- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
çocuğunu bırakma o rezil ailede.
sakın sakın sakın.
sen bari sahip çık.
boşanma aşamasında velayeti sana verilecektir.
istedikleri kadar tehdit etsinle.
ancak sen ne yapacağından eminolmalısın.
aklın karışık şaşırmış vaziyettesin.
iyice düşün taşın.
adımlarını ona göre at.
eşinden gerçekten boşanmak istiyormusun?
Sen anneni babani bıraktın ama bırakmıyor senin anneni sevmiyor ama senin annesini sevmeni bekliyor. Yapmissin bi cahillik ama durum su ki sen ayri eve ciksan da surekli seni döven adamdan ne bekliyorsun ben onu anlamadimSelam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
ya lütfen bir kendinize gelir misiniz?
alın çocuğunuzu çıkın gidin o evden gerekirse kadın sığınma evine gidin bu nedir böyle bu kadar kendini bırakmışlık azıcık güçlü olun. çocuğunuz için
Sen anneni babani bıraktın ama bırakmıyor senin anneni sevmiyor ama senin annesini sevmeni bekliyor. Yapmissin bi cahillik ama durum su ki sen ayri eve ciksan da surekli seni döven adamdan ne bekliyorsun ben onu anlamadim
farklı ilçelere bak yada farklı şehir.Bursa edirne,çanakkale vs.Bakicam hemen.. ama uzaga gitmem daha iyi olmazmi mesela b.pasada buluo gitsem ordan tanidik gecse gorse?
aynen uzak olmak en iyisifarklı ilçelere bak yada farklı şehir.Bursa edirne,çanakkale vs.
bu durumda olduğunu tahmin etmek zor değil.Aklim gercekten karisik beni en iyi anlayan snsin galiba burda... kavga edince aklima ilk gelen sey bosanma oluyor zaten kacip gitmek... sonra geliyo gonlumu aliyo kendi kendime diyorum gamze ne bosanmasi cocugun var senin sacmalama mutlu olmaya bak diyorum
Bahane degil hicbiri... neyse zamani gelince esimi alir karsima konusurum olmazsa.. ayri eve cikalim yok dersen bende yokum derim belki gozu biraz korkar... yok derse gercekten cocugumu alip giderim kmse gormeden.. cocugum gercekten bana duskun degil ama neden degil sunuda soylim babaannesi ne istese aliyo hergun onu parka goturuyo bu yuzden ona duskun cunku ben alamiyorum bende para yok disari cikamiyorum tek cikmama izin vermiyolar bu yuzden ona anne diho onu seviyor..
he ablam hee, zaaamanniii gelince.....
Biraz daha bekle biraz daha cek, kim bilir belki kocacigin o ana kadar seni biraz daha döver. Kaynanan biraz daha eziyet eder, sevgili kaynin bu sefer üzerine yürümekle kalmis, o zamana kadar belki oda dövmüs olur, cocugun iyice senden uzaklasmis olur... Ama sen bekle dogru zamani bekle, artik o ne zamansa. Burda yazan herkes sana aynisini söylüyo. Demek annene de zamaninda aynisini yaptin. dedigim dedik oldun.
aynen oyle cnmOkurken anlamakta zorluk çektim. Hem büyük cesaret hem büyük sabır. Oldukça da zor bir hayatın var. Nitekim dualardan başka Umut yok gibi görünüyor..
Ah be güzelim...
Şöyle hormonlarınız devrede niye evlenirsiniz ki anlamam...
Anne,Baba rızası olmadan olursa bu işlerden hayır çıkmaz zaten..
Ne diyeyim ki küçük yaşta evlenmeyin !
Ailemizin rızası olmadan evlenmeyin be güzelim !
Sen anladığım kadarıyla biraz safsın yani bu iyi niyetlisin,Temiz kalplisin anlamında diyorum..
Bu adam seni dövmüş be güzelim !
Sen nasıl hâlâ boşanmadım aklım almıyor..
Şuan Sana iyi davranıyor olması neyi değiştirir allah aşkına...
siz bir yerle müracaata geçin onlar size yardım ederler emin olun. bulunmanızı falan engellerlerTamam guclu olcam gaza getirdiniz beni :)
Ah be güzelim...
Şöyle hormonlarınız devrede niye evlenirsiniz ki anlamam...
Anne,Baba rızası olmadan olursa bu işlerden hayır çıkmaz zaten..
Ne diyeyim ki küçük yaşta evlenmeyin !
Ailemizin rızası olmadan evlenmeyin be güzelim !
Sen anladığım kadarıyla biraz safsın yani bu iyi niyetlisin,Temiz kalplisin anlamında diyorum..
Bu adam seni dövmüş be güzelim !
Sen nasıl hâlâ boşanmadım aklım almıyor..
Şuan Sana iyi davranıyor olması neyi değiştirir allah aşkına...
O kadar belliki zaten bunca şeye katlanmış olman normal değil..Gercekten iyi niyetliyim ben ve cok suskun bi yapim varbana kotuluk edene bende edemiyorum iste bana kizana karsilik veremiyorum elimden tek gelen sey susmak oluyor sadece susup izliyorum :'( sonrada agliyorum yasim 20 ama hala cocugum.. hic biseyi duzgunce dusunemiyorum cok safim.. haksizlik karsisinda kendimi savunamiyorum. bide boyle guzelce konustguma bakmayin he yuz yuze gelsek asla boyle konusamam ben anca boyle uzaktan yazinca ellerim calisiyor :)
evet bicak kemige dayaninca bazen cocugumu bile gozum gormuyo dogru diyosunuzbu durumda olduğunu tahmin etmek zor değil.
kısa vadede birşey yapacağını sanmam.
ancak cidden bıçak kemiğe dayanırsa çocuğu bırakıp kaçacak gibi duruyorsun.
inşallah evladına bari sahip çıkacak dirayeti gösterebilirsin.
ama ne acı ki buna gücün yeter mi bilemicem.
ancak ailenin sahip çıkması ile ayaklarının üzerine dikilebilirsin.
ama oraya da gitmemek için de bahanen çok.
dediğim gibi en son raddeye kadar bir adım atmaya cesaret edemeyeceksin görünen o.
ama sana tavsiyem,iyi düşün taşın.
bu çocuk ne olur diye bir sor kendine.
onun hayatını kurtarmak gibi bir şansın var ise bunu tepme.
yani ailene dönebileceksen çocuğu al dön.
Kaçtığın için canım evime geri gelemezsin öyle bir olay var iyi bilirim benim annem yaşamış ama babam hamdolsun çok iyi biriydi ...Istiyorumki akrabalarimdan biride arkamda dursun.. beni dovuyo diyorum ya olduresiye dovuyo.. yengeme soyluyorum olsun kizim diyo hangi evde kavga yokki diyo sabret duzelir diyor cocugun var gunah diyor dayima soyluyorum cocum var arada sabir diyo anneme soyluyorum sabir diyo babam sabir diyo ben daha sabretmiyimde napim
Okudum butun yazismalari ama artik bi dur demem gerekiyor..Bakicam hemen.. ama uzaga gitmem daha iyi olmazmi mesela b.pasada buluo gitsem ordan tanidik gecse gorse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?