Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Cok tesirli bildigim kenzul ars var..ama bu olaya nekadar etki eder bilemiyrm

Sen bildiğin çocuk gelin olmuşsun, resmen istismar. Ben 15 yaşındayken tek düşündüğüm lise1 matematik sınavından 70 ustu not almak falandı. Sen o yaşında boyundan çok çok büyük işlere kalkışmışsın madem bu kadar iyi biliyorsun şimdi altından kalkmayı da bil diyeceğim de neyse yazık etmişsin kendine.

Gençliğim gitti diyorsun da senin bildiğin çocukluğun gitmiş:) gençliğin henüz başlıyor. 19 yaş ne ya. Al çocuğunu git annenin evine. Git okulunu oku mesleğini al eline çalış. Bırak öyle koca da yerin dibine batsın sana dayak atan adamın neyini seviyorsan.

şu kaçarak reşit olmadan evlenenlerin analarını-danalarını-babalarını bir kaç yıl ağırlaştırılmış hapse mahkum etseler.. kızı da alıp bir kaç sene bir yere kapatıp 7/24 dırdır ile işkenceye maruz bıraksalar şak diye kesilir çocuk gelinler.. zaten ben bir başa gelsem adam ederim 2 seneye ülkeyi..

kızım kendi hayatının içine etmişsin tabiri cazise, dua et uzun olmasın ömürleri başka verecek bir akıl olduğunu sanmıyorum..

15 yaşında bir kız cocugu erkenliğin tam tavan yaptığı yaşlar. O yaşlarda birinden hoşlansak kara sevdaya tutulduk diye gezerdik akıl bir karış havada olurdu.
O nedenle seni suçlayamam çok küçüksün. Burda sana oh olsun tavrıyla yazanlarada cok kızıyorum.o yaşta Çocukları olanlar onların bir fevriliklerine baksınlar siz tutmasanız o çocuklar dururmu yerlerinde oturup ders calışırlar mı sanıyorsunuz?..
Sen evlendiğinde aklınıda kalbinide nereye çekseler gidecek yaştaymışsın. Annen baban seni tutabilirdi engel olabilirlerdi isteseler vermezlerdi seni.çok yanlış karar karar oldugunuysa inkar etmiyorum o yaşta kaçıpta mutluluğa kavuşmuş kimse yoktur sadece sana kızamadım...biraz yetiştiğin ortamla yaşadığın hayatla ailenle alakalı oldugunu düşünüyorum..
. Eğer cok mutsuzsan ailenin evine gitsen kabul ederlermi? İnan o evden kurtulunca öyle bir ohh cekersinki. Çocugunuda mahkeme sana verir zaten cok küçük çünkü..
allah sabır versin selamete cıkarsın inşallah

Adam ailesinden ayrilirsin ayri eve cikmiyo ama sen o dengesiz adam icin annenden vazgeciyosun
Gercekten ne haliniz varsa gör

Annenin evinden nasıl kaçtıysan şimdi de kaynananın evinden çocuğunu alıp kaç. Senin çözümün annen,baban. Hayır gitmem kalıcam diyorsan da bebeğin huzurlu bir ortamda büyümesi için çabala. Yazık yavruya

kızım sen kendine ne yapmışsın

Zamanında sen onun için annenden ailenden vazgeçmişsin şimdide o Senin için ailesinden vazgeçecek yoksa birbirinizden geçmek zorunda kalacaksınız hakkınızda hayırlısı !!

Iyi insanin irki kokeni olmaz..lurdude azeriside lazida..her irkin iyiside olur kotusude.neyse senin adina cok uzuldum.esin gormuyormu bu huzursuzlugu peki? Bol bol dua et.

Hakkın sonuna kadar diren ve iste eğer eşin bunu sağlayamıyorsa bu bir boşanma sebebidir , maddi durumun nasıl , eğer zayıf ise bir işe girmen hayırlı olur

Valla canim benim. ne desek boş. 16 yadinda iken yapmışsın hatani ve maalesef o koca 4 yil geri gelmez. keske zamani geri alabilme gibi bir imkanimiz olsa. ben 30 yasinda evlendi.. evlenmeden once 7 yil dusundum evlensem mi evlenmesem mi? ailemden uzak yapabilir miyim yapamaz miyim diye. nitekim evlendim. guzel giden bir evliligim var ama hala evlenmesemiydim acaba annemden uzaga gitmesemiydim diye abacalarim var hala...

Bundan sonra hata yapmamaya çalış.
InsaALLAH kocan ile aran hepndaha iyi olur ve bir sekidke ayri bir eve cikarsiniz. erkeklere göre ne var ki? sonucta kendi aileleri. kizlari dusunen yok rahat edermi oakdar erkegin icinde edemezmi? rahat otup kalkabilir mi ne umurlarinda?

El ogullari anasini babasini bir kenara atmiyor nedne kizlarimiz atiyor anlamis degilim. onalrinkielr degerlide biz akdinlarin aileleri onemli degil mim deferli degil.mi?
Olan olmus yapacak birsey yok ALLAH yardimcin olsun kardesim.

Ben bunu duydum ya nerelere gidem annesi sensin evladinin.

Sen 15 yaşında evlendiysen eşin de 17 dir. O yaşta ayrı eviniz olması zaten imkansız.
Evin yeni çocuğu olarak ortama dahil olmuşsun. Hata mı hata ama olan olmuş.

Eşinin işi maaşı nasıl yazmamışsın. Ayrı evde oturmaya yetecek mi ? Yeterse eşinin aklına gir, biz artık yetişkiniz anne baba olduk, evladımızı kendi yuvamızda büyütelim diyebilirsin. Eşin tam geç ergenliğini ve delikanlılığını evli hatta baba olarak geçirmiş. Daha karakteri oturmamış zamanlarında yapmaması gereken hareketleri olmuş. Şu an 21 yaşındaysa artık düzelmiş olması gerekir. Bir daha yapmazsa eskiyi unutabilecek misin ?
Ayrılacaksan başka çocuk yapmadan ayrıl derim. Ayrılmayacaksan ayrı eve odaklan. Akıllı davran, deyim yerindeyse eşini gazla. Sinirlenip başının etini yemeden, tatlılıkla aklını çelerek yapabilirsin.

şuan ben 20 eşim 22 abla. eşimin maaşı iyi değil şuan çünkü yeni girdi işe. bacağında tümör oldugu için uzun zaman çalısamadı ameliyat flan oldu... şuan eşim haftalık 250 alıyor belki ev geçindiremez bunları düşünüyorda bu yuzden ayrı eve ckmak istemiyo olabilir bana söyleyip hiç ümit vermek istemiyor olabilir onlarıda düşündüm... çocugumu düşünüp ayrı ev istiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum abla. ama msjlarınızı okuyuncada fikrim değişir gibi oldu bilmrmki kararsız kaldım ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor. haklı oldugum yerde ailesine beni savunmayıda bilir. mesela geçen gün abisi üstüme yürüdü karısına laf ettim diye. eşimde abisine agzına geleni söyledi çekinmez yani gerekirse ailesini siler benim için. ama iyice düşünmem plan yapmam gerekiyo oluruna bırakmayla olmuyo abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…