Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Aklim gercekten karisik beni en iyi anlayan snsin galiba burda... kavga edince aklima ilk gelen sey bosanma oluyor zaten kacip gitmek... sonra geliyo gonlumu aliyo kendi kendime diyorum gamze ne bosanmasi cocugun var senin sacmalama mutlu olmaya bak diyorum

Sen anneni babani bıraktın ama bırakmıyor senin anneni sevmiyor ama senin annesini sevmeni bekliyor. Yapmissin bi cahillik ama durum su ki sen ayri eve ciksan da surekli seni döven adamdan ne bekliyorsun ben onu anlamadim

Sen anneni babani bıraktın ama bırakmıyor senin anneni sevmiyor ama senin annesini sevmeni bekliyor. Yapmissin bi cahillik ama durum su ki sen ayri eve ciksan da surekli seni döven adamdan ne bekliyorsun ben onu anlamadim

Oda dogru cok haklisiniz valla... bilseydim evlenmeden once danisirdim size :) valla

bu durumda olduğunu tahmin etmek zor değil.
kısa vadede birşey yapacağını sanmam.
ancak cidden bıçak kemiğe dayanırsa çocuğu bırakıp kaçacak gibi duruyorsun.
inşallah evladına bari sahip çıkacak dirayeti gösterebilirsin.
ama ne acı ki buna gücün yeter mi bilemicem.
ancak ailenin sahip çıkması ile ayaklarının üzerine dikilebilirsin.
ama oraya da gitmemek için de bahanen çok.
dediğim gibi en son raddeye kadar bir adım atmaya cesaret edemeyeceksin görünen o.
ama sana tavsiyem,iyi düşün taşın.
bu çocuk ne olur diye bir sor kendine.
onun hayatını kurtarmak gibi bir şansın var ise bunu tepme.
yani ailene dönebileceksen çocuğu al dön.

Okurken anlamakta zorluk çektim. Hem büyük cesaret hem büyük sabır. Oldukça da zor bir hayatın var. Nitekim dualardan başka Umut yok gibi görünüyor..

he ablam hee, zaaamanniii gelince.....

Biraz daha bekle biraz daha cek, kim bilir belki kocacigin o ana kadar seni biraz daha döver. Kaynanan biraz daha eziyet eder, sevgili kaynin bu sefer üzerine yürümekle kalmis, o zamana kadar belki oda dövmüs olur, cocugun iyice senden uzaklasmis olur... Ama sen bekle dogru zamani bekle, artik o ne zamansa. Burda yazan herkes sana aynisini söylüyo. Demek annene de zamaninda aynisini yaptin. dedigim dedik oldun.

Hayir

Ah be güzelim...
Şöyle hormonlarınız devrede niye evlenirsiniz ki anlamam...
Anne,Baba rızası olmadan olursa bu işlerden hayır çıkmaz zaten..
Ne diyeyim ki küçük yaşta evlenmeyin !
Ailemizin rızası olmadan evlenmeyin be güzelim !

Sen anladığım kadarıyla biraz safsın yani bu iyi niyetlisin,Temiz kalplisin anlamında diyorum..
Bu adam seni dövmüş be güzelim !
Sen nasıl hâlâ boşanmadım aklım almıyor..
Şuan Sana iyi davranıyor olması neyi değiştirir allah aşkına...

Gercekten iyi niyetliyim ben ve cok suskun bi yapim var bana kotuluk edene bende edemiyorum iste bana kizana karsilik veremiyorum elimden tek gelen sey susmak oluyor sadece susup izliyorum :'( sonrada agliyorum yasim 20 ama hala cocugum.. hic biseyi duzgunce dusunemiyorum cok safim.. haksizlik karsisinda kendimi savunamiyorum. bide boyle guzelce konustguma bakmayin he yuz yuze gelsek asla boyle konusamam ben anca boyle uzaktan yazinca ellerim calisiyor :)

Istiyorumki akrabalarimdan biride arkamda dursun.. beni dovuyo diyorum ya olduresiye dovuyo.. yengeme soyluyorum olsun kizim diyo hangi evde kavga yokki diyo sabret duzelir diyor cocugun var gunah diyor dayima soyluyorum cocum var arada sabir diyo anneme soyluyorum sabir diyo babam sabir diyo ben daha sabretmiyimde napim

O kadar belliki zaten bunca şeye katlanmış olman normal değil..

evet bicak kemige dayaninca bazen cocugumu bile gozum gormuyo dogru diyosunuz

Kaçtığın için canım evime geri gelemezsin öyle bir olay var iyi bilirim benim annem yaşamış ama babam hamdolsun çok iyi biriydi ...

Bakicam hemen.. ama uzaga gitmem daha iyi olmazmi mesela b.pasada buluo gitsem ordan tanidik gecse gorse?
Okudum butun yazismalari ama artik bi dur demem gerekiyor..
Kaç git diyorlar sana tamamda,öyle düşnmeden etmeden yok b.paşa yok şura bura olurmu hiç? Yol bilmez iz bilmez ufacik cocukla bu kız nereye gitsin?
Eger gercekten gideceksen ablacım, ki bunu kafana koyduysan (kendine az çok güvenin ve saygın gelmiş demektir..)
Ozaman asla acele ve düşüncesiz hareket etme!!
Ilk işin ALO 183 Veya Mor çatı'yı yada hiçbirini beceremezsen polis'i ara durumu anlat.
Onlarla paralel hareket etmen gerekir.
Ilk başta hemen ordan çık demeyebilirler,belki duruma göre senin gibileri farklı yönlendiriyorlardır.
Tek başına plan yapmadan kesinlikle hareket etme derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…