- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
annen almaz mı yada kadın sığınma evine git adresini vermezler.çocugunla sana sahip çıkarlar.
oo senin hiçbirşeye hükmün kalmamış ya.
çocuğuna sahip çık.
yapmışssın bir hata.
evet mahvetmişsin haaytını.
ama bu demek değil ki hayatının geri kalanını da mahvet.
hayır çabalayacaksın ayaklarının üzerine dikilmek için.
senin tek kurtuluşun annenin yanına geri dönmek.
anneni ikna et.
çalışacağım bebeğime bakarmısın de.ayrılmakta kesin kararlıysan tabi.
yoksa eşinle ayrı eve çıkma şansınız pek yok gibi.
çocuğa bakan olsa sen de çalışsan.eşinle bu evliliği yürütebilirmisin?
yaklaşık 30 sayfa yorum yapıldı hiçbir mahkeme çocuğu babaya vermez.Sen sığınma evine gitsen çocuğunla seni nereden bulacaklar söyler misin.Kadın olarak bir sürü yasal hakkın var.Esim calistirmiyor beni amaeger bosanirsamda cocugumu bu insanlara birakmak zorunda kalcam. heoiniz cocugunu alirsin diyosunuz ama alamam yasayan goren benim cunku arkadaslar gercekten zor durumdayim ve evladimdan vazgecemiyorum annesiz kalmasin buyuyunce bana dusman olmasin. gerci buyuyunce babasi gibi serseri olcak esim nasil annesini sinirlenince dovuyosa oglumda beni dovcek hayirsiz evlat olcak. ama herseye ragmen boyun egiyorum suanlik bittim ben gercekten bazen canima kiymak bile istiyorum insan bu yasta olmek istermi? herseyden sogudum hic biseyde gozum kalmadi yasamak bile istemiyorum olunce kurtulurum anca ben
nereye olursa gidecem diye bişey yok.Bahane ariyorum artik. cocugum icin sabrediyordum ama fikrim degisti sayenizdedurduk yere gidemem biryere .. bahane bulmam lazim ya annesi bi laf dicek bana ya esim bisey dicek kavga cikcak evde bende o bahaneyle toplicam pilimi pirtimi gitcem nereye olursa
yaklaşık 30 sayfa yorum yapıldı hiçbir mahkeme çocuğu babaya vermez.Sen sığınma evine gitsen çocuğunla seni nereden bulacaklar söyler misin.Kadın olarak bir sürü yasal hakkın var.
Bulamazlar adresini hiç kimseye vermiyorlar ki bulsunlar.Ya bulurlarsa?
nereye olursa gidecem diye bişey yok.
en fazla 3 sokak gider geri gelirsin.
aileni ikna et derim.
çocuğunu da götür ama.
sakın bırakma.
tehdit mi ediyorlar seni?
nerelerde var siginma evleri pekiBulamazlar adresini hiç kimseye vermiyorlar ki bulsunlar.
yaşadığın şehir neresi ki internetten hangi şehirde yaşıyorsan misal istanbul sığınma evi yaz çıkar telefon numalarını al ara gizliden.nerelerde var siginma evleri peki
çocuğunu bırakma o rezil ailede.Annem alir evine beni onun icin skinti yok ama oda el eline bakiyo kocasini dinlemek zorunda adam deseki eve alma o ne yapsin? cocugumu biraksam peki bana dusman olmazmi buyuyunce yada dayanabilirmiyim hasretine ? babasi benden iyi bakiyo gercektende. ama calisiyor kaynanam bakcak mecbur. tehdit ediliyorum evet
Yok daha ne duymak istiyorsun ben anlamiyorum ki.
Iftira atsalar bi sekilde sonuca varir, sucsuz oldugun anlasilir. Al cocugunu kucagina cik, ne yapacaklar evden mi cikarmicaklar? Hadi diyelim evden cikarmiyorlar. O zaman ara polisi tehdit edildigini söyle. Al cocugunu kucagina cik git o evden. Cocugum bana düskün degil cocugum beni sevmiyor falan filan sacmaliklar. Al yavrunu koynuna oyna sev yedir icir eglendir. Bahceye cikar kapinin önüne cikar. Bak o cocuk sana nasil baglaniyo. Yapma evde is, al yavrunu ona bak. Gencsin cahilsinde aklinda mi yok, düsünemiyormusun hic. Sanki bana rahatini bozmak istemiyormussun gibi geliyor. Burda yakinip duracagina al kocani karsina konus. Böyle böyle de. Bosanamiyorum, gidemiyorum, cocugumu birakamiyorum, cocugumu vermezler, cocugum bana düskün degil, bahane üzerine bahane. offf cok gerildim
is bayrampasadayim benyaşadığın şehir neresi ki internetten hangi şehirde yaşıyorsan misal istanbul sığınma evi yaz çıkar telefon numalarını al ara gizliden.
ya lütfen bir kendinize gelir misiniz?Benim hayatim kocaya kactigim gun bitti zaten bunu kabullendim ben artik. yasim kucukmus flanmis filanmis dusunemiyorum artik hi bisey tek dusundugum cocugum ama oda bana duskun degil... kendilerine benzetiyolar cocugumuda. kaynanama anne dihor bana gamze diyo.
interneten yazınca çıkıyor sen de yaz çıkar hemen.is bayrampasadayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?