Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

O kadar belliki zaten bunca şeye katlanmış olman normal değil..

Evet normal insan dayanmaz bu hayata. mesela cirkef eltim dayanmaz... hamileydi bigun esiyle kavga etti hemen ben gidicem demeye basladi daha ilk kavgalarinda.. bi gun ayri yattilar odaya almadi kocasini ve sonra kocasi ozur diledi zorlada olsa baristilar. karnindakini gozu bile gormedi gitcem dedi tlefonu elinden aldilar yoksa ailesini aricakti.. 1 senedir o gunden sonra kavga etmediler ve ayri eve cikcaklar kocasi degerini cok iyi biliyor her istedigini yapiyo aliyo ediyo... 1 kotu laf etmiyo aksama kadar yan gelir yatar bi kere demezki git anneme yareim et.. bende en basindan olemi yapmam gerekiyodu yani hamileyken esim dovdu ben o halde bile cocugumu dusundum babasiz kalmasin dedim gidemedim... en dogrusu o aslinda en basindan taviz verdim ben

Insallah ikinci cocuga hamile kalmazsin. Çözüm yolunu bilmemde bu hataya bari düşme. Allah yardımcın olsun

tamam dediklerinizi dikkate alcam plan yapcam

Kaçtığın için canım evime geri gelemezsin öyle bir olay var iyi bilirim benim annem yaşamış ama babam hamdolsun çok iyi biriydi ...
kactigim ici evet ve okadar cok pisman oldumki... kactigim aksam basladi pismanligim hatta. ama geri donmek istiyorum annemi ozledim diyemedim kendim ettim ayiplarlar dedim ciktim bi yola geri donemem dedim

Valla sen şuanda herşeye tamam diyorsun ama kesinlikle bizi dinleyecegini dusunmuyorum.
Helede su bi haftada esim bana sahip cikti cok iyiyiz diyosunya, asla birakip gidecegine inanmiyorum.
Enazindan bundan sonra hakkını daha fazla ara ve en ufak bi darbesinde, dayağında sessiz kalma hemen polisi ara,tutanak tutulursa zaten bundan sonrasi icin elinde haklı olduguna,dayak yedigine dair bi belge olur.
Senin birşeyleri önce hukuken,belgelerle kanıtlaman,suç duyurusunda bulunman gerekiyor.
Hicbir şikayetin olmadan çocugunu alip gidersen kanun karşisinda sen suçlu duruma duşersin bunu sakın unutma.
Bukez hakim diyecek sen anneysen oda baba neden babasından kaçırdın??
Buna maruz kalmamak haklıyken haksız duruma düşmemek için en az birkere suç duyurusunda bulunman gerekir.
Veya dayak yedigin anda polisi araman..
Bunlar daha sonraki hayatın için atman gereken ilk adımlar.
(Insallah popomuzu boşa yırtmıyoruzdur burda)
Söylediklerimizi dikkate alırsın..

3 aylik igne oluyorsum 2 sene oldum cok yan etki yapti biraktim abla napim nie kiziyosunki

Ablacim, bak kizarim tabi. Kendi kardesim olsan sacinndan sürükleyerek cikaririm seni ordan. Hem bu kadar kötü seyler yasiyorsun, hemende korunmuyorsun. Olur mu ya, cahilmisin sen dicem ama bunu kara cahil bile daha iyi bilir ya. O zaman esin korunacak, yada sen yan etki falan dinlemeyip gidip igneni vurduracan, olmadi git baska yöntem bul. Spiral falan taktir.

Esin seni seviyorsa, sen zaten karsina ennnn kisa zamanda buda bugün veya yarin olmali sen ben yapamiyorum dediginde güzel güzel anlattiginda senin arkanda durur. Bak sana bi abla telefon numarasi bile vermis ara orayi konus careler sunsunlar sana.

Yemin ederim, basim agridi. bu ne sacmlalik ya, onu yapamam bunu yapamam cocuk koca ayyyy. Sen hic birsey yapmazsin. Otturursun kaynanin kocaciginin dibinde, misss gibi tüm sülaleden dayagini da yersin, hizmetciliginide edersin. Cocuguna anne bile olamazsin, bide ikinci ücüncü dogurursun otturursun.

2.çocuğa bile bile lades dediğinin farkıda mısın böyle bir evlilikte.

Dikkat esiyorum ama gider spiral taktiririm tamam..

tsekkur ederim !!!

Sen cok sert birisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…