- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Ben bunu duydum ya nerelere gidem annesi sensin evladinin.
4 5 aydır çok şükür kavga flan etmiyoruz zaten. birazda annesi dolduruyo diye düşünüyorum. bu yüzden ayrı eve çıkmayı çok istedim oşanmay deilde. yıkıcı değil yapıcı olmak istiyorum ama olmuyo bi türlü. oğlum için yuvam yıkılmasın diyorum. annesini görmeden büyümesin büyüyünce doldururlar onu düşman olur bana... hani diyorum kendimize ait bi evimiz olsa karışan görüşen olmasa sabah istediğim saatte kalksam istediğim günn temizliğimi yapsam. yemek emri verenim olmasa çocugumla ilgilensem akşama kadarburda cocugumu bile benden uzaklaştırıyorlar bana değilde kaynanama anne diyor... bana pissin sen diyo babaannemin oğluyum diyor çok zoruma gidiyo. ben hayatımı 3 defa onun için tehlikeye attım ama o bana böyle yaptıkça çok pişman oluyorum büyüyünce anlarmı değerimi annes o değilde benim oldugumu anlarmıki
hem eşimden razıyım aramız şuan süper diyorsun,hem hala boşanmak istediğini söylüyorsun
Bakin ben olacaklari soyliyim.bu kizimiz dahaaa bir uctane daha dogurur ve oradanda biryere gidemez.ailen arkanda deyil ayri evi unut sen o koca seni kendi anana yollamiyor birde ayri eve cikacaksin.daha 16 da kacip evlenmeyi ve cocuk yapmayi biliyosan anani babani cigneyip sizlanmiyacan.bizde 16 olduk koca delisi degildik yani yazik sana gencligine giden yillara.ornek olsun evliligin ne kadar ciddi bir sey oldugunu gorsunler genc kizlar.kacmaninda berbat bir sey oldugunu elin adami icin aileyi cignemenin sonunu sende gorsunler.aci bir orneksin ksra bakma acik konustim bynlar gercekler.insallah hersey diedigin gibi olurrrr
Valla canim benim. ne desek boş. 16 yadinda iken yapmışsın hatani ve maalesef o koca 4 yil geri gelmez. keske zamani geri alabilme gibi bir imkanimiz olsa. ben 30 yasinda evlendi.. evlenmeden once 7 yil dusundum evlensem mi evlenmesem mi? ailemden uzak yapabilir miyim yapamaz miyim diye. nitekim evlendim. guzel giden bir evliligim var ama hala evlenmesemiydim acaba annemden uzaga gitmesemiydim diye abacalarim var hala...
Bundan sonra hata yapmamaya çalış.
InsaALLAH kocan ile aran hepndaha iyi olur ve bir sekidke ayri bir eve cikarsiniz. erkeklere göre ne var ki? sonucta kendi aileleri. kizlari dusunen yok rahat edermi oakdar erkegin icinde edemezmi? rahat otup kalkabilir mi ne umurlarinda?
El ogullari anasini babasini bir kenara atmiyor nedne kizlarimiz atiyor anlamis degilim. onalrinkielr degerlide biz akdinlarin aileleri onemli degil mim deferli degil.mi?
Olan olmus yapacak birsey yok ALLAH yardimcin olsun kardesim.
kızım sen kendine ne yapmışsın
internete nasıl bu kadar rahat erişebiliyorsun?Gamzeli-Yarimm
Babası o üç hafta annesinde kaldığı sürece eve gelmemiş,para da vermemiş annedine.Sen bildiğin çocuk gelin olmuşsun, resmen istismar. Ben 15 yaşındayken tek düşündüğüm lise1 matematik sınavından 70 ustu not almak falandı. Sen o yaşında boyundan çok çok büyük işlere kalkışmışsın madem bu kadar iyi biliyorsun şimdi altından kalkmayı da bil diyeceğim de neyse yazık etmişsin kendine.
Gençliğim gitti diyorsun da senin bildiğin çocukluğun gitmiş:) gençliğin henüz başlıyor. 19 yaş ne ya. Al çocuğunu git annenin evine. Git okulunu oku mesleğini al eline çalış. Bırak öyle koca da yerin dibine batsın sana dayak atan adamın neyini seviyorsan.
