- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 36
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Ayyy nasil yasiyosunuz ya. Kafayi yer insansubatta 20 olcam işte :) evde çok kalabalığız hiç sorma eşim ben çocugum kaynım karısı bebeği kaynanam kaynatam bide küçük kaynım varbiride askerde
Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Cok tesirli bildigim kenzul ars var..ama bu olaya nekadar etki eder bilemiyrmben eşimden razıyım ama eskiden değildim ama şuanlık çok iyiyiz şükür. benim eşim sinir hastası en ufak bişeyde kavga cıkarır umarım beni anlıyosunuzdurbide eltim var arkadaşlar onu yazmayı unuttum onunlada hiç anlaşamıyorum.. 3 gün önce evde çok büyük kavga oldu biz haklıyken haksız duruma düştük kaynım karısını alıp kaçtı evden dün aksam geri geldiler... eşim kavga sırasında kimseye zarar vermemek için kendini parçaladı çok kötü bir akşamdı
en fazla ne yapar bu adam sana ?boşanmak istiyorum korkumdan söyleyemiyorum. hemde gitçek yerim yok ablacım..çocugum var onun için duruyorum ondan ayrı kalamıyorum 3 hafta zor geçti onsuz.
Ay aynen 19-4=19 dan 4 ü çıkartıcam diye devrelerim yandı ..
naptın sen kendine böyle ..
kaç kişi bir evde yaşıyorsunuz ?
evi terkedip giderken çocuğunu niye almadın yanına ?
eşini nasıl ikna edersin bilemem şu saatten sonra keşkeler de bir işe yaramıyor işte..
kızım sen kendine ne yapmışsınben eşimden razıyım ama eskiden değildim ama şuanlık çok iyiyiz şükür. benim eşim sinir hastası en ufak bişeyde kavga cıkarır umarım beni anlıyosunuzdurbide eltim var arkadaşlar onu yazmayı unuttum onunlada hiç anlaşamıyorum.. 3 gün önce evde çok büyük kavga oldu biz haklıyken haksız duruma düştük kaynım karısını alıp kaçtı evden dün aksam geri geldiler... eşim kavga sırasında kimseye zarar vermemek için kendini parçaladı çok kötü bir akşamdı
Iyi insanin irki kokeni olmaz..lurdude azeriside lazida..her irkin iyiside olur kotusude.neyse senin adina cok uzuldum.esin gormuyormu bu huzursuzlugu peki? Bol bol dua et.yanlız ben karslılara geri kafalı demedim memleketini söylemek istedim sadece. eşim kürt değil zaten azeri... ben boşanmak istiyorum ama çocugumu vermiyolar bana anlamıyosunuz... sevgide bi yere kadar zaten 16 yaşındaki aşk neyin aşkı olabilirki.. eşim beni tehdit etti gidemezsin biyere dedi boşanmak istiyorum dersemde afedersiniz beni vururbelki ailem arkamda durmuyor diye böyle davranıyolar bana sahipsiz buluyorlar ondan belki... ama son kez geri dönmeyle çok hata yaptım çocugum için sabrederim ölüm yok ucunda dedim ama gerçekten olmuyo sbredilmiyo gerçekten.. şuan 4 sene geriye gitmeyi okuluma dönmeyi çok isterdim gerçekten
Ben bunu duydum ya nerelere gidem annesi sensin evladinin.ne yapıyosam evladım için yapıyorum zatenama çocugumda bana pek düşkün değil kaynanam kendine alıştırıyor onu.. ona anne diyor oglum onunla yatmak istiyo ben kucağıma alınca aglıyor çok zoruma gidiyo oysa ben herşeyi onun için yapıyorum inşallah büyüyünce hayırlı bi evlat olur yaptıklarıma değer yoksa şuan ayrılmıştım ben
Sen 15 yaşında evlendiysen eşin de 17 dir. O yaşta ayrı eviniz olması zaten imkansız.
Evin yeni çocuğu olarak ortama dahil olmuşsun. Hata mı hata ama olan olmuş.
Eşinin işi maaşı nasıl yazmamışsın. Ayrı evde oturmaya yetecek mi ? Yeterse eşinin aklına gir, biz artık yetişkiniz anne baba olduk, evladımızı kendi yuvamızda büyütelim diyebilirsin. Eşin tam geç ergenliğini ve delikanlılığını evli hatta baba olarak geçirmiş. Daha karakteri oturmamış zamanlarında yapmaması gereken hareketleri olmuş. Şu an 21 yaşındaysa artık düzelmiş olması gerekir. Bir daha yapmazsa eskiyi unutabilecek misin ?
Ayrılacaksan başka çocuk yapmadan ayrıl derim. Ayrılmayacaksan ayrı eve odaklan. Akıllı davran, deyim yerindeyse eşini gazla. Sinirlenip başının etini yemeden, tatlılıkla aklını çelerek yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?