• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Ay yok artık:oha: hakaret gibi mi yine?
Evet sizinle görüşmek istemiyorum sizin gibi ilkokul mezunu insanın seviyesine dusmem mineye mesajı söylemeyin demiş büyük ihtimal anneme şimdide mesajı söyledin diye saldıracak.annem mesajı aynen kopyalayıp annesine göndermiş annesi özür dilemiş annesi de mineye söylemeyin demis

O kadar konu gördük burda.
Yok artık dedirten bir sürü şey okudum.
İlk defa eşinin annesine böyle laflar söyleyen birini duyuyorum.
Dehşet içerisindeyim.

Annem Zaten artık muhattap olmak istemiyor bu saatten sonra bende istemem dilerim ki benim yaşadığım üzüntüleri yaşar birgün .paris e de gitse bu simariklik EGO fazla bence
Dilinin ederini çeker o da bir gün. Çok ayıp kocaman kadına öyle laflar etmek. Anneniz hem damadindan onları duydu diye hem de sizin evliliğinizin bitmesine üzülecek. Yazık kıyamam ya , yumos. Öpun koklayın annenizi, sizin bir suçunuz yok. Eşiniz insan olamamış. Bence annenize de çok belli etmeyin üzüldüğünüzü. umarım çabuk toparlarsiniz. Bir de bir arkadaş yazmış bence de o msjlari saklayın,gerekirse hakaret davasi acarsiniz.

Annem evime sık gelmez hiç biseyimize karışmaz evliliğimizin ikinci yılıydı galiba oğlum kpssye bir olmazsa dedi yanımızda yengem falan vardı eski konularimin arasında var ordan taktı anneme

Böyle ağır tepk
Annem evime sık gelmez hiç biseyimize karışmaz evliliğimizin ikinci yılıydı galiba oğlum kpssye bir olmazsa dedi yanımızda yengem falan vardı eski konularimin arasında var ordan taktı anneme

Bu takınılacak bir konu da değil ki.. Allah allah.. Garip. Yani bir adam kv sine niye dolar, niye böylesi hakaretler savurur.. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.. Ama ne bulursam bulayım o hakaretlerin mantıklı bir açıklaması olamaz. Sizin bunu kaldıramamış olmanızda son derece normal. Üzüldüm ben.. Ne kadar haklı olursanız olun, iyi olmuş boşanın da diyemiyorum. Bu düzelir mi, bekleyin de diyemiyorum. Sizin kararınız.. Sanırım zaten yeterince beklediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Duanızı eksik etmeyin.. Üzülmeyin lütfen..

Dilinin ederini çeker o da bir gün. Çok ayıp kocaman kadına öyle laflar etmek. Anneniz hem damadindan onları duydu diye hem de sizin evliliğinizin bitmesine üzülecek. Yazık kıyamam ya , yumos. Öpun koklayın annenizi, sizin bir suçunuz yok. Eşiniz insan olamamış. Bence annenize de çok belli etmeyin üzüldüğünüzü. umarım çabuk toparlarsiniz. Bir de bir arkadaş yazmış bence de o msjlari saklayın,gerekirse hakaret davasi acarsiniz.
Böyle kara kalpli kötü insanlar hiç bisey çekmiyor ama allaha yalvarıyorum ettiğini çeksin diye

sizinle görüşmek istemiyorum sizin gibi ilkokul mezunu insanın seviyesine dusmem mineye mesajı söylemeyin demiş
Ulaaaaağğnn saygısıza bak kara cahilllll!!!!! Bu saygısıza çocuk doğurmak ve onu baba yapmak kadar gereksiz saçma cahilce bir fikir olamaz. Lütfen yolundan dönme mine, davanı aç ve bundan sonra sadece seni&aileni seven sayan insanları hayatına al.

Böyle ağır tepk

Bu takınılacak bir konu da değil ki.. Allah allah.. Garip. Yani bir adam kv sine niye dolar, niye böylesi hakaretler savurur.. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.. Ama ne bulursam bulayım o hakaretlerin mantıklı bir açıklaması olamaz. Sizin bunu kaldıramamış olmanızda son derece normal. Üzüldüm ben.. Ne kadar haklı olursanız olun, iyi olmuş boşanın da diyemiyorum. Bu düzelir mi, bekleyin de diyemiyorum. Sizin kararınız.. Sanırım zaten yeterince beklediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Duanızı eksik etmeyin.. Üzülmeyin lütfen..
Kendime yapılanı sineye çekiyorum ama söz konusu annem olunca durum değişir kaldı ki ortada büyük sorun yokken olayların buraya gelmesi beni mahvetti

Ulaaaaağğnn saygısıza bak kara cahilllll!!!!! Bu saygısıza çocuk doğurmak ve onu baba yapmak kadar gereksiz saçma cahilce bir fikir olamaz. Lütfen yolundan dönme mine, davanı aç ve bundan sonra sadece seni&aileni seven sayan insanları hayatına al.
Çok haklısın bu saatten sonra tersi olamaz.annesi de anneme mineye söyleme demiş annemde böyle birşeyi saklayamam yazmis

Arkadaşlar yarin kayinvalidem görüşmek istiyor mesaj olayını bildiğimi bilmiyor henüz özür diledi konuşalım diyor neler soyleyim

Kızlar kendimi sucluyorum annemi üzdü ağlattı
Canim cok normal uzulmen.. Hem buyuk bi şok hem hayalkirikligi.. Ama kendini suclama, sen de istemedin boyle olsun, pisman olmamak icin son bi sans vermek istedin evliligine ve onca seneye.. Belki de annenle bu olayi yasamaniz gozunun acilmasi icin bi vesileydi, uyari gibi sanki; cocuk yapacaktik diyorsun bak.. Allah koruyor bizleri hep.. Bundan sonra aklinda soru filan kalmaz bence kalmamali.. Ailenin yaninda dur, kendinden emin sekilde tabiki, suclu filan asla hissetme.. Yapacagin belli iste ne guzel.. O da bu saatten sonra derdine yanacak..

Ağlıyorum su an çok kotuyum bende dehşete kapıldım bu kadar adi olacağı aklıma gelmezdi

Üzülmeyin. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyorum. Siz böyle düşünmemiştiniz.. Ama bu dönemi daha az yarayla atlatmak için şöyle düşünebilirsiniz, Allah bana yolunda gitmeyen şeyleri gösterdi. Daha fazla üzülmemem ve hayırsız bir adamın eşi olmaya devam etmemem için sebepler kıldı..

Duanızı eksik etmeyin. Hayırlısını dilediğiniz dualarınız çoğaldıkça verdiğinz kararlarda içiniz daha rahat edecek. Rabbimin güvencesi altında inşallah huzurlu hissedeceksiniz. Hepsi geçecek..

Arkadaşlar yarin kayinvalidem görüşmek istiyor mesaj olayını bildiğimi bilmiyor henüz özür diledi konuşalım diyor neler soyleyim
Bence hic bisey yazma ve ordan kimseyle gorusme.. Kararli isen ne farkedecek ki? Bi de suc bastirip seni deli edecekler belki anali ogullu; kocan gibi tipler iyi bilirler her kelimeyi kendilerine cevirmeyi..

Back
X