Sinir hastasiii oyle mi ? Dr mi gittiniz raporu mu var yoksa dovup sovupben sinir hastasiyim mi diyor.ben eşimden razıyım ama eskiden değildim ama şuanlık çok iyiyiz şükür. benim eşim sinir hastası en ufak bişeyde kavga cıkarır umarım beni anlıyosunuzdurbide eltim var arkadaşlar onu yazmayı unuttum onunlada hiç anlaşamıyorum.. 3 gün önce evde çok büyük kavga oldu biz haklıyken haksız duruma düştük kaynım karısını alıp kaçtı evden dün aksam geri geldiler... eşim kavga sırasında kimseye zarar vermemek için kendini parçaladı çok kötü bir akşamdı
Estağfirullah küçümsemek değilsorma ablamne olur küçümsemeyin beni çok üzülüyorum
Canim durumun cok zor Allah yardimcin olsun herseyi toz pembe gorerek evlenmissin bizim komsumuzun bir kizi vardi evlendi kayivalidesiyle birlikte otuyordu oglu oldu bir tane gecinemediler yapmadigi kotuluk kalmadi oda deflarca gitti geldi oglunu ona dusman gibi gosteryoru babaannesi ve vermiyordi ama bi gun cikip geldi dinmedi oglunada alamadi ama zamnla alisti senelr snra baska bir evlilik yapti suan cok iyi drumda ve oglu buyudu tabiki annesyle gorusuyr ona hak veriyor git demekte gitmekte cok zor ama gidebilcegin yer varsa hic bekleme bence yazik omrune bilmiyorum cok uzuldumablacım 3 gün önce aksam evde baya büyük kavga çıktı ve ben eltime çirkefleştim sonra noldu biliyomusun. kaynım üstüme yürüdü karısını korudu banaannem çok haklıymış abla dicek bişey bulamıyorum keşke onu dinleseydim keşke belki ayrılcaktım belki baska biri hayatıma gircekti belkide büyüyüp daha doğru düşünüp evlenmedenönce ayrı eve çıkmak istediğimi söylerdim. annem bana çeyiz yapardı biliyomusun hiç çeyizim bile yok benim :'( sadece kaynanamın verdiği 3 5 tane tülbent havlu lif ve patik bukadar :'( kaçtıktan sonra anneciğim saolsun elinden geldiği kadar yine sahipsiz bırakmadı beni tek tüük nevresim takımı yorgan sehpa falan ne olursa almıştı çok özledim abla annemi gözlerim doldu şuan valla.. naz yapıncada hiç zora gelemiyosun diyo sen benim çektiğim acıları çeksen ölürsün diyo :) tek yaşama sebebim çocugum abla yemin ederimki. inşallah büyüyünce değerimi bilir ama şuan çok babaanneci
O kadar şey olmuş, dayak yemişsin, hiç çeyizim yok diye mi üzülüyosun. Başta hadi 16 yaşındaymış dedim de şimdi akıllanmıştır dedim ama yok yani, Ben üzülmedim sana, evinde sana batan bişey yokken 15-16 yaşında evlenmeyi düşünüp, izin verilmiyor diye kaçabiliyosan, sonuçlarına da katlanmalısın. Sezercik gibi biliyomusun abla, ezmeyin beni abla. Şimdi baban eve almıyo, diğerleri çocuğunu vermiyo. Hadi sen bu salaklığı yaptın çocuğunun günahi neydi.aannem bana çeyiz yapardıbiliyomusun hiç çeyizim bile yok benim :'( sadece kaynanamın verdiği 3 5 tane tülbent havlu lif ve patik bukadar :'( kaçtıktan sonra anneciğim saolsun elinden geldiği kadar yine sahipsiz bırakmadı beni tek tüük nevresim takımı yorgan sehpa falan ne olursa almıştı
şuan ben 20 eşim 22 abla. eşimin maaşı iyi değil şuan çünkü yeni girdi işe. bacağında tümör oldugu için uzun zaman çalısamadı ameliyat flan oldu... şuan eşim haftalık 250 alıyor belki ev geçindiremez bunları düşünüyorda bu yuzden ayrı eve ckmak istemiyo olabilir bana söyleyip hiç ümit vermek istemiyor olabilir onlarıda düşündüm... çocugumu düşünüp ayrı ev istiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum abla. ama msjlarınızı okuyuncada fikrim değişir gibi oldu bilmrmki kararsız kaldım ama eşimi seviyorum oda beni çok seviyor. haklı oldugum yerde ailesine beni savunmayıda bilir. mesela geçen gün abisi üstüme yürüdü karısına laf ettim diye. eşimde abisine agzına geleni söyledi çekinmez yani gerekirse ailesini siler benim için. ama iyice düşünmem plan yapmam gerekiyo oluruna bırakmayla olmuyo abla
canım ne desem bilemedim ama üzüldüm haline.küçücük yaşında çok büyük hata yapmışsın ama yapacak birşey yok.kınasak oh olsun desek ne geçer elimize? ilerde çocuğumuzun hata yapmayacağını kim bilebilir?ablam memnun olmak zorundayım bir evladım varçocuk olmasa ortada 1 dk durmamki burada. ailesinin nazını kaprisini kahrını çekmem yani... ama şuanlık bişey yok kavgalar bitti bidaha gelmez inşallah... yoksa eşim beni çok seviyo 3 defa evi terkettim ağladı gerekirse annemi sevmediği halde geldi annemin elini öptü aldı beni ordan... keşke ozamandan söleseydim ayrı ev işini. ev almazsan gelmem deseydim düşünemedim gün geçtikçe dahada kötü oluyo evdekilerle aram. ama bazen diyorum kocam çocugum yanımda olsun beni tutsun ailesi umrumda değil istediğini yapsın takmicam. demeyle olmuyor ama. şuan kaynanamla aram kötü knusmuyoruz mesela. odamdan çıkmıyorum aksama kadar. çok büyük kavga ettik ve eşim benim arkamda. onların yaptıgı yemekten bile yedirmiyo bana eve eli dolu geliyor 3 gündür bişeylerine el sürmedim. yeni gelinciği yapıyo herşeyini yaşlanıncada o çok sevdiği kızı bakar ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?