- 1 Aralık 2020
- 5.020
- 55.108
- 498
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
-
eğer burda bahsedilen kişiyseniz zaten ortada çok büyük bir sorun var demektir. uğruna ailenizi sildiğiniz adam bu mu gerçekten? Anonim bir forum sitesine bile üye olmak için izin almanız mı gerekiyor? Şaka gibiSizi hatirliyorum esiniz size kendi fotosuyla birlikte foto koyarsaniz buraya uye olabilirsiniz diyen uye degilmisiniz ? Erkekler olur diye
Adam sizi herseyden kisitliyor ciddi anlamda bir problemi var
Benim ailemle gorusmeme ne karisirsin diyemedinizmi
Valla kesin o cunki isminizi fotonuzu koymayin ifsa olursunuz demistim oda boyle yapmak zorundayim yoksa esim izin vermiyor demistiAilen demek ki haklıymış. Adam sırf iki saniye ailenle konuştun diye seni gözden çıkarabiliyor. Aileler birini istemiyorsa ben haksız çıktıklarına pek rastlamadım. Ayrıca aileyle komple görüşmemek nedir ya? Sıkıntı yaşadıysanız herkes kendi ailesiyle sınırları içinde görüşür. Nasıl silip atıyosunuz?
eğer burda bahsedilen kişiyseniz zaten ortada çok büyük bir sorun var demektir. uğruna ailenizi sildiğiniz adam bu mu gerçekten? Anonim bir forum sitesine bile üye olmak için izin almanız mı gerekiyor cidden. Ailen aradaki kültür farkı yüzünden adamı istememiş çok da haklılarmış
Bencede en gerçekçi tarafından olanı yazmış siz görüşmek istemeye bilirsiniz onu anlarım ama eşinizde sizde böyle bir tercihte bulunamaz kimse ailesinden vazgeçemezAllah allah Esimin ailesi bana boylr bi kotuluk yapacak ve o da onlar benim ailem diye sahiplenip gorusmeye devm edecek??? Gerçekçi olun lütfen
birbirinizin ailesiyle konusmazsınız onu anlarım da kendi, ailelerinizle konusmama kararını nasıl aldınız merak ettim doğrusu. hadi aldınız diyelim kız kardeş aileden sayılmıyor mu ? onunla niye görüşüyor o zaman. erkekler böyledir ağalık yapmaya bayılırlar. evden gittiyse sen kal evde. istediği kadar gelmesin elbette gelecek. niye burdasın diye sorarsa burası benim evim sen beni istemedin gittin ben de seni istemediğim zaman giderim dersin. hayatında başarılar dileyin götü yerse gider davayı da açar. sevgiler.. :)Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Ne acayip evlilikler var yaBu cift ikiside birbirini herseyden kisitliyor sanirim ben neden diye sordugum da konu sahibi sey demisti bende onu kiskaniyorum hayir demeye sansim yok
Ailelerinizle görüşmeme sebebinizi de yazsaydınız keşkeHerkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Siz kocanizi secmissiniz hayırlı olsun. Yarın birgün uğruna ailenizi sildiginiz kocaciginiz sizi buna pişman etmez umarım diyeceğim de, şimdiden etmiş. Bir telefon açtınız diye bile boşanacak adam, sizi ömür boyu gorusturmez. Yuvam düzelsin diyorsaniz zaten yine kocanizi seçeceksiniz, başka yolu yok.Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?