Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Ben bunu duydum ya nerelere gidem annesi sensin evladinin.

ablam annesi benim tabikide yaşım küçük olsada anneyim ben artık çocuk değilim bazı şeylerde olgun olmam gerekiyor. bu yuzden yuvamı yıkmak istemiyorum evladım için ondan ayrı kalmak çok koyuyo ama kaynanam anlamıyo bunu benden uzaklaştırıyo cocugumu bi lafta diyemiyorum inanki çekiniyorum ben yapım çok suskun

Bakin ben olacaklari soyliyim.bu kizimiz dahaaa bir uctane daha dogurur ve oradanda biryere gidemez.ailen arkanda deyil ayri evi unut sen o koca seni kendi anana yollamiyor birde ayri eve cikacaksin.daha 16 da kacip evlenmeyi ve cocuk yapmayi biliyosan anani babani cigneyip sizlanmiyacan.bizde 16 olduk koca delisi degildik yani yazik sana gencligine giden yillara.ornek olsun evliligin ne kadar ciddi bir sey oldugunu gorsunler genc kizlar.kacmaninda berbat bir sey oldugunu elin adami icin aileyi cignemenin sonunu sende gorsunler.aci bir orneksin ksra bakma acik konustim bynlar gercekler.insallah hersey diedigin gibi olurrrr

babaannesine anne demesini neden kabul ediyorsun ki? Her şey yanlış ama bari senin doğurduğun çocuk sana anne desin. Büyüyünce değerini filan anlamaz, çocuğu nasıl küçüklükten yetiştirirsen öyle gider. Senin annen benim diyeceksin kvye anne dediği zaman. bakımını sen üstlen, oyunlar oynat. Artık bu kadar da değil yani, çok sinirlendim.

hem eşimden razıyım aramız şuan süper diyorsun,hem hala boşanmak istediğini söylüyorsun

ablam memnun olmak zorundayım bir evladım var çocuk olmasa ortada 1 dk durmamki burada. ailesinin nazını kaprisini kahrını çekmem yani... ama şuanlık bişey yok kavgalar bitti bidaha gelmez inşallah... yoksa eşim beni çok seviyo 3 defa evi terkettim ağladı gerekirse annemi sevmediği halde geldi annemin elini öptü aldı beni ordan... keşke ozamandan söleseydim ayrı ev işini. ev almazsan gelmem deseydim düşünemedim gün geçtikçe dahada kötü oluyo evdekilerle aram. ama bazen diyorum kocam çocugum yanımda olsun beni tutsun ailesi umrumda değil istediğini yapsın takmicam. demeyle olmuyor ama. şuan kaynanamla aram kötü knusmuyoruz mesela. odamdan çıkmıyorum aksama kadar. çok büyük kavga ettik ve eşim benim arkamda. onların yaptıgı yemekten bile yedirmiyo bana eve eli dolu geliyor 3 gündür bişeylerine el sürmedim. yeni gelinciği yapıyo herşeyini yaşlanıncada o çok sevdiği kızı bakar ona :)

saolasın ablam çok destek oldun tşekkür ederim. canın sağolsun.

allah razı olsun ablacım saolasın..

kusura bakma da ilk defa burada birinin anlattıklarına inanmadım.. buradaki güzel insanların zamanını uydurma hikayenle çalma.. Bi insan bu kadar boş olamaz.. bi insan mecburiyetten devam eder de bunca şeyden sonra kocam iyi filan demez, ayrıca senin gibi evladım olsa cenazeme bile istemezdim sanırım ya neyse

Babası o üç hafta annesinde kaldığı sürece eve gelmemiş,para da vermemiş annedine.

Sinir hastasiii oyle mi ? Dr mi gittiniz raporu mu var yoksa dovup sovupben sinir hastasiyim mi diyor.
Lafimdan cikma anama babama ses etme iyiyiz yoksa gelsin siddet.
Esimden raziyim demissin ya canim 2 yil sonra buraya kandirmis beni degismemis diye yazacaksin.
Neden mi esin degisse pisman olsa seni o evden alir tek goz odaya da olsa cikardi. Bu kadar net
Gecici mutluluklar sana acilen disini goster.

