Eşimle ayrılmak üzereyiz.. :( dua edin lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen demek ki haklıymış. Adam sırf iki saniye ailenle konuştun diye seni gözden çıkarabiliyor. Aileler birini istemiyorsa ben haksız çıktıklarına pek rastlamadım. Ayrıca aileyle komple görüşmemek nedir ya? Sıkıntı yaşadıysanız herkes kendi ailesiyle sınırları içinde görüşür. Nasıl silip atıyosunuz?

eğer burda bahsedilen kişiyseniz zaten ortada çok büyük bir sorun var demektir. uğruna ailenizi sildiğiniz adam bu mu gerçekten? Anonim bir forum sitesine bile üye olmak için izin almanız mı gerekiyor? Şaka gibi

Valla kesin o cunki isminizi fotonuzu koymayin ifsa olursunuz demistim oda boyle yapmak zorundayim yoksa esim izin vermiyor demisti

Allah allah Esimin ailesi bana boylr bi kotuluk yapacak ve o da onlar benim ailem diye sahiplenip gorusmeye devm edecek??? Gerçekçi olun lütfen
Bencede en gerçekçi tarafından olanı yazmış siz görüşmek istemeye bilirsiniz onu anlarım ama eşinizde sizde böyle bir tercihte bulunamaz kimse ailesinden vazgeçemez

Büşra senin kayıt olduğun günü hatirladim da
O zaman gariplik vardı anlamıştım.
Eşim kızıyor,sadece dua için kayıt oldum gibi şeyler yazmıştın.
Ne diyeceğini bilemedim ama bence aile mevzusu çok derin ve eşler bu kadar müdahil olmamalı
O aile seni dünyaya getirdi, büyüttü her ne olursa olsun o bağ kopmaz,kopmuyor.
Aile konusunda taviz verme.
Böyle biri icon değmez.

birbirinizin ailesiyle konusmazsınız onu anlarım da kendi, ailelerinizle konusmama kararını nasıl aldınız merak ettim doğrusu. hadi aldınız diyelim kız kardeş aileden sayılmıyor mu ? onunla niye görüşüyor o zaman. erkekler böyledir ağalık yapmaya bayılırlar. evden gittiyse sen kal evde. istediği kadar gelmesin elbette gelecek. niye burdasın diye sorarsa burası benim evim sen beni istemedin gittin ben de seni istemediğim zaman giderim dersin. hayatında başarılar dileyin götü yerse gider davayı da açar. sevgiler.. :)

Kimse yorumumu begenmiyor ya bence aile kurmak zor önemli olan onu ayakta tutmak. Sen elinden geleni yaparsın kendini rencide etmeden kendini değersizleştirmeden oturulup konusulur bir yol bulunur ama karsı tarafın tavrıda önemli. Baktın olmuyor zorlqmanın anlamı yok tabi. Burda yazı yazan kişinin yapacagı eşinin üzerine düşmeyecek mesaj atmayacak eşi kendi gelecek.

Bak Büşra sende bebeğim olsun diye uğraşıp duruyordun.
Aileye saygısı olmayan adam ne anlar babaliktan.
Senin ailen bence çok haklıymış keşke onları dinleyip evlenmeseydin.
Şimdi her şerde bir hayır vardır de ve yaptığın yanlıştan dön.
Kötü laf söylediler,bizi ayırdılar iftira attılar,yok laz yok laz değil diye aile ile bağın kopmaz.
İsterse dünyanın en mükemmel insanı olsun yine değmez.
Senin yapman gerekeni o eş olacak adam yapmış.sende biran önce kabullen ve ailenden özür dile.

Ailelerinizle görüşmeme sebebinizi de yazsaydınız keşke

Neden ailelerle görüşmeme gibi bir yanlış yaptınız. Hatayı en başta yapmışsınız malesef aileyle görüşmemek tek 2 kişilik yaşamak nedir Allah aşkına ikinizde normal değilsiniz ki..
Nasıl başlarsa öyle gider saçma bir yaşam tarzıymış zaten. Şimdi nasıl yüzünüz olacak ailenize karşı merak içindeyim.

Tek duamiz azcik akli basinda davranmaniz .
Sen aileni sil merak et ara(demek ki cokta kotu birsey olmamis ki arayabiliyorsunuz) adam eve gelmiyor diye dua iste . Nerde kaldiysan orda geber derler oyle adama

Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedik konu bundan ibaret
Siz kocanizi secmissiniz hayırlı olsun. Yarın birgün uğruna ailenizi sildiginiz kocaciginiz sizi buna pişman etmez umarım diyeceğim de, şimdiden etmiş. Bir telefon açtınız diye bile boşanacak adam, sizi ömür boyu gorusturmez. Yuvam düzelsin diyorsaniz zaten yine kocanizi seçeceksiniz, başka yolu yok.

Kız evlat anneyi babayı asla birakmazcilar böyle konulari gorse keşke. Demek ki evladın kızı erkeği değil, hayırlısı önemli olan.

Aileniz haklıymış, görmüşler adamın ne tür bir ruh hastası olduğunu da ondan izin vermemişler. Mutlu olamayacaksınız.

Hikayeyi bilmiyorum ama inşallah o sorunlu ailesi ile görüşmesin diye siz günahsız ailenizi silmemişsinizdir.
Madem kurtarma peşindesiniz. Bir kez özür dilerim saklamak istemezdim ama sen kardeşinden haber alıyorken merak ettim deyin. Çok özür diledikçe haklı hissedişi artar.
İkinci ihtimal de fırsat kolluyor gibi geldi bana kendi ailesine dönmek istiyor.

Evlendikten sonra ailelerin bağı mı kopuyor bizim haberimiz mi yok. Çok aşırı sıkıntı olmadığı müddetçe nasıl iletişim kesilir. 2 taraf içinde söylüyorum evlenmeden önce ailelerimiz vardı hani. Eşim ailemle görüştüm diye boşanacak ha. O boşanalım demeden sen nasıl olur da ailemle arama karışırsın der önce ben evden postalardım onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…