp ne edip ayrı eve çıkacaksın illa boşanmayacağım diyorsan. Eğer şiddet devam ederse de kendi evinden daha rahat kaçabilir karakola sığınabilirsin.
ikinci seçenek o evden çocuğunla birlikte kaçmak ailenin yanına gidip onları ikna etmek ve mahkemeden uzaklaştırma çıkarmak kocanın ailesi için.

suanlik siddet yok o yuzden birsey yapamam ama ilerde olurda bana bidaha vurursa polise giderim bana cok yardimci oldunuz tsekkur ederim hepinize cocugumuda almaya caliscam ne olursa olsun birakmicam onu

Ama hep soyle oluyor. esim bana vurunca bagiriyorum ona oda bana diyoki hayirdir sana bi cesaret gelmis kime guveniyosun diyor. kimsem yok diyemi boyle yapiyo sence

evet kimsen yok diye yapıyor aileni terk edip ona gittin insanın arkadasınd aile her daim olmalı. Seni baban neden koruyup kollamıyor tamam bi hata yaptın da şimdi gidip yardım istesen sana arka çıkmaz mı?

Siz oldu da ayrı eve çıktınız diyelim ki; hani cok sinirli eşiniz size zarar verse bunun hesabını kim vicdanına nasıl verecek_? Ailenizin bu durumdan haberi var mı? Geri dönseniz sizi kabul etmezler mi?

Zarar verirmi vermezmi ona bisey diyemiyorum sagi solu belli olmuyor cunku sinir hastasi oldugu icin herseye cok cabuk celalleniyor ben cevap verdikce dahada beter oluyor susunca yine biraz sakinlesiyo ama susuncada tepeme cikiyo. ben en basta bu insanla evlenmeyle hata yaptim zaten simdi hatamin bedelini cok agir oduyorum cok pismanim ama son pismanlik fayda etmiyo gecmisi geri getirmiyo gencligimi degilde cocuklugumu cok ozledim okula gittigim zamanlari ozledim cocuk yaptigima pisman oldum anne olcak yastamiyim degilmiyim dusunmedim ve benim sonum ölum olcak bunuda cok iyi biliyorum biyerden patlak vercek ya esim biseylerimi yakalicak ya ailesi yuzunden dovmekten oldurcek beni koca kurbani olcam bunu cok iyi biliyorum ve giden geri gelmiyor gecmisime uzulmuyorumda cocuguma cok uzuluyorum bu yasinda neler gordu sabi

ailene gidemiyormusun?
ne durumdalar.?
bakabilirler mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…