- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
O kadar belliki zaten bunca şeye katlanmış olman normal değil..
tamam dediklerinizi dikkate alcam plan yapcamOkudum butun yazismalari ama artik bi dur demem gerekiyor..
Kaç git diyorlar sana tamamda,öyle düşnmeden etmeden yok b.paşa yok şura bura olurmu hiç? Yol bilmez iz bilmez ufacik cocukla bu kız nereye gitsin?
Eger gercekten gideceksen ablacım, ki bunu kafana koyduysan (kendine az çok güvenin ve saygın gelmiş demektir..)
Ozaman asla acele ve düşüncesiz hareket etme!!
Ilk işin ALO 183 Veya Mor çatı'yı yada hiçbirini beceremezsen polis'i ara durumu anlat.
Onlarla paralel hareket etmen gerekir.
Ilk başta hemen ordan çık demeyebilirler,belki duruma göre senin gibileri farklı yönlendiriyorlardır.
Tek başına plan yapmadan kesinlikle hareket etme derim ben
korunmuyorum ve ondan cok korkuyorumInsallah ikinci cocuga hamile kalmazsin. Çözüm yolunu bilmemde bu hataya bari düşme. Allah yardımcın olsun
kactigim ici evet ve okadar cok pisman oldumki... kactigim aksam basladi pismanligim hatta. ama geri donmek istiyorum annemi ozledim diyemedim kendim ettim ayiplarlar dedim ciktim bi yola geri donemem dedimKaçtığın için canım evime geri gelemezsin öyle bir olay var iyi bilirim benim annem yaşamış ama babam hamdolsun çok iyi biriydi ...
korunmuyorum ve ondan cok korkuyorum
3 aylik igne oluyorsum 2 sene oldum cok yan etki yapti biraktim abla napim nie kiziyosunkiAfferimmmmmm, alkisssss. Ayyyyy bayilacam yeminle bayilacam.
Korunmuyor musun şuan yani.3 aylik igne oluyorsum 2 sene oldum cok yan etki yapti biraktim abla napim nie kiziyosunki
hyrKorunmuyor musun şuan yani.
2.çocuğa bile bile lades dediğinin farkıda mısın böyle bir evlilikte.
3 aylik igne oluyorsum 2 sene oldum cok yan etki yapti biraktim abla napim nie kiziyosunki
2.çocuğa bile bile lades dediğinin farkıda mısın böyle bir evlilikte.
Ablacim, bak kizarim tabi. Kendi kardesim olsan sacinndan sürükleyerek cikaririm seni ordan. Hem bu kadar kötü seyler yasiyorsun, hemende korunmuyorsun. Olur mu ya, cahilmisin sen dicem ama bunu kara cahil bile daha iyi bilir ya. O zaman esin korunacak, yada sen yan etki falan dinlemeyip gidip igneni vurduracan, olmadi git baska yöntem bul. Spiral falan taktir.
Esin seni seviyorsa, sen zaten karsina ennnn kisa zamanda buda bugün veya yarin olmali sen ben yapamiyorum dediginde güzel güzel anlattiginda senin arkanda durur. Bak sana bi abla telefon numarasi bile vermis ara orayi konus careler sunsunlar sana.
tsekkur ederim !!!Yemin ederim, basim agridi. bu ne sacmlalik ya, onu yapamam bunu yapamam cocuk koca ayyyy. Sen hic birsey yapmazsin. Otturursun kaynanin kocaciginin dibinde, misss gibi tüm sülaleden dayagini da yersin, hizmetciliginide edersin. Cocuguna anne bile olamazsin, bide ikinci ücüncü dogurursun otturursun.
Nasıl dikkat ediyorsun hiçbir korunma yöntemi yok ki.Doğum kontrol hapı al bari sağlık ocağına git.gerekli bilgiyi verirler.Dikkat esiyorum amagider spiral taktiririm tamam..
Yemin ederim, basim agridi. bu ne sacmlalik ya, onu yapamam bunu yapamam cocuk koca ayyyy. Sen hic birsey yapmazsin. Otturursun kaynanin kocaciginin dibinde, misss gibi tüm sülaleden dayagini da yersin, hizmetciliginide edersin. Cocuguna anne bile olamazsin, bide ikinci ücüncü dogurursun otturursun.
tamam giderimNasıl dikkat ediyorsun hiçbir korunma yöntemi yok ki.Doğum kontrol hapı al bari sağlık ocağına git.gerekli bilgiyi verirler.
tsekkur ederim !!!
tamam olmasin.Rica ederim canim, zaten sende bu kafa varken baska bi hayatda yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?