• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Hayatımda beddua etmişliğim yoktur ama inan amin diyeceğim ya seni kesinlikle haketmiyor bu. Kayınvalideyle görüşmene gerek yok aslında; o ortalığı toplamaya çalışacak ama keşke kadın gibi kadın olsa da bundan sonra işe yaramaz saygısız oğlunun kimsenin hayatını mahvetmesine izin vermese...
Bende beddua etmem ama canıma tak etti ağzıma geleni soylesemde hirsim geçmiyor. Kv nin amacı bisey yokmuş gibi devam etmek anneme bile sakin mineye söyleme demis

Haklısın şu an üzüldüğüm nokta ihalenin anneme kalacak olmasi
Minnie, sen ne yaparsan yap, bu kafadaki biri ihaleyi sana/annene/dayina/amcaogluna yıkacak.. Esini daha iyi tanıyorsun sen.. Boyleleri kendinde pek kusur aramaz benim bildigim.. Bosuna uzulme o nedenle.. Birak istedigini dusunsun; Allah biliyor, senin de vicdanin rahat, sorun yok/olmamali..

Minnie, sen ne yaparsan yap, bu kafadaki biri ihaleyi sana/annene/dayina/amcaogluna yıkacak.. Esini daha iyi tanıyorsun sen.. Boyleleri kendinde pek kusur aramaz benim bildigim.. Bosuna uzulme o nedenle.. Birak istedigini dusunsun; Allah biliyor, senin de vicdanin rahat, sorun yok/olmamali..
Doğru ne yaparsak yapalım suçlu kalacağız.simdi de neden mesajı söyledi der edepsiz şerefsiz

ihale falan yok. ortada gercek bir sorunlu kisilik, tabiri caizse ruh hastasi var. bundan ötesi teferruat. yok annesi aramis, yok ozur dilemis. ben olsam ne annesiyle gorusurum bi daha ne manyak ogluyla. uzak kal, kendi ruhsal sagligin ve huzurun icin. onlarin ne dedigi, ne dusundugu hic onemli degil. normal degiller cunku. boyle bi durumda ihaleden ziyade daha fazla yara almadan kurtulmaya calisirim ben olsam.

Evet sizinle görüşmek istemiyorum sizin gibi ilkokul mezunu insanın seviyesine dusmem mineye mesajı söylemeyin demiş büyük ihtimal anneme şimdide mesajı söyledin diye saldıracak.annem mesajı aynen kopyalayıp annesine göndermiş annesi özür dilemiş annesi de mineye söylemeyin demis

sizin gibi ilkokul mezunu kadının seviyesine düşemem mi:KK57:

Annem bugün kizim sen bunu nasıl idare ediyorsun dedi şaşırdı kadın bu kadarını bilmiyordu çünkü.
Daha genceciksin, ailen yaninda destek cok sukur, bu adamdan bi cocugun yok, onlarla bağını koparmayan; sukredecek cok seyin var minnie.. Tabiki uzuleceksin, oncelikle bunun normalligini kabullen.. Bosanma psikolojisi zordur; uzuntu, pismanlik, tukenmislik, şok, hayalkirikligi, kabullenememe, korku, umitsizlik gibi bi cok olumsuzlugu barindirir icinde.. Ama böyle sonu bastan belli olan bi evliligi surdurup kendini mutsuzluga mahkum etmektense, bi sansin/umudun olur Allah in izniyle mutlu olmak icin..
O yuzden biraz sabir ve bolca dua lutfen.. Imtihandasin..

ihale falan yok. ortada gercek bir sorunlu kisilik, tabiri caizse ruh hastasi var. bundan ötesi teferruat. yok annesi aramis, yok ozur dilemis. ben olsam ne annesiyle gorusurum bi daha ne manyak ogluyla. uzak kal, kendi ruhsal sagligin ve huzurun icin. onlarin ne dedigi, ne dusundugu hic onemli degil. normal degiller cunku. boyle bi durumda ihaleden ziyade daha fazla yara almadan kurtulmaya calisirim ben olsam.
Inşallah toparlanirim hemen çok güçsüz hissediyorum kendimi

Bu saatten sonra Allah doğru insanlar çıkartsın karşınıza.