Hele dur bakalım giden senin gençliğin değil COCUKLUĞUN! Çünkü artık yeni genç olacak yaşa gelmişsin. 15 16 yaş bildiğin çocukluktur.

Ayrı eve çıktın ne olacak? Adam aynı adam. Yine annenle görüştürmeyecek, gene dövecek sövecek. Hatta belki ailesi frenliyordur bile oğullarını belki baş başa olsanız daha da beter olacak daha çok şiddet göreceksin.

Sen dayağı yiyip yiyip oturacağına aileni arkana al ve boşa. Çocuk sende kalır zaten üstüne nafaka da alırsın. Dayak yiye yiye bir hâl olacağına çocuğunu mutsuz bir ortamda büyütüp, dünyaya bir zorba daha yetiştireceğine boşan. Bu ortamda büyüyen cocuktan ne bekliyorsun?

Gençliğin gitmedi, çocukluğun gitti. Bırak da gençliğinde huzurlu yaşa!

Canim durumun cok zor Allah yardimcin olsun herseyi toz pembe gorerek evlenmissin bizim komsumuzun bir kizi vardi evlendi kayivalidesiyle birlikte otuyordu oglu oldu bir tane gecinemediler yapmadigi kotuluk kalmadi oda deflarca gitti geldi oglunu ona dusman gibi gosteryoru babaannesi ve vermiyordi ama bi gun cikip geldi dinmedi oglunada alamadi ama zamnla alisti senelr snra baska bir evlilik yapti suan cok iyi drumda ve oglu buyudu tabiki annesyle gorusuyr ona hak veriyor git demekte gitmekte cok zor ama gidebilcegin yer varsa hic bekleme bence yazik omrune bilmiyorum cok uzuldum

O kadar şey olmuş, dayak yemişsin, hiç çeyizim yok diye mi üzülüyosun. Başta hadi 16 yaşındaymış dedim de şimdi akıllanmıştır dedim ama yok yani, Ben üzülmedim sana, evinde sana batan bişey yokken 15-16 yaşında evlenmeyi düşünüp, izin verilmiyor diye kaçabiliyosan, sonuçlarına da katlanmalısın. Sezercik gibi biliyomusun abla, ezmeyin beni abla. Şimdi baban eve almıyo, diğerleri çocuğunu vermiyo. Hadi sen bu salaklığı yaptın çocuğunun günahi neydi.

Eşinin senin için ailesini sileceğine inanıyor musun gerçekten? Allah akıl fikir versin.

Durumuna çok üzüldüm.
Burada " ohh cok iyi olmuş , beter ol !, kactiysan kahrini da çekeceksin" diyen,başkalarının mutsuzluguyla tatmin olan bazilarini dikkate alma, üzülme tatlim.
Üzülmek fayda etmez.

Kuzum senin fazla seçeneğin yok aslında.
Esin ayda 1000 tl kazançla, ki o ise de yeni girdi diyorsun, ev gecndiremez.
Ya.çocuğunu alip ailenin evine döneceksin ya da orada yasamanin yolunu bulacaksin.
Sessiz kalma ezerler diyenler cok haklı.
Esini yanina cek, ikna et, sana sahip ciksin.
Egitimin nedir ? Liseyi en azindan bitirdin umarim.
Çocuğuna kv bakiyor zaten, bi ise girip calisamazmisin ?
Eve katkın olursa daha çok saygi duyarlar sana,.sözün geçer. Ayri.eve bile.çıkarsınız belki,

canım ne desem bilemedim ama üzüldüm haline.küçücük yaşında çok büyük hata yapmışsın ama yapacak birşey yok.kınasak oh olsun desek ne geçer elimize? ilerde çocuğumuzun hata yapmayacağını kim bilebilir?
eşin ailesine karşı senin yanındaysa bu iyi bi gelişme sizin için.belki hatalarından pişman olmuştur?
en azından çocuğun için sesini çıkar ve annesi olduğunu göster onlara.anneye düşman çocuk mu yetiştirilir yahu?
umarım bundan sonrası güzel olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…