Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

evet kimsen yok diye yapıyor aileni terk edip ona gittin insanın arkadasınd aile her daim olmalı. Seni baban neden koruyup kollamıyor tamam bi hata yaptın da şimdi gidip yardım istesen sana arka çıkmaz mı?

Oz babam degil cunku o yuzden annemde cok kucuk yasta evlenmi benle abimi dogurmus sonra babamdan ayrilmis siddet yuzunden. bizi hic dusunmemis anasiz napariz babasiz napariz diye biz boyle yarim yamalak sevgiyle buyuduk bi onun yaninda bi bunun o yuzden annemin kaderiyle kendiminkini cok benzetiyorum ben.. abim oz babamda kaliyo anneme cok gitmez ben annemle kalirdim kocasi bana bakardi her istedigimi alirdi kendi babamdan cok babalik yapmisti bana hakkini yememek lazim.. ama kacmamdan biraz korkmustu belliki cunku esimin ailesi eli silahlidir biraz... kafalari donmesin yeterki

ailene gidemiyormusun?
ne durumdalar.?
bakabilirler mi sana?

3 defa kabul ettiler beni daha dogrusu annem kabul etti kocasi hep caydirmaya calisti beni don don dedi evine belki agir geldim onlara bilmiyorum ama bu sefer gitsem almazlar saniyorum annem cunku hep bana diyor bazen gizlice yaziyorum onada diyo kavga cikarma ailenle mutlu ol bana gelmesende olur cocugunun yaninda ol diyor hep.. evime donmemin bi nedenide orda siginti gibi hissettim kendimi bi zamandan sonra. ama yuk olmicaktim caliscaktim yarsimci olcaktim onlara... ama dondum geri iste elimden bisey gelmiyo artik.

Ilk baslarda seviyorlardi yani ben esimin ailesini sevmiyorum esimin hatri icin seviyomus gbi davraniyorum yinede saygiliyim onlara karsi hic kusur islemedim.. yasim 20 pardon... esimde eskiden doverdi smdilik iyi yani

eğer bu doğru değilse bunun doğru olmadığını kanıtlayabilirsiniz ki

Bilmiyorum o anda kimse yardimci olmadi bana akrabalar dersen hepsi kendi derdinde baba evden gitmmis bi hayri yok annemle ben tek kalmistik o andada dusunemedim yardim edende olmadi.. annem bi yandan geri don dedi kocasi eve gelsin diye cok uzun hikaye gercekten

Kactigim icin mi bu kadar degersizim yani gelinligimle annemin evinden ciksaydim bunlar olmazmiydi yoksa kaderimdemi var diyip susup katlanmammi lazim

Ben annenizi takdir etdim sizi hiç düşünmez olur mu gayet güzel düşünmüş ve şiddet gördüğü evliliği bitirmiş ne güzel sanlıymışsın üvey babanda iyi biriymiş ki sana babalık yapmış ne güzel.Annenden cesaret al biraz sen de yapabilirsin.Gerekirse üvey babanı ara yardım eder mutlaka sana bu kadar güzel bakan adam sırtını çevirmez.

Kactigim icin mi bu kadar degersizim yani gelinligimle annemin evinden ciksaydim bunlar olmazmiydi yoksa kaderimdemi var diyip susup katlanmammi lazim

Tabi ki katlanmamalısınız, insanlık dışı muamele görüyorsunuz.

Kaçan kızlar aileleri ile küs olduğu için erkek tarafı da gelinin arkasında kimse olmadığını bildiğinden istediklerini yaptırmaya çalışıp kötü davranıyorlar.

Bu kimsesiz bizim malımız artık moduna giriyorlar maalesef.

Ne yapmam gerekiyo peki davami acayim cocugum nolcak

Allah yarıdm etsin ne diyim

O kadar insan üst üste yaşarmı yahu,sizede yazık eltiyede o çocuklarada ;herkes ayrı evine çıksın haklı haksız yok burada düzensizlik var

aynen ama bence konu sahibi hayatı bitmiş gibi davranmak istiyor bir şey diyemem

Benim hayatim kocaya kactigim gun bitti zaten bunu kabullendim ben artik. yasim kucukmus flanmis filanmis dusunemiyorum artik hi bisey tek dusundugum cocugum ama oda bana duskun degil... kendilerine benzetiyolar cocugumuda. kaynanama anne dihor bana gamze diyo.

O kadar insan üst üste yaşarmı yahu,sizede yazık eltiyede o çocuklarada ;herkes ayrı evine çıksın haklı haksız yok burada düzensizlik var

Buyuk kaynim bi kac aya ayri eve cikcak. esimin kucugu askerdeki gelcek evlencek ayri eve cikcak en kucukleri 12 yasindaki buyicek evlencek ayri eve cikcak. ama biz burda kalcaz olene kadar

oo senin hiçbirşeye hükmün kalmamış ya.
çocuğuna sahip çık.
yapmışssın bir hata.
evet mahvetmişsin haaytını.
ama bu demek değil ki hayatının geri kalanını da mahvet.
hayır çabalayacaksın ayaklarının üzerine dikilmek için.
senin tek kurtuluşun annenin yanına geri dönmek.
anneni ikna et.
çalışacağım bebeğime bakarmısın de.ayrılmakta kesin kararlıysan tabi.
yoksa eşinle ayrı eve çıkma şansınız pek yok gibi.
çocuğa bakan olsa sen de çalışsan.eşinle bu evliliği yürütebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…