Daha genceciksin, ailen yaninda destek cok sukur, bu adamdan bi cocugun yok, onlarla bağını koparmayan; sukredecek cok seyin var minnie.. Tabiki uzuleceksin, oncelikle bunun normalligini kabullen.. Bosanma psikolojisi zordur; uzuntu, pismanlik, tukenmislik, şok, hayalkirikligi, kabullenememe, korku, umitsizlik gibi bi cok olumsuzlugu barindirir icinde.. Ama böyle sonu bastan belli olan bi evliligi surdurup kendini mutsuzluga mahkum etmektense, bi sansin/umudun olur Allah in izniyle mutlu olmak icin..
O yuzden biraz sabir ve bolca dua lutfen.. Imtihandasin..
Doğru şükür sebebi çok zorlukların farkındayım hem ailem hem.kendim uzulecegim zorluklara göğüs geremem diye korkuyorum.ama benim evliliğim kanserli bi hücre gibi ya kesip At cam o hücreyi yada olucem

Eşine benzer birini tanıyorum, o kişi de aşırı kıskançlıkta vardı, kadını kendi annesi kardeşinden bile kıskanıp uzaklaştırdı yıllarca, böyle karakterdeki insanlar asla kendinde bir kusur göremediğinden, sen ve ailen mükemmelde olsa yine sizi suçlayacaktır, yapman gereken asla onun sözlerine itibar etmemek ve sarf ettiği sözler yüzünden suçlu hissedip üzülmemek.
Kulaklarını tıkayıp yoluna devam etmelisin, bırak ne derse desin, annende asla onlardan gelecek telefonları açmasın üzülmemek için.

Ay sende böyle söyleyip durma mini sinirlerim bozuluyor gerçekten :KK43:

Ne ihalesi yahu :KK43:

Annen ne dedi ki

Yavrum dikkat et oralar karışık ,adam kaçırıyorlar ,öldürüyorlar v.s demiş.Ne var bunda.

Adam annen beni önemsiyor deyip sevineceği yerde ona süprüntü v.s demediğini bırakmamış :sinirli:

Birde ilkokul seviyesine inemem v.s diye aşağılamış

Sen ve annen yüzde yüz haklısınız.

Nasıl ağzı iyi laf yapıyor nasıl psikolojik eziyet ediyorsa önceden resmen sindirmiş acaba annemmi hatalıydı dedirtmiş...kadının bir suçu yok halbuki

Biz kadinlar hep bogle ugrasmak zorundamiyiz acaba anlamiyorum eslerimizle ugrasicaz derken biz bizden haberimiz yok ben de evi terk etim bende ayrilmayi dusunuyorum olmiyacagini anliyotum artik. Allah yardomcimiz olsun

Eşine benzer birini tanıyorum, o kişi de aşırı kıskançlıkta vardı, kadını kendi annesi kardeşinden bile kıskanıp uzaklaştırdı yıllarca, böyle karakterdeki insanlar asla kendinde bir kusur göremediğinden, sen ve ailen mükemmelde olsa yine sizi suçlayacaktır, yapman gereken asla onun sözlerine itibar etmemek ve sarf ettiği sözler yüzünden suçlu hissedip üzülmemek.
Kulaklarını tıkayıp yoluna devam etmelisin, bırak ne derse desin, annende asla onlardan gelecek telefonları açmasın üzülmemek için.
Asla kendinde kusur aramaz öz eleştiri yapmaz .zaten annemler hareketlerinin farkindalardi evime fazla gelip gitmezlerdi.annem bugun senin hatrin ıçin idare ediyordum artık muhatap olamam dedi .ne dese ne yapsa haklı zaten annemin numarasını değiştirmek istiyorum kimseyle konusmamasi için. Eşim bir de içini doktukten sonra annemi What s up ta tan engellemiş cevap yazmasina fırsat vermeden nasıl bir günaha girdimki bunları görüyorum bilmiyorum.

İnsan son şansta daha da çabalar, eşin gemileri yakmış, korkusu yok. Sözleri zehir gibi. En hayırlısı olmuş olur sizin için de yolun açık olsun.

Back